Hae Anna.fi-sivustolta

iHerb.com kokemuksia

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä yksi kiinnostunut, 27.10.2009.

 1. yksi kiinnostunut Vierailija

  Heippa!
  Täällä on ilmeisesti tuolta iHerb.comista tilanneita, joten kyselen kokemuksia ja sitä, että mitä sieltä kannattaa tilata? Katselin sieltä ensisijaisesti vahvoja D vitamiineja, mutta en uskaltanut tilata, kun jäin miettimään tullin toimintaa. Luetaankohan voimakkaat vitamiinit lääkkeeksi? En halua mitään lakeja rikkoa. Suomesta ei taida saada noin vahvoja tabuja, kuin olin ajatellut tilata (Carlson Labs, Vitamin D3, 2000 IU, 360 Soft Gels) . Niin, ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa myös.
   
 2. Vierailija Vierailija

  Kaveri on tilannut sieltä muutaman ja itse ajattelin myös testata. Tilaukset kannattaa olla ax 50$ jotta eivät juutu tulliin. Myös painoraja tulee vastaan,etteivät lähetä 2kg max Suomeen. Paketti saapuminen riippuu mistä roikkuu eikä tässä ole mahdollista tilaus trackkäykselle.

  Tsekkaa coupon code antavat googlella antavat 5% alen ensitilauksen tehneelle.

  kerrohan mitenkä toimi jos päätit tilata.
   
 3. -ellen- Jäsen

  liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mie oon tilannut useamman kerran jo iHerbistä, ja vahvaa D-vitamiiniakin on tullut tilattua. Nykyään Suomestakin saa jo vahvaa, 125 mikrogramman D-vitskua (5000 IU:n), joten ei ole huolta, että jos paketti jäisi tulliin, niin vitamiineista räpsähtäisi sakot.

  Iherbistä kyllä löytyy kaikkea mukavaa, myös luontaiskosmetiikkaa. Valikikoima on suuri ja siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Koodilla VEL476 saa ekasta tilauksesta 5 $ alennusta.
   
 4. Vierailija Vierailija


  Minkä suuruiset tilaukset sinulla on ollut?
   
 5. -ellen- Jäsen

  liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suurin tilaus on ollut siinä 55 $ tienoilla, eli alle tullirajan kuitenkin. Jos rahamäärä ei tule vastaan, monesti se 1,36 kg:n painoraja kuitenkin tulee.
   
 6. Vierailija Vierailija

  Tilasin iHerbistä -Carlson vitamin D3 2000 iu 360 soft gels- ja koodilla UNO401 saa 5 dollaria alennusta
  ensimmäisestä tilauksesta.
   
 7. Vierailija Vierailija

  Taidanpas sitten uskaltaa kokeilla tilaamista =). Nyt tosiaan huomasin, että saahan noita vahvoja vitskuja jo Suomestakin. Ap kiittää ja kumartaa!
   
 8. alennus Vierailija

  iHerb ensitilaajille 5$ alennus loppuhinnasta koodilla NEV744. Kannattaa käyttää hyödyksi.
   
 9. Vierailija Vierailija

  iHerb ensitilaajille 5$ alennus loppuhinnasta koodilla JAR174. Suosittelen.
   
 10. Kanta-asiakas Vierailija


  Kannattaa muutenkin tutustua valikoimaan :) Kaikki on todella edullista Suomen hintoihin nähden ja postikulutkin laskivat juuri. Asiakaspalvelu on myös erittäin hyvää ja periamerikkalaista. Painoraja on oikeastaan harmillinen, mutta muutenkin tilauksia tulee tehtyvä silloin tällöin eikä kaikkea kerralla :) Osaahan tuolla myytävästä tavarasta ei saa valitettavasti tilata Suomeen, mutta suurin osa on OK.

  Tässä myös alennuskoodi: ONI007, jolla saa 5 dollaria ensimmäisestä tilauksesta. Tilaamallahan saa oman koodin ja antamalla muille alennuskoodinsa saa luotua oman "alennusverkoston" :))
   
 11. InTerms Uusi jäsen

  liittynyt:
  06.11.2009
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noita vahvempia d-vitamiineja tilataan nykyään iherbistä todella paljon d-vitskun uusien löydettyjen terveysvaikutuksien (ja pimeän pohjoisen ihmisten kroonisen d-vitskun puutteen) takia. Hinnatkin ovat ihan toista kuin Suomessa, ja tilaus taitaa onnistua melkein Electronilla kuin Electronilla?
  Omega3:ja kannattaa vilkuilla myös.

  Tässä yksi 5$ ensitilauksesta vähentävä koodi: IKA828

  Ja tuossa vähän juttua d-vitamiinista ja sen puutteesta:
  D-vitamiinin merkityksen aliarviointi on länsimaisen lääketieteen suurin virhearvio. Eikä se ole vielä ohi... - Terveesti
   
 12. Tilaaja Vierailija

  Helposti voi tilata kunhan pysyy luontaistuotteissa. Iherbissä on paljon myös lääkeainelistalla olevia tuotteita joista kannattaa pysyä erossa. Jos tilaat esim. unilääkettä syyllistyt lääkeaine rikkomukseen. Vitamiinit ja luontaistuotteen on turvallisia ja laadukkaita.
  Ensitilaajan kannattaa käyttää koodia TOL065 niin saa viiden dollarin alennuksen ja pääsee pysyvästi alennuslistalle. Koodi ei myöskään ole kertakäyttöinen vaan sitä voi jakaa tuttavillekkin. Viidellä dollarilla kuittaa aika hyvin paikan postikulut.
   
 13. sanna Vierailija

  Hei, tilasin eilen ensimmäista kertaa i herbistä d-vitamiinia, ja mua mietityttää, että miten se sitten maksetaan? Kun siellä kysyttiin credit card-tietoja ja laskutusosoitetta.. Eli mun tililtä ei automaattisesti veloiteta mitään vaan saan laskun kotiin ja maksan sen verkkopankissa vai? Miksi sitten luottokorttitietoja kysyttiin? Ja tuleeko paketti suoraan kotiin vai postiin? Toivottavasti osaatte vastata. :)
   
 14. alennus Vierailija

  Kyllä se automaattisesti veloitetaan tililtäsi/kortiltasi riippuen maksoitko ostoksen elctronilla vai visalla. Itse maksoin visalla ja veloitus näkyi tilillä sen jälkeen kun paketti oli postitettu. Tämä on aika yleinen käytäntö verkko-ostoksissa, että veloitus menee vasta siinä vaiheessa kun paketti laitetaan postiin. Veloitusta ei tietenkään pitäisi mennä ollenkaan jos perut kaupat tai kauppias ei kykenekään jostain syystä postittamaan pakettia sinulle.

  Paketti tulee sinulle joko kotiin tai lähimpään postiin riippuen siitä saako postisetä mahtumaan pakettia postiluukustasi tai -laatikostasi. Tai sitten paketti voi jäädä tulliin jolloin joudut sen sieltä hakemaan. Pahimmassa tapauksessa paketti jää tulliin ja se tuhotaan, jos kyseisen aineen/tavaran tuonti Suomeen on kiellettyä. Eri palstoja lukeneena hyvin harva näistä d-vitamiini lähetyksistä on jäänyt tulliin, joten todennäköisesti pakettisi tulee sinulle kotiin tai postiin.

  Tässä vielä muillekin ensitilaajille -5$ alennukseen oikeuttava koodi joka syötetään tilauksen yhteydessä! Koodi on siis: NEV744.
   
 15. vinkki! Vierailija

  Tässä kaikille uusi alennuskoodi, anna tämä tilauksesi yhteydessä ja saat alennusta: KIV756
   
 16. oetter Vierailija

  katselin tullin sivuilta,että alviton raja olisi 47 EUROn luokkaa. Nyt jos iherbistä tilaa 50usd paketin niin ei mene tullia ja veroja, kurssin edullisuudesta johtuen lienee ehkäpä varaaa tilata vielä suuremmallakin kertaerällä tosin sitten 1,3kg painolimiitti tulee sitten vastaan.

  purkkitavarasta kun saa spessuhinnan kun ostaa 4 purkkia samaa tuotettta.
   
 17. sanna Vierailija


  Voi kiitos hirmuisesti tyhjentävästä vastauksestasi! Aivan mahtavaa, että on näin ystävällisiä ihmisiä täällä netissä :)
   
 18. melody Vierailija

  Itse tein tilauksen iHerbiltä, nyt odotellaan!

  Tässä vielä viiden dollarin arvoinen koodi uusille tilaajille :)

  ERA967
   
 19. hello väki... Vierailija

  KAIKKI noi koodit mitä täs ketjus on... ne toimii ;)
   
 20. Vinona Vierailija

  Mistä?
   
 21. -ellen- Jäsen

  liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täältä: http://www.lifeextension.fi/vitamin-5000-p-839.html

  Hinta vain on rutkasti kalliimpi mitä iHerbin hinnat ovat, esim. halvimman D-vitamiinin hinta iHerbissä on n. 10 €/360 kpl, eli 0,027 €/1 kapseli: http://www.iherb.com/Vitamin-D3-5-000-IU-360-Softgels/18335?at=0

  Life Extensionin D-vitamiini on 12 €/60 kpl, eli 0,2 €/1 kapseli.
   
 22. Ukkeli Vierailija

  Tässä yksi koodi iherbille, jolla 5 dollaria alennusta COV225
   
 23. jorma2 Vierailija

  ei ole jäänyt tulliin tilaukset, tilatkaa ihmeessä. 5 $ alennuskoodi: KOG411
   
 24. NEN198 Vierailija

  Tein ensimmäisen tilaukseni juuri. Mukavaa että voi jonkun koodia käyttämällä saada 5 dollarin alennuksen itselleen ja samalla auttaa koodin antanutta tienaamaan pisteitä. Vähän piti säätää että sai tilauksen arvon jäämään alle 45,40€ rajan, jottei tule alv/tulli maksuja. Dollareissa oli päivän kurssilla max.62$ + 4$ postitusmaksua. Ja kun tekee tilausen joka ylittää 60$ niin saa vielä 5$ alennuksen lisäksi -10%, joten jo muutenkin edullisemmilla hinnoilla aika hyvä diili!
  Eikun vaan shoppaamaan:

  Koodi:
  NEN198

  Kiitokset jokaiselle joka käyttää koodiani :)

  Oma ostokseni oli:
  Country Life, Resveratrol Plus, 60 Veggie Caps $8.99

  21st Century Health Care, High-Potency Acidophilus, 100 Capsules 2 X $4.79

  Now Foods, Super Enzymes, 180 Tablets $12.58

  Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 360 Softgels $14.98

  Doctor's Best, Extra Strength Ginkgo Extract, 120 mg, 120 Capsules 2 X $6.72 $13.44

  Doctor's Best, High Absorption CoQ10 with Bioperine 100 mg, 120 Veggie Caps $14.95

  Shipping & Handling: $4.00
  Total Before Tax: $64.77
  Order Total: $64.77

  Euroissa: 43.12€ RatesFX - Valuuttamuunnin
   
 25. -ellen- Jäsen

  liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kannattaa muuten laskea tullin omilla valuutanmuuntokursseilla kuinka paljon ostokset ja postituskulut tekevät yhteensä, sillä jos tulli nappaa pakettisi, he laskevat paketin arvon omilla muuntokursseillaan, ei päivän kursseilla, ja jos 45 €:n summa ylittyy heidän kursseillaan, joudut maksamaan ALV:n, mahdollisen tullin ja mahdollisen valmisteveron. Tullin muuntokurssit: http://www.tulli.fi/fi/yrityksille/tuonti/valuutan_muuntokurssit/index.jsp
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti