Hae Anna.fi-sivustolta

Hyvin ideoita joulukortin tekoon valokuvasta

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä kaisu 83, 04.11.2008.

 1. iloinen kortti Vierailija

  Kuvasimme ja teetimme eilen juuri mielestäni todella suloisia joulukortteja. Kuvasimme vauvan lelukaaren alustan päällä, jossa on paljon kirkkaita värejä ja erilaisia eläimiä. Vauvalla oli päällä iloisen kirkkaat vaatteet eikä tonttulakkia. Viereen laitoimme punaisen A4 paperin, jossa luki isolla hyvää joulua ja meidän nimet alla. Näin ei tarvitse erikseen välttämättä enää kirjoittaa mitään. Näin ei tarvinnut tilata mitään kalliita joulukorttipohjia, vaan teksti on kuvassa valmiina. Kuvan taakse voi sitten kirjoittaa halutessaan enemmän. Lisäksi kuva on kiva esillä myös joulun jälkeen, kun ei ole selkeästi joulukortin näköinen vaan pääosassa on iloisesti puettu vauva. :)
   
 2. ..,, Vierailija

  Tuohon kallisiin joulukorttipohjiin haluaisin sanoa jotakin.. Me tilaamme erinäisiä kortteja niin, että teen kuvankäsittelyohjelmalla valokuvaan mitä nyt ikinä haluankin, tekstikentän yms. ja kirjoitan koneella vaikka hyvät joulut. Sitten olemme tilanneet kuvat VALOKUVANA(ifolorilta) mattapintaisena, ja minusta tämä on aika halpaa, yksi kortti tulee maksamaan 9cent + postimerkki ja kirjekuori toki. Edullista. Nuo korttipohjat tosiaan on aika kalliita.
   
 3. ei-ihkuja kortteja Vierailija

  Yhtään oikeasti hienoa lapsista tehtyä tonttulakkikorttia en ole saanut. Tänäkin jouluna niitä on jo ehtinyt postiluukusta puolisen tusinaa tippua. Se vaan on niin, että ne ovat sen oman äitylin silmissä niin ihania, mutta kannattaisi ajatella hieman objektiivisemmin ennen kuin niitä kortteja kaikille tutun tutuillekin lähettelee:)
   
 4. ihquja ovat Vierailija

  Meille tuli aivan ihana joulukuvakortti tänään. Sukulaistyttö, jota ei olla nähty, koiran kanssa. Niin suloinen kuin olla voi! Muuta ei kuvasta edes jäänyt mieleen, ei sillä ollut väliä.

  En kyllä eläissäni ole nähnyt ruman lapsen kuvaa. Sanomalehdessäkin kun kuvia on, aivan ihania. Ei kaikkien tarvitse tykätä toisten naamoista, mutta täydellistä joulumielen puutetta kyllä jos kehtaa siitä valittaa. Kattos peiliin.
   
 5. äiti Vierailija


  Täytyy kyllä sanoa etten minäkään ihan ymmärrä enkä sulata tätä alaston vauva -teemaa missään muodossa. Nykyään kun kuitenkin tiedetään miten paljon pedofiileja on, niin onko niille ihan pakko antaa joulukortin välitykselläkin tätä "lapsipornoa"... Onhan se terveen aikuisen mielestä söpöä, mutta on valitettavasti niitä jotka näkevät sen seksuaalisena juttuna. Itseäni oikein yökötti kun näin erään valokuvausliikkeen ikkunalla kuvan jossa tyttövauva makaa alasti valkoisella karhuntaljalla helmet kaulassa ja rusetti päässä. Ettekö te nyt hyvät ihmiset tajua miten joku pedofiili sen asian näkee???? Itse en ainakaan ikinä lähettelisi moisia kuvia kellekkään. Voihan sille vauvalle laittaa vaikka jouluisesta kankaasta tehdyn kestovaipan pyllyn peitoksi, jos nyt yleensä on ihan pakko sellainen kuva ottaa.
   
 6. Ei koiravihaaja Vierailija

  Parempia joulukortteja minusta on lasten kuvat kuin koirat kuvattuna tonttulakeissa joulukorttiin .
  " Karmeaa".
   
 7. oudear Vierailija

  Munkin mielestä vauva/lapsikuvakortit on jotenkin korneja... ja sille kun ei voi mitään et omat lapset on niin paljon kauniimpia kuin muiden lapset, et lähes poikkeuksetta kuvissa olevat TOISTEN lapset näyttää jotenkin ei-niin-söpöiltä... Nyt olen kyllä tosi julma, tiedän!

  Mutta ehdotukseni on, että lähettäkää mielummin vaikka lapsen itse piirtämä kuva joulukorttina!!
   
 8. vierailija Vierailija

  Olen todennut että joulukortit omista kuvista kannattaa toteuttaa silloin, kun on lunta maassa. Kun se sulaa niin pian pois, on oltava nopea :D Ja olen itse ottanut kannan, että lapsia ei korttiin tule, sillä niin moni ei niitä voi itse saada. Olen kuvannut lemmikeitämme ja kauniita jouluisia maisemia. TArvitaan avustaja ja herkkupala. Nosta herkkupala ylös jonkin narun avulla ja heitä lunta ilmaan (avustaja) tästä saa hauskan kuvan, kun koira haukkaa lunta hypäten :)
   

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti