Hae Anna.fi-sivustolta

Hotels.com

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä Pimpulapompula, 18.07.2006.

 1. Pimpulapompula Vierailija

  hei,
  onko kellään kokemuksia tästä netissä toimivasta hotellin välittäjästä.
  Varasin hotellin ja maksoin sen varauksen yhteydessä kortilla.
  Vahvistus tuli saman tien sähköpostiin.
  Näyttäisi olevan ok..
  Mutta ensikertalaisena tietenkin on aina huoli puserossa.
  Ettei pölähdä paikalle, ja kuule ettei huonetta olekaan. Tai huone on, vaan hotelli ei ole maksua saanut.

  Tuurilla mennään, riski otetaan, mutta vähän edes tulisi lomamieltä enemmän, kun ei huolisi kovasti. Kreeta on matkakohde.
   
 2. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viime kesänä varasimme majoituksen Hotels.comista Berliinin-reissulle. Kaikki meni sovitun mukaisesti, eikä ongelmia ollut. Varasin juuri hotellin saman välittäjän kautta Riikaan. Luottavaisin mielin olen lähdössä matkaan :) Hyvää Kreetan-matkaa sinulle!
   
 3. Moi Vierailija

  Toimii ja niin toimii www.hotellivaraukset.com
   
 4. Nipo Vierailija

  Kannattaa huomioida hotels.com:n kautta varatessa, että hintaan lisätään verot ja palvelumaksut, jotka nostavat ensin näkyvää hintaa aina jonkinverran. esim. katselin itselleni sopivaa hotellia - ensin ilmoitettuun hintaan 130e/yö lisättiin varausvaiheessa verot ja palvelumaksut, jolloin varauksen kokonaishinnaksi tuli 155e. Saman hotellin sain toisen varausjärjestelmän (bookings.de) kautta 128e/yö, joten ainakin sillä kohtaa hotels.com veti aika mukavasti välistä. Hotels.com:n kautta varattuun hotelliin ei aina välttämättä myöskään kuulu aamiainen tai näin ainakin kävi itselleni kerran Tukholmassa, jolloin totesin että suoraan hotellin omilta sivuilta olisin saanut loppujenlopuksi edullisemmin, koska niihin hintoihin aamiainen olisi sisältynyt. Eli opetus: kannattaa aina vertailla!
   
 5. Kreikassa Vierailija

  Mielestäni on yleensä aika kallis ja veikkaisin, että löydät Kreetalle jostain muualta edullisemman hotellimajoituksen. Ihmetyttää kyllä hotellin hankkiminen Kreetalta eikös charter mahda olla edullisempi ja vastaavasti perhehotelleja ei ole edes netissä ja niitähän on koko saari täynnä.
   
 6. Kreikkafani Vierailija

  Edullista majoitusta: www.hotellivaraukset.com. Löytyy myös perhehotelleja!!
   
 7. henkka43 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  178
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näitä välittäjiä on tosi paljon.
  En ryhdy edes muistelemaan käyttämiäni.
  Viimeiset kaksi, Budapest ja Berliini, katsoin ko. kaupunkien kotisivuilta.

  Niin teen seuraavallakin kerralla ja vertaan "saantia" jonkin, vaikka veneren vastaavaan.
  = vertaan samoje hotellien hintoja.
  Joskus on eroja, joskus ei.

  Yhtään ainoaa kertaa, varausmuodosta riippumatta, ei ole tullut yllätystä!
   
 8. Nipo Vierailija

  Jos et omista luottokorttia tai et halua antaa kortin numeroa nettivarauksessa, niin kannattaa myös kokeilla www.hrs.de -sivuja. Siellä osa hotelleista on sellaisia, että ei tarvitse antaa varausvaiheessa ollenkaan luottokortin numeroa. Tällöin myöskään perumis- tai "no show" -tilanteessa asiakkaalta ei mene mitään kuluja.
   
 9. sinna61 Vierailija

  Mieluiten etsin kämppää ao paikkakunnan omilta sivuilta, löytyy monesti jotain kivaa ja erikoisempaa, mukavia pensionaatteja tms. tosi edullisestikin. Noilla isoilla varaamoilla on pääasiassa (mielikuvituksettomia) isoja ja kalliimpia hotelleja. Kun löydän jotain kivaa, googletan sen nimellä ja jos löydän muualta saman paikan, voi hyvin verrata hintoja ja saa lisätietojakin. Näin varatut paikat ovat aina toimineet hyvin, ikinä ei ole jäänyt ilman yösijaa. Ja pienempiin paikkoihin harvemmin tarvii edes ennakko- tai varausmaksuja - joku kun kyseli tarviiko aina luottokortin yösijaa varatessa.
   
 10. [email protected] Vierailija

  Varaussysteemi toimii asillisesti ja myös maksun perintä. Asiakaspalautetta ei kuitenkaan voi antaa minnekkään ja mikäli joudut peruuttamaan varauksen, niin epäselvyyksien hoitamisessa ei ole mitään keinoa, rahasi voi jäädä saamatta, mikäli on epäselvyyksiä.
   
 11. Harri Vierailija

  Välillä verot ja maksut sisältyy, välillä ei. Vahvistuksessa usein eri ehdot kuin mitä vahvistuksella jonka saat maksettuasi. Riitatilanteiden hoito todella vaikeaa ja englanninkielinen palvelu töykeää. suosittelen booking.com jonka kanssa ei mitään ongelmia.
   
 12. reppureissaaja Vierailija


  Olen käyttänyt pääasiassa booking.com -palvelua ja hyvin on toiminut. Sen tarjoamat hinnat ovat usein jopa edullisempia kuin suoraan hotellista varattuna. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa varsinkin jos on pidempään jossain kohteessa. Silloin yleensä kannattaa pyytää tarjous suoraan hotellista. Kaikki on muuten toiminut hyvin. Myös hotels.comia olen käyttänyt eikä mitään huomautettavaa.
   
 13. millalindman Vierailija

  Ostohyvityksen kautta saa Hotels.comista 4 % bonusta. Ei tarvitse alennuskoodeja.
   
 14. JSalo82 Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.03.2012
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hotes.com on kyllä yks parhaista hotellivaraus sivuista. Melko laajasti siellä on hotelleja. Tosin ite tosin tulee useemmin käytettyä Varaahotelli.fi:tä ainakin kun oon varannu hotelleja Helsingistä. Sieltä näkyy ilmeisesti suoraan kaikki hotels.comin hotellit ja paljon sellasia mitä ei hotels.comista löydy. Toimii ainakin Suomen osalta tosi hyvin. Ilmeisesti myös muilla mailla, ei vaan oo tullu testattua. Ompa sitä tullu tilattua joskus jonkun hotellin suoraakin hotels.comista tai Ebookkersista jos on sattunut tietämään tarkalleen mihin menee. Alennuskoodi tietysti kannattaa kattoo jos sattuis löytymään. Melko usein niitä kuiteskin on. Ainakin Hotels.comiin löytyy alekoodeja. Itellä rajottuu tuo matkailu pääosin kotimaan matkailuun, mutta joskus tulee tietty käytyä ulkomaillakin. Harvemmin tosin nykyään.
   
 15. bunto Vierailija

  Suht. positiivisia on itselläni. Välillä automaattisesti suositellut ei ole ihan niitä suosikkejani ja käykin itse läpi tarkemmin omilla hakuvaihtoehdoilla, niin löytyy paremmin omaan budjettiin sopiva ja omiin tarpeisiin (haluan esim. ilmaisen tai halvan langattoman netin aina). Kokemuksissa on kanssa jonkun verran hotels.com kokemuksia. Sanoisin itse, että fiksuinta on määritellä omat hakuvaihtoehdot tarkasti aluksi ja jos tulee liian vähän vaihtoehtoja niin löysentää rajauksia. Rajaukset on siinä sivussa vasemmalla.
   
 16. Kannattaa olla varovainen tämän nettiyhtiön kanssa. Vastaat itse hotellin laadusta, jos se ei ole sitä, mitä kuvissa ja hotels.comin sivuilla on.
  Varaamamme "hotellihuone" (lue läävä) oli Lontoossa karmea. Sängyn jouset selässä, sänky ikivanha, kuopalla. Katossa hometta (?), kokolattiamatto kamala vanha, likainen ja repaleinen ->allergia oireita. TV ei toiminut. Maksu piti maksaa 4 yöltä etukäteen, vaikka pyysin nähdä huoneen ennen sitä. Mitä väsynyt lasten kanssa matkustava jaksaa illalla lennon jälkeen kiistellä. Halusin purkaa sopimuksen samana iltana huoneeseen päästyämme ja vaihtaa hotellia. Rahoja ei suostuttu palauttamaan. Yöllä koko ajan seinien läpi kuului keskustelua. Outo paikka.

  Laitoin reklamaation hotels.com -asiakaspalveluun. Vastaus kuului: Hotelli kieltää, että kuvat, jotka laitoin olisivat heidän hotellistaan. He väittävät, että kävivät asiakkaan kanssa huoneen läpi ennen maksua?!? Hotels.comin edustaja ei todnäk ole vaivautunut käymään katsomassa sitä huonetta, jonka ilmoitimme. Mutta he uskovat silti hotellin kommentteja, ei asiakasta. Kummallista, eikö?

  Eli ennenkuin varaat hotels.comista, kysy heidän vastuitaan laadusta. Me jatkamme tappelua muuta kautta. Suosittelen muita nettipalveluja, joista minulla on ollut paremmat kokemukset. Samoin kannattaa näköjään tsekata tripadvisor.com, josta kuulin myöhemmin.

  Wake up angry with hotels.com!
   
 17. tomi Vierailija

  Hotels.com on ainakin mulla toiminut aina hyvin ja alennuskoodejahan heille tulee usein. Itse olen löytänyt usean Hotels.com alennuskoodit - Alennuskoodi.fi alennuskoodi.fi sivustolta. Toisaalta niitä on kanssa usein heidän uutiskirjeissä
   
 18. Jos haluaa mahdollisimman hyvän hinnan, eli halvan, niin kannattaa käyttää jotain järjestelmää, joka kilpailuttaa noita eri varausjärjestelmiä, esim:

  Hotellihaku | Äkkilähtö

  Tuo on ainakin ollut hyvä.
   
 19. kossille Vierailija

  Nuo verot eivät tosiaan sisälly ensin nähtävään hintaan Hotels.com:issa, ei kaikista selkeintä. Mutta luotettava palvelu kylläkin on kyseessä. Alennuskoodeja ja kamppiksia kannattaa metsästää, sillä niillä säästää hyvän pennin:
  Hotels.com alennuskoodi
   
 20. Teea Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.07.2012
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen samaa mieltä monen muun kanssa, että hotels.com toimii hyvin ja alennuksia heillä on usein. Itse en kuitenkaan käytä hotellien etsimiseen vain tätä, koska heidän sivuillaan ei aina näy halvimpia majapaikkoja. Etsin hotelleja lisää yksinkertaisesti googlettamalla ja mikäli päädyn hotelliin, joka on myös listattuna hotels.comin sivuilla ja hinta on siellä sama/halvempi, niin siinä tapauksessa varaan hotels.comin kautta.
   
 21. Hotelleja Vierailija

 22. Lomailija Vierailija

  Hei , ainakin omalta osaltani varaus oli pettymys , sillä varauksen ja vahvistuksen mukaan hotellihuoneessamme piti olla parveke ja sitä ei ollut . Myönsivät puhelimitse ,että virhe oli tapahtunut heidän päässään ,sillä sivuilla oli ollut väärä tieto , joka on jälkeenpäin korjattu.Mitään hyvitystä ei ainakaan toistaiseksi pyynnöistä huolimatta ole ehdotettu , vaikka tapahtumasta on kulunut jo kuukausi. Toivottavasti oma varauksesi on kunnossa .


   
 23. Mikko Vierailija

  Varaaminen hotels.comin kautta on usein helppoa mutta usein ei halvin varauskanava. Kannattaa verrata hintoja sivulla Lentodiilit - Taatusti edullisin hinta . Hotels.comin ohella sivu hakee suurimpien varaussivujen kuten booking.comin, expedian, veneren, agodan ja lastminuten.comin hinnat.
   
 24. päkä Vierailija

  Varasin hotellin Ranskaan Hotels.comin kautta. Otti päähän, kun maksu menikin heti ja matka on vasta monen kuukauden päästä. Varaus sivuilta pääsi käsitykseen, että rahastetaan vasta kun on hotellilla. Ja peruutus oli ilmaista. Toisin meni. Mutta ei hätää. Peruttuani hotellin, sain rahat takaisin parissa päivässä. Täytyy sanoa, että olin hieman hermostunut. Kyse oli aika isosta summasta. Kahden viikon hotellimajoituksesta.
  Silti suosittelisin mielummin Booking.comin sivuja. Ovat tosi selkeät, eikä yllätyksiä ole sattunut koskaan varatessani sieltä.
  Sensijaan en käyttäisi enää koskaan Agodaa. Sielläkin maksu meni heti. Lisäksi, vasta kun olit maksanut tuli näkyviin lisää hintaa , oliko joku alv:i tai vastaava. Ja jälkeenpäinkin oli mennyt n. 25 euroa luottokortin tililtä. En jaksanut alkaa setviä miksi, koska ei tuon isommasta summasta ollut kyse.
   
 25. MeTheTravler Vierailija

  Vaihdoin Hotels.comiin Booking.comista [huonojen kokemusten takia] kesällä 2013. Kokemukset Hotel.comista toistaiseksi hyvät. Kilpailu alalla on käsittääkseni kovaa. Kokemusteni perusteella kannattaa suosi perheyrittäjien ylläpitämiä hotelleja - niistä parhaat laatu/hinta-kokemukseni!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti