Hae Anna.fi-sivustolta

Ihmiset päivittäinen ongelma?

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 15.09.2018.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ovatko kadulla olevat ihmiset päivittäinen ongelma? Vaikea kysymys, johon viime päivinä on törmännyt tiedotusvälineissä. Varakkaiden ihmispolojen ajatukset ovat mutkikkaita, joten kanssakulkijoiden oleilu tietyissä paikoissa voi jonkun mielestä olla ongelma. Maaseudulla ongelma on erilainen, sillä kylätiet ovat autioituneet, eikä niitä korjata edes ajokuntoisiksi, jollei jokin iso yritys sijaitse paikkakunnalla.

  Jostakin syystä ihmisiä ongelmiksi luokittelevat kokevat olevansa parempiarvoisia, eivätkä sulaudu ongelmaksi, vaikka kulkevat ohi ja havaitsevat alempiarvoisiaan kaduilla. Koska maaseudulla ei ole ihmisiä ongelmaksi asti, voi kuvitella, että varakkaat ihmispolot valitsevat asuinpaikakseen pikkukylän. Vaan eivät, koska keväisin maanviljelijät rahtaavat pelloilleen eläinperäisiä lannoitteita, joiden tuoksu karkoittaa totta kai herkkähipiäisimmät kaupunkiin.
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Poliitikot vaikuttavat levittävän sellaisia asenteita, jotka eivät ota huomioon sitä, että ihmisarvo on jakamaton. Lähes kaikki ovat jollain tavoin asennevammaisia, jos nyt tuollaista sanaa voi käyttää kanssakulkijoista, jotka elävät joko oravanpyörässä tai kaduilla. Eläkeläisiä kohdellaan ala-arvoisesti juuri sen takia, että arvellaan iäkkään ihmisarvo muita vähäisemmäksi.

  Jopa puolueet voivat olla asenteellisia, minkä voi todeta epäilyistä muita kohtaan. Esimerkiksi nykyisiä perussuomalaisia on alettu karsastaa samalla tavoin kuin Ruotsissa sverigedemokraatteja, mikä ei ole lähtökohtaisesti oikein. Suomessa on osattu ottaa näihin päiviin asti populistit vastuuseen, mikä on syönyt kannatusta helppoheikeiltä.

  Finland on muuttumassa eurooppalaisemmaksi kuin Ruotsi, jonka nimen voi kai yhä kirjoittaa suomea oikein käyttäen. Mutta muutoin voidaan puhua droneista ja trolleista, kuten finlandiasta, jotta voimme osoittaa hienostuneisuutta äidinkielisesti länsimaita matkien. Kieltä käyttäen voi myös osoittaa asenteellisuutta, eivätkä suomalaiset ymmärrä äidinkielensä olevan säilyttämisen arvoinen, koska koko ajan murentavat sitä kaikin keinoin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti