Hae Anna.fi-sivustolta

Idols Suomi 2011

Viestiketju osiossa 'Musiikki' , käynnistäjänä sohvis, 15.02.2011.

 1. sohvis Vierailija

  Katsoin Idols karsinnan. Ihmettelen kovasti osanottajienn pukeutumista. Aivan ihmeellisiä viritelmiä. Miespuoliset olivat kuin jotain rääsyläisiä, kerjäläisiä, paskaisissa vermeissä jonkinmoinen päähine syvällä päässä peittämässä paskaisia hiuksia.
  Daamipuoli,sekin aika ihmeellistä sakkia.
  Jos olisin tuomarisakissa, diskaisin heti ensinäkemältä epäsiistin pukeutumisen takia.
  Laulua en enää edes haluaisi kuulla.
  Sitten toinen asia. Pari yrittäjää ottivat kitaran mukaan, ja säestivät itseään. Sehän helpottaa tosi paljon. Tämä ehdottomasti kiellettävä. Nyt on alkukarsinta menossa, ja sieltä on tavoitteena löytää timantit soraläjästä.
  Olen senverran osaava jätkä musiikkipuolella, että rehti peli pitää olla Idolsissakin.
  Pitkähiuksinen herrasmies tuomaristossa, hän voisi leikkuuttaa hiuksensa miehen mittaan.
  Ei hänen taidot siitä mihinkään katoa.
   
 2. no, no Vierailija

  Pitkä tukka ei tee kenestäkään huonomman näköistä, ei
  lyhyet hiukset aina miestä tee...
  Muuten samaa mieltä olen, että vois nuo nuoret paremmin pukeutua,
  kummallista tämä rääsy muoti.

  Oma sukulainen esiintyy ympäri suomea, mutta on siisti ja puhtosen näköinen.
  On pitkät ja komeat puhtaat hiukset, vahvat.
  Pitäähän jonne nikula myös hiuksensa puhtaana, siitä pinnat hänelle.
   
 3. sohvis Vierailija

  Kyllä Jone voisi leikkuuttaa hiuksensa tavallisen pituiseksi. Ei hänen charmi vähene yhtään lyhythiuksisenakaan.
  Naiset joko tykkää Jonesta, tai sitten ei.
   
 4. hille2 Vierailija

  Miksi pitäisi leikkauttaa? Ei hänen charminsa vähene pitkähiuksisenakaan.
   
 5. Letti Vierailija


  Ilmeisesti ei pidä miksikään leikkauttaa lyhyeksi, koska ei leikkauta, joten olkoon noin.
   
 6. no, no Vierailija

  Ei hiukset yksistään miestä tee.. vai?
  Jos on pitkät hiukset oli mies tahi nainen, ne on oltava
  jokapäivä puhtoset, luullakseni me kaikki pestään
  hiuksemme joka päivä kun suihkussa käymme...


  Joten jone pitäköön fledansa, hänelle se sopii.
   
 7. Miksi tuijotetaan ihmisten vaatetusta? Minua ainakin ärsytti ihan älyttömästi, että eilen Yö-yhtyeen Olli Lindholm arvosteli kovin sanoin melkein jokaisen pukeutumista. Idols on nimenomaan NUORTEN laulajien kykykilpailu eikä mikään Tangomarkkinat. Jos Sohvis tai kuka tahansa haluaa kuunnella vanhanaikaisesti pukeutuvia, niin KATSELKOON sitten Tangomarkkinoita tai vastaavia.

  Sitä paitsi jos kuuntelee biisiä radiosta tai levyltä, niin sehän on nimenomaan ääni joka ratkaisee eikä ulkonäkö. Tosin muistan itse senkin ajan, kun 80-luvun lopussa tai 90-luvun alussa eniten myynyt artisti Suomessa oli brittiläinen povipommi Samantha, jolla ei ollut lauluääntä ollenkaan (huono soundi eikä pysynyt edes nuotissa), joten kyllä näköjään sitä yllättävän paljon vaan ostetaan levyjä pelkästään ulkonäön perusteella.

  Minä olen sitä mieltä, että pukeutuminen on osa jokaisen ihmisen persoonallisuutta, joten kukin pukeutukoon omalla tavallaan. Sitä paitsi nuorison pukeutumisen on aina ollut tarkoitus hätkähdyttää ja tehdä eroa omiin vanhempiin. En minä ainakaan halua, että omat lapseni pukeutuisivat yhä edelleen samalla tavalla kuin minä pukeuduin teini-ikäisenä 80-luvulla porkkanamallisiin farkkuihin, tukka permanentattuna säkkärälle, sähkönsinistä ripsiväriä, jättimäiset olkatoppaukset...
   
 8. taustanauhalaulaja Vierailija

  Kyl se ulkoinen myy nykyäänkin. Esim. joku vuosi sitten porukka ryntäsi Kaivariin katsomaan Britney Spearsia, joka aukoi suutaan taustanauhojen tahtiin.
  Samaten JLOlla oli joku vuosi sitten joku helkutan tyhjänpäiväinen biisi, jonka melodian vaikeus oli hämähämähäkki-tasoa jos sitäkään. Siinäkin oli päällekkäinnauhoitettu JLon ääntä noin sata kertaa, eli silkka studiotekniikkatuote. Kuinka moni olisi ostanut sen, jos sen laulaja olisi ollut joku Susan Boylen näköinen? (Boylen levyjä taas ostetaan, koska hänellä on fantastinen ääni.)
   
 9. sohvis Vierailija

  Kyllä siisti pukeutuminen ja laulutaito yhdistelmä, sillä päästään pitkälle. Nyt oli vallalla etenkin kaksilahkeisilla, ryysyläis, kerjäläispukeutuminen. Samoin, lähes jokaisella jonkinmoinen päähine syvällä, hyvä, että just silmät näkyivät.
  Ollille kiitos, että sanopi suorasti pukeutumisesta, ja muutenkin käytöksestä. Nykynuorten tyyli on perseestä. Vetelää lökäpöksy tyyliä, ei minkäänlaista tajua fiksusta pukeutumisesta.
  Sama koskee nuoria neitoja.
  Palaan taas oman säestäjän mukanaoloon. Tällä tarkoitan kitaraa. Kyseiset kapineet kiellettävä ottaa mukaan, ja sillä helpottaa omaa osuutta.
  Paljon tarkemmin pystyy laulamaan, kun tukena on kiinteä säestyssoitin.
  Ilman säestystä laulavat ovat huonommassa asemassa.
  Epätarkka sävelkorva voi selvitä jatkoon kitaransa avustuksella.
  Tasapuolisuutta, hoi te arvon raatituomarit
  Ps. Tähän lopuksi. Jos Olli tulisi koelaulamaan Idolsiin, ja olisin tuomari, Ollille näyttäisin tooosi isoa PUNAISTA kätöstä. On hän niin taitava laulaja. Hän on taitava muusikko, mutta laulupuoli, no, se on Ollia ihtiään ja YÖTÄ.
  Muuten, ihan JEES yhtye. Minä tykkään heidän soitannasta.
   
 10. Sibbe Vierailija

  Mistäs konservatoriosta olet valmistunut? Kuka musiikin ammattilainen on kertonut sinun olevan osaava? Idols on läpileikkaus ihmisistä. Aina siellä on mukana hemmoja, jotka kuvittelevat olevansa idols-tasoa. Samaa pätee kotisohvien keppanaa lipittäviin urpoihinkin.


  Suomi olisi varmasti kuullut sinun musiikillisista taidoista, JOS olisit niin hyvä kuin kuvittelet. Tosin, ainahan pinnalle pääsee kaiken maailman kalmoja, jotka eivät osaa laulaa nuotilleen edes Maamme laulua. Kuten Olli Lindholm Yö-yhtyeestä. Se ratsastaa aina sillä maineella, jonka Joutsenlaulun tekijä ( Jussi Hakulinen) ja esittäjä yhtyeelle petasi.

  Muutenkin. Pitäisit sitä turpaasi pienemmällä, etkä olisi aina haukkumassa sellaisia ilmiöitä, ihmisiä ja asioita joista et itse pidä. Oletko koskaan miettinyt, miksi KAIKKI muut kirjoittajat inhoavat sinua? Katso peiliin ja mieti mitä näppikseltäsi suollat! Sun mielestäs nuorten pitäisi kai pukeutua samalla lailla kuin vanhojen papojen ja mummujen. Esiliina mekon päälle ja pojille teryleenihousut jalkaan. Pidä jatkossa pääs kiinni!
   
 11. hille2 Vierailija

  Kyllä sillä lökäpöksytyylilläkin on pitkälle menty, jopa miljoonien dollareiden ansioihin kuten USAn rap-artistit.

  Musta itse kitaralla itseään säästö on ok, jos se on se tyylilaji, jota laulaja haluaa tehdä jos lykästää ja kilpailun voittaa. Osoittaahan se lisäksi myös sen, että laulaja mahdollisesti jopa pystyy säveltämään jokusen biisin itse itselleen, päin vastoin kuin nämä koko elämänsä muiden tekemiä kappaleita laulavat. Kysymyshän on aina kokonaispaketista, eli ei tässä 100%sti lauluäänen perusteella idolia valita, vaan voittoon vaikuttaa myös esiintymiskyky, ulkoinen olemus (kuten tuomarien huomautukset pukeutumisesta osoittavat) jne.

  Jos puhtaasti lauluääni ratkaisisi, tämän pitäisi olla radiokilpailu, ei tv-kilpailu.
   
 12. sohvis Vierailija

  Sibbe käy jostain syystä kuumana. En ole minkään oppilaitoksen kautta soittotaitoani hankkinut. Olen itseoppinut kaiken, ja kohtuullisen taitava olen. Jos huippumuusikoksi olisin jossain vaiheessa halunnut, siinä vaiheessa olisi pitänyt alkaa tehdä töitä tosissaan.
  Mutta perheen perustaminen ja kaikkea muuta, saivat etusijan.
  Mutta ei hätiä, Suomessa on todella taitavia muusikoita. Etenkin nuoria virtuooseja pulpahtaa esiin silloin tällöin, ja se jos mikä, on hieno asia.
  Mutta tuohon nuorten nykyiseen pukeutumiseen. Se on aikamoista ryysyläislookkia.
  Todella surkeennäköisiä lökäreitä pipot korvilla, ylisuuret lökäpöksyt, tuskin enempää tarvii luetella.
  Meikäläisen nuoruudessa puhalsivat aivan erilaiset tuulet. Fiksu pukeutuminen oli ensisijalla.
  Huippupändit olivat esimerkkeinä, Shadows, Beatles, Hollies, kaikille heille oli yhteistä siisti lookki.
  Myöhemmin alkoi ilmaantua monenkirjavaa pukeutumista.
  Nykyinen suomalaisten nuorten pukeutuminen kuvastaa eräänlaista hälläväliä alistumista.
  Olli Lindholm on oikeessa, kun edellyttää nuorilta käytös, pukeutumistapoja.
  Laulajana hän on omassa sarjassaan, Jone ja knit. luultavasti passittasivat Ollin sinne, mistä on tullutkin tuon laulutaidon suhteen.
   
 13. Komeammat.. Vierailija

  Mies laulajilla on on nahkahousut... vauts ne ei ole ainakaan
  lökäpöksyt... nahkahousuissa on sitä sexsyä.Eikä ole ihan halpoja jos ne
  ompeluttaa ompelijalla.
   
 14. Raatiin Vierailija

  Mielestäni Idolsiin alaikärajaksi 20 v. Silloin on ääni kehittynyt kestävämmäksi, toisin kuin 16 vuotiailla. Ja muutenkin, parempi valmius astua parrasvaloihin.
  Nyt nämä nuorimmat tahtovat olla liiaksi tunteella mukana touhussa. Kauheaa pettymystä, rajatonta riemua senhetkisestä lopputuloksesta.
  Nuorten tyypillistä ylireagointia aivan selvästi.
   
 15. Finalistit Vierailija

  Tässäpä nämä:
  Jusu Wirekoski
  Ilpo Kaikkonen
  Lassi Valtonen
  Jerkka Virtanen
  Martti Saarinen
  Ali Elkharam
  Laura Itkonen
  Stina Girs
  Anna Paatero
  Hennariikka Syvänne
  Fatima Koroma
  Lotta Sandholm
   
 16. sohvis Vierailija

  Idols joutaa roskiin. Kyllä uusia hoilottajia tulee ilmankin. Ja laatu on parempi, tasokkaampi. Nyt tuotetaan määrää, ei laatua. Hanna Pakarinen, ei voisi vähempää, Antti, teinitytöille naivia tavaraa, Anna, hänessä on sitä jotain.
  Lahjakkaat tyypit ei lähde mihinkään idolsiin kenenkään raakattavaksi.
  He raivaavat tiensä tähtiin omilla kyvyillään.
  Idols-raati ei ole mikään oikea paikka tulla hylätyksi, tai raakatuksi. Hekö ovat oikeita päättämään, kenestä voi tulla jotain? Onhan heillä tietty asiantuntemus, mutta siltikin.
  Ei teini-ikäiset ole mitään valmiita lavoille. Ikärajaksi pitää asettaa vaikkapa 20 v. Silloin on yleensä koulut käyty, ja muutenkin aikuisempi ote elämästä.
  Moni nuori lähti itkien pois paikalta kovan pettymyksen kera. Kuka sitten toipui mitenkin pettymyksestään.
  Jos on kova halu lavalle, harjoittelee laulua oikealla tavalla, ja jos mahdollista, ammattilainen käy välillä opastamassa, ja tunkee itsensä kavereitten orkesteriin laulusolistiksi keikkailemaan.
  Sitä kautta alkaa ura aukeemaan, jos on alkaakseen, ja samalla saa maistaa, mitä on muusikon elämä.
  Keikkamuusikon elinikäennuste, ala on nimittäin tosi rankka.
  Ojankaivuukin lapiopelissä on leikintekoa verrattuna keikkamuusikoitten työhön. Yötä myöten joutuvat ahkeroimaan.
  No, kyllähän te olette lukeneet heidän kertomuksia työstään.
   
 17. miälipie Vierailija

 18. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 836
  Saadut tykkäykset:
  1 901
  Yöllä on muitakin hittejä (ja paljon) kuin Joutsenlaulu. Ja hyviä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti