Hae Anna.fi-sivustolta

Hiustensiirto

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä Yksi harvapäinen, 03.04.2009.

 1. vierailija Vierailija

  Pidän sitä todella ihmisarvoja vastaisena tekona, että menen yritykseen hankkimaan apua, mutta kaikki mitä saan on psykologisen terapeuttitunnin, että jaksa tätä paskaa ja samalla saan hoitoja, mitkä eivät tehoa. Anteeksi agresiivisuuteni, mutta tätä pahentaa se, että työntekijät tietävät sen, etteivät tuotteet toimi, mutta kukaan ei hiiskahdakkaan asiasta. Kun mielenterveys vaakkuu ja annat rahaa tyhjään vitutus on kova.
  Terkkuja HiusAkatemiaan. Olen todella surullinen siitä, miten paljon rahaa heitin roskiin. Olisi ollut ihanaa, että olisi ollut joku varoittamassa kyseisestä yrityksestä, älkää ikinä eksykö sinne, rahat palaa ja lujaa.
   
 2. vierailija Vierailija

  Älkää missään nimessä menkö Medousalle,huonoja kokemuksia olen kuullut ja nähnyt.Palvelu on teennäisen hyvää,kun töpeksivät eivät ota vastuuta.Tekevät toimenpiteitä vastuuttomasti ja epäammattimaisesti aina reklamaatioiden käsittelyyn.Kirurgi on niin täynnä itseään että kulemma kehuu tulotasollaan toimenpiteitä tehdessään kollegoillensa,oikein vittuillakseen..ottaa 10 min työstä saman kuin assistentit jotka tekevät kaiken työn.Vastuu kirurgilla vaikka ei ole edes paikalla.Ei kanna vastuuta kun assarit töpeksii keskenään.Tekee kaikkensa peitelläkseen virheensä eikä ole kiinnostuneita lopputuloksesta saatikaan asiakkaan tyytyväisyydestä.Lupaa toista ja peruu puheensa jälkikäteen.Eivät itsekään usko lupaamiinsa tuloksiin,tämän voisivat kertoa ENNEN toimeksisntoa ja parasta lopputulosta kehuessa"asiantuntijoina" joita mainostavat olevansa. Kaunistelee lopputulosta ja vähättelee törkeästi asiakkaan näkökulmaa.Reklamaation käsittelystäkin olisi aihetta saada huomautus.Kyseenalaistavat lopputuloksessa epäonnistumisen töykeällä tavalla.Eivät kertakaikkiaan OSAA ottaa palautetta vastaan ja hoitaa reklamaatioita.Tohtorikoulussa ei siihen ilmeisesti ole saanut ohjeita saati assarikoulussa.Vaikeaahan se on jos lähtökohtaisesti on sitä mieltä ettei ehdottomasti ole tehnyt virhettä..Heidän 20v julistamansa kokemuksen LUULISI tuoneen kokemusta tarpeeksi hoitaa A toimenpiteet B tilanteet kun kaikki ei mennyt kuten piti mainostamansa kokemuksen tasoisesti.EN todellakaan suosittele.Myyvät mitä vaan, muistakaa tämä ilmaisissa konsultaatioissa,ainakin heidän kohdallaan.Olen kuullut useampia samankaltaisia palautteita.Epäonnistua voi myös tyylillä, sitäkään he eivät osaa.
   
 3. vierailija Vierailija

  Missä tämä kaikki negatiivinen palaute näkyy ja kuuluu? Netissä en ole törmännyt yhteenkään sellaiseen. Kiinnostaa siis kuulla enemmän perusteluja tähän.
   
 4. vierailija Vierailija

 5. vierailija Vierailija

 6. vierailija Vierailija

   
 7. vierailija Vierailija

  Olin myös viime kesänä Medousassa konsultaatiossa, ei oikein vakuuttanut. Tekevät vanhalla tekniikalla eli tulisi iso arpi ja sitä sitten tarvittaessa voitaisiin korjata taas uudella samanlaisella operaatiolla. Ei kiitos. Muutenkin tietämys meni paljon ristiin. Suomessa valitettavasti ollaan paljon jäljessä hiussiirroissa. Turkki varmaankin olisi paras paikka, toki sielläkin monenmoista klinikkaa. Menen nyt vaan peruukilla kun ei muutakaan voi. Tiedän tasan tarkkaan miltä naisena tuntuu kun mieli on niin maassa
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti