Hae Anna.fi-sivustolta

Ihmeiden NONIMEHU

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä säästi sairaalamatkalta, 15.04.2008.

 1. Mikä ihmemehu? Olisin kesken ryhmämatkan joutunut jäämään sairaalaan mutta eräs ryhmäläinen tarjosi isoa lasillista nonimehua sanoen että otahan tuo ja tunnustele 0,5 -1 tunnin kulutttua sen jäkeen viedäänkö sinut sairaalaan. Voi tavaton miten helpotti puolessa tunnissa ja ei tarvinnut keskeyttää matkaa.
   
 2. Turkanen mikä ihmemehu.

  Oikeasti Suomessa vain eräs euralainen Lea pystyy yhdeltä istumalta siemaisemaan ison nonilekkerin.

  Minullakin oli kerran huono olo mutta sitten join vettä ja helpotti.
   
 3. suolainen juttu Vierailija

  Kuullostaa nestehukkakohtaukselta ja/tai suolanpuutoskohtaukselta. Molemmat on yleisiä "ryhmämatkoilla", varsinkin iäkkäämmillä. Sairaalassa sulle ois luultavasti laitettu suolaliuosta suoneen ja olisit sillä piristynyt, kun suola- ja nestetasapainosi olisi palautunut. Noita tapahtuu tuhansia joka vuosi.
   
 4. Miten ihmeessä olisit joutunut "jäämään sairaalaan", kun vasta mietitään, että "viedäänkö sairaalaan"? Voi tavaton, miten on taas tyypillinen epätoivoisen nonifanin keksintö. Ei noihin juttuihin oikeasti mene lankaan kuin toiset itsenäiseen ajatteluun kykenemättömät nonifanit. :)
   
 5. potuttaako? Vierailija

  Salli mun nauraa, hih hah hoo!! Menikö pasmat solmuun? Kismittääkö? Yksi hullu kuvittekee että kukaan muu ei älyä juoda lasillista vettä! Toinen älyvapaa kääpio ei ymmärrä ryhmämatkan metodista enempää kuin sika hopealusikasta. Että oikein ryhmämatkan aikataulu antaa periksi monien tuntien tai vuorokauden viivästyksen yhen matkalaisen sairastumisen vuoksi. Heh heh. Ota vaan pottu pois poskesta. Elämä on valoisampaa

   
 6. Potulle Vierailija

  Kenelle viestisi on suunnattu? Tuolle aloittajalleko? Jotenkin ei saa mitään tolkkua tuon tarkoituksesta...
   
 7. elävää elämää Vierailija

  Et ole varmaan koskaan ollut Heinolan eläkeläisten tai työttömien yhdistyksen ryhmämatkalla. Kun jollekin tulee heikko olo, niin on kaupustelija tyrkyttämässä ihmemehua tai magneettia. Kun ihan riittäisi tarjota vettä.

  Alkuperäinen kertomus oli vaan niin huonosti keksitty, että sitä pitäisi hioa ennen kuin tarjoaa uudelleen.
   
 8. Litrakin Vierailija

  Meneehän minulla litra päivässä nonimehua.
   
 9. Älä liioittele. Suomen ennätystä pitää euralainen Lea. Hän on ainoa, joka pystyy nakkaamaan litran nonilekkerin päivässä.
   
 10. Litrakin Vierailija

  No sinä se et nonista tiedä mitään, lue (halua). Mikäpä estäisi hankkimasta käyttökohdetietoa?
  Lue edes Ollin kirjasta milloin tarvitaan litran päiväannoksia.
   
 11. Ei onnistu Vierailija

  Huono lähde. Täynnä virheellisiä käännöksiä ja tarkistamattomia asioita. Ollihan on jäänyt tietämättömyydestä täälläkin monta kertaa nalkkiin. Litra päivässä on kyllä jo aika rankka annos. Mitäs Ollin kirjassa siitä sanotaan, milloin sitä sitten tarvittaisiin? Silloin, kun myyjän varastot alkavat täyttyä ja laina erääntyä? :)
   
 12. Vaikka niin kiinni Ollissa oletkin (rakkaudesta ne hevosetkin potkii) niin mikäpä estää hankkimasta muiden julkaisemia kirjoja? Kyllä annossuositukset niistäkin löytyz.
   
 13. harminpaikka Vierailija

  Viesti kielii harmistuneesta mielentilasta, miksi? Etkö olenkaan voi iloita että joku saa apua vaivoihinsa?

   
 14. Lainaahan koko tekstit, pikku ystäväiseni. Muuten tulee keskustelusta väärä käsitys myös muille kuin sinulle. Jos ymmärtäisit lukemaasi (tai kieliä) ja olisit edes vähän opiskellut, tietäisit kyllä, missä kyseiset raapustukset menevät metsään. Lopullinen fakta on kuitenkin se, ettei nonimehua tai muita nonijohdannaisia ole mikään markkinointikoneisto pystynyt toimiviksi osoittamaan. Sorry.
   
 15. mantelikukka Vierailija

  ....se nonimehu oikein vaikuttaa....
  Kun niin moni sitä kehuu? Oikeaa vastausta toivon!!!!!
   
 16. Ei sitä moni kehu, yksi tai kaksi myyjää palstalla vain. Oikeaa vastausta tuskin on olemassa, sillä voihan se viedä vaikkapa janon. Markkinointiorganisaatiot ovat yrittäneet epätoivoisesti todistaa sen toimivan joihinkin vaivoihin, mutta kaikki parantumistarinat ovat olleet myyjien keksintöä. Valitettavasti. Jos osaat englantia, lue sivusto http://noni.worldwidewarning.net - siellä on paljon mielenkiintoista faktatietoa. Jos sen sijaan kaipaat markkinahurmosta, osta vaikka jokin nonimyyjän kirjoittama kirja ja hyppää mormonien hiipuvan verkostomarkkinointimehun kelkkaan. Matka ei ole pitkä, mutta taatusti kallis. :)
   
 17. Apua nonista Vierailija


  Ihan suomeksi vaan: Valitan omalaatuisuuteen jumittunutta nonitietouttasi. Faktasi, jonka usein olet julkaissut täällä, onnahtaa...

  Kovin moni on saanut nonin avulla helpotusta terveysongelmiinsa ja sen kautta laatua elämäänsä. Ongelmana lienee valita toimivin, sillä tarjolla on Suomessakin monentasoisia valmisteita. Etsi, "mantelinkukka",vaikkapa googlettamalla sellainen firma, joka kertoo mahdollisimman tarkasti tarjoamansa nonin alkuperästä ja valmistusprosessista!
   
 18. yksi harvoista Vierailija

  Noni onkin yksi harvoista tuotteista, josta käyttäjänsä on saanut laatua vaivalloiseen elämäänsä vaivojen oireiden laantuessa nonin edessä.

   
 19. Rahaa mehusta Vierailija

  Miten tuo fakta mielestäsi onnahtaa? Voitko osoittaa yhdenkin siellä kuvatun uutisen vääräksi? Mielenkiinnolla odottaisin sitä, vaikka taidat vain vaieta vastauksena tähän hankalaan haasteeseen. :(

  Edelleen, todistetusti ei yksikään ihminen ole saanut apua ongelmiinsa. Joku on väittänyt allergiansa lähteneen, toiselta leikataan maha auki nonileili kainalossa ja ainoana kipulääkkeenä... Tai no, se taisikin olla se sama myyjä, joka nuo keksi. Olisi oikeasti hirvittävän mielenkiintoista nähdä edes yksi dokumentoitu paraneminen nonin avulla. Nyt kertomukset ovat tyyliin "mulla oli nuha ja vedin nonia - nuha lähti". Nuha kun lähtee muutenkin... tuo siis vain yhtenä esimerkkinä. Olisiko kellään nonin käyttäjällä tai myyjällä pokkaa lähteä oikein dokumentoituun tutkimukseen asiasta? Niin, että on jokin oikea sairaus, joka ei poistu itsestään, ja sitten lääkärintutkimus ennen ja jälkeen nonin naukkailemisen. Tosin tuollaisia kertomuksia olisivat varmasti emo-organisaatiotkin julkaisseet, jos niitä olisi. Nyt on vain puolivillaisia kirjoja, joissa kertomukset ovat selvästi kuvitteellisia ja vielä huonosti käännettyjä.
   
 20. Maasäteily007 Vierailija

  Samanlaisia parantumiskertomuksia suosii koko ihmejuoma- ja pillerikauppa. Kaikkein säälittävin ja naurettavin on näiden juomien ja pillereiden tai erilaisten vaihtoehtohoitojen puolustelijoiden (kauppiaiden) usein toistuva tarina vaikeasti sairaasta, jopa kuolemaan tuomitusta syöpäpotilaasta, joka ihmemehua/pillereitä hotkittuaan menee lääkärintarkastukseen tai laboratoriotestiin, ja kas, kaikki vaivat ovat täysin kadonneet! "Lääkäritkin ihmettelivät". Niinpä kai. Kumma, etteivät koskaan raportoi näistä ihmeparanemisista nonin tai aloeveran tai energiansiirron ansiosta, eikä kyseinen sairaala/laboratorio tunne tapausta, jos kysytään... Ai niin, mutta täytyyhän lääkärien ja labrojen toki peittää oma epäonnistumisensa... Harmi vaan, että yksikään ihmeparantuja ei pysty todistamaan parantuneensa nonin tai muun ihmejuoman ansiosta parantumattomasta syövästä ihan sairauskertomusten, labratulosten ja lääkärin todistuksen kanssa... Kyllä silloin uskoisivat muutkin kuin hyväuskoiset pilleri- ja mehukauppiaiden lempiuhrit.
   
 21. välillä Vierailija

  Hitusen maltoit sentään nukkua. Ihmeaine se noni tosiaan on kun saa henkisen tasapainonkin noin pahoin heittämään volttia ja mielenhallinnan niin sekaisin ettei eroita enää mikä sormistaan päästämä ilmaisu on valhetta. Hyvät käytöstavatkin hautaantuvat agressiivisena jylläävän vihan edessä.
   
 22. Sinäkö se olet? Vierailija

  "Olisiko kellään nonin käyttäjällä tai myyjällä pokkaa lähteä oikein dokumentoituun tutkimukseen asiasta? Niin, että on jokin oikea sairaus, joka ei poistu itsestään, ja sitten lääkärintutkimus ennen ja jälkeen nonin naukkailemisen."
  Sinäkös se tutkisit? Mikä on tietotaitosi sairauksista, kun tekstisikin jo niin pahasti ontuu. Sairauksista puhumattakaan.
  Entä mikä on se oikea sairaus, voinet kertoa sen?
  Entä kenen se sairaus pitää diagnosoida?
  Kenen diagnosointi kelpaa? Lääkäri kuin lääkäri, ja sairaala kuin sairaala ei Sinulle kelpaa, mutta mikä on se luotettava sairaala?
  Sinäkö ne tutkimukset maksaisist?
  Mitenkäs se tuo nuha nyt oikein maininnan saa? Se kun voipi olla jopa vuosia välillä edes parantumatta. Nuhaakin kun on niin monenlaista, etkö sitäkään edes tiennyt? Miten voit ylipäätään sairauksista puhua ja keskustella, kun yksistään jo nuhasta et perusasioita tiennyt?
  Etkä edes sitäkään tiennyt, että Suomessahan näitä tutkimuksiakin on jo tehty, missä olet ollut? Olet pistänyt pääsi pussiin.
  Kyllä valveytynyt ihminen sentään perusasiat tietää, ja seuraa, mitä ympärillä tapahtuu, mutta Sinä et näytä yltävän valveutuneiden kaartiin. Tyhjänpäiväistä kiukuttelua.
   
 23. Miksi uskoa? Vierailija

  Miksi ihmeessä pitää uskoa? Häh, täh!, "lääkäreiden ja laboratorioiden pitää peittää oma epäonnistumisensa". Mikä epäonnistuminen? Oletko noussut väärällä jalalla ylös, lyönyt laimin oman terveytesi hoitamisen? Mitä tekemistä milläkään laboratoriolla on asiakkaan tulosten kanssa? Labrahan on vain välikäsi, joka ottaa tutkimuksen, ja useasti vielä lähettäää näytteen muualle teetettäväksi.
  Kuka Sinulle ei nyt ole todistellut ja mitä? Mitä kumman todistelua kaipaat? Elätkö jossain USKONHUURUN sokaisemassa maailmassa? Eikö kukin itse kokeile mikä auttaa, mikä ei. Niin yksinkertaista se on. Ei siihen tarvita kenenkään uskoa tai uskottomuutta. Sinä uskoissa kiinni elävä voit jatkaa kaikessa rauhassa uskomuksiasi, ei niitä Sinulta kukaan pois vie. Pidä toki tiukasti kiinni, jos ne ohjaavat elämääsi. Jokainen tekee itse omat valintansa. Jos joku haluaa parempaa olotilaa, sitä tuskin kannattaa kadehtia.

   
 24. hyviä vaikutuiksia Vierailija

  Kokeilkaa jokaine itse. Älkää uskoko mitä sanotaan. Mutta noni on jo mennyttä. Nyt juodaa alogeeliä ja nuha lähtee varmasti.

  On nopeimmin kasvavat alalinjat myös.

   
 25. Harhaiselle Vierailija

  Sorry, pieleen meni. Kyseessä oli eri kirjoittaja. Mutta lopeta toki nonin käyttö, jos henkinen tasapainosi on järkkynyt. Mukavaa kuitenkin, että pystyt vielä itse huomaamaan ahdistavan tilanteesi.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti