Hae Anna.fi-sivustolta

Hukassa

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä vierailija, 27.04.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Näin pari päivää sitten tyttöystäväni puhelimessa viestin eräältä mieheltä kun hän selasi viestejään ja kun eilen kysyin miehestä niin tyttöystäväni sanoi että mies oli joskus yrittänyt häntä pokailla mutta että hän oli vastannut kieltävästi ja ettei hänellä ole edes miehen numeroa. Kun kysyin että onko hän varma ettei hänellä ole miehen numeroa puhelimessa niin suuttui, vähän ajan kuluttua tuli näyttämään ettei hänellä ole sen nimisiä numeroita puhelimessa, mutta tiedän mitä näin ja että hän on todennäköisesti vain muuttanut miehen nimen että voi näyttää ettei numeroa ole. Rakastan häntä syvästi ja hän haluaisi että muuttaisin hänen luokseen asumaan, mutta ihmettelen miksi hän valehtelee miehestä ja jopa muuttaa nimen puhelimessa valheensa tueksi. Tiedän että jos sanon että tiedän hänen valehtelevan niin hän suuttuu ja varmaan haluaa erota, mutta en haluaisi häntä menettää.
   
 2. vierailija Vierailija

  Parempi käsitellä asia verekseltään. Ehkä tyttöystävä suuttuu, tietenkin, jos on jäänyt valheesta kiinni. Parempi kuitenkin selvittää asia kuin jäädä valheelliseen tilanteeseen. Vaikka rakastatkin häntä paljon ja pelkäät varmasti hylätyksi tulemista.
   
 3. Hyvät hykkyrät Vierailija

  Onko kysymyksessä teini-ikäsnen, kesken kehityksensä oleva ihminen, kun on noin hakusessa terve itseluottamus ja henkinen kehitys? Eihän tuolla tavalla kuin aloittaja. pysty elämään kenenkään kanssa, olisit painajaismainen kumppani. Ei kysymys ole rakkaudesta, vaan hallitsemisesta ja sairaalloisesta omistushalusta ja mustasukkaisuudesta. Ensin pitää oppia luottamaan itseensä, jotta voi luottaa toiseen.
   
 4. vierailija Vierailija

  Jos epäilee tyttöystävän pettävän niin kyllä siihen voi reagoida vaikka kysymällä asiaa, valheelle ei voi mitään suhdetta rakentaa. Asiahan pitäis mun mielestä käsitellä tuoreeltaan, voi syntyä kunnon riitakin, tyttöystävä tuntuu pelaavan jotain peliä kaverin selän takana? Valehteleminen on mielestäni paha, ja vielä pahempi jos valehtelee ettei valehtele. Rakkaus on joskus monimutkaista.
   
 5. vierailija Vierailija

  Instant Karma...
  Kannattaako olla niin mustasukkainen ja epäluloinen, että menee lukemaan toisen viestejä? Eipä tuohon suhteeseen tunnu kovin hyvät perusteet olevan.
   
 6. vierailija Vierailija

  Tuo suhde on menossa vessasta alas aika vauhdilla.
  Mitään ei ole tehtävissä enää jos suhteessa ei ole luottamusta kummankaan osalta.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti