Hae Anna.fi-sivustolta

Hormonikorvaushoito

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä nainen49, 05.04.2006.

 1. Kirsikka Vierailija

  Olen käyttänyt Estrena-geeliä nyt kolmisen viikkoa, mutta aikamoista kokeilua tämä on annoksen löytymisen suhteen.
  Kahdella painalluksella mennään, reseptissä ohje 2-4-6-8-10 painallusta tarpeen mukaan ja gyne kertoi sen sopivan annostuksen löytyvän ajan kanssa.
  Yöunet ovat toki tasaantuneet, mutta muu oirehtiminen (rytmihäiriöt, hikoilu, ahdistuneisuus, masennuskohtaukset, itkuherkkyys ym.) vaan jatkuu. Tiedä sitten pitäisikö turvautua suosiolla masennuslääkkeisiin?
   
 2. Evorel conti Vierailija

  Onko kenelläkään kokemuksia tästä laastarista. Olin onnellinen 8 vuotta Femostonilla 2/10, mutta kun siirryttiin tähän vuodottomaan laastariin alkoivat vaikeudet. Olen nyt käyttänyt 0,5 vuotta tätä, oireet kyllä on pysyneet pois mutta vuotaminen on nyt tyyliin 8 päivän kuukautiset, muutama päivä taukoa ja sitten taas uudet. Tämä riemu alkoi epäonnistuneen polyypin poiston jälkeen. Sitäkin ennen oli tiputtelua ja kuukautiset, eli eivät ole loppuneet kuten pitäisi. Jos olette tästä vaihtaneet, niin mikä on teille sopinut? Mielellään kuulisin kokemuksia. Ikää puolessa välissä kuutta kymmentä minulla.
   
 3. Onko kellään kokemusta siitä, että kuukautiset (runsas vuoto!) palaavat oltuaan vuoden pois. Itselläni kävi näin ja lopulta päädyttiin kaavintaan, koska kohdun limakalvo oli niin paksu, että vuoto olisi jatkunut ties kuinka kauan. nyt lääkäri ehdotti Novofem 1mg. Pelkään aloittaa, kun suvussa on runsaasti rintasyöpää ja sydän - ja verisuonitauteja.
   
 4. vierailija Vierailija

  Miten nopeasti geeli imeytyy iholta? Kesällä tulee uitua vähän väliä. Miten kauan geelinlaiton jälkeen kannattaa olla menemättä veteen, jossa huuhtoutuu pois?
   
 5. vierailija Vierailija

  Jos jollekin on hyötyä tästä kertonuksesta, niin tästä vaihdoin cliovelle pillereihin. Lääkäri väitti ettei vaihtoehtoja ole enää. Minkäänlaisista sivuoireista ei varoitettu. Turposin, masennuin pahasti ja voin huonosti. Kunnes älysin lopettaa. Pari viikkoa meni aika sekavissa oloissa. Sitten tuli kuumat aallot ja yöheräämiset. Mutta masennus hävisi, samoin kaikki vuodot kokonaan. Nyt voin loistavasti ilman vaivoja luontaistuotteella Menowell.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti