Hae Anna.fi-sivustolta

Hotellivaraus netin kautta

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä Bayswater, 12.06.2007.

 1. Eeevastiina Vierailija

  Edellä mainittujen lisäksi olen käyttänyt myös seat24-palvelua, joka on toiminut myös moitteettomasti. Sieltäkin olen saanut alennuskoodeja. Esim vuosi sitten sain tätä kautta wieniläiseen hotelliin 50 e alennusta jo alunperinkin hotellin omaa hinnastoa halvempaan hintaan.
   
 2. katja Vierailija

  Ollaan useasti myös käytetty bookingia ja kaikki on toiminut hyvin. Nyt varattiin hotelclubin kautta ja veivät rahat, mutta hotellivarausta ei ollutkaan kun saavuttiin paikalle!! Vieläkään ei olla saatu rahoja takaisin. Varokaa tätä! On myös yhteydessä cheaperthanhotelsiin, joten sitäkään ei kannata käyttää!
   
 3. Hansu Vierailija

  Hotels.com tai Booking.com Niitä on tullut käytettyä useita useita kertoja eikä ole ollut ongelmia. Luottokortilla maksu. Tähän luotan tälläkin kertaa kun ensi la 2.4. suuntaamme viikoksi Lontooseen
   
 4. Ai että mikä höpöfirma Otel.com, olin varanut Tallinnan swissotellista huoneen Otel.Com:in kautta kolmeksi vuorokaudeksi noin kuukausi aiemmin, viikkoa ennen varaaamispäivää tuli viesti että swissotel on perunut varaukseni ja Otel.Com ehdotti tilalle paljon heikompitasoista hotelli Berniä samaan hintaan väittäen sen olaven svastaava !? no ei kyllä ole, soitin Otel.comiin ja kysyin asiaa, vastaus oli että swissotel on ilmoittanut ettei varaukseni ole enää voimassa eli he olisivat peruneet sen, no erohan Bern hotellin ja swissotellin välillä on kuin yöllä ja päivällä. Soitin swissotelliin ja kysyin varauksestani, he vastasivat että varaus on voimassa eivätkä he edes voi perua varausta eli koko juttu oli täyttä höpöpuhetta otel.comin taholta, lähetin otel.comin laittamat viestit swissotelliin ja homma alkoi selvitä, koko vääristellyn tiedon antaminen oli alunperinkin otel.comin, koittivat laittaa swissotellin syylliseksi sellaiseen johon ko hotellilla ei ollut osaa eikä arpaa, en tule koskaan käyttämään tollasta epärehellistä lafkaa. otel.com ei koskaan saa yhtään tilausta minulta ja toivon että tämän varoituksen sanan lukee muutkin, voin todistaa milloin tahansa kirjoitukseni oikeaksi
   
 5. VierailijaJJ Vierailija

  Ebookers, Expedia ja Booking.com luotettavia nettimatkatoimistoja. Kaikista saa lisäksi bonusta bonuswayn kautta(jopa 10€).
  https://www.bonusway.fi/?r=2840363 lisäksi 10€ liittymisbonus.
   

Kannattaako nukkua alushousut jalassa vai ilman alushousuja? Asiantuntija vastaa

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu