Hae Anna.fi-sivustolta

Huono kokemus kultapiste.fi

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä hkjhkk, 18.04.2016.

 1. hkjhkk Vierailija

  Myin kultaa Kultapiste.fi:lle. Maksoivat vaan 3 euroa grammalta kullasta. Ymmärsin mainonnasta paljon paremman hinnan. Tuli paljon piilokuluja.

  Heillä on hintatakuu, jota hyödynsin ja pyysin paremman tarjouksen (Verkkokullalta, heillä ei ole käsittelykuluja). Nyt eivät suostu maksamaan takuuta. Sain yli neljä kertaa paremman tarjouksen.

  Eivät sano syytä, miksi eivät maksa. Yrittävät purkaa kaupan. Eivät ole kertoneet, onko esineille tehty kokeita. Nyt saattaa olla esineet pilalla ja rahat on saamatta.
   
 2. VIHAA Vierailija

  Kultapiste muuttelee hintojaan esim. 14k kullasta tarjotaan nettisivujen mukaan 23e mutta kun arviointipäivä koittaa, lukee netissä 10e/g päivän ajan, jonka jälkeen taas sama korkea hinta netissä!

  Ja kyllä, postitin paketin samana päivänä. Täyttä ku$€tusta! Kullan maailmanhinnat ei vaihtele yli 50% päivässä. Kehtaavat vielä esittää diagrammeja joista selvästi näkee että hinta on pysynyt lähes muuttumattomana viikon ajan.

  Onneksi tajusin käyttää heidän "hinta takuutaan" jotta sain vähän paremman hinnan mutta en silti sitä mitä he mainostavat! Kiertäkää kaukaa ja älkää tehkö samaa virhettä!
   
 3. vierailija Vierailija

  Tää kultapiste.fi ja verkkokulta.fi ovat molemmat huijarifirmoja, joiden etusivujen hintataulukot ovat huijausta. Ei sido mihinkään ja maksavat suunnilleen oman päänsä mukaan. Suosittelen kivijalkakauppoja myyntihommiin. Sieltä saa ainakin tavaran takaisin heti, jos hinta ei täsmää.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti