Hae Anna.fi-sivustolta

holiday autos

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä kokemuksia, 04.05.2006.

 1. kokemuksia Vierailija

  Olemme vuokraamassa autoa Italiassa viikoksi, ja törmäsin seuraavanlaiseen firmaan:
  http://www.holidayautos.fi/first_page.aspx?countryoforigin=FI&lang=FI

  8 päivän hinta Opel Astra luokan autolle näyttäisi olevan omavastuunpoistoineen 320 euroa, mikä tuntuu todella halvalta. Esim. avisissa vastaavanlainen auto ilman mitään ylimääräisiä vakuutuksia maksaisi 340, omavastuunpoistot reilut 100 euroa päälle.

  Onko jollain kokemuksia holidayautos'sta, onko ok paikka vuokrata auto? Heidän ehtojensa mukaan, mikäli auto vahingoittuu, joutuu paikan päällä maksamaan omavastuun, minkä he myöhemmin hyvittävät. Normaalissa autovuokraamossa ei kai toimita näin, eli omavastuuosuutta ei joutuisi missään vaiheessa maksamaan, mikäli on sen poiston valinnut?

  Onko muita vinkkejä siitä, mikä olisi edullisin autonvuokrausfirma Italiassa? Omien selvityksieni mukaan se olisi Avis (ellei tuota Holidayautosia lasketa), onko muut samaa mieltä?
   
 2. Sauna Vierailija

  Ei ole kokemusta kyseisestä yhtiöstä, mutta oletko tietoinen, että saksassa ja Itävällassa autonvuokrat ovat paljon halvempia. Vertaappa niitä jos sopii suunnitelmiin.
   
 3. Ready Vierailija

  Ei ole suoraa kokemusta Holidays Autosista, mutta firmalla oli pari vuotta sitten myös Suomessa haarakonttori, minkä kuitenkin lopettivat. Silloin harkittiin ko. firmaa yhdelle reissulle koska olis ollut halvin vertailluista. Se kuitenkin silloin kariutui. Käsittääkseni se on näitä firmoja, joilla ei ole omia autoja vaan etsivät muilta autovuokrausfirmoilta halvimman tarjouksen haluamallesi ajalle ja välittävät sen.
   
 4. ap Vierailija

  Kiitos vinkeistä, päädyttiin kuitenkin Herziin. Soittelin yleisimmät vuokraamot läpi ja heillä oli halvin hinta (jos ei siis Holiday Autosia lasketa mukaan).
   
 5. Tainaliini Vierailija

  En suosittele kenellekään Holiday autosta! Heillä ei ole omia autoja vaan käyttävät muiden firmojen kuten Europcarin autoja. Ongelmatapauksissa Holiday autokseen on erittäin vaikeaa saada yhteyttä, koska soittoaika on kaksi tuntia päivässä, ma-to. Asia pitää selvittää englannin tai ruotsin kielellä. Tein useaan kertaa s-postitse reklamaation, mutta firma ei edes vastannut minulle. Onneksi Luottokunta hoiti taitavasti Europcar- autovuokraamon mokat ja sain perusteettomasti tililtäni veloitetut maksut takaisin. Valitettavasti minun piti vaihtaa Visa-korttini, koska Europcar edelleen veloitti tililtäni rahaa. Europcar väitti, että asai pitää selvittää Holiday autoksen kanssa, koska heidän kanssaan alun perin tein sopimuksen. He taas eivät korvaansa lotkauttaneet. Holiday autos ei kerro, että meitä vuokraajia tulee koskemaan myös toisen firman säännöt ja sopimukset.
   
 6. iska80 Vierailija

 7. el Mirador Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.10.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Järkyttäviä kokemuksia Holiday Autosista kesältä 2012!

  Vuokrasimme auton koko heinäkuuksi ja kaikki näytti niin auvoiselta: hinta oli halpa ja auto juuri sopiva. Kaikki muuttui hetkessä Malagan lentoasemalla. 40 maassa kelvannut Nordean debit/kredit-kortti ei kelvannutkaan, vaan nyt olisi pitänyt olla "puhdas" luottokortti, jota harvalla suomalaisella enää on. Soitto HA:n palvelunumeroon ei auttanut, vaikka sielläkin ihmeteltiin tapausta.

  Ei auttanut muuta kuin ottaa taksi ja yrittää seuraavana päivänä hankkia tilalle uusi vuokra-auto. Temppu ei parhaaseen sesonkiaikaan ollutkaan ihan helppo. Päivä lomasta meni hukkaan, lisäkuluja syntyi lähes 300 € ja auto oli paljon alkuperäistä pienempi.

  Loman jälkeen reklamoimme HA:lle, jossa saimme tylyn kohtelun. Meille väitettiin ensin, että vain "puhdas" luottokortti kelpaa ja olisitte lukeneet ehdot (ehdoissa ei ollut mainintaa puhtaudesta). Haimme Nordealta lausunnon, jossa todettiin, että HA oli keksinyt omia laittomia sääntöjään ja olimme siis olleet oikeassa. HA pallotteli reklamaatiota ja keksi aina uusia verukkeita, etteivät olisi joutuneet korvausvelvollisuuteen. HA:lla henkilökunta joutuu ilmeisesti maksamaan omasta pussistaan perustellutkin korvaukset.

  Matkailualalla toimiva tuttumme arveli, että HA oli ehkä vuokrannut auton alihintaan ja halusi tilalle paremmin maksavan asiakkaan.

  Suosittelemme, että varotte HA:ia, jos teillä on normaali d/k-kortti, hinta tuntuu liian huokuttelevalta, ette halua ongelmatilanteissa asioida jonkun epämääräisen organisaation kanssa, joka ei noudata kansainvälisiä sopimuksia.

  Hyviä kokemuksia meillä on toki monestakin autovuokraamosta Espanjassa kuten SIXT, Marbersol, Goldcar ja AutoKatti (voit asioida suomeksi).
   
 8. AngryBird Vierailija


  Vuokrasimme syyskuussa VW Passatin Holidayautosin kautta paikalliselta vuokraajalta Locautolta Rooman lentokentän pisteestä. Palauttaessamme auton tankkasimme sen piripintaan noin 10 km lentokentästä. Kaveri merkkasi vastaanottotarkastuksessa tarkastusraporttiin, että tankki on mahdollisesti vajaa. (Vastaanottaessani auton, huomasin lähtiessäni lentokentältä, että bensamittari näytti hieman vajaata tankkia.)
  Olivat saaneet mahtumaan ilmoituksensa mukaan 4 litraa, josta veloittivat sekä neljäkymppiä tankkauksesta. Tuli vahvasti tunne, että tekevät saman jokaiselle asiakkaalle saadakseen lisäkatetta. Muuten kaikki muu pelasi hyvin ja auton vuokra oli kilpailukykyinen.
   
 9. dayrealco965 Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.11.2018
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Autonvuokraus - economybookings.com Olen nyt kaksi kertaa vuokrannut auton Economybookings kautta. Molemmilla kerroilla asiat ovat toimineet hyvin.
   
  Last edited: 01.04.2019
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti