Hae Anna.fi-sivustolta

Homoparit ja lapsi

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä valentino, 18.07.2010.

 1. inkeri. Jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei Valentino...alias Kale..näinhän se oli. Olen tosiaan ollut ainakin 4 vuotta pois palstalta ja nyt sitten kirjauduin vanhalla nimmarilla. Monta on vanhaa tuttua, mutta paljon myös uusia, mikä on hyvä asia.

  Tämä meneillään oleva keskustelu homojen ja lesbojen avioliitosta ja adoptio-oikeudesta on saanut suuren tilan ja mielipiteet jakautuu tasan kahteen. Hyväksyy, ei hyväksy. Muutahan tässä ei voikaan olla. Avioliiton hyväksyy lähes kaikki ja olen kyllä tosi kiitollinen että näin on sillä heillä parisuhde on yhtä tärkeä kuin heteroillakin. Adoptio-oikeuteen minulla on kielteinen kanta ... toistaiseksi..., kun en tiedä miten se vaikuttaa lapsen kehitykseen. Voihan olla ettei sp-neutraalin perheen lapset näe mitään ongelmaa olemassaolevaan tilanteeseensa, ongelman siitä tekee ulkopuoliset.
   
 2. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hienoa, että tulit takaisin, olen odottanut mutamaa muutakin tänne, kuten esim. Jumalan suurin vastustaja "Oikea Aatami".Olet varmaan ihmeissäsi kun olet lukenut juttujani, ne ovat ehkä vähän kärjistyneet entisestä. Tietysti riippuu vähän aiheestakin. 2006 vuodestahan minä täälä olen vieraillut joskus vähän taukoakin pitänyt. Niin tuosta nimen vaihdosta. Kalehan se oli, mutta oliko niin, että rekisteröityä sitä en saanut, ilmoittivat että se on jo jollain muulla, olihan se, eli minulla. Tuon valentinon keksin kun tuotti löytää uutta nimimerkkiä, kun tuntui, että kaikki oli jo varattu.
  Sinä olit aina kirjoituksissasi sovittelevan asiallinen. Tässä homojutussa minua risoo lapsen esineellistäminen. Ei niiden avioliitot, koska se ei haittaa ketään. Pysyn kannassani ja tuskin tuo laki adoptiosta muuttuu vähäänaikaan ja se on hyvä.
  Joten tervetuloa keskustelemaan eri aiheista, jotkut kestävät pitkään jotkut kaatuvat lyhyeen, riippuu aiheesta.
   
 3. inkeri. Jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voi Valentino, et taida muistaa kuinka raju olin mielipiteissäni ateisti-uskovainen keskusteluissa. Edelleenkin olen samalla kannalla. Oli joskus tosi hauskaakin väitellä asioista...etenkin Oikea Aatamin jutut piti palstan vireessä.
  Usein me olimme samalla linjalla, mutta nyt tämä aihe on uusi ja vaatii kaikilta sulattelua.

  Tuolloin 2006 meidän piti kaikkien rekisteröityä ja muistan kun sinulla oli ongelmia saada entinen nimmari takaisin. Minä säilytin, paitsi piste piti liittää perään.

  Mukava olla taas "tuttujen" kanssa!
   
 4. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muistinko siis väärin, "aika kultaa muistot!".
  Kyllä silloin "ennenvanhaan!" kävi taisto kuumana ja tulenlieskat roihusivat. Jollain lailla tuo uskonto on samantyyppistä kuin nyt käyty aloittamani aihe. Raamatun lukijoille oli oma kirjansa jota valikoiden toivat esille. Huolimatta siitä, etä tuon kirjan sisältö, jos sen kokonaisuudessaan jaksaa lukea, on hyvin ristriitainen. Tämä homokeskustelu taas on samantapaista kun vastapuoli tuo esille joitakin heille sopivia tutkielmia ja pitävät sitä raudan lujana todisteena, samalla sulkien pois kaikki ne elementit jotka koskevat lapsia ja heidän oikeuksiaan, väittävät että lapset ovat vanhemoiensa tassun alla ja niinhän kyllä on, mutta pitäisi vähän pidemmälle ja ajatella, että lapset kasvavat aikuisiksi ja miten sitten suhtautuvat vanhempiinsa, jotka ovat vaikkapa Jussi ja Kalle. Ei hyvältä näytä.

  Myös noissa kahdessa "uskonsuuntauksessa" on samantyyppistä kiihkeyttä asian esilletuomisessa. siis, "Tässä on sana ja se on totta!".

  "Oikea Aatami" oli kohtalaisen jyrkkä asiassaan, joka osoitti nimim. tietämystä ja hyvää taktiikkaa. Minnehän OA on kadonnut? Oli siellä silloin Attekin, joka oli jonkun aikaa myös pois, tuli takaisin ja taas on kadoksissa, sekä monia, monia muita hyviä tyyppejä.
  Taitaa tämä aloittamani homojuttu jäädä tähän, tuntuu kuin maa olisi nielllyt vastustajat. Kait he tulivat "uskoon" lapsen oikeuksista ja huomasivat, että ei se adoptiojuttu oikein vedä. Hyvä niin.
   
 5. Aqualung Vierailija

  Luultavasti kaikki ovat kyllästyneitä valentinon trollauksiin, eivätkä viitsi niitä ruokkia. Järkevillä ihmisillä kun on muutakin tekemistä kesäaikaan kuin roikkua netissä.
   
 6. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  haluaa pitää keskustelua yllä. Nyt on tämä ryhmä, joka niin kiinteästi haluaa antaa poikkeaville isyys- ja äitiys oikeuden saada lapsi, kun omat vehkeet eivät toimi, adoptoinnin. Tämä ryhmä on Trullipeikko sisaret. Nämä kun niin kovasti haluavat valentinonkin tähän mukaan ja ovat nimittäneet valentinon trulliryhmän päälliköksi, joten ei voi muuta kuin kiittää tästä ylpeästä nimityksestä. Kiitos ryhmälle. joka samalla irtisanoutuu Norjan tapauksesta. Meillä, trulliryhmällä kun ei ole mitään sen kanssa tekemistä. Pahoittelemme tapausta.
   
 7. hilda. Henkinen johdannainen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  695
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oletko yrittänyt selvittää asiaa? Nettihän on tulvillaan tietoa ja tässäkin ketjussa mainittu useita tutkimuksia ja kannanottoja.

  Kutakuinkin näin.

  Laittaisitko muutaman esimerkin?

  Ylipäätään se, että homojen ja lesbojen pitäisi tutkimuksin, tilastoin tai muuten todistaa olevansa adoptiovanhemmiksi kelpaavia, vaatisi jonkin syy epäillä, etteivät he ole ja että tämä tekijä X menisi huomaamatta läpi adoptiotutkimuksissa. Pelkkä tilanteen (suhteellinen) uutuus ei siihen oikeuta. Onhan esimerkiksi maahanmuutto melko uusi ilmiö Suomessa, mutta kukaan ei kai vastusta maahanmuuttajien adoptio-oikeutta, vaikka heidän elämänsä voi hyvinkin olla haastavampaa kuin keskivertohomon.

  Tarkennuksena vielä: Siis radikaalisti erilaisista kulttuureista tuleva maahanmuutto. Maahanmuutto sinänsä ei toki ole uutuus.
   
  Last edited: 26.07.2011
 8. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  En ole kuullutkaan noista tapauksista, missä maahanmuuttaja olisi adoptoinnut Valtaväestön kakrun ja tuskin he omasta keskuudestaankaan näin tekisi.
  Mitä tulee keskusteluihin, niin olen pääsääntöisesti vastustaessani homojen oikeutta adoptioida kakru itselleen, tämän adoptoitavan etuuksia olen ajanut, josta mm:ssa hilda ei ole pätkääkään kiinnostunut. Hänelle on tärkeää vain homojen halujen tyydyttäminen. Meidän intressimme eivät kohtaa missään vaiheessa.
   
 9. inkeri. Jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen hyvin vähän perehtynyt näihin tutkimuksiin. Kävisin mielelläni läpi tutkimuksia (kun aika sallii), jotka on tehty Pohjoismaissa ja nimenomaan ulkopuolisista adoptoinneista. Suomessa ei ole voitu kovinkaan kattavia tutkimuksia tehdä:). Jokaisella maalla on oma kulttuurinsa ja historiansa, jotka vaikuttaa tuloksiin ja niiden tulkintaan. Niistä ei voi yks yhteen tehdä johtopäätöksiä meidän kulttuurissa.

  Hilda:
  Laittaisitko muutaman esimerkin?

  Entinen vakkari:
  En voi laittaa Suomesta yhtään esimerkkiä. Odotellaan rauhassa.

  Hilda:
  Ylipäätään se, että homojen ja lesbojen pitäisi tutkimuksin, tilastoin tai muuten todistaa olevansa adoptiovanhemmiksi kelpaavia, vaatisi jonkin syy epäillä, etteivät he ole ja että tämä tekijä X menisi huomaamatta läpi adoptiotutkimuksissa. Pelkkä tilanteen (suhteellinen) uutuus ei siihen oikeuta. Onhan esimerkiksi maahanmuutto melko uusi ilmiö Suomessa, mutta kukaan ei kai vastusta maahanmuuttajien adoptio-oikeutta, vaikka heidän elämänsä voi hyvinkin olla haastavampaa kuin keskivertohomon.

  Tarkennuksena vielä: Siis radikaalisti erilaisista kulttuureista tuleva maahanmuutto. Maahanmuutto sinänsä ei toki ole uutuus.[/QUOTE]

  Eiköhän yksi syy x epäilyyn ole jo siinä ettei tiedetä miten lapsen kehitykselle vaikuttaa erilainen perhemalli. Kyllähän yh-isien ja -äitienkin on todistettava että selviytyvät lapsen kasvattamisesta.
  - Taisi tulla sekava kopiointi.
   
 10. hilda. Henkinen johdannainen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  695
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko tämä luettavissa "en lainkaan" ;-) Eikö, Inkeri hyvä, olisi järkevää ensin tutustua aiheeseen ja sitten vasta muodostaa mielipide?

  Ei meidän kulttuurimme näissä asioissa oleellisesti poikkea muista länsimaista. Kannattaa aloittaa vaikka Googlen Scholarista, esim. hakusanat same sex, adoption, parenting jne auttavat alkuun. Hakutuloksia voi myös rajata mm. julkaisuajankohdan mukaan.

  Aihetta paljon tutkineen ruotsalaisen Karin Zetterlingin tutkimusta käsitellään hänen haastattelussaan Ordet-lehdessä, siitäkin voit alkaa. Lainaan osuvan kommentin:
  "Är det något som får min puls att stiga så är det när barnperspektivet används som slagträ i debatten. Det ironiska kan bli att de som framställer sig som barnperspektivets försvarare i själva verket ifrågasätter en del barns rätt till just deras familjer. De vägrar se de barnen. De säger: ”Dina föräldrar är inte bra nog.” På det sättet skapar de en utsatthet för de barn som finns."

  Ketjussa onkin lueteltu useita tutkimuksia, joista kannattaa tutkia ainakin Ruotsin oikeusministeriön tuottamaa selvitystä, jossa listataan myös lukuisia tutkimuksia, ensimmäinen pdf-tiedosto, suunnilleen sivulta 219 alkaen. Muista myös Suomen vastaava, Sosiaali- ja terveysministeriön selvitys vuodelta 2003, varsinkin lista tutkimuksista.

  Journal of the American Academy of Child & Adolescent Psychiatry -lehdessä julkaistu artikkeli Children and Adolescents of Lesbian and Gay Parents listaa myös tutkimuksia (pdf).

  Google auttanee näistä eteenpäin, jos haluat tarkempaa tietoa. Jos etsiskelyyn ryhdyt, niin yritä samalla löytää sellainen tutkimus, joka todistaisi homojen todellakin olevan kelpaamattomia adoptiovanhemmiksi.

  "Erilainen" on tässä sama asia kuin "uusi". Ei abstrakti "erilaisuus" pelkästään ole syy epäillä huonompaa kasvatuskykyä. Osaatko sanoa konkreettisesti, mikä homovanhempien kasvatuskyvyssä saattaisi olla huonompaa kuin heteroiden?

  Mitä tarkoitat, miten he ovat todistaneet sen? Olisiko yksinhuoltajien lasten todistetusti huonompi menestys syy kieltää adoptio yksittäisiltä ihmisiltä tai peräti ottaa lapset kaikilta yksinhuoltajilta kokonaan pois?
   
 11. LF hejsan

  liittynyt:
  26.10.2008
  Viestejä:
  1 299
  Saadut tykkäykset:
  0
  Döttrar, söner och homosexuella föräldrar - En studie av homosexualitet och familjeliv sett ur barns och föräldrars perspektiv

  Barn till homo- och bisexuella - RFSL
  .
  http://www.rfsl.se/public/Forskning - Dottrar soner och homosexuella foraldrar.pdf
  .
  .
  Ihmisen elämä muuttuu koko ajan, lait muuttuu ja ihminen on tullut paljon suvaitsevammaksi mitä oli ennen vanhaan. Toisin sanoen, ihminen kehittyy vuosi vuodelta, kehittyy sosiaalisesti, psykkiisesti ja emotionelt.

  Ennen vanhaan oli hyvin vähän yksinäisiä äitejä ja jos oli, ei niiden yksinäisten äiteien ja heidän lastensa elämä ollut mitään herkkua. Yhteiskunta, toisin sanoen ihmiset halveksi heitä.

  Ennen vanhaan oli vain se Raamatun sallima avioliitto, papin piti ensin sano aamen, ennen kuin partnerit harrastaa sexiä ja hankkivat lapsen.

  Nykyään on monenlaisia perheitä.

  * Yksinäiset vanhemmat

  * Eronneet vanhemmat

  * Äitipuoli - isäpuoli

  * Homosexuaaliset vanhemmat

  Nykyään on perhe laajempi mitä ennen vanhaan. Eiköhän nämä nykyajan perheet ole lapsille sentään parempia, kuin ne entisajan supeat ja usein uskolliset kuvat miten kaikki pitää olla.

  Entisaikaan sai yksinäiset äidit ja heidän lapset todellakin kärsiä. Puhumattakaan millaiset olot homoilla oli. Homosexuaalisuushan oli ennen vanhaan laiton, rikollista. Kuka tuollaiseen aikaan haluaa mennä takaisin? Kuka haluaa jarruttaa ihmisten elämää?

  Oli millainen perhe tahansa, muokkaa se perhe tietenkin lapsensa, etenkin pienet lapset. Ajatelkaa miten voi juoppoperheitten lapset? Miten voi narkomaaniperheitten lapset? Miten voi lapset perheissä missä kumpainenkin vanhemmista tekee töitä kodin ulkopuolla? Tarvitseeko lapsi kodin, vai onko päiväkoti kodin veroiden lapselle? .....

  Ympäristö muokkaa lapsia. Mutta on aivan turha meuhkata, että homot muokkaisi lapsensa homoiksi. Ketään ei voi tehdä homoksi. Pitää itsellä olla se tunne joka vetää oman sukupolven edustajiin. Sellaista ei opeteta, istuteta lapseen.

  He jotka syrjii homoja, vika on heissä, ei homoissa. Yhteiskunnan täytyy alkaa parantaa homofobisia.

  Kysymyksi olisi vaikka kuinka paljon tahansa. Tarkoitan, että ei se ole ainoastaan homojen lapsista kysymys, on paljon heterojen lapsia jotka voivat huonosti, huonon perheensä takia, probleemia perheessä siis. Kysymys: Miksi ainoastaan vaan homoja ja niitten lapsia eräät haluavat syrjiä? Miksi ette syrji kaikkia lasten vanhempia, jotka ei osaa kasvattaa lapsiaan lempeästi ja rakastavasti?
  .
  .
   
 12. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jotta yhteiskunta pysyisi koossa, on heillä oltava moraali jota noudattaa. Nyky-yhteiskunnassa moraali on alentunut tasolle, jossa rikosta ei enää tunnisteta. Aikoinaanhan moraalittomuus tuhosi Rooman valtakunnan. Nyt ollaan vahvasti menossa siihen suuntaan länsimaissakin. Tästä on hyvä esimerkki kun verrataan vaikka Suomen viimeistä vaalia. Siinä vannottin ja vakuutettiin yhtä ja toista. Kun vaalit olivat ohi, niin eikun härskisti unohdettiin lupaukset.
  Nyt on menossa seksi vallankumous, jossa sek. poikkeavat rynnivät voimalla esiin vaatimuksineen, esittäen joitakin ns. "tutkimuksia" tuekseen. Ajattelematta nenääsä pidemmälle. Tästä alkaa moraalin rappeutuminen.
  Olematta rasismi (tämähän ei ole rasismia), niin en tule ikinä hyväksymään lasten "hyväksikäyttöä", johon tämä homojenkin adoptointi oikeuksien hakeminen johtaa.
  Homo on suuri poikkeus valtaväestön kohdalla, sek. poikkeavia on n. 5 - 7 % kansasta. Ihminen jonka sisällä on kaksi eri persoonaa, on "viallinen" yksilö. Näiden yksilöiden halu samaistua heteroyhtiskúntaan tasavertaisena jäsenenä on väärin. He ovat poikkeavia suhteessa esim. mielenterveys ongelmallisiin jotka ovat heteroja. Tällöin puhutaan sairaudesta, ei poikkeavaisuudesta.
  Nämä sek. poikkeavat ovat sukupuolisesti valmiita sikiämään, heidän poikkeavaisuutensa johtaa samaan sukupuoleen sekaantumiseen, joka on likaista ja rumaa. Eivät he ole sukupuolihalukkuutensa vuoksi mitään enkeleitä. Tämä saattaa johtaa vaikeaan tilanteeseen jos haterolapsi kasvaessaan tajuaa mihin hänet on istutettu.
  Nämä homot puhuvat kasvatuksesta, eivät sano sanallakaan siitä, että tämä adoptointi voi johtaa ties mihin. Lapsi tulee aikuiseksi ja saattaa olla kiusallista esiintyä kahden miehen poikalapsena, kun jaetaan koulussa päästötodistuksia.
  Toinen vahva pointti jota nämä sp. esittävät on se, että kiusataanhan muitakin lapsia, mutta kiusaausaiheita on monenlaisia ja kun puhutaan homolapsesta, saattaa kiusaus olla luokka pahin.
  Homot ovat homoja ei siitä mihinkään päästä.
   
 13. Elmo49 Vierailija

  Voisitko Valentino jo vähitellen lopettaa nämä vihakirjoittelut!

  Minä en ole homo enkä lesbo, olen vaan sitä mieltä että ne on ihmisiä siinä missä muut ja tällaista kirjoittelua mitä harrastat on täysin ala-arvoista ja loukkaavaa!
   
 14. Eettinen Elli Vierailija

  Valentinon eräänlaiseksi puolustukseksi voisi joku mahdollisesti sanoa, että Internetin virtuaalimaailma ei tee ketään typeräksi – se vain auttaa osoittamaan anonyymin kirjoittajan typeryyden laajemmin kuin elävässä elämässä olisi mahdollista.
   
 15. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  _________________________________
  On siitä hyvä, että meitä "typeriä" on suomessa enemmistö. Tälle palstalle kirjoittajat ja tähän aiheesenn perehtyneet kansalaiset ovat suuremmalta osin itse ns. poikkeavia kansalaisa. Heidän katsantokantansa edustaa "ussliberalismia" sen toisesa merkityksessä.
  Näiden kummajaisten päämäärä on saattaa Luterilaisen elämänkatsomuksen omaavat naurunalaiseksi ja saattaa seksuaalisesti väärin suuntautuneet ihmiset samaan kastiin niiden kanssa, joille "Koti, Uskonto ja Isänmaa" ovat pyhä asia. Minä en niihin lukeudu ja mitä tulee vihapuheisiin, niin tässäkö on se uusi sana joka pitää sisällään kaikki ne arvostelut, jotka ovat terveesti, kriittisesti ajattelevienkin hyväksyttävä.
  Ihmettelen mikä siinä on vihapuhetta, kun kysymyksessä on homoisien adoptiointi oikeus, jota vastustan. Syynähän on se, että näiden lasten turvaaminen heteroyhteiskunnan vihamielisyydeltä, jota kukaan ei vielä ole näyttänyt toteen, etteikö näin tapahtuisi. Tässä ei ole mitään vihapuheita, koska en syyllistä näitä homoisiä, vaan yhteiskuntaa joka suurelta osin vielä on vahvasti heterovetoinen.

  Ymmärrän niitä, jotka eivät ole joutuneet kiusatuiksi, heidän pitäisi lukea niitä kirjoituksia, joita kirjoittavat kiusatuksi tulleet. On tapauksia, jossa kiusattu lapsi ei ole kestänyt, vaan häpeän vuoksi on tappanut utsensä. Näitä on suomessa paljon.
  Teidän, jotka minua arvostelette, pitäisi syventyä asiaan paremmin ja sitten vasta hyökätä joukolla kimppuuni.
  Joten tutkikaa ja vasta sitten hutkikaa!
   
 16. LF hejsan

  liittynyt:
  26.10.2008
  Viestejä:
  1 299
  Saadut tykkäykset:
  0
  .
  Adoption kan bli möjlig för alla | Inrikes | SvD
  .
  "Lyckan är obeskrivbar" | Inrikes | SvD
  .
  Ruotsissa on ollut jo vuosia homoilla oikeus adoptoida, ulkomailtakin. Valitettavasti oikeastaan mikään ulkomaa ei halua adoptoida homopareille.

  Noissa artikkeleissa oleva pari hyväksyttiin adoptiovanhemmiksi, mutta he ei saaneet lasta mistään. Myöskään ruotsalaisia lapsia ei heille tarjottu, vaan ruotsalaiset lapset adoptoivat ne perheet joissa lapset oli huollossa.

  Pari teki sitten niin kuin monet muutkin, he sai lapsen, en tiedä miten sen suomeksi sanoisin, yksi nainen intiasta synnytti heille lapsen.
  .
  .
  .
   
 17. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässäkohdin uskallan sanoa, että ei tuo lasten adoptointi ole niin yksinkertainen asia. Jo se, että ihmiset eivät lastaan homoille helposti anna, kuvastaa sitä pelkoa, että näille lapsille tulevaisuus ei ole niinkään varmasti turvatttu. Tietysti näitä mainitsemiasi tapauksia on ja tulee olemaan, että joku synnyttää heille lapsen.

  Kaikkinensa tuo homoperheen lapsen kohtalo on arvoitus niin kauan kun yhteiskunta muuttuu sallivammaksi tätä kohtaan. Tuskin se ihan helposti tulee pahtumaan.
   
 18. Suvituuli Vierailija


  Olet oikeassa. Valentinon, persujen, hommaforumilaisten ja räsäslästen hihhuleiden kirjoittelussa on vähintään yksi yhteinen piirre; he kaikki luulottelevat edustavansa perustelemattomine äärimielipiteineensä suomalaisten enemmistöä.
   
 19. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voi teitä "poikapoloisia", miten eksyneitä olette. Suomen valtio on määritellyt lait ja sillä sipuli. Huvittavinta on, kun vedetään ishko joukko eli 560000 äänestäjää mukaan tähän homohommaan. Väität, että emme ole asioita perustelleet. Kun luet mitä Suomen laki siitä adoptointi hommasta sanoo, niin luulisi sen riittävän. Päin vastoin te, homot ja heidän ystävänne luotte ,vääristetyn mallin markkinoille, jossa on tällä hetkellä heterojen laki. Eiköhän ole aika laittaa asiat oikeaan mittasuhteeseen ja lopettaa tuo ainainen ruikutus homojen adoptointi oikeudesta. Homot eivät ole kelpoisia kasvattamaan lasta, jota he itse eivät ole tänne maailmaan hankkineet.
   
 20. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin voisi kiteyttää kirjoitusten sävyn laatua. Homous vietynä äärimmäisyyteen tuo tullessaan epävarmuutta ja tunne kuohuja jotka puretaan täällä palstoilla. Hyvin on pullat uunissa, kun joudutaan alakynteen, tehdään kirjoituksista paheita, jotka purkautuvat turhamaisuuteen, josta syntyi mm:ssa sanonta "Trollipeikko"!

  Kaikkinainen muutostyö ihmisen mielitekojen tyydyttämiseksi ei aina anna tulosta. Syykin on selvä. Ihminen alitajunnassaan kuitenkin tietää totuuden joka ei aina ole suotuisa kohteelleen. Jostain alkuunsa saanut mielijohde, kuten on tuo poikkeavien halu saada lapsi itselleen, kestää aikansa ja unohdetaan, kunnes kipinä syttyy uudestaan ja enstistä voimakkaampana.
  Kun vertailen tähän "Trollipeikkoon" viittavia kirjoituksia ja eduskunta vaaleissa Timo Soiniin kohdistuvaa pilkantekoa, on niissä hyvin paljon yhtäläisyyksiä.

  Kun Soinia moitittiin populistiseksi, niin nyt on vähintäänkin huomautettava, että Soinin "populistisuus" on realiteettia, sitä ei vain hallituspuolue tahdo tunnustaa, vaikka "kuolemanviikate" on lyöntiasemassa. Totuus on, että suomen nyky päättäjät ovat niin vinoutuneet ajatuksissaan, että saavat hopeankin näyttämään kullalle.
  Näin on myös allekirjoittaneen alulle pistämän Homo ja lapsi, -aiheen kohdalla.
  Siinäkään eivät kaikki kirjoittaneet tunnusta realiteettejä. Ei väkisten tehtyä saada tekemättömäksi eikä hopeaa muuteta kullaksi. Nyt olisi syytä niiden, jotka eivät tunnusta tosiasioita, perusteltava asiansa niin, että se ymmärrettäisiin. On turhaa kuvitella, että asian sisällä olevan tarvitsisi todistella yhtikäs mitään. Siinäkin tuo "hopea ja kulta" teoria pitää paikkansa. Homot ja heidän ystävänsä kun yrittävät saada sen hopean kullaksi, He vaativat heteroilta näyttöä, että tuo muutos kullaksi, miksi se ei onnistuisi. Näinhän se ei mene, hyvät ystävät.
   
 21. Manna Vierailija

  En ole ikinä kuullut yhtä huonoa käytöstä aikuiselta ihmiseltä. Valentino myös itse tietää, kuinka täynnä virheitä hänen tekstinsä on. Tuollainen nettiöykkäri ei yksinkertaisesti ansaitse huomiota tai muutakaan ruokkimista. Hänen wikihiki-sekoilut jo kertoi kaiken :D Valentinon trollailut voi ihan reippaasti scrollata ohitse. Näin minä ainakin teen.
   
 22. valentino Älä usko kaikkea mitä näe

  liittynyt:
  14.08.2006
  Viestejä:
  1 161
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sain lukea, kun aukaisin netin ja siirryin Elämänkatsomus palstalle.
  Jospa Minna hyvä ottaisit opiksi ja esittäisit omia päätelmiäsi minusta ja kirjoituksistani. Olet kuitenkin yksi niistä lukuisista kirjoittajista, jotka luen epämääräiseksi homofantasijoitsijoiden luokkaan.

  "Tuollainen nettiöykkäri ei yksinkertaisesti ansaitse huomiota tai muutakaan ruokkimista". Missä kohdin olen ollut "netti öykkäri" Siinäkö, kun olen asettanut lapset edelle homojätkien fantasioiden?
  Eihän homo ole normaali? Vai oletko kyseisen ihmisrodun edustaja? Ei normaali mies tavoittele toisen miehen pers´ reikää, vai mitä? Heillekö lapsi pitäisi antaa?

  Otahan hyvä Minna "lusikka kauniiseen käteen" ja aikuistu!
   
 23. hilda. Henkinen johdannainen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  695
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja se on fiksusti tehty. Turha lyödä päätä seinään.
   
 24. Manna Vierailija

  Trolli-Valentino tekee meille vain palveluksen, kun niin reippaasti nolaa kaikkien homovastaisten maineen :D Vaikka yksilö ei edustakaan koko joukkoa, kuolevat varmaan sukupuolineutraalin avioliittolain vastustajat häpeästä tämän yhden trollin ölinöiden takia. En ymmärrä, miksi pitää kerjätä niin paljon vihaa päällensä jopa omiltaan. Ellei Valentino sitten ole jonkun liberaalin ovela sukkanukke? Jos on, niin toimii ;)
   
 25. hilda. Henkinen johdannainen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  695
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niinpä. Sukupuolineutraalin avioliittolain edistämiseksi fiksuinta olisi siis jatkaa vastailua Valentinolle, mutta ihan niin suuriin uhrauksiin en ole valmis ;-)

  Harmi, että järjelliset homoadoption vastustajat ovat kaikonneet. Toivottavasti he palaavat vielä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti