Hae Anna.fi-sivustolta

Hiustenlähtö ja DHT

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä Suvi_38, 18.01.2007.

 1. Suvi_38 Vierailija

  Onko kukaan kokeillut Nisim-tuotteita tai Revivogenia hiustenlähtöön, itse käytän nyt Nisimiä ja ainakin nyt alussa tuntuu hyvältä. HIukset olivat harvenemassa mutta luulisin että uudentyypppisillä tuotteilla jotka vaikuttavat dht:n voi olla apua. Olisi ollut kiinnostavaa kuulla muiden kokemuksia.
   
 2. miramax Vierailija

  Hiukset vähän harvenemaan päin ja monia suosituksia varsinkin tota viviscalia koskien. Pistin tuolta tilaukseen ja toivotaan parasta perkele.

  http://www.urheilukaupat.com/2008/11/lke-ja-hoito-kaljuuntumiseen.html

  Kellään tosta kokemuksia
   
 3. Romulus Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.09.1999
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikä on DHT?

  http://www.hiusyrittajat.fi/index2.php?id=181
   
 4. Romulus Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.09.1999
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kävin valmistajan kotisivuilla.

  Ja kyllä sinua on nyt kyllä höynäytetty ja pahasti.

  Aivan törkeen kalllis hinta pelkästä proteiinista ja synteettisistä vitamiineista.

  Proteiinia saa kaikesta lihasta, kalasta, maitotuotteista sekä palkokasveista.

  Viviscalin sisältämiä vitamiineja saat ihan tavallisesta jokapäiväisestä ruuasta, jos nyt edes jotain syö eli ei ole anorektikko, alkoholisti taikka narkomaani, jotka eivät syö juuri lainkaan.


  Luonnolliset ravinteet:
  http://www.energian.net/terveys/info6.html

  Ruokakolmio
  http://www.terveystaito.fi/Pages/ravitsemus.htm

  Itse olen vaihtanut ruokakolmiosta kasvisten ja viljatuotteiden paikkaa. Näinollen en saa niin paljoa hiilareita, koska liikun aika vähän sairauksieni vuoksi.

  Ja jos tarvitsee luonnollisia vitamiineja, niin hyvä ja halpa on Spirulina.

  Sitä myydään ihan marketin luontaistuotehyllyssä.

  http://www.tohtori.fi/?page=5184117&id=0650788

  Toinen vastaava on krolella, mutta en tiedä mitä maksaa ja mistä saa.

  http://www.yazka.com/klorella.htm
   
 5. kaijake Vierailija

  Olen samaa mieltä tuon vastaajan kanssa joka puhuu proteiineista, hiustenlähtöön ei kyllä pelkät ravinteet auta, varsinkaan jos se on perinnöllistä tai pidempiaikaista hiusten ohenemista. Kyllä se on se DHT ja hormonaaliset tekijät yhdessä perimän kanssa joka hiukset harventaa. Tuo Nisim on selvästi aivan oikeilla jäljillä koska se on suunniteltu blokkaamaan tuo DHT ja näyttää olevan kliiniset testit siitä.
   
 6. Pe Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.05.2009
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hoidossa pitää pureutua syyhyn. Länsimaissa on harvinaista että hiustenlähtö johtuu ravintoaineiden puutoksesta (ellei kyseessä ole laihduttaja, anorektikko, imeytymishäiriö, kilpirauhasen vajaatoiminta...). Ravintoaineiden puutos hiustenlähdön syynä on edullinen keino myydä kalliilla halpoja vitamiineja ja proteiineja tämän oireen hoitoon. Ravintoaineiden lisäksi hieronnallakaan ei ole hiuksia kasvattavaa vaikutusta, vaikka se hyvältä tuntuukin. Myös monet systeemiset sairaudet voivat ilmetä hiustenlähtönä.
  Stressi aiheuttaa aaltoilevaa hiustenlähtöä, eli on hyviä kuukausia ja huonoja kuukausia, ja sykli toistuu stressikauden ajan. Kun stressin hiustenlähtöaikana syödään hiustenlähtöön tarkoitettuja lisäravinteita / käytetää voiteita, voi syntyä tulkintaharha hoidon tehosta, kun hiustenlähtö taas itsekseen helpottaa joksikin aikaa.

  Tällä hetkellä ihotautialan erikoislääkärit tuntevat vain kaksi lääkettä hiustenlähtöön:
  1) Minoksidiililiuokset. Vaikuttava aine on liuotettu vahvaan alkoholiin, joten päänahan ärsyyntyminen ja hilseily ovat mahdollisia sivuvaikutuksia.
  2) Finasteridi. Estää dihydrotestosteronituotantoa (DHT) hiusjuuressa, vaikuttamalla androgeenireseptoreihin. Finasteridi lopettaa useilla hiustenlähdön ja kasvattaa uusia hiuksia suurella osalla potilaista, sitä varmemmin, mitä nuorempi henkilö on. Uusia hiuksia ilmestyy päälaelle varmemmin kuin ohimoille. Sopii vain miehille. Molemmissa lääkkeissä kaljuuntuminen alkaa uudelleen, kun lääke lopetetaan.
  3) Hiustensiirto. Toimii kylläkin yleensä vain miehille, joilla tapahtuu selvää hiusrajan vetäytymistä. Toisinkuin naisilla, joiden hiustenlähtö on jokapuolella tapahtuvaa harvenemista.
   
 7. goodhairday Vierailija

  Ravintoaineiden puutostahan on vaikka kuinka, koska roskaruoka estää tärkeiden ravintoaineiden imeytymisen. KLurkusta alas ja läpi.

  Mikään lääke ei kasvata lähteneitä hiuksia. Ikävä kyllä.
   
 8. Pe Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.05.2009
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  "Mikään lääke ei kasvata lähteneitä hiuksia. Ikävä kyllä."

  Finasteridillä tai minoksidiililla voidaan saada aikaiseksi uutta hiusten kasvua, kun kyse on nimenomaan perinnöllisestä miestyyppisestä hiustenlähdöstä (alopecia androgenica)! Tottakai hoito on sitä tehokkaampaa, mitä aikaisemmassa vaiheessa se aloitetaan. Jos on kyse vuosikymmeniä kaljuna olleesta miehestä, on epätodennäköistä että enää edes lääkehoito auttaisi. Lääkkeet ovat kuitenkin uutta hiusta kasvattavan vaikutuksen sijaan paljon tehokkaampia hiustenlähdön ennaltaehkäisyssä henkilöillä, joilla on alkavaa hiustenlähtöä. Antaa tukalle lisäaikaa ja siirtää ilmavamman kampauksen syntyä myöhemmäksi.
   
 9. onko varmasti Vierailija

  Onko tarkastettu, että hiukset lähtevät nimenomaan dht:n vuoksi?
   
 10. Jane6868 Vierailija

  No aivan varmasti DHT pudottaa hiukset. Laita vaan Googleen hakusanaksi DHT hiustenlähtö tai DHT hair loss ja katso mitä tapahtuu tulee linkkejä vaikka kuinka paljon. Lääketieteen mukaan täysin kiistattomasti pysyvän hiustenlähdön ja kaljuuntumisen kaikkein merkittävin syy! Sitäpaitsi mainittu minoksidiili ei vaikuta DHT:n vaan se oli alunperin verenpainelääke joka kiihdyttää hiuksenkasvua muulla tavoin kuin vaikuttamalla DHT:n.
   
 11. DHT-kaljuuntuminen Vierailija

  Eipä tuohon taida luontaispillerit auttaa.

  http://www.tukkacure.com/ongelmat/hiuspohjanongelmat/dhtkaljuus/
   
 12. SH. Vierailija


  Älä missään nimessä syydä rahojasi johonkin Viviscal:iin. Itsellä vuosikausien kokemus hiustenlähdön hoidossa ja mm. tuo valmiste ei auta kaljuuntumisongelmaan millään tavoin. Kaljuuntuminen johtuu ennenkaikkea perimästä..myös dihydrotestosteronista (DHT) sekä iästä. Luontaistuotteilla ei saada saada mitään hyötyä kaljuuntumisen hoidossa.
  Suosittelen ainoastaan finasteridia.., jota lääkärisi voi kirjoittaa.
   
 13. perimäkö? Vierailija

  Eikös perimäkin ole usein häiriötila? En ole aivan yhtä vakuuttunut tuossa asiassa kuin Sinä. Olen nähnyt toisenlaisiakin tuloksia. Toki hiustenlähdössä, jos ei ole koskaan runsas kuontalo ollutkaan, eihän se yllättäen runsaaksi muodostukkaan, mutta ihan noin puhtaan negatiivinen ei voi olla, koska omin silmin olen nähnyt toisenlaisiakin tuloksia.
   
 14. siis häh Vierailija

  Kysymys asettaa koululaitoksemme opetuksen tason melko mielenkiintoiseen valoon.
   
 15. DHT:sta Vierailija

  Lyhyesti!
  Perimän aikaansaama geneettinen alttius johtaa joillakin siihen, että DHT surkastuttaa hiustupeissa hiusten kasvua, ja lopulta hiusten kasvu loppuu -> kalju. DHT:ta on siis kaikilla, mutta joillakin perimä saa DHT:n surkastuttamaan hiustenkasvua. DHT on testosteronin aineenvaihduntatuote, jota 5-alfa-reduktaasi niminen entsyymi tuottaa. Finasteridi estää tämän entsyymin toimintaa hiustupeissa, vähentää DHT:n muodostusta, ja siten hidastaa hiustenlähtöä henkilöillä, joilla perimä aiheuttaa DHT:sta riippuvaa hiustenlähtöä.

  Jos hiustenlähtösi ei ole alopecia androgenicaa, eli DHT:n aikaansaamaa, ei finasteridi auta!
   
 16. olen 14v tyttö, joka on kärsiny anoreksiasta loppusyksystä varhaiseen kevääseen. Nyt olen huomattavasti paremmassa kunnossa psyykkisesti ja suhtautuminen ruokaan alkaa olla normaalia. Paino on noussut kylläkin vain n. 3 kiloa... Syön hyvin. Anoreksiani myötä on ilmennyt myös muiden ongelmien lisäksi runsasta hiustenlähtöä. Minulla on muutenkin ohuet hiukset mutta nyt tyntuu että joka puolella päätä on vain kaljuja kohtia! onko jollain kokemuksia tästä? ja mikä auttaisi hiustenlähtöön tässä tapauksessa. Veriarvoni ovat kaikki erinomaisia.
   
 17. minä... Vierailija

  Anoreksia aiheuttaa mm. hiustenlähtöä. Eli jos hiustenlähtösi johtuu anoreksiasta, niinkuin todennäköisimmin johtuu, aloita syömään kunnolla ja monipuolisesti niin asian tulisi korjaantua ainakin osittain.
   
 18. testattuOn Vierailija

  Nämä ensimmäiset viestit oli laitettu jo yli 7 vuotta sitten..nyt voin kertoa teille todellisen mielipiteen kun kysyit Revivogen-tuotteesta. Olen käyttänyt jo lähemmäs 10 vuotta. Myös muitakin tullut kokeiltua ja hiusvitamiineja. Revivogen pysäytti kaljuuntumisen ja kuvien perusteella tilanne on paljon paljon parempi kuin 10 v sitten. Ei ole muuta kehumista. T. Mies 59v vaimo luki tämän palstan ensin...
   
 19. Hoitaja Vierailija

  Hiusten kuntoon vaikuttaa ravinto ja yleiskunto. Kaikki ulkopäin annetut kalliit tökötit ovat vain rahan tuhlausta.
   
 20. Dasor Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.05.2018
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
 21. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti