Hae Anna.fi-sivustolta

Hormonikorvaushoidon haittavaituksia?

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä xxxx, 17.07.2006.

 1. Myös 55 Vierailija

  Minulla hormonihoito aloitettu 2002 ensin emätinpuikoilla ja sitten siirryttiin Megestin-tabletteihin (nykyisin Provera), jota otan joka toinen kuukausi, että saadaan tyhjennysvuoto aikaikseksi ja ettei kohdun limakalvo tule liian paksuksi. Estrena geeliä 3 painallusta/ päivä. Haittavaikutuksia en ole havainnut mutta lääkkeen pois jättäminen aiheutti rankan sydämenrytmihäiriön sekä hikoilun ja maanisen energisyyden, joka vei unet ja teki hermostuneeksi. Papat sekä mammografiat säänöllisesti 2-3 vuoden välein. Ei ole ollut tulehduksia eikä muitakaan valittamisen aiheita asiaan liityen, päinvastoin.
   
 2. 55v Vierailija

  Näköjään ovat hyvin yksilöllisiä noi sivuvaukutukset. Toisille ei kolmekaan painallusta geeliä tee turvotusta ja nesteen kerääntymistä kehoon, toisille yksikin painallus päivässä riittää aiheuttamaan ikävän turvotuksen.
   
 3. 52v. Vierailija

  Kysyisin onko jollekkin tullut sivuvaikutuksia punaisesta Chello-ravintolisästä? Aloitin sen käytön vaihdevuosioireisiin 6 päivää sitten ja eilen huomasin, kun miehenikin siitä mainitsi, että vatsani on turvonnut. Turvotus on erilaista kuin aiemmin kuukautisten yhteydessä ollut turvotus. Paremminkin puhuisin nyt vatsan kasvausta, kuin olisin raskaana (sitä en kuitenkaan varmuudella ole). Hikoilua ja yöheräilyä tuo Chello ei ole vielä ainakaan vienyt, enkä muita oireita ole huomannut. Voiko vatsa kasvaa noin nopeasti, vai onko kyse jostain muusta?
   
 4. 6vuotta käyttänyt Vierailija

   
 5. Jonzuu Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2018
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oon 32-vuotias nainen ja multa poistettiin 15.6 munasarjat ja kohtu, vaikea endometrioosi ja krooniset kivut, mitkä invalidisoi mut. Mulla alotetaan kliogest hormonikorvaus hoito. Mutta, hormonit ei ikinä ole sopinut mulle ja aina niistä on tullu vaivoja ja lihomista, turpoomista jne. En jaksais enää tollasta, kun endometrioosi jo keräs nestepöhöä 10kg edestä ja kaikki Hävis leikkauksessa, nyt taas ihan hoikka oma itteni ja ah, suoli toimii kuin unelma. Endon aikana Kärsin kovasta, jatkuvasta ummetuksesta ja oksentelin sen takia todella paljon ja myös niiden endo kipujen takia. Niin en haluis hyvin toimivaa kroppaa lähtee sotkee tollasilla moskilla, jotka lopulta luo hormoni hirviöitä ja vatsa vaivoja ja kaikkee muuta. En halua, haluun olla MINÄ, tämmösenä kuin olen.
   
 6. vierailija Vierailija

   
 7. vierailija Vierailija

   
 8. vierailija Vierailija

  Mikä sulla on nyt tilanne ? olen syönyt Prynova 1mg puoli tabl päivä. on lihomista muutama kilo 2:n vuoden aikana. ajattelin pikkihiljaa lopettaa. kuinka pian tuntuu painossa?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti