Hae Anna.fi-sivustolta

hopeisia esineitä

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä Ruiskukka, 26.06.2005.

 1. Ruiskukka Vierailija

  Heipähei tulkitsijat, mitäpä tästä juhannusunestani tuumaatte? Näin unta että hopeaketjuinen kelloni oli mennyt poikki (lukko kaiketi hajonnut) samalla kun pidin tai roikutin kelloa vasemmalla kädellä silmieni edessä huomasin että vasempaan nimettömääni oli tullut hopeinen paksu sormus ja kummastuksekseni se oli täysin idettinen oikean käden nimettömässä olevan hopeisen sormuksen (joka minulla on elävässä elämässäkin) kanssa. Unessa jopa tarkistin etten ollut siirtänyt sormusta toiseen käteen.
   
 2. Inke Vierailija

  Hopea on unessa kuvaamassa passiiviseen tiedostoon pääsemistä. Ehkä sinulla on kykyä telepatiaa tai ennalta aavistamiseen. Kellon roikuttaminen silmien kohdalla tuo mieleeni sanonnan ""vahinko ei tule kello kaulassa"", saisitkohan siitä mitään kiinni. Toisaalta kuitenkin vasemman käden esiintyminen näin korostuneesti viittaisi naisille ominaisen tunneyhteyden intuition ja luovuuden merkitystä ehkä sitten ajasta riippumattomana ilmiönä.

  Nimetön sormi unessa viestii sydämen tilaa myös tunteisiin sitoutumisena, minkä vielä sormuskin vahvistaa. Toisaalta hopean ja nimettömän yhdistyminen voisi tarkoittaa henkisyyden merkityksen vahvistumista. Uskovat käyttävät vartausta *Jeesuksen morsian*, voisit lähestyä unisormuksesi kuvajaista johonkin itsellesi tärkeään ja omaa kasvuasi vahvistavaan sitoumukseen/kihlaukseen.
   
 3. Ruiskukka Vierailija

  Kiitos Inke, uni oli tavallaan poikkeuksellisen älykäs, niin älykäs kompa että nyt sitten ihmettelen mitä kyseiset asiat symboloivatkaan :) ja kaunis. Kellohan oli kuin hypnoosiin vaipumista auttava elementti, hopeinen ketju siinä välkehti suorana viivana. Elämänlanka? Jotenkin syntymä, kuolema, miksei ihan konkreettisestikin kihlaus ja sen semmoiset suuret asiat tulivat itsellekin mieleen. Olen luova ja intuitiivinen, hyvin herkkä vaistoamaan muiden tunnetiloja ja lukemaan heitä kuin avointa kirjaa.
   
 4. Inke Vierailija

  Niin alitajuntamme on viisas ja muodostaa unemme ihan ymmärrettävään muotoon ja palat loksahavat paikalleen jos ei ihan itseksiin niin siiten kun niitä saa hetken peilata toisen ajatusmaailmaa vasten.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti