Hae Anna.fi-sivustolta

Ihmeiden NONIMEHU

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä säästi sairaalamatkalta, 15.04.2008.

 1. ja........... Vierailija

  Älä pidä itseäsi ali-ihmisenä jonka täytyy nonilla kasvattaa luottamusta.
   
 2. ... Vierailija

  Älä jorise joutavia vaan kerro missä olen vääristellyt jokun sanomisia.
   
 3. Luomunainen. Vierailija


  Eipähän löytynyt Työtehoseuran tutkimuksista eikä googlettamalla koko menetelmää , flash-pastörointia. Onko sekin noni-keksintöä? Ja pastörointi todellakin tuhoaa myös niitä hyviä aineita, vaikka väittäisit mitä.

   
 4. jaakkima t. Vierailija

  http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_pasteurization

   
 5. laiskuus Vierailija

  Laiskuus on hyvä lahja, mutta liika laiskuus pitää pimennossa. Mene ja hankin tutkimusjulkaisuja Työtehoseuralta (niitä muuten myydään), siellä niitä on raportoitu, miten pastörointi vaikuttaa ja mihin vaikuttaa.
   
 6. pastori noni Vierailija

  Voi puhua suomeksi ihan iskukuumentamisesta.
   
 7. lämpötilaerot Vierailija

  LUE: http://fi.wikipedia.org/wiki/Iskukuumennus tai jostakin muusta tietolähteestä.

  Eipä näytä olevan läheskään sama asia! Vertaa lämpötilat flash:issa ja iskukuumennuksessa. Juuri valmistuksen aikana käytetty lämpötila ratkaisee osaltaan tuotteessa bioaktiivisuuden säilymisen.
   
 8. PistePistePisteelle Vierailija

  Olet tehnyt nonilyyliin lähtemättömän vaikutuksen. :)
  On se hassua, että hänen pitää heti heittää tarinaa, kun ei muuta voi. Suhteellisen säälittävää, mutta ei toki yllättävää. Lea ei vain oikein osaa. :)
   
 9. ... Vierailija

  Niin, pitäisi kait olla tyytyväinen tuon kailtaisesta muistamisesta. :) Kuitenkaan en ole palstalle kirjoittanut pitkään aikaan ja silti noin hyvin muistetaan. Toisaalta eipä nonistien jorinat mihinkään ole muuttuneet, asian vieressä mennään tukevasti, kuten aina. Näyttää vain tosiaan nämä nonipiirit kuihtuneet kasaan, mikä ei tietenkään ole mikään yllätys vm-biznikzizzä.
   
 10. PistePistePisteelle Vierailija

  Nonilyyli ei tiedä, että kirjoitat vain yhdellä nimimerkillä. Hänellähän nimimerkki vaihtuu ja vastailee jopa itselleen, joten hän kuvittelee, että "vastustajia" on vain yksi ja ainoa. :)
  Onkohan jojosta muuten jo aika jättänyt? Ei ole hänen tekstejään täällä näkynyt aikoihin. Muutenkin on ollut pitkään todella hiljaista nonirintamalla, mutta nyt on pari tuttua (huonosti) keksittyä mainostarinaa taas tullut palstalle. Olli lopetti suoran omalla nimimerkillään mainostamisen, koskapa pisti nyt virallisestikin nonipuljun (on siellä jotain muutakin) pystyyn. Harvinaisen vähän nuo nonimyyjät kyllä tuotteestaan tietävät edelleen, mutta eiköhän se pisnes ole jo niin hiipunut, etteivät juuri enää jaksa/kehtaa mainostaa. Ehkä vähän samaa tasoa kuin WinClub/-Capita, joten olisivatkohan pistäneet nonimyynnin voitot yhtä uskottavaan verkostoon? :)
   
 11. Vastarannan kiiski Vierailija

  Mielenkiintoinen yksityiskohta löytyypi tuosta "Flash-pastöroinnista" verrattuna tavalliiseen pastörointiin.
  Tavallisessa pastöroinnissa nesteen lämpötila nostetaan 71-74 asteeseen 10-30 sekunnin ajaksi ja "Flash-pastöroinnissa" nesteen lämpötila nostetaan 71-74 asteeseen 10-30 sekunnin ajaksi, repikääpäs siitä sitten huumoria.
  Lukekaa jos osaatte seuraavista osoitteista:

  en.wikivisual.com/index.php/Flash_pasteurization

  fi.wikipedia.org/wiki/Past%C3%B6rointi

  Minkä uuden termin verkostokengurupellet keksivät jo olevassa olevalle jutulle.
   
 12. OnneksiOnNoni Vierailija

  Kyllä tuolla Flash-pastöroinnilla jotain eroja on pakko olla. Voihan lämpötila ja aika olla sama mutta muu prosessi eroaa suurestikin. Varmaan Flash-pastöroinnilla saadaan nonin arvokkaat ainesosat säilymään.

  Olli varmaan kertoo noista eroista tarkemmin.
   
 13. ... Vierailija

  Miten niin on pakko olla eroja? Eikö ihan yhtä hyvin asia voi olla niin, että muun hypen seassa tuollainen "flash" -lisätermi on oikea kukkanen, eli pyrkii tekemään sinällään joutavalla asialla lisää hypeä? Oletko ajatellut, että tällainen voi hyvinkin olla mahdollista? Jos et ole ajatellut niin sinut on hyvin aivopesty.

  En kuitenkaan ota kantaa siihen onko noilla termeillä oikeasti eroa vai ei.
   
 14. OONalle Vierailija

  Luulen, ettei Olli enää paljon kerro mitään. Tuotteen myyjänä valehtelemisesta nimittäin on seuraamuksia.

  Mitä arvokkaita ainesosia nonissa muuten mielestäsi on? Tai no, mitä arvokasta siinä on enemmän kuin vaikka appelsiinissa tai mansikassa?
   
 15. OnneksiOnNoni Vierailija

  Nonissa on yli 200 erilaista terveysvaikutteista ainesosaa. Näistäkin Olli pystyy kertomaan paremmin. Myös nonitieto.fi sivuilta löytyy kattavaa tietoa eri ainesosista.
   
 16. ... Vierailija

  Eihän jakseta alkaa taas kelaamaan samaa soopaa. Nonissa ei ole yli kahtasataa erillaista terveysvaikutteista aineosaa, jotka poikkeaisivat mitenkään erityisesti esim. ananaksesta.

  Noh, tiedetään jo nyt, että seuraavaksi kerrot että "ei siinä olekaan oikeastaan mitään aineosia, mutta tarkalleen ottaen ne kaikki vähäiset aineosat yhdessä tekevät nonista kaikkivoipan".

  Tuo em. liirumlaarum on tälläkin palstalla nähty useita kertoja ilman, että niistä "yhteisvaikutuksista" olisi minkäänlaista oikeaa tietoa, joten tällä kertaa voidaan hypätä suoraan nonistien harrastamaan muutaman kuukauden mykkäkouluun, jonka jälkeen voidaan jälleen mainostaa 200 olematonta aineosaa. Eiks niin? :)
   
 17. Kutsuttiinko? Vierailija

  Kutsuttiinko Sinut noniasiantuntijaksi tähän ja et mitenkään jaksa?
  Mikä, mikä nyt on? En kyllyä kutsuasi nähnyt, joten eiköhän jätetä se kunkin omaan päätökseen kuka osallistuu ajatusten vaihtoon. Sinulla oma jaksamaton päätös, ja muilla omansa, niinkuin halauvat, eikö? EI SINUN TARVITSE jaksaa toisten puolesta. Osannet hypätä tämän ketjun yli uupuneena?

   
 18. Edelleen ihmetellen Vierailija

  Muista edelleen se oikea mielialalääkitys... "tajunnan"virtasi on karmeaa luettavaa. Ja ai niin, kutsuiko joku sinut sitten tänne? :)
   
 19. Kenelle yrität kostaa? Onko sairautesi hyväksyminen noin vaikea ongelma?
   
 20. Kovin heikkoa Vierailija

  Erittäin heikko projisointi- ja provosointiyritys. Tai sitten vastasit väärään viestiin: tuo edellinen kirjoittajahan kärsii selvästi useammastakin ongelmasta. :)
   
 21. ... Vierailija

  Mitä ihmettä sekoilet? Ymmärrän kyllä, että vappu saattaa joillakin "hieman" pehmentää päätä, mutta siltikään tuo kirjoituksesi ei ole mitenkään puolusteltavissa, sen verta sekavaa huttua tulee taas.

  Et ilmeisesti taaskaan tajunnut mitä tuossa edella kirjoitin? Etkä näin ollen osannut kirjoittaa ketjun aiheesta, niin kuin et koskaan aijemminkaan ole osannut.

  Tehdäänkö niin että koetat uudestaan, kun vappu huurut ovat poistuneet päästäsi? Älä edes yritä kirjoittaa päissään enää, siitä ei nimittäin tunnu tulevan mitään.
   
 22. hau hau hau Vierailija

  Et siis voi millään hillitä itseäsi ja ohittaa ketju vaikka et jaksa niinkuin ilmoitit, mutta haukkua jaksat
   
 23. ... Vierailija

  Et taida osata lukeakaan sen lisäksi, että järjellisten lauseiden muodostaminen tuntuu olevan sinulle ongelma?

  Minä en ole kertaakaan sanonut, että minä en jaksa, vaikka niin väität.

  Lisäksi, sinun tämä ketju pitäisi kiertää ja vieläpä kaukaa, kun et nonista osaa mitään sanoa.
   
 24. toisten suulla Vierailija

  Puhut toisten suulla, etkä mukamas kuulu joukkoon. Hoh hoijaa. Juurihan tuossa ketjun yläpäässä valitat sitä, että "eihän jakseta" (passiivi ei sulje itseäsi ulos)? Kyllähän silloin itsekkin kuulut joukkoon, mutta että että yrität päättää toisten puolesta, sehän on puhdasta manipuloimista.
   
 25. ... Vierailija

  Mitä minä nyt olen päättämässä? "Eihän jakseta" nn myös joko suora, tai epäsuora kysymys. Ei esitys vallalla olevasta jaksamisen varsinaisesta tilasta. Tarkennettakoon, nonista ilmeisen kiinnostumattomalle, että JAKSAN ihan hyvin.


  Typerysten manipulointi ei ole minun intresseissäni kovin korkealla, sen sijaan typerysten manipulointi on juurikin se tapa millä huuhaaverkostot toimivat. Eikö vain?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti