Hae Anna.fi-sivustolta

Huhuja

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä fani, 12.09.2006.

 1. fani Vierailija

  Onko joku kuullut ettei FM enää tekisi valmsimatkoja Skiathokselle? Onneksai tuli kuluneenä kesänä siellä oltua mutta ei ensi kesäkään mahdottomuus olisi, paikka oli niin mahtava.
  Olisko niin että joku muu nappaisi Skiathoksen...
  Turistirysistä emme pidä.
   
 2. ekaterini Vierailija

  No mut tottahan tuo on, että Skiathos on ollut nimenomaan rikkaiden turistirysä ja nykyisin siellä rellestää parhainpana sesonkina nuorisoa, joka ei varmaankaan ole ihan rikkaimmasta päästä ikänsä puolesta. Onneksi rellestys kuitenkin osuu lähinnä baarikadulle ja se on syrjässä ;). Loppukaudesta eli syys-lokakuulla Skiathos on ihana, rauhallinen, kaunis lintukoto, josta minäkin tykkään. Mutta sitten alkuperäisen kyssäriin: uutena tuli tuo kaamea huhu :/.
   
 3. Ei mitään relelstystä ollut havaittavissa, baarikadulla ei tosin käyty ja tunnelma KAUPUNGISSA oli rauhallinen. Kaikkea "säädyllistä" siellä taphtui kyllä ja se vaan elävöittää paikkaa.
  Hotellissamma asui kreikkalaista nuorisoa ja kovaäänsitä portaissa kulkemista oli kyllä. Mutta erämaalomalla ei edes oltu eikä sellaista etsitty. Paikka on ihana, pakko todeta. harmi jos ei sinne pääse valmismatkalla mutta muuten helppo mennä. Hyvtä lentoyheydet mm. Ateenasta.
  Nuoriso, se kerikkalainen, on kyllä Ateenasta ns. parempien perheiden vesoja, opiskeluiässä olevia.
  Rysä se ei ole ollut koskaan... vaan jetsetin lomapaikka.
  Saa nähdä miten todellisuudessa on, Thassokselta tulevat kertoivat koneessa että siellä paikalliset yrittäjät olivat sanoneet ettei sille saarelle tule pohjoismaalaisia ensi kesänä. Samaa saattaa olla Skiathoksen kanssa, olihan nyt sama lento. Tjärellä oli aikoinaan yhdistetty Karpathos-Skiathos-lento...
  Skiathos on valmismatkatarjonnassa (Kreikan osalta) ehdottomia helmiä.
   
 4. lehden luin Vierailija

  Luin jokin aika sitten jostain viikkolehdestä pienen uutisen/jutun, että Skiathos ei ole vetänyt toivotulla tavalla suomalaisia matkailjoita. Näin ollen huhussa lienee perää :/.
   
 5. reissari Vierailija

  Kone ainakin heinäkuussa oli täpösen täynnä.Mikähän se "toivottu tapa"olisi, herää kysymys. harvinaisemmat ja fiksummat paikat eivät vedä tavallista tuulipukuturistia, porukka oli mielestäni ok-porukkaa. Mutta vertailuna, tyypillisiin rantarysiin eli esim. Haniaan löytyy aina viime hetken paikkoja ja silti se seutu on jatkuvasti ohjelmistossa. Eli makunsa kullakin.
   
 6. kreikka.net Vierailija

  Kreikka.netin keskustelupalstalla eräässä keskustelussa mainittiin, että Finskin opas oli kertonut matkailijoille Skiathoksen matkojen loppuvan tähän vuoteen.
   
 7. Anneli Vierailija

  No enpä kysynyt FM:n oppaalta asiaa kun keskityttiin tämän vuoden lomaan. Skiatos on ollut aina jollain mutta ehkä voidaan odottaa jotain raflaavaa uutuutta... Skiatos on tosi hyvä! Hyvät palvelut, ihana kaupunki ja mielenkiintoiset saaret lähellä.
   
 8. Plaza-tiimi Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  1 383
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ylläpito on moderoinut keskustelua.
   
 9. kirjoittelija Vierailija

  Kiitos asiattomien viestien postosta.
   
 10. jock Vierailija

  ettei vaan olisi "allapito".
   
 11. jolle Vierailija

  Kirjoitin tästä jo kreikka.netissä,niin matkaopas kertoi siitä meille että skiathos olisi jäämässä pois ohjelmistosta, ja ehkä
  thassos samaten.Syynä tähän on ilmeisesti se että näiden kohteiden lento on ns.kolmiolento ja lentokenttämaksut ovat
  sen verran korkeita ettei ilmeisesti kannata lentää "puolella kuormalla"molempiin paikkoihin.Samassa koneessahan ovat niin skiathoksen kuin myös thassoksen menijät ja palaavat matkailijat.
  Skiathoksella kerkesimme käymään ja thassos oli ensi kesän suunnitelmissa mutta jos ei matkoja tehdä niin sitten jonnekkin muualle.Vähän harmittaa mutta minkäs teet,ihan omatoimisesti
  emme kuitenkaan lähde vaikka jonkin verran matkustelemmekin.
  Nämä kohteet on vielä huhuja mutta en kuitenkaan epäile etteivätkö olisi ainakin hetken pois valikoimista,sääli.
   
 12. Anttilat Vierailija

  Kone oli kyllä täysi kun mentiin ja samoin tullessa. Yhdessä kerroksessa kylläkin oltiin eli onkohan se sitä "puolella koneella" menoa?
   
 13. jolle Vierailija

  Kait nyt osaat laskea että jos kone on täynnä matkustajia(n.230)
  ja siitä jää mennessä ensimmäisellä laskulla n.puolet pois ja tilalle tulee paluumatkustajat ja toisella laskulla loput menomatkalaiset
  ja heidän tilalleen tulevat paluumatkustajat,niin siitä "syntyy"kahdet lentokenttämaksut jotka koskevat n.115 matkustajaa/kenttä.
  Muualle lomakohteisiin lennettäessä joissa kaikki matkustajat vaihtuvat paluulennolle maksu on matkustajaa kohti n.puolet
  siitä mitä ne ovat skiathos/thassos matkalaisille.
  Selvensikö tämä mitä tarkoitin puolella kuormalla??
   
 14. Käynyt v. 1991 Vierailija

  Ja ennenkuin joku ennättää kysellä, miksiköhän Thassos-Skiathos lennetään samalla koneella, niin se johtuu siitä, että Skiathoksen kenttä on niin lyhyt, että sieltä ei kone pääse täysillä tankeilla ilmaan, joten tankkaus on Kavalan kentällä. (Tuo tietysti voi olla jo monenkin tiedossa oleva asia.)
  90-luvun alkupuolella lento oli vain Skiathokselle, mutta silloin tehtiin palatessa tankkauspysähdys Thessalonikissa, joka myöhemmin siirrettiin Kefaloniaan eli ihan toiselle puolelle Kreikkaa.
   
 15. TiinaK Vierailija

  Nimim. monta kertaa käynyt, matkanjärjestäjä yhdistelee kohteita säästäsyistä. Ennen oli yhdistelmä Karpathos- Thassos. Myös Kreeta ja joku muu on yhdistelmä, samoin Karpathos-Santorini. Asiakkaan asia ei ole laskeskella matkanjärjestäjän kustannuksia, suomalaisilla järjestäjillä on pohjoismaiden korkeimmat katteet. Ymmärtääkö/tuo yksi sen. Minusta ei yksikään turistirysä saa asiakasta, parempiin paikkoihin pääsee aina tavalla tai toisella.
   
 16. josser Vierailija

  missäs ne paremmat paikat ovat,ettei vaan "turkissa".
   
 17. Tiina Vierailija

  Nyt on koko ajan kirjoitetu Kreikasta, koska Skiatos ión Kreiakssa. Josser/Nurmion paras paikka voi olla Turkissa... siellähän ne köyhät kulkee. Turistirysä= huono paikka, yksilöllinen "lomakohde" on se parempi paikka. Ymmärrätkö?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti