Hae Anna.fi-sivustolta

Hiljaiset hyväksyjät sallivat muutokset mukisematta

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 27.02.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Hiljaiset hyväksyjät äänestävät aina samalla tavoin ja sallivat hyvinvointivaltion alasajon mukisematta. Kannattavat puolueita, jotka eivät pidä huolta vanhuksista tai lapsista. Ovat tyytyväisiä siitä, että on asunnottomia ja velkaongelmaisia. Miettivät siten, että jokainen on vastuussa itsestään aina.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. vierailija Vierailija

  Eivätkö ne ihmiset jotka jättävät äänestämättä kokonaan ole enemmän hiljaisia hyväksyjiä kun ne jotka antavat edes yhden äänen?
   
 3. vierailija Vierailija

  He ovat syrjäytyneitä.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  Totta, eivätkä piittaa enää mistään, muttei sitäkään voi aina ihmetellä. Itse asiassa parempi jättää äänestämättä kuin tukea sellaista puoluetta, joka ihannoi väkivaltaa julkisissa kannanotoissaan. Samoin on hyvä karttaa uskonnollisia suuntauksia, jotka yllyttävät joko sotaan tai uuden valtion perustamiseen, eivätkä tue rauhanomaista rinnakkaiseloa.
   
  Last edited: 27.02.2020
 5. vierailija Vierailija

  Ehkäpä nämä ns syrjäytyneet eivät äänestä koska ovat kyllästyneet politikointiin ja haluaisivat maamme asioita hoitamaan ammattitaitoiset virkamiehet. Järkeä tämä maa kaipaa.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  Syrjäytyneet on jo sanana mitä ilkein, sillä elämästä ei pääse irti hivuttautumalla sivuun. Se on kerrasta poikki, jos haluaa syrjäytyä.

  Poliitikot olivat tärkeitä niin kauan kuin Ruotsin pääministerinä oli Olof Palme, jonka kuoleman jälkeen aloitettiin kaiken yksityistäminen. Käytettiin härskejä keinoja, kun pakotettiin osa kuntapoliitikoista myymään sähköyhtiöt, jotka olivat jo silloin tuottoisia, vaikkeivat ylihinnoitelleet siirtomaksuja. Itse asiassa niitä ei edes ollut, vaan sähköllä oli hintansa ja sillä sipuli.

  Kokomustat kertoivat, että kilpailu on taikasana, joka pakottaa yritykset toimimaan kannattavasti. Ja kas, siten tapahtui, kun vanhuksia ja lapsia alettiin hoitaa välinpitämättömästi. Presidentti Donald Trump osaa työnsä ja hieroo nystyröitään yhteen, kun dollareita sataa mannana taivaalta puolustussotiin varautuvilta. Ja voihan niitä dollareita tai aseita käyttää myös valloittamisiin, jos niikseen tulee.

  Aikoinaan pankit tarkistivat asiakkaiden menot ja tulot ennen kuin antoivat lainaa, jota nykyään on helppo saada sellaisenkin, jolla ei ole maksukykyä lainkaan. Yllä olevan jutun mukaan ulosotossa on yli puoli miljoonaa kansalaista Suomessa, eikä luottotietoja ole 400 000 ihmisellä lainkaan. Sellaista jälkeä on kilpailutus saanut aikaan.

  Virkamiehet ovat julmia saalistajia itsekin nostessaan palkkojaan ja alentaessaan verotusta, jotta voivat maksimoida vakituiset tulonsa. Valtion tai kunnan kukkarolla kaikki, joten eipä ihme, ettei iäkkäitä tai lapsia hoideta enää samoin kuin ennen, jolloin julkisen sektorin palkat olivat kohtuullisen hyviä. Että sellaista se oikeasti on.
   
 7. vierailija Vierailija

  Voisiko joku kertoa koska verotusta on alennettu kun olen 60 v enkä muista että sellaista ihmettä olisi tapahtunut? Eläketulon lisäveron muistan ja muita veroluonteisia maksuja, jotka ovat nostaneet veroja mutta ei alentanut. Kunnallisveroprosentti on noussut jatkuvasti mutta palvelut huonontuneet.
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kysymys on pitkän aikavälin veromuutoksista, joita on tehty palkansaajien eduksi. Kokonaisverotus ei ole toki alentunut, sillä tilalle on tullut jätemaksut yrityksille, vesimaksut, sähkön siirtohinnoittelu ja lähes kaikkien välillisten verojen nostot. Sähköäkin verotetaan, kuten kaikkea, joten valtio kerää välillisten verojan kautta miljardinsa, eikä suinkaan suoraan. Energiaverot on yksi parhaista tulonlähteistä. Ylevero on yksi tulokkaista. Ilmeisesti olet pienituloinen, koska et ole havainnut verojen alenevan lainkaan.
   
 9. vierailija Vierailija

  En mielestäni ole pienituloinen koska maksamillani veromarkoilla kunta voi työllistää kaksi lähihoitaja per vuosi. En ole kovin innostunut enää maksamaan tuloistani kolmannen lähihoitajan palkkaa siksi ihmettelen.
   
 10. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  Siis kunnat keräävät veroja ja maksavat kuntayhtymille tai yksityisille yrityksille, mutta harvoin työllistävät enää itse lähihoitajia. Suurituloisten palkkaveroalennuksia on tehty, joten ne pitäisi havaita, jos kuuluu joukkoon.
   
  Last edited: 01.03.2020
 11. vierailija Vierailija

  Kaupungistumisen tuoma hidas, jähmeä ja ylihinnoiteltu asuminen syö pohjan kaikelta tekemiseltä, mukaan lukien perheen hankkimiselta. Asuminen ei ole elämistä vaan rahastamista, ja sama vastuuton markkinapelleily tekee kaikista palveluista pelkkää p*skasta maksamista, samaan kasaan menee sähkö, vanhustenhuolto, terveydenhuolto, pian varmaan myös vesi, mikä tahansa, mihin joku ahne insinöörivetoinen rahastajalauma saa sorkkansa tungettua. Minne katosi kepu-Sipilä, kikyjen kiky? Loppusiivous jäi fiksummille. Yliopistoista kuuluu pelkkää huomionkipeää markkinointipöhinää. Ja sitten tässä maassa töllötetään lihavaa kiinteistöpelleä televisiossa. Ahneus ja tyhmyys kukoistavat, mutta ei se mitään, maksetaan vaan nöyrästi niin kuin aina ennenkin, kyllä joku muu varmaan hoitaa.
   
 12. vierailija Vierailija

  Tuntuu siltä että Suomessa tehdään ryhmätöitä, kuten koulussa tehtiin ja tehdään. Tekemisen ideana on että ryhmässä on yksi tai kaksi, jotka tekee ja muut chillaa messissä tekemättä muuta kun sen aivan pakollisen. Kehut ja palkkiot pitää jakaa kuitenkin kaikkien ryhmässä olleiden kesken. Vastuu tekemisistä tai tekemättä jättämisestä pitäisi myös jakaa mutta tuntuu siltä että jako tapahtuu niin taitavasti ettei kenenkään tarvitse sitä kantaa. Nyt jo nähtävissä että ei toimi mikään.
   
 13. vierailija Vierailija

  Vastuu tekemisistä hävinnyt kuin pieru Saharaan. Heikko johto ja sisäsiittoiset pikku piirit takaavat, että osaaminen ei täällä enää kehity. Alihankinnassakin ideana olisi se, että tietää, mitä halutaan ja osaa valvoa laatua. Suomalainen osaa hädin tuskin puhua, saati sitten käyttää sähköpostia, mutta somepyllistely onnistuu tyhmältäkin.
   
 14. vierailija Vierailija

  Sieltä tulevat ottavat sukulaisen vimoksi serkkuja keskenään
   
 15. annmatti Jäsen

  liittynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  63
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ei pidä kyllästyä politikointiin vaan äänestää muutoksen puolesta. Liikkuvilla äänestäjillä on valtaa.
   
 16. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  Niin! Ruotsissa melko älykkään oloisesti sanailevat kirjoittajat ilmaisevat mielipiteensä toisin kuin yleisissä medioissa tehdään. Det goda samhället on saanut koko ajan lisää lukijoita viime vuosina, koska kirjoitukset pyrkivät valaisemaan taustoja nykykehitykselle. Eivät ole sinänsä rasistisia, vaikka käsittelevät vaikeita aiheita eri tavoin kuin niinkutsutut virallisest lehdet.

  Tieto lisää tuskaa:

  https://detgodasamhallet.com/
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti