Hae Anna.fi-sivustolta

Ihmeiden NONIMEHU

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä säästi sairaalamatkalta, 15.04.2008.

 1. Taisit taas puuttua vaihteeksi epäolennaisuuksiin vastaamatta haasteeseeni. Enhän minä sanonut tutkivani, vaikka ilmeisesti asioista sinua paljon enemmän tiedänkin. Onhan niitä ihan virallisia tahoja, jotka tutkimuksia tekevät. Etkö sitäkään tiennyt? :)

  Lue oikeasti tuo näyttöoksennuksesi läpi ja mieti, mistä ihmeestä nuo kaikki "ajatukset" ja päätelemät oikein tulevat, ja mistä päin tekstiäni mielestäsi noita luit. Äänet pään sisälläkö noita sinulle kertovat? Oikeasti kuulostat kyllä pahasti ongelmaiselta. Nonin käyttö ei todellakaan auta ainakaan mielenterveysongelmiin. :(
   
 2. Maasäteily007 Vierailija

   
 3. Apua nonista Vierailija

  Toivottavasti olet löytänyt oikeaa tietoa nonista.
  Kuten huomaat, täällä yrittävät ottaa vallan 'toisinajattelijat', jotka eivät herjaansa säästä.
   
 4. ymmyrkäinen Vierailija

  No minusta ainakin tuntuu, että kysyjä löytää näiltä "toisinajattelijoilta" nimenomaan sen reaalielämään perustuvan tiedon. Noni hommat ovat valitettavasti jo eilispäivän hommaa. Uudet kuviot ovat menossa huuhaamarkkinoilla.

  Voithan toki esittää sitä "oikeaa tietoa" täällä. Epäilen vain, että jää sinulta(kin) jälleen kerran esittämättä.
   
 5. Nonilyylille Vierailija

  Ettet nyt taas kerran puhuisi pelkkää nonia, niin kerrohan noista tutkimuksista? Linkki tai jokin todellinen, virallinen lähde riittää, jos kirjoittaminen on vaikeaa.
   
 6. Apua nonista Vierailija


  Nämä ovat sinun käsityksesi asiasta, jotka saat toki mielihyvin pitää.

  Nonin kokemukselliset terveysvaikutukset eivät ole mihinkään kadonneet. Sen ovat monet käyttäjät todentaneet itsessään. Kuka ostaisi yhä uudelleen hintavan pullollisen turhaan ja sattumanvaraisesti, josta siitä ei saisi vastetta?

  Täysin turhaa täällä nykyään on ruveta nonista tarkemmin kertomaan. Tiedät varsin hyvin, miksi...
   
 7. oikeassa olet Vierailija

  Kylläpä varsin oikeassa olet. Herjaaja näyttää yhä uudelleen ja uudelleen esittelevän mielensä häiriön tuottamia tuotoksiaan, ja hänelle kenties niin rakkaaksi käynyttä "ongelmaansa" johon kaikki ovat saaneet jo aika päiviä sitten tutustua hänen tuotoksiensa kautta.

   
 8. Selvennykseksi ensin, en ole tuo kirjoittaja jolle vastasit.
  Hyvin sokeripitoinen noni toki aiheuttaa "sugar rushin" käyttäjilleen, mutta siihen sen vaikutukset sitten loppuvatkin. Jos noni parantaa kaikki vaivat, miksi sitä pitää jatkuvasti ostaa uudelleen? "Pitääkseen vaivat loitolla" vai? :) Ja hyvin moni nonin käyttäjä vaikuttaa olevan samalla nonin jälleenmyyjä, joten pakko sitä on ostaa, jotta pysyy verkostossa mukana. Jotenkin on kyllä olo, ettei nonia juuri kukaan enää käytä, paitsi ehkä vanhoja varastojaan pois. Taitaa aika jättää jo nonifanaatikoista...

  Oletteko nonimyyjät muuten huomanneet, että juuri nonia omituisilla argumenteilla ja aivottomalla aggressiolla markkinoivat olivat suurin este sille, että verkostosta olisi oikeasti tullut toimiva? Sen on täälläkin huomannut.
   
 9. Kiitos nonin Vierailija

  Toimii mahtavan hyvin. Mikään ei ole tuonut ihotautiini niin loistavan hyviä tuloksia kuin noni. Ja miten vaivaton käyttää.
   
 10. Mjaa Vierailija

  Jos saa udella, mikä ihotauti on kyseessä, ja millaisia nuo tulokset tarkemmin ovat? :)
   
 11. Apua nonista Vierailija

  [/quote]
  Selvennykseksi ensin, en ole tuo kirjoittaja jolle vastasit.
  Hyvin sokeripitoinen noni toki aiheuttaa "sugar rushin" käyttäjilleen, mutta siihen sen vaikutukset sitten loppuvatkin. Jos noni parantaa kaikki vaivat, miksi sitä pitää jatkuvasti ostaa uudelleen? "Pitääkseen vaivat loitolla" vai? :) Ja hyvin moni nonin käyttäjä vaikuttaa olevan samalla nonin jälleenmyyjä, joten pakko sitä on ostaa, jotta pysyy verkostossa mukana. Jotenkin on kyllä olo, ettei nonia juuri kukaan enää käytä, paitsi ehkä vanhoja varastojaan pois. Taitaa aika jättää jo nonifanaatikoista...

  Oletteko nonimyyjät muuten huomanneet, että juuri nonia omituisilla argumenteilla ja aivottomalla aggressiolla markkinoivat olivat suurin este sille, että verkostosta olisi oikeasti tullut toimiva? Sen on täälläkin huomannut.[/quote]
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  En tiedä mistä nonivalmisteesta kerrot. Minä käytän nonia, johon ei ole lisätty mitään, ei siis sokeriakaan. Tiedän kyllä olevan liikkeellä monentasoisia ja toimimattomiakin nonituotteita.

  Olenko kertonut nonin parantavan KAIKKI vaivat? Vastasithan nimenomaan minun viestiini.
  "Pitääkseen vaivat loitolla" vai? :)" Näinhän sen voi kuvailla. Jos pystyn ikääntyessäni pitämään toimintakykyni ja vireyteni yllä ilman synteettisiä lääkkeitä, ilomielin hankin nonia jatkuvaan käyttööni. Viisas kehoni kun saa pahoja oireita suurimmasta osasta synteettisiä. Uskollisesti on kyllä kokeltu niitäkin aikanaan! En silti sulje pois lääkärin lääkkeitä tarvittaessa.
  Noni ei ole ainoa ravinne, jota tarvitsen ja käytän, mutta oleellisen tärkeä.

  Mihinkähän perustuvat väitteesi: "Ja hyvin moni nonin käyttäjä vaikuttaa olevan samalla nonin jälleenmyyjä, joten pakko sitä on ostaa, jotta pysyy verkostossa mukana. Jotenkin on kyllä olo, ettei nonia juuri kukaan enää käytä, paitsi ehkä vanhoja varastojaan pois. Taitaa aika jättää jo nonifanaatikoista..."?

  Suurin osa tuntemistani nonin käyttäjistä on kanta-asiakkaita, jotka hankkivat nonia vain omaan ja perheensä käyttöön. K-asiakkaana saa tarvitsemansa ravinteen huomattavasti edullisemmin. Verkosto ei mitenkään painosta mihinkään. Tosin juuri samaa tuotetta voi tilata apteekin tai luontaituotekaupan kautta, mutta hinta onkin sitten pilvissä.

  Luokitteletko sinä kaikki kertomiensa asioiden fanaatikoiksi, vai koskeeko se vain niitä, jotka mainitsevat sanan "noni" ?
  Väittämässäsi omituisilla argumenteilla ja aggressiolla markkinoivat on todella ollut ongelma. Menneiden aikojen myyntikiellot ovat selkeyttäneet pahinta hässäkkää. Myös näillä palstoilla on ollut todella kummallisia esiintymisiä ja edelleenkin (kylläkin puolin ja toisin!). Ylilyöntejä en kiellä, mutta missä piireissä näin on käynyt ja käy, on hyvä selvittää itselleen. Ei ole aihetta yleisämiseen. Ethän voi väittää yhden tunaroivan "ammattilaisen" mukaan, ett koko ammattikunta on pelkkiä tunareita.

  En halua kirjoituksellani manipuloida ajatteluasi aiheesta. Voit edelleen olla omaa mieltäsi.
  Olen huomannut täällä olevan myös niitä, jotka haluavat lukea asiasta myös toisesta näkökulmasta kerrottuna.
  Toivon, että päästäisiin tälläkin palstalla oikeasti keskustelemaan myös aiheesta 'noni' asiallisesti. Tähän asti on ollut kaksi taistelujoukkoa toinen puolesta, toinen vastaan. Aivotoimintadiagnooseja on jaeltu ja säälimätön, henkilökohtaisuuksiin kohdistuva pudotuspeli on jyllännyt pahimmillaan. Kuka siitä on hyötynyt?
  Noni vain on eräs vaihtoehto, josta pitäisi saada aikaan myös vertaistukikeskustelua. Meneekö mahdottomuuden puolelle? Kenestä se on kiinni?
   
 12. ymmyrkäinen Vierailija

  Itseäni on alkanut kiinnostamaan, että mihin noin "mahtavan hyvät tulokset", mitä ne sitten ikinä ovatkaan, perustuvat? Osaako joku asiaa valaista? Nopeasti vilkaistuna ainakaan nonihedelmä ei ole kovin kummoinen oikein mitenkään päin tarkasteltuna. Esimerkiksi em. iho-oireisiin, siinä ei ole mitään sellaista minkä pitäisi vaikuttaa oikeastaan millään tavalla.

  Tuossa jossain ketjussa mainitsinkin aijemmin, että kovin kummallinen on tämä huippusuosittu tuote, kun minä, eikä yksikään työkaverini ole kuullut koko tuotteesta yhtään mitään koskaan. Olen kohtuullisen varma, että jos näitä "mahtavan hyviä tuloksia" on oikeasti olemassa, niin niistä olisi melko paljon materiaalia esimerkiksi terveysalan julkaisuissa, joita mm. allekirjoittanut tietyistä syistä lukee melkoisen paljon.

  Kovasti vaikuttaa pienen piirin puuhastelulta koko homma? Onko se sitä, en voi varmuudella sanoa.
   
 13. vastustaja Vierailija

  Onneton NONIN vastustaja käyttää termiä PARANTUA saadakseen suojautua sen varjoon.
   
 14. Tiedon haluinen Vierailija

  [quote="Apua nonistaEn tiedä mistä nonivalmisteesta kerrot. Minä käytän nonia, johon ei ole lisätty mitään, ei siis sokeriakaan. Tiedän kyllä olevan liikkeellä monentasoisia ja toimimattomiakin nonituotteita. [/quote]

  Mistä saa "puhdasta" nonia?

   
 15. Apua nonista Vierailija

  Mistä saa "puhdasta" nonia?

  [/quote]


  Jos googletat "noni+hawaiji", löydät paikan, josta saa 100%:sta kypsistä hedelmistä tuorepuristettua, flash-pastöroitua nonimehua.
   
 16. Mistä saa "puhdasta" nonia?

  [/quote]

  Etenkin sitä noni-LIMPPARIA, jota täällä niin kovasti markkinoi se kolmen pisteen ... markkinoija.
   
 17. ... Vierailija

  Kiva tehdä comeback palstalle tällaisissa merkeissä, kun minun sanomisia vääristellään syvästi. Kerropa biziniz -mies missä kohtaa ole markkinoinut "noni-limpparia"?

  Aivan. Et löydä moista mainosta yhtään mistään. Tyypillistä nonimiehen paskanjauhantaa. Eiks niin. :)
   
 18. Luomunainen. Vierailija
  Jos tuote on pastöroitu, niin siinä ei ole enää yhtään luonnollisia vitamiineja. Pastörointi tuhoaa hyvät ja huonot aineet. Samoin kuin pastöroitu maito=kuollut maito.

   
 19. joukko Vierailija

  Kovin suuri joukko muutenkaan ei Suomessa ole se joukko, joka aktiivisesti paneutuu etsimään vaihtoehtoja itsensä hoitamiseen.

   
 20. paskaako? Vierailija

  huomasit, et mielestäsi joku vääristelee sanomisiasi. oiskoo kyse potut pottuina? et kait itse ole syyllistynyt samaan? vaikuttaa kuitenkin ihan siltä, että siitä olisi kyse.
   
 21. Apua nonista Vierailija

  Kaikki myytävät mehut täytyy pastöroida EU-määräysten mukaan. Nopea Flash-pastörointi on kuitenkin ainoa menetelmä, joka säilyttää kaikki hedelmäyhdisteet. Ei siis voi verrata maidon pastörointiin.
   
 22. Ei hyvät ihmiset Vierailija

  Huh, älä nyt sentään levittele mututuntumia. Ota ensin selkoa asioista. Perustietoa saa esim. Työtehoseuran tutkimuksista miten pastörointi vaikuttaa mehuihin, voit yllättyä, ja joutua asettamaan ajatuksesi uudelleen. Omia ajatuksiaan kannattaa välillä tarkistella.


   
 23. Sokerimehusta Vierailija

  ABC News sanoo seuraavaa (http://abcnews.go.com/GMA/Health/story?id=1647391&page=1):

  "Bottom line: It will give you a short burst of energy, but only because of its high natural sugar content. Because it's from a plant, it also contains some vitamins and minerals like potassium, which your body needs. Warnings: Diabetes and kidney patients should avoid it."

  Eli se sisältää itsessään jo runsaasti sokeria, natural sugar.
   
 24. ... Vierailija

  Mitä höpötät? Mitä meinaa itsessään täysin järjetön lause:

  "vaikuttaa kuitenkin ihan siltä, että siitä olisi kyse"?

  Nyt kun olet mitö ilmeisimmin selvillä minun kirjoituksistani, niin ihan varmasti laitat esille yhden (korostan sanaa YHDEN) esimerkin missä minä olen vääristellyt jonkun sanomisia. Vastavetona voin kaivaa 20 naurettavaa nonistien väitettä joissa kijoittaja on "hieman" värittänyt totuutta. Tehdäänkö tällainen diili?
   
 25. yli-ihminenkö Vierailija

  Pidät itseäsi yli-ihmisenä? Sinä mukamas tiedät toisten asiat paremmin, kuin asianomaiset itse. Tollainen rehentely kertoo Sinusta paljon.

   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti