Hae Anna.fi-sivustolta

Hurghadan Magawish

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Matkalla, 20.09.2004.

 1. Matkalla Vierailija

  Hei! Onko kukaan lomaillut Hurghadan Magawish-hotellin pikku yksiöissä? Muistatteko, mitä matkaesitteessä mainittu ""keittosyvennys"" pitää sisällään. Matkatoimiston mukaan siellä ei ole keittomahdollisuutta vaikka keittosyvennys onkin.
   
 2. maria Vierailija

  Meidän vierailustamme kyseiseen hotelliin on kulunut jo jokunen vuosi ovat asiat voineet muuttua.
  Silloin bungalowimme keittonurkkaus oli hellallinen. Pieni lavuaari ja jääkaappi. Pöytää ei tosin ollut, paitsi sohvapöytä.
  Hotellin kauppa kallis ja hieman suppea valikoimainen.
  Hotelli kaukana varsinaisesta keskustasta.
  Aamiainen todella hyvä sillä pärjäsi pitkään.
   
 3. kikka Vierailija

  Olimme Hurgadassa vuonna 2001. Paikallinen kauppa ryösti ja itse hotellin huoneet, ne esitteen punasaviset rannalla, olivat aika ankeita. Vettä tuli suihkusta tipottamalla, ja kämppä oli täynnä hyttysiä öisin. Vuorasimme ikkunat ja ovet wc-paperilla, ja suihkutimme karkotetta joka yö.
  Olimme todella pettyneitä tämän asunnon kuntoon, ihan kulahtanut, oven sai hädintuskin kiinni, Finnamtkojen esite antaa kyllä ihan väärän kuvan1 tai sitten meidän kämppä vaan oli vanhin. muutenkaan Hurghadassa ei ole kovasti tekemistä, se on niin syrjäisellä paikalla, kaukan kaikesta.
  Rantaa ha hiekkaa piisaa, jos e riittää.
   
 4. Matkalle Vierailija

  Hei!

  milloin olet matkustamassa magawishiin? me ollaan lähdössä sinne ensi tiistaina.
   
 5. jk Vierailija

  Oltiin jouluna 2002 Magawish-hotellin bungalowissa ja jouluaaton ilta ja yö meni jahdatessa TOSI ISOA ROTTAA joka söi meidän pizzan edellisenä yönä! Joten tukkikaa ulko-oven alla oleva rako jos on ruokaa kämpässä! Loma oli ihan kiva muuten, käytiin Luxorissa paikallisen matkatoimiston kautta, hinta 1/3 osaa siitä mitä oma olisi ottanut. Oppaamme oli historian opettaja joka TIESI kaikesta tarpeellisen huumorilla höystettynä, hauskaa oli englannnin kielelllä opastettuna. Hauskaa matkaa!
   
 6. Matkalla Vierailija

  Hei ! Tulipa käydyksi Hurghadassa ja Magawishissa. Hotelli, sen vanhempi osa, oli tosi ankea. Liikuntaesteisellä ei ole sinne mitään asiaa. Palvelu oli osin melkoisen kylmäkiskoista. Osa henkilökunnasta näytti inhoavan työtään, osa nauttivan siitä. Supermarketissa ei oikein tiennyt, tekikö jotakin pahaa sinne poiketessaan...

  Lentokenttä on kelvoton. Kolme tuntia kesti koneeseen pääsy, jonossa seisten. Venäläisturistit aiheuttivat itsekkäällä ohitustaktiikallaan lentoaseman aulassa melkoisen konfliktin ja kaaoksen, johon henkilökunta reagoi yllättävän vaisusti. Lopulta kaikkien koneet myöhästyivät, mutta paljastuihan jotakin eri kansallisuuksien tavoista!

  Finnmatkojen oppaat kentällä eivät olleet kovin kiinnostuneita, löydämmekö oikean bussin niistä monista numero kolmosista siellä jossakin ... Tekisin tästä Finnmatkoille pienen huomautuksen, mutta jos haluaa sen tehdä, täytyy kotiin tultua olla vielä säilössä varausnumero, jotta pääsee netissä antamaan palautetta.

  Ostoksien teko Hurghadassa osoittautui tuskaiseksi. Eipähän tullut turhia hankintoja;) Tinkiminen okei kuuluu asiaan, mutta loman tuhraaminen siinä touhussa on ikävää. Jos jossakin kaupassa oli edes vähän hintoja näkyvissä, kauppa kävi kuin siimaa. Ostajat 99-prosenttisesti venäläisiä.

  Stars and dinner - retki ei ollut hintansa väärti. Jos teitä pyydetään kameliratsastukselle, tiedoksi että ratsastus on pituudeltaan noin 30 metriä! Hinta sitten olikin jo runsaampi.

  Matka oli kaikesta huolimatta melko onnistunut. Lämmintä, ei vatsatauteja. Oli tosi mielenkiintoista nähdä edes vähän tästäkin maasta. Palvelu taisi olla suurin syy, miksi en tuntenut olevani maksava asiakas vaan jotain muuta. Mutta: Onneksi kolmen viikon päästä pääsen taas tuttuun ja mieleiseen Thaimaahan. Ko Chagille tällä kertaa. Thaimaassa tunnen taas olevani toivottu vieras!

  Egyptiin menijöille kärsivällisyyttä ja olosuhteista huolimatta leppoisaa lomaa. Hurghadassa käynti avarsi taas melkoisesti kuvaa maailmasta ja eri maiden ihmisistä.

   
 7. Matka takana Vierailija

  Hei!

  Edellisen viestin kirjoittajalla oli kovasti huonoja kokemuksia, mutta palasin mieheni kanssa Hurghadasta hotelli Magawishistä tiistaina 30.11. ja kokemukseni oli kovin erilainen. Saimme hyvää palvelua, asiointi kaupassa oli ihan asiallista, toki kalliimpaa kuin keskustassa, mutta niin hotellien putiikeissa aina on kokemuksemme mukaan. Mutta kuka haluaa raahata esim. vettä keskustasta muutamien senttein takia?

  Rottia ei näkynyt ja hygienia oli sen verran hyvä, ettei mahatauti vaivannut meistä kumpaakaan. Näyttää siltä, että ne joilla on hyviä kokemuksia eivät viitsi antaa tänne palautetta, ainoastaan ne joilla tuntuu hommat menevän pieleen. Muistetaan että maassa maan tavalla :) Tapasimme toki ihan mukavia egyptiläisiä. Vaikka tinkiminen ei todellakaan ole meidänkään leipälajimme, siihen törmää aina näissä eteläisimmissä maissa, mutta ei se todella ollut yhtä törkeää kuin Turkissa.

  Jos jollakulla on kysyttävää niin kertoilen mielelläni kokemuksia mukavasta matkastamme.

   
 8. Matias Vierailija

  Olen kahden edellisen kanssa samaa mieltä, niin hyvässä kuin pahassakin. Erilaisuus on hieno asia. Huomasin, ettei kannata sitoutua kaupantekoon, vaan ostin vinkin kuultuani tuliaiset lento-asemalta - ja halvalla. Saat istua puoli päivää takahuoneessa juomassa teetä, kun ulkona paistaa aurinko, tinkimässä jonkun typerän kuttaperkkaisen esineen hinnasta. Sitten varoituksen sana: Olkaa varovaisia hotellien respan kanssa. Tai: älkää olko hyvä-uskoisia. Islamilaisissa maissa olen kohdannut palvelussa törkeää huulihurskautta. Valitettavasti.
   
 9. Mikko Vierailija

  Kokemukset ovat samansuuntaisia. Maan erilaisuus ja eksotiikka jää mieleen ihan positiivisena. Vatsataudeista ja muista ikävistä ilmiöistä aina selviää.
   
 10. thaima jäi Vierailija

  että silllee sit. me olimme menossa 18.1 thaimaaseen khao lakiin mutta... nyt sitten tilasimme ekaksi kanarialle mutta ei kiinnosta! joten tilasin juuri tänne hätäsesti sitten magawishiin ja kuulee heti kaikki huonot puolet! ompa kiwaa! no mutta matka on kumminkin 18.1 juuri tänne
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti