Hae Anna.fi-sivustolta

Hotelli Baikal -?????

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä Pazi, 26.12.2004.

 1. Pazi Vierailija

  Kukaan ei tunnu tietävän Baikal hotellista. Kertokaa jos olette käynneet kannattako mennä lapsen kanssa tähän hotellin. Olemme menossa vasta ensi kesänä..?
   
 2. Matkailija Vierailija

  Olimme mieheni kanssa kesällä 2004 viikon lomalla Baikal-hotellissa.

  Hotelli on siisti ja vastaremontoitu. Sijaitsee kivan kävelymatkan päässä Basaari-alueelta, Kukkaiskadulta ja rantsulta.... suosittelen..

  Allasalue on ihan mukava ja siisti.

  Ainoa ""murhe"" mikä hotellissa oli, että se oli ""miinoitettu"" saksalaisilla nuorilla miesturisteilla, jotka jaksoivat juhlia aamusta iltaan... ja ""vanhat matkailijat"" kun väsyivät niin uusia tuli paikalle... siitä yleisesti valitettiin henkilökunnalle, mutta vastaus oli "" no can do""... en sitten tiedä oliko meteliin osasyyllinen siihen aikaan menossa olleet EM-fudiskisat...

  Nauttikaa lomastanne ja Sunny Beachista...=)) Olemme käyneet jo kahdesti... kesällä 2003 lasten kanssa kaksi vkoa ja 2004 miehen kanssa kahdestaan vko.. ja vielä ei ole Sunny Beach kiintiö tullut täyteen.... Ihanteellinen paikka nauttia olosta ja lomailusta... se on siellä helppoa myös lasten kanssa..
   
 3. utelias Vierailija

  Kiva, kun viimeinkin joku antoi asiallista tietoa kys. hotellista. Olemme varanneet hotellista all inclusive- paketin ensi kesän lomalle Baikal-hotelliin. Oliko teillä? Oliko ruoka ylipäänsä hyvää vai söittekö aina jossain muualla?
   
 4. Pazi Vierailija

  Kiitos tiedoista. Menemme siis hyvillä mielin Baikal hotelliin. Kannattaako teidän mielestänne käydä taksimatkalla Nassebarissa ostoksilla vai onko samat tavarat myös Sunny Beachin Basaareissa.

  Meille lähtee mukaan myös 3 poikaa (5, 7 ja 7) joten pitää mennä myös vesipuistoon päiväksi. onko niistä kokemuksia.
   
 5. Matkailija Vierailija

  Matkaamme kuului aamiainen seisovasta pöydästä, joka oli bulgarialaiseen tyyliin ihan siedettävä..kaikki varmasti löytävät syötävää.. Aamiaisella pärjäsimme yleensä iltapäivälle jolloin sitten kävelimme johonkin lähelle syömään.Paikkojahan on ihanista uuniperuna -ja kebabbaareista lukuisiin ravintoloihin, että nälän mukaan kannattaa käydä. Sitten illalla voikin kävellä basaarialueen suosittuun Tjanny ( en nyt varmaksi muista kuinka nimi kirjoitetaan)- ravintolaan. Todella edullista ja hyvää ruokaa. Usein joutuu odottelmaan mutta se kyllä kannattaa. Kahden hengen illallinen alkupalat, pääruuat ja oluset alle 10 euroa yhteensä eli ei hinnalla pilattua. Suosittelen kanaruokia ja vartaita. Kesällä 2003 neljän aikuisen ja neljän lapsen syömiset ja juomiset alle 20 euroa ja masu taatusti täynnä..;) Käykää kokeilemassa myös meksikolaista Mamachitas ravintolaa, sijaitsee Kukkaiskadun poikkikadulla. Ruoka hyvää.. ja kohtuuhintaista... Rantakadun ravintoloiden ruuat ovat olleet heikoimpia ja kalleimpia. Oikeastaan sääntö: mitä pahemman näköinen paikka sen parempi ruoka...;)) Nauttikaa lomastanne...;))
   
 6. Matkailija Vierailija

  Nessebar on ehdottomasti kokemuksen arvoinen paikka eli sinne kannattaa mennä vaikka ei shoppailisikaan.. mikä sen ihanempaa kuin istua jossakin katukahvilassa siemaillen hyvää paikallista olutta tai vastapuristettua tuoremehua ja nautiskella lämmöstä ja olotilasta...;))

  Itse olemme shoppailleet sekä Nessebarissa että basaarialueen kaupoissa ja makuasia on sitten mistä saa ns ""paremmat tai edullisemmat"" tuotteet. Olemme ostaneet aika paljon farkkuja ja takkeja ja ovat olleensa hintansa väärtejä. Nessebarissa (aika alkupäässä sisääntulokatua) on hyvä farkkuliike, joka myy ""aitoja"" dieseleitä, mutta kahden ostokerran kokemuksella farkut ovat ainakin olleet kestäviä...

  Lasten vaatteita ollaan myös ostettu ja aivan kelpoja, kestäviä ja pestäviä vaatteet ovat olleet.

  Burgasissa voi käydä taksilla/bussilla jos haluaa matkailla muualle kuin Sunnyn ja Nessebarin alueille, mutta tietysti matkanhinta nostaa tuliaisten hintaa...paitsi bussimatkat ovat tietty edullisia, mutta lasten kanssa suosittelen matkustamista taksilla..

  Vesipuistossa emme ole käyneet, mutta kommentteja joskus kuulimme että olisi vähän tyyristä.. mutta mukavaakin käyneillä oli ollut..;) joten kannattanee kokeilla...

  Eli nauttikaa lomastanne....

  Pienenä vinkkinä kun matkustatte lasten kanssa: varatkaa mukaan laukkuun meneviä paketteja kosteuspyyhkeitä ja pyyhkikää käsiä ennen ruokailua ja ruokailujen jälkeen...;)) ovat mukavia käyttää ja ehkä näin välttää myös vatsapöpöjä, joita valitettavasti sieltäkin voi saada! Itse vältyimme niiltä oltuamme vähän ""ylihuolehtivaisia"" käsihygienista""... Kokeilkaa, eläkää, syökää, nauttikaa lomastanne, edullisista hinnoista ja ihastukaa Sunny Beachin leppoisaan lomailuun.... Muistakaa.. mihinkään ei ole koskaan kiire...;)) kaikkeen ehtii.. niin silloin loma on täydellinen..=))
   
 7. Matkailija Vierailija

  ai niin.. yksi käyntikohde unohtui..(mieheni kommentti) käykää kokelemassa formularataa..sijaitsee basaarialueen takaa ja bussiasemalta hiekkatietä pitkin Nessebariin päin n 1-1,5 km.. alueella ihan toimiva rata ja toimivat autoa.. on kypärät ja valvoja... ei ruuhkaa.. ja hinta edullista.. ts. omantunnon mukaan maksettiin jokunen leva/ajo
   
 8. Matkailija Vierailija

  Nostanpa tämän ylös kun Plazan haku ei tätä kirjoitusta löytänyt..

  Tässä tietoa myös Mintulle.. Nauti lomastasi!
   
 9. Utelias Vierailija

  Kiitos sinulle matkailija asiallisista kommenteistasi. Olemme menossa elokuussa ison lapsiporukan kanssa juuri kyseiseen Baikal-hotelliin. Toki mukana on myös aikuisiakin! Valitsimme vähäisemmästä tähtimäärästä huolimatta Baikal-hotellin, koska sinne oli mahdollista saada all inclusive-paketti, jonka olemme isolla porukalla matkustaessamme kokeneet aivan loistavaksi vaihtoehdoksi. Olen haeskellut tietoa kyseisestä hotellista, mutta niukasti sitä on tuntunut löytyvän. Erityisesti minua on jäänyt vaivaamaan se, millainen hotelli tämä Baikal oikein on. Tjäreborgin nettisivuilla huoneet näyttävät oikein siisteiltä ja kodikkailta, mutta muilla, ulkomaisilla, sivuilla ne muistuttavat lähinnä jotakin vaatimatonta matkustajakotia! Olenkohan ollut lainkaan saman hotellin sivuilla!? Siksi kysyisinkin sinulta matkailija, ovatko huoneet sellaisia, kuin Tjäreborgin sivuilla näytetään? Muutenkin olisi vielä kiva kuulla lisäinfoa hotellista, esim. oliko siellä mitään iltaohjelmaa aikuisille/lapsille ja mitähän kaikkea se all inclusive mahtaa pitää sisällään. Matkatoimistosta olen saanut tosi vähän tietoa ja se tieto, mitä ne antavat, on useimmiten vähän liiankin positiivista!!!
   
 10. Matkailija Vierailija

  Baikal hotellissa on kolme siipeä - korkeampi, jossa on 7 kerrosta ja pari matalampaa. Olimme itse tuossa korkeassa osassa joka oli vastaremontoitu eli huoneet olivat todella hienot ja siistit, aivan Suomen tasoa ellei paremmatkin. Huoneessa oli ilmastointi, jota tosin viime kesäkuussa ei välttämättä tarvinnut. Jääkaappi ja telkkari löytyivät myös huoneesta. Huoneiden äänieritystys ei tietystikään ole Suomen tasoa eli kyllä naapurihuoneet touhut...;) ja käytävän äänet kuuluvat huoneisiin.. mutta korvatulpat..;) eli matalampien siipien huoneistoista ei valitettavasti olet tietoa, mutta käsittääkseni ne oliva aika paljon saksalaisten ja brittien käytössä...

  Siivous pelasi ihan moitteettomasti... tosin muuten henkilökunta oli jonkun verran saksalaisiin päin kallellaan...:(( välillä heillä oli jopa vaikeuksia ""ymmärtää"" sujuvaa englannin kieltä..mutta kun väännettiin rautalankaa niin johan ymmärrystä löytyi..

  All inclusivesta ei ole mitään käsitystä - meillä ei ollut muuta kuin aamiainen varattuna..joka oli ihan runsas ja hyvä.... mutta melkein suosittelisin matkaa aamiaisella, koska Sunnyllä on todella paljon hyviä ja edullisia ravintoloita ja pikaruokapaikkoja ja kun ruoka ja olut ei paljon maksa... silloin ei olisi sidottu hotellin ruoka-aikoihin.. Baikalin lähellä on ihania uuniperuna ja kebab-paikkoja joista saa nopeasti lounaan edullisesti.. ja illalla voikin sitten lähteä kävelemään kaupungille hankkimaan nälkää...;)) mutta en tietysti tyrmää vaihtoehtoanne...

  Baikalin allasalue ei ole sitten suuri mutta ihan viihtyisä - aurinkotuolit ovat ilmaisia.....eli lapsien kanssa sitten myös rantsulle...

  Iltaohjelma hotellilla.. siitä ei valitettavasti ole mitään tietoa..yleensä katosimme kaupungille vaeltamaan ja nauttimaan ympäristöstä ja ilmapiiristä. Olimme viime kesänä kesäkuussa SB:llä joten silloin olivat EM-fudiskisat käynnissä ja yleensä aina iltaisin oli ""kisastudio"" hotellin ala-aulan telkkareiden luona..

  Olemme nyt pari kertaa olleet Sunny Beachilla - ekan kerran lasten kanssa jotka olivat silloin 3 ja 6 ja silloin asustimme Tjären Polyusi hotellissa, joka oli vanha ja kulunut, mutta siisti ja toimiva lasten kanssa viettää pari vkoa.. ja sitten viime kesänä miehen kanssa kahdestaan Baikalissa ja totesimme että vaikka tasoero oli huomattava hotellien välillä niin Polyusi oli turvallisempi ja toimivampi lasten kanssa, mutta makuasia varmastikin...;)

  Tänä kesänä sitten kokeilemme Turkin Alanyaa.. katsotaan mitä siitä pidämme...;)

  Käykää ihmeessä testaamassa basaarialueen Djanny's bistro.... on paikallisten suosiossa ja monesti joutuu myöhemmin illalla jonottamaan.. Annokset ovat suuria ja maukkaita (ainakin kanatuotteet ja vartaat) ja todella edullisia. Kesällä 2003 neljän aikuisen ja neljän lapset ruuat alkupaloista jälkkäreihin + 6 isoa tuoppia olutta ja limut päälle n. 20 euroa ja jokainen meistä ""pyöri"" ulos ravintolasta...;) eli esim. alkuruuat (shopska salaatit ja valkosipulileivät) kannattaa jakaa ovat sen verran suuria annoksia ettei päärualle tahdo jäädä tilaa...;))

  Mutta hauskaa lomaa teille Sunny Beacille.. Nauttikaa siitä, koska se on helppoa Sunnyllä....
   
 11. Matkailija Vierailija

 12. kristiina Vierailija

  Hei! Onko tietoa, onko kyseisessä hotellissa kahvinkeitintä???
  Tai minkälaista kahvia yleensä bulgariassa on? Olemme menossa kyseiseen kohteeseen syyskuussa kuopiosta...
   
 13. Matkailija Vierailija

  Meillä taisi olla huoneessa ainoastaan vedenkeitin, hotellihan ei ole huoneistohotelli. Kahvia oli aamiaisella tarjolla ja ilmeisesti ihan juotavaakin. Itse en kahvia juo, mutta mieheni sanoi että muistuttaa enemmänkin pikakahvia... Mutta kahvia on saatavilla eripaikoissa erilaisia ja kait ihan juotavaakin...;))
   
 14. Matkailija Vierailija

  ai niin.. Irish Coffeessa olen itsekin siellä kahvia juonut ja ainakin viskin ja kerman kanssa ihan hyvää..=)))
   
 15. Pazi Vierailija

  Kiitos hyvistä vinkeistä, huomenna lähdetäään..
   
 16. Matkailija... Vierailija

  Hauskaa matkaa.... Me menemme tällä kertaa Alanyaan heinäkuussa.. eli vielä on odotettavaa...
   
 17. 2015 Vierailija

  onko tässä hotellissa ilmaiset allaspyyhkeet ja paljonko Wi-Fi maksaa?
   
 18. Leogirl Vierailija

  Kaikki tieto Baikal hotellista tervetullutta! Olen lähdössä 23.8 siihen hotelliin :) Onko siinä muuten jotain isompaa kauppaa lähellä josta saa vaikka leivänpäällisiä ja leipää? Mikä kohta rannasta olisi paras? Niissä varmaan on palvelun, hinnan ja tuolien yms perusteella eroja? Saako kaupasta ostettua bisseä juoda rannalla? Onko Sunny beachillä sellaista uima-allas paikkaa johon kaikki voivat mennä? Ainakin Kultahietikolla on ihan keskustassa sellainen kiva yleinen allas-alue ja baari, maksullinen tietty. Kannattaako vaihtaa rahat hotellissa vai jossain rahanvaihtopisteessä? Suomessa on musta forexissa suht huono kurssi....
   
 19. tiggu Vierailija

  Kaikki tieto edelleen Baikal-hotellista tarpeen.Lähden kohta ensimmäistä kertaa.
   
 20. Reissaaja2016 Vierailija

  Moi!
  Kenelläkään tuoretta tietoa tästä hotellista..?? Lähdetään ensi vkon sunnuntaina 11-vuotiaan kanssa matkaan.
   
 21. vierailija Vierailija

 22. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti