Hae Anna.fi-sivustolta

HOASin sisäinen vaihto?

Viestiketju osiossa 'Opinnot ja kurssit' , käynnistäjänä Anniliina, 19.12.2010.

 1. Anniliina Vierailija

  Saatiin poikaystävän kanssa HOASin kämppä, mutta se on Vantaalla. Itse siis opiskelen Helsingin yliopistossa. Otettiin toi vastaan, koska ajateltiin, että voisi myöhemmin yrittää hakea sisäisellä siirrolla toista lähempää omaa kampusta (poikaystävä ei opiskele vaan on töissä). Miten helposti käytännössä tuollainen sisäinen siirto onnistuu - ollaanko sitten siis jonon hännillä vai miten se menee? Ja entä sellaisessa tapauksessa, jos haluaa juuri jollekin tietylle alueelle - tai jos niitä vaihtoehtoisia alueita on vaikka vaan muutama? (No riippuu tietty vapautuuko just sieltä asuntoa just silloin, tiedetään, mutta miten helppoa/vaikeaa tuo yleensä on?)
   
 2. jatko-opisk. Vierailija

  En ylipäätään ymmärrä, miksi niitä helsinkiläisyliopistojen kämppiä on pitänyt sinne Vantaalle työntää. No, ovat varmaan saaneet halvalla maatilkun. Mutta itse jatko-opiskelijana hakisin noita HOASsin kämppiä, mutta kaikkien jatko-opiskelijoiden (Hki yo, Aalto jne.) ovat siellä Vantaan Koivukylässä. Melkoinen matka esim. Aallon TAIKkilaisilla, tulla ensin junalla keskustaan ja siitä sitten takaisinpäin arabialle kutosen ratikalla tai bussilla.

  Eikä Koivukylä ole alueenakaan niitä miellyttävimpiä, itse asiassa hieman pelottavakin. Eli pohdin itsekin tuota vaihtomahdollisuuden aikataulua. Jymähtäisikö loppuiäkseen sinne Vantaalle, vai olisiko mahista päästä esim. puolen vuoden päästä Helsingin puolelle?
   
 3. HOASsin ajattelu on lisäksi niin 50-lukulaista, että tottakai kaikilla väitöskirjanteko-ikäisillä on puoliso ja lauma mukuloita tai ainakin sellainen pian tulossa, eli kaikki sinne Koivukylään perheasuntoihin. Jatko-opiskelijalla ei ole siis edes mahdollisuutta hakea yksiötä Stadin puolelta, vaikka hän olisi lapseton sinkku ja ihan tyytyväinen yksiökokoiseen kämppään.
   
 4. Lisäksi, HOASin vuokraneuvonta-email ei edes toimi, vaikka se on listattu heidän webbisivuilleen. Siihen laitetut meilit pongahtavat takaisin ilmoituksella: osoite tunnistamaton.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti