Hae Anna.fi-sivustolta

hotelli elisso

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä tiedonhaluinen, 07.12.2005.

 1. tiedonhaluinen Vierailija

  Hei!
  Tällä palstalla ei ole paljon tietoa löytynyt kyseisestä hotellista, mutta jos joku ystävällisesti viitsisi muutamaan kysymykseen vastata. Onko hotelli mielestäsi viihtyisä? Minkälaiset sängyt löytyvät huoneistoista, onko patjat kovat vai kykeneekö hyvin nukkumaan? Joskus on Kreikassa törmännyt erittäin koviin / aikansa eläneisiin patjoihin ? Hotelli vaikuttaa esitteessä mukavalta ja allasalue isolta. Onko näin vai antaako esite paremman kuvan alueesta? Ilmastointi kuuluu huoneistoon, mutta onko molemmissa huoneissa ? Kiitos asiallisista vastauksista !
   
 2. Minni Vierailija

  Viihtyisä ja siisti hotelli. En pitänyt patjojakaan mitenkään erityisen kovina, mutta makuasia. Meillä oli kaksio, jossa parisänky. Sohvasta olisi ilmeisesti saanut tarvittaessa lisävuoteen. Olimme toukokuussa, joten ilmastointia emme tarvinneet. Ei siis siitä tarkempaa tietoa.

  Hotellin sijainti on mielestäni hyvä, henkilökunta mukavaa. Uskallan hyvinkin suositella muillekin.


   
 3. Minni Vierailija

  Ai niin, allasalue on aika suuri ja puutarhuri pitää sen siistinä ja viihtyisänä. Hotellissa asuu pääasiassa suomalaisia.
   
 4. ??? Vierailija

  Siis pitääkö tällä palstalla olla TIETO kaikista maailman hotelleista? Tuo ei taida edes hotelli olla, missä se muka sijaitsee?
   
 5. Minni Vierailija

  Hotelli Elisso on Aurinkomatkojen hotelli ja sijaitsee Plataniaksessa Kreetalla.

   
 6. jaas Vierailija

  No enpä usko että AM sen hotellin omistaa?
   
 7. Vierailija

  Vaikea on tietää kun paikkakuntaa ei ole kerrottu. Tämä onkin Kreikka-palsta joten se on varmaan joko Kreikassa tai Kyproksella. Nimi ei sano mitään...
   
 8. kaija Vierailija

  tosi ihana hotelli menemme ensi vuonna uudestaan. ilmastointi ei kyllä meillä ollut tarpeen kun olimme elokuussa, mutta sijaitsee yläkerran makkarissa. allasalue iso ja siisti siivous toimi myös muuten hyvin. parhaimmasta päästä plataniaksen hotelleja joskaan minusta aurinko matkojen esite ei anna hyvää kuvaa hotelista. hyvää matkaa ja nauttíkaa.
   
 9. = Vierailija

 10. perhe Vierailija

  Elisso on tosi hyvin pidetty hotellikokonaisuus. Siistiä ja viihtyisää allasalueella ja huoneissa. Allasalue on ihan iso ja aurinkotuolejakin riittävästi, myös suihku löytyy allasalueelta. Puutarhan ja allasalueen näkymä omalta parvekkeelta oli kuin suoraan paratiisista, niin vehreää ja siistiä.

  Meille sattui (yksiö) tosi kovat patjat ja tyynyt=) Mutta se on ilmeisesti aika yleistä Kreikassa. Keskustelimme asiasta muutaman suomalaisen kanssa ja paikalle sattui mies, joka oli ollut hotellissa useamminkin. Hän oli nukkunut Elissossa pehmeillä ja kovilla patjoilla, joten molempia lienee tarjolla. Tuurista sitten kiinni, minkä sattuu saamaan. Kovaa patjaa voi pehmentää huovasta taitellulla ""petarilla"" (jos ei tarvitse huopaa peitokseen) tai vaikka uimapatjalla, jota ei puhalleta ihan täyteen;)

  Hotelli on mielestäni viihtyisä ja sijaitsee hyvällä paikalla. Me asuimme yksiössä, joten ilmastoinnista kaksiossa ei ole kokemusta. Meillä oli parivuode (kaksi sänkyä yhteen liitettynä), jossa oli vähän hankala nukuttaa vauvaa keskessä, kun patja ei ollut yhtenäinen vaan väliin jäi pieni kolonen sängyn reunoista. Mutta siihenkin löytyi apu taitellusta lakanasta.

  Elissoa voin siis suositella omien kokemusten perusteella.
   
 11. tiedonhaluinen Vierailija

  Sitä vähän epäilin, että patjat ovat joko liian kovat tai pehmeät. Sellaista se on ulkomailla eikä kaikesta voi valittaa. Vaikuttaa kuitenkin siltä,että olemme hyvän valinnan tehneet niin hotellin kuin paikankin suhteen. Tarkoituksena on vain lepäillä, uida, syödä ja nauttia olosta koko perheen kesken. Kiitos teille, jotka asiallisesti vastasitte kysymyksiini. On mukava kuulla ihmisten henkilökohtaisista kokemuksista, kun esitteistä on välillä vaikea saada oikeaa kuvaa paikasta.
   
 12. MM Vierailija

 13. nukkuja Vierailija

  Patjat KREIKASSA ovat kokemukseni mukaan maailman kovimmat, ei ""ulkomailla"" sinänsä. Mutta tasokkaisssa hotelleissa Kreikakassakin saattaa olla ihan normaalit patjat (jenkkipatjat). Mutta turha toivoa sellaisia Plataniaksen vaatimattomissa huoneistohotelleissa.
   
 14. Hae viestejä Vierailija

  Laita: elisso + Kreikka hakuun, niin saat 93 osumaa !!
   
 15. Valvoja-Nellie Vierailija  Taas sama itku kirjoittajalla noista patjoista. Lienet ""maannut"" kaikki Kreikan patjat.....KreiKAKAssa.

  Suosittelen sinulle taas kerran Grande Bretagnea......
   
 16. idiot Vierailija

  Tuntuu että kaikki imbesillit hakevat tietoa hotelleista. Mitä hölmöimpiä kysymyksiä esitettään ja edellytetään että niihin saadaan tyydyttävä vastausta. Yrittäkää myös ymmärtää että suomalaisten matkajärjestäjien maksamilla hinnoilla ei saa parempaa hotellia. Tarkistakaa vaikka ruotsalaiset tai saksalaiset valmismatkat, ne ovat yleensä joko halvempia maiden palkkatasoa nähden tai tasokkaimmissa hotteleissa…..
   
 17. Hayden Vierailija

  Moik!
  Elisso on kuulemma hieno jotelli, naapurimme olivat siellä. Ihana paikka: uima-allas, kävelymatka rannalle, golf rata lähellä....<3<3 Lähdemme 29.6. -07 kyseiseen hotelliin...Jännittää vähän =) hirvee matkakuume
   
 18. hotellista Vierailija

  Ei se mikään hieno hotelli ole, ei tuossa kylässä sellaisia edes ole.
   
 19. Elissossa lomaillut Vierailija

  En kyllä Elissoa hienoksi kuvailisi, mutta viihtyisä se on. Sijainti myös tosi hyvä, ellei ihan rannalla halua asustaa.
   
 20. melkein Helmi Vierailija

  Olet aina valmis halveksimaan muita matkailjoita . Sinun sivistystasosi näkyy siinä mitä muille matkailijoille kirjoitat, olet sivistymätön wannabe-matkailija, siitä kaikkein pahimmasta päästä.
   
 21. kyllä kyllä Vierailija

  Tavallisia huoneistomajoistuksi Plataniaassa löytyy, ei mitään hyvätasoisia palveluhotteleja 5-7-tähdellä. Osa niistä on vielä aika vanhoja jo.
   
 22. Kreikan matkaaja Vierailija

  Tiedätkö yleensä missä Kreeta - Platanias sijaitsee ja koska siellä alkoin ns. massaturismi....1500 luvullako?
   
 23. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  On vaikea ymmärtää mitä voitat tuolla ilkeilyllä jota olet harrastunut vuosia. Näitä Kreetaa , Plataniasta ja yleensä Hanian seutua mollaavia viestejä löytyy monelta matkailupalstalta. Viestien sisältö, kirjoitusvirheet ja sanamuoto on siinä määrin yhteneväinen, että ne kaikki tulevat samasta tuutista. Nämä herjaukset loppuivat kreikkanetistä kiitos valppaiden moderaattorien.

  Kun tätä on jatkunut jo vuosia, en ole ainoa joka on tullut siihen tulokseen että näiden kirjoittaja on henkisesti häiriintynyt.
   
 24. edelliselle Vierailija

  Et vastannut annettuun kysymykseen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti