Hae Anna.fi-sivustolta

Hyvä hieroja Helsingissä?

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä Jumitus, 17.04.2008.

 1. Tyytyväinen Vierailija

  Kyllä Hannu on edelleen paras.
   
 2. Tyytyväinen Vierailija

  Olen täysin samaa mieltä, monta vuotta hänellä käyneenä olen edelleenkin tyytyväinen, hänen tatsinsa hoitoihin on säilynyt hyvänä vuodesta vuoteen.
  Suosittelen lämpimästi.
   
 3. Hanna Vierailija

  Kävin kehujenne innoittamana Hannun käsittelyssä ja täytyy sanoa että oikeassa olette. Kaikin puolin miellyttävä kokemus,alan nyt käydä ihan säännöllisesti.
   
 4. vierailija Vierailija

  nä taas kaipaisin just runnontaa tai siis tosi voimakkaita otteita. Ainut jolla saa lihakset auki. Mutta kukaan ei uskslla hieroa kunnolla.
   
 5. vierailija Vierailija

  Hei tiedän ketä uskaltaa. Minäkin haluan voimakkaita otteita. Tuijalta Terveysklinikka Lihashuoltamo sain mitä halusin ensimmäisen kerran kun palasin takaisin Suomeen. Aika monella kävin ensin ja vaikka kerroin toiveeni niin ei, ei tarpeeksi syvälle menty enkä saanut apua. Lyhennys: vaivani syyt ja seuraukset tutkittin ja selvitettiin tai siis Tuija selvitti, sitten kerroin toiveeni että tykkään voimakkaasta käsittelystä ja voi jee sain sitä ja voi että miten ihmeessä voi joillain hierojilla ollakin niin paljon voimaa tarvittaessa kun hoitavat. Selitetysti muutamat vaivapaikkani Tuija ei kuitenkaan hieronut voimalla vaikka salaa mielessäni niissäkin olisin toivonut voimaa mutta kun sain selityksen miksi niissä kohdissa Tuija ei halunnut käyttää liikaa voimaa, että saan avun niin oikeinhan se meni, niin se vaan on että ammattilainen tietää enempi kuin tämmöinen ei-saman-alan-ammattilainen, jumit ja kivut jäivät hierontapöydälle. Miehenikin käy nykyään Tuijalla mutta ei halua tai ei kestä voimakasta hierontaa niin Tuija hoitaa mieheni eritavallla kuin minut. Kysyin Tuijalta tästäkin niin sanoi, että olemme yksilöitä. Mietin asiaa niin tajusin itsekin. Vahva suositus.
   
 6. vierailija Vierailija

  Runnoa on väärä sana,sopiva voiman käyttö hierottavan ja vaivan mukaan tuo parhaat tulokset jonka olemme todenneet koko perhe. Suosittelemme Tastiamo/Hannu, sieltä olemme saaneet avun jo monta vuotta.
   
 7. Iida69 Vierailija

  Kyllä se vaan tuo Hannun hieronta tuntuu vuosi vuodelta maistuvan paremmalta. Tämän päiväisen ihanan käsittelyn jäljiltä on kyllä taas raukea, mutta kevyempi olo. Ei muuta kun uutta aikaa varaamaan. Kiitos Hannu.
   
 8. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti