Hae Anna.fi-sivustolta

hierojalla /fytellä

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä vierailija, 11.03.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Jos naishieroja leggareissa tai yoga pantseissa seisoo vieressä herkkupepussa, himot aivan valtavat vaikka yrittää ajatella muuta. Muilla miehillä vastaavaa? Tekisi mieli kaapata syliin:)
   
 2. vierailija Vierailija

  kerran hieroja joutui nostamaan kaluani kun laittoi lakanan boksereiden alle. lisäksi kaluni pyrki tän jälkeen kurkisteleen lisää.hieroja siis nainen nieleskeli ja oli hädissään.
   
 3. vierailija Vierailija

  Minä olen hieroja, nainen, en enää ihan nuori, mutta muuten ulkonaiselta olemukseltani ok, koska pidän hyvää huolta itsestäni ja olen töissäkin huoliteltu. Työvaatteeni ovat vanhat T-paidat ja verkkarit, koska hierontaöljy tarttuu vaatteisiin, eikä lähde pesemälläkään. En laittaisi päälleni mitään provosoivaa ja ihoa myöyäilevää, koska olen kohdannut myös asiakkaista, joille tulee erektio kesken hoidon. Se on tosi kiusallista ja epämukavaa, en ota enää toista kertaa pöydälle vaikka mikä olisi.
   
 4. vierailija Vierailija

   
 5. vierailija Vierailija

  Olen itse myöskin koultettu hieroja ja hieron öljyllä.Ja hierrotavani ovat alasti,joten heidän vaateesa eivät mene öljyiseksi.Ole vuosia hieronut,kaikki ovat tyytyväisiä.
   
 6. vierailija Vierailija

  Minulle on joskus tullut mies asiakas (hierontaan siis), ja siitä vaan alkanut heittämään vaatteita pois, kunnes oli alasti ja siitä vaan hoitopöydälle. Yleensä ihmiset kysyy, mitä pitää ottaa pois,. eihän niskahartiahierontaan tarvitse ottaa kuin ylävartalo paljaaksi. Kokohierontaan pikkarit tai uikkarit tai vastaavat saa jäädä päälle. Ne miehet, jotka haluavat olla alasti, saavat kuitenkin aina erektion ja se lienee heillä tarkoituskin? mutta hoitajan kannalta erittäin epämukava ja kiusallinen tilanne. Sitä sitten yrittää peitellä pyyhkeellä tai lakanalla. hoidossahan asiakas tulee aina peitellä. Yleensä näytän enemmän tai vähemmän hapanta namaa näille, ovat pysyneet poissa......:)
   
 7. vierailija Vierailija

  uskomatonta, eikö hierojat kouluteta siihen että erektio on luonnolinen ja osaavat ohittaa sen!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti