Hae Anna.fi-sivustolta

Hotel El Tope/ Puerto De La Cruz

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Tuuli4, 05.10.2019.

 1. Tuuli4 Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.10.2019
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  6
  Onko kokemuksia kyseisestä hotellista?
   
 2. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 158
  Saadut tykkäykset:
  600
  Huomenta Tuuli. Ko hotellissa olen vieraillut vain sen alakerran kuntosalilla, mikä oli kohtuutasoinen, vanhanaikainenkin, mutta ajoi asiansa. Sauna sen sijaan on ihan kelvollinen ilmestys, vaikkakin kiulua saati kauhaa veden heittämiseksi kiukaalle ei löylyhuoneesta löydy. Kannattaa siis ottaa vesipullo mukaan, jos löylytellä haluaa.

  Hotelli sinällään on hyvällä paikalla, maantieteellisesti lähes keskellä kaupunkia, mutta kymmeniä jyrkkiä rappusia pitää matkaajan kiivetä, jos sieltä alakaupungille halajaa tai takaisin. Tosin alhaalta rannalta taksi maksaa vain 3,15 Euroa tuolle hotellille. Edellinen siis viime talven hinta, joten tuo, jos muutoksia ei ole tullut. Itse El Tope hotelli ainakin ulkoapäin on 1960-70 lukuinen betonikolossi, joka ei meikäläisen silmää viehätä. Toki niin on monet muutkin Puerto Cruzin hotellit. Jos mahdollista, niin pyydä huonetta El Topen etelä-länsipuolelta, niin pääset nauttimaan iltapäiväauringosta parvekkeellasi sekä huikeista auringonlaskuista, kun varsinkin ylemmät kerrokset ovat koko kaupungin yläpuolella ja niistä on loistavat näköalat.

  Hauskaa matkaa sinulle ja seurueellesi.

  Ps Lokakuussa tarkenee kyllä hyvin Puerto Cruzissa uiskennella.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Tuuli4 Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.10.2019
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  6
  Kiitos vastauksesta Antigue (y)
  Olen samaa mieltä hotellin ulkonäöstä ja koosta, mutta tosiaan, kovin pieniä hotelleja ei ollut edes saatavilla kyseisessä paikassa, ainakaan kun varasin loman pari viikkoa ennen ajakohtaa. Olemme tosiaan nyt lokakuussa lähdössä ja mietin myös sitä, mahtaako uima-altaassa tarjeta uida, kun ei ole lämmitetty..?
  Kiipeäminen ei ole ongelma ja hotellin sijainti vaikuttaa tosiaan hyvältä. Meillä on vuoristonäköala huoneesta, joten taitaa olla juuri länsipuolella.
   
 4. Tuuli4 Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.10.2019
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  6
  Antigue, nyt vasta huomasin, että olitkin vastannut jo veden lämpötila-asiaan :rolleyes:
   
 5. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 158
  Saadut tykkäykset:
  600
  Olette hotellin paremmalla puolella, siitä ei kahta sanaa. Lokakuussa tarkenee tosiaan hyvin Puerto Cruzissa. Altaidenkin lämpötilat on ihan sopivia, jotta siellä kykenee oleilemaan. Puerto Cruzissa tosin on niin paljon nähtävää, ettei altaalla välttämättä edes ehdi paljoa aikaa viettää. Monissa hotelleissa kyllä mainostetaan altaan lämmitystä, mutta kokemus on, ettei ne usein ole edes päällä. Mutta älä huoli, kyllä siellä tarkenee, onhan sitä merivesialtaillakin merivedessä uitu ja ihan meressäkin Playa de la Teresitasilla talviaikaan.

  Kun El Topelta kävelet rappuja alas, pääsee toki myös mäkeä pitkin, niin poikkea ihmeessä joku päivä rappusilla olevassa El Camino ravintolassa. "Maman" tapakset on siellä syötävän hyviä, joten niitä uskaltaa suositella. Hauskaa matkaa teille. Itse pääsen vasta myöhemmin talvella paikalle. Toki asiassa lohduttaa tässä kuussa Madeiralle suuntautuva matka...
   
 6. Tuuli4 Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.10.2019
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  6
  Kiitos ruokavinkistä ja muista tiedoista Antigue.
  Madeira oli toinen vaihtoehto, kun matkaa olin syyslomalle varaamassa.
  Oikein hyvää matkaa siis sinne!
   
  • Tykkään Tykkään x 1

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti