Hae Anna.fi-sivustolta

Hyvät muslimit vs huonot muslimit

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 09.08.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Hyvät muslimit unohtuvat helposti kun uutiset kertovat vain huonojen muslimien teoista. Toisin sanoen, islam kärsii rankasta imago-ongelmasta.
   
 2. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 456
  Saadut tykkäykset:
  296
  "Hyvät kristityt vs huonot kristityt".
  Mitäs tuumaat?
  Ketkä on hyviä kristittyjä ja millä tavalla?
  Ketkä on huonoja kristittyjä?
  Puhun nyt länsimaalaisista aivan samalla tavalla kuin useat länsimaalaiset puhuu muslimeista.
  En sano kristillistaustainen juuri nyt kuten tavakkisesti sanon, sanon vaan kristitty, läimäytän siis päähäsi kristittyllä aivan kuten monet pamautat päihin että muslimi :)

  Tällä tavalla siis minunkin olisi varmaan kirjoittettava länsimaalaisista???
  -
  Totta, monella länsimaalaisella on valtavan suuret ennakkoluuloot meistä muslimeista ja tietenkin myös tietämättömyys, sen takia huutelevat muslimi sinne ja muslimi tänne, huono muslimi, ei koskaan hyvä muslimi.
  -
  EDIT
  kirjoitusvirheet korjattu
   
  Last edited: 10.08.2019
 3. vierailija Vierailija

  Minun tekee aina huonoa kun näen kaavutetun naisen ja sen kamalan ideologisen valehtelun, joka seuraa tätä naista kuin varjo.
   
 4. vierailija Vierailija

  Tuo on niin totta. Tunnen useampiakin suomalaisia muslimeja sekä tänne muuttaneita muslimeja, eikä heillä ole mitään tekemistä esim. sotaa lietsovien muslimien kanssa, kuten Saudi-Arabian valtaapitävien. Tavallisia rauhaa rakastavia ihmisiä, jotka kunnioittavat muita ihmisiä, uskonnosta riippumatta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 456
  Saadut tykkäykset:
  296
  Niin se vaan on että monet länsimaalaiset miehet haluaa päättää miten nainen pukeutuu :)
  -
   
  Last edited: 10.08.2019
 6. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 456
  Saadut tykkäykset:
  296
  (y)
  -
   
 7. vierailija Vierailija

  Mutta nainen ei menetä selkänahastaan osia jos päättääkin toisin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. vierailija Vierailija

  99% muslimeista pilaavat tosiaan 1% maineen.
   
 9. vierailija Vierailija

  Prosentteja täytyisi hieman korjata, mutta periaate kelpaa tähän ketjuun: Muslimia voi luonnehtia huonoksi jos hänen mielipiteistään ja/tai teoistaan seuraa negatiivista mainetta islamin uskolle ja muslimeille.

  Ja kun maailma on niinkuin se on, niin huonojen muslimien vaikutus islamin maineeseen on moninkertainen hyvien muslimien vaikutukseen nähden.

  Mitä olisivat negatiivista mainetta luovat mielipiteet ja teot?
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 456
  Saadut tykkäykset:
  296
  Tuo pätee kaikkin kansoihin ja yhteisöihin että pieni osa joukosta pilaa yhteisön mainetta rikollisuudellaan, rasismillaan ja muulla pahanteolla.
  Nyt on vain muslimit tapetilla terrorismin takia ja nyt näkevät potentaalaisia terroristeja jokaisessa muslimissa, minuakin on sanottu tllää terroristien puolustajaksi vaikka olen aina vastustanut terrorismia ja terroristeja täällä palstalla, mutta minuun ei luoteta sen takia kun olen muslimi, monet sanoo että valehtelen että mslimi saa valehdella mistä vain :)
  Ajatelkaas jos muslimit ympäri maailaa ottaisi länsimaalaiset kynsiinsä samalla tavalla kuin monet länsimaalaiset on ottanut muslimit hampaisiinsa? Milen ottaisitte sen? Puolustaisitteko itseänne ja kansaanne tai olisitteko hiljaa ja ottaisitte haukut vastaan?
  Siitäkin on usein kiistaa kun monet länsimaalaiset luulee terroristeja uskovaisiksi salafisteiksi. ja sanovat että terrorismi perustuu Koraaniin.
  Se on todistettu monta kertaa että terrorismi ei perustu Koraaniin ja voin tarvittaessa linkittää mistä voitte lukea asiasta. Olen sen joskus aikaisemmin tehnyt mutta minulle väitettiin että se on valetta :) aivan kuin tavallinen länsimaalainen osaisi Islamin uskonnollisia teesejä tulkita asiallisesti ja oikein, eivät luota oppineittein todistuksiin asiasta.
  Mutta sen sijaan he luottaa terroristien sanoihin. Ikävä asia ja samalla se kertoo paljon heistä itsestä kun he luottaa noin paljon terroristien sanoihin, mutta ei muitten muslimien sanoihin.
  Miksi uskovat terroristeihin mutta ei muihin?
  Se on sitä vihanlietsontaa muslimeja ja islamia vastaan kun kohottavat terroristit ylemmälle asteelle ja uskovaisiksi safisteiksi ja muut muslimit huonoiksi muslimeiksi.
  Ei ihme että muslimiesta liikkuu kaiken laisia huhuja ja harhakuvia maailmalla.
  -
   
 11. vierailija Vierailija

  Tunnen muutaman ääri-islamistin, joiden mielestä kaikki paha on länsimaista lähtöisin.. Ääripään islamisteille on tyypillistä, että kaikissa länsimaalaisuutta edustavissa asioissa nähdään vain negatiivistä. Sinun mielestä länsimaalaistet ottaa muslimit hampaisiinsa, mutta et näe sitä miten ääripää- islamistit ottavat länsimaalaiset hampaisiinsa. Jotkut länsimaalaiset käyttäytyvät kuin ääripää-islamistit, eli syyttävät jotain tiettyä ryhmää epäoikeudenmukaisesti. Sinä tässä kirjoituksessasi syyttelet länsimaalaisia samaan tapaan kuin jotkut länsimaalaiset syyttelevät muslimeja. Luuletko että muslimivaltaisisa maissa, esim. Saudi-Arabiassa ylistellään länsimaalaisia ja länsimaalaisuutta?
   
 12. vierailija Vierailija

  Vierekkäin asettelu, vertaaminen toisiinsa on paikallaan, samankaltaisuutta löytyy, tykkäsit siitä tai et. Pitäskös vaan haukkua muslimeja ja kehua suomalaisia?
  Palstalla haukutaan ja kirjotellaa koko ajan p-skaa Ruotsista ja ruotsalaisista ja joskus muslimeista. Onkos se suomalaisen ainoa puheenaihe palstalla?
  Miks ette keksi aiheita mistä pidätte, iloisia aiheita, mukavia aiheita.
  Kyllästyttävää tää palstan mustamielinen ankea maailmannäkemys.
   
 13. vierailija Vierailija

  Täytynee haeskella gallup tietoja islamin ongelmakohtien, kuten ne länsimainen kulttuuri näkee, kannatuksesta muslimien keskuudessa. Tutkimustulosten kertominenhan ei ole rasismia, äärioikeistolaista mustamaalausta eikä ruotsin maineen pilaamista.
   
 14. vierailija Vierailija

  aivan kuin eräät (lue: eräs) kirjoittajat ellien palstalla, jotka (lue: joka) huutelee vierailijat sitä ja vierailijat tätä, suomalaiset sitä ja suomalaiset tätä.
   
 15. vierailija Vierailija

  aivan niin kuin monet muslimimiehet haluaa päättää miten nainen pukeutuu :)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti