Hae Anna.fi-sivustolta

Ihmisoikeuksien puolustajien oikeuksia loukataan enemmän kuin koskaan

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 05.12.2018.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Lainaus: (jos ette huomaa sitä) :)

  Ihmisoikeuksien puolustajien oikeuksia loukataan enemmän kuin koskaan
  Ihmisoikeuspuolustajiin kohdistuu maailmanlaajuisesti enemmän hyökkäyksiä kuin koskaan. Vuonna 2016 ihmisoikeuksien puolustajia tapettiin 281, kun vuotta aiemmin vastaava luku oli 156. Ihmisoikeuksien puolustajien henkilökohtainen turvallisuus on vaarassa samalla kun kansalaisyhteiskunnan tilaa kavennetaan. Leimaava kielenkäyttö ja yksityisyyden suojaa loukkaava valvonta ovat lisääntyneet.

  ”Ihmisoikeuspuolustajien tila kapenee myös Suomessa. Avoimesti meidän kaikkien oikeuksia puolustavia ihmisiä yritetään vaientaa muun muassa vihapuheen ja uhkailun avulla. Vaatii rohkeutta puolustaa ihmisoikeuksia aikana, jolloin niitä yritetään kaventaa”, sanoo Anu Tuukkanen, Amnestyn Suomen osaston ihmisoikeuspuolustajatyön asiantuntija.

  Tänään tiistaina käynnistyy Amnesty Internationalin maailmanlaajuinen Rohkeus-kampanja. Amnesty vetoaa valtioihin ihmisoikeuksien puolustajien työn ja aseman tunnustamiseksi. Valtioiden on turvattava ihmisoikeuspuolustajien toimintamahdollisuudet, turvallisuus ja vapaus.

  ”Historia on täynnä tarinoita tavallisista ihmisistä, jotka eivät halunneet hyväksyä vallitsevaa tilannetta ja puolustivat sitä, mikä on oikein. Olipa kyse sitten Malala Yousafzaista tai huomenna vapautuvasta Chelsea Manningista, joukossamme on ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan valtavia riskejä puolestamme”, Salil Shetty sanoo.

  ”Ilman heidän rohkeuttaan maailmassa olisi vähemmän oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa. Tämän takia vetoammekin nyt maailman johtajien ohella kaikkiin ihmisiin: olkaa ihmisoikeuksien puolustajien puolella ja suojelkaa rohkeutta.”


  https://www.amnesty.fi/ihmisoikeuksien-puolustajien-oikeuksia-loukataan-enemman-kuin-koskaan/
   
 2. vierailija Vierailija

  Kun paska leviää käsiin niin ovat huolissaan työpaikoistaan. Sanoihan Mauno KOivistokin aikanaan niin SPRstä: Somaleita tuotiin Suomeen koska SPR sai siitä rahaa. Silloin vielä demarikin kykeni sanomaan mielipiteensä ilman sensuuria.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Ihmiset jotka puolustaa vieraita (muukalaisia) tuntemattomia ulkolaisia, saa yleensä paskaa niskaansa muukalaisvihamielisiltä, tulee uhkaulsia ja syyttelyjä ja pilkkaa ja pelkkää vinoilua, koko ajan.
  He jotka kirjoittaa oikealla nimellään joutuu usein todellisen uhan alaiseksi kun puolustaa ihmisoikeuksia. Kokemusta on.
  Netissä se on yleistä että ihmisoikeuksia puolustavaa vihataan ja nimitellään ja pilkataan. Kokemusta on.

  Kauan sitten eräässä suomalaisessa foorumissa eräs kirjoitti että haluaa ampua minut, tappaa minut. Ei kestänyt kaukaan kun mode otti kirjoituksen pois. En minä siitä pelästynyt sillä enhän asu Suomessa ja en ollut kertonut edes paikkakuntaa missä asun. :) Eräillä siis viha leimahtaa niin sokeasti että haluavat tappaa, tai siis heidän tunne sanoo haluaa tappaa, vaikka oletettavasti he ei ole tosissaan, ovat vain suunnattoman viha vallassa juuri silloin.
   
 4. vierailija Vierailija

  Parikymppinen voi olla idealisti, vanhemmalle ja koko ikänsä järjestötyötä tehneelle tms alkaa jo kehittyä niitä ihmisen muita ominaisuuksia kuten vallanhimo ja rahanhimo ja mitä näitä ihmisen syntejä sitten onkaan. Jos pakolaisbusineksessä mukana olevat tai siitä välillisesti tulonsa saavat ovat jatkuvasti tulokuninkaiden kärjessä niin kyllähän se kansaa ihmetyttää. Länsimaat eivät voi toimia koko maailman sosiaalitoimistona, jos länsimaat romahtaa, niin alkaa maailman sota. Mitäs sitten suu pannaan. Vai uusjakoko tämän taustalla on.
   
 5. vierailija Vierailija

  Se on myös niin, että sitä saa mitä tilaa. Jos vastaa aggressiivisesti niin sanotulle vastapuolelle, saa aggressiivisuutta vastaan. Jos kokee olevansa suvaitsevainen ja haluaa parantaa vaikka maahanmuuttajien asemaa, on aikuisten oikeasti opeteltava näkemään asiat myös vastapuolen näkökulmasta, jotta voi ymmärtää miksi he vastustavat.

  Sinun identiteettisi on aika helposti selvitettävissä netissä blogisi ansiosta. Kirjoitat niin huonoa suomea, että jopa google löytää kirjoitusvirheidesi avulla blogisi. Sen kautta sitten (kun siellä olet omalla nimelläsi) voi selvittää helposti osoitetietosi. Joten en ihan ilkkuisi tuollaiselle, jos joku on oikeasti sanonut halunneensa tappaa sinut. Tappouhkauksista pitäisi aina tehdä rikosilmoitus. tietysti, jos se on kauan sitten, niin turha kai sinun on edes muistella tapahtunutta.
   
 6. vierailija Vierailija

  Oikeesti empaattinen ihminen osaa nähdä asiat kaikkien näkökulmasta, tässä tapauksessa maahanmuuttajien ja vastaanottajien. Puolueellisuutta ja rasismia on se, että näkee asiat vain yhdeltä kantilta. Eli maahanmuuttajien kantilta, varsinkin jos on itse mamu, tai vastaanottajien, eikä molempien.
   
 7. vierailija Vierailija

  Se riippuu kyllä vähän siitäkin että miten "puolustaa". Jos "puolustaja" itse hyökkää ja syyttää toisia milloin mistäkin, rasismista, syrjinnästä jne., siis näkee pelkkää paskaa toisissa samalla kun tekee itsestää puhtaan pulmusen, niin tottakai kaikki menevät puolustuskannalle. Varsinkin kun kaikkia kollektiivisesti syytetään ja haukutaan, esim. koko kansaa, siis syytetään sellaisiakin, jotka eivät syyttelyjä ansaitse, niin tottakai ihmiset sanoo silloin vastaan. Ei kenenkään tarvitse ottaa vastaan mitä paskaa tahansa, kaikella rajansa.
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Lainaus: :)

  Äärioikeisto aktivoitui Ukrainassa – Ihmisoikeusaktivisti Vitalina Koval on kokenut sen konkreettisesti
  Äärioikeiston edustajat kaatoivat punaista maalia Vitalina Kovalin päälle, koska hän osoitti mieltään naisten sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta. Äärioikeiston iskut ovat lisääntyneet Ukrainassa viime aikoina. Koval on huolissaan mutta aikoo jatkaa ihmisoikeuksien puolustamista.
  https://www.maailma.net/uutiset/aar...oikeusaktivisti-vitalina-koval-on-kokenut-sen
   
 9. Suomessa elettiin niin kun
  "herran kukkarossa" ennen pakolaisten saapumista, viime yönä kun kävivät bussin kuljettajaan käsiksi kovassa vauhdissa, sivulliset ehtivät mennä väliin, etteivät ulkomaalaistaustaisia saaneet tehtyä suurempaa vahinkoa.
  Jatkuvasti on kirjoituksia sieltä täältä suomessa tapahtuneista ulkomaalaistaystaisten tekemistä rikoksista.
  Lakeja tullaan kiristämään ja rikolliset karkoitettavaksi nykyistä pienemmistä rikoksista.
  Maassa maan tavalla tai maasta pois.
   
 10. nnnnnnnnn Vierailija

  Kummallinen moraali joillain. Amanda syyttelee eurooppalaisia kun eivät mukamas ota tarpeeksi paljon pakolaisia, muttei sano sanaakaan niistä hirviöistä, jotka saavat toiset pakenemaan kotimaastaan.

  Kerran hän vihjaisi että se on eurooppalaisten/suomalaisten/yhteiskunnan vika kun jotkut tekee rikoksia, kun eivät pysty estämään sitä, eikä sanallakaan syyllistänyt itse rikollisia, joilla pitäisi olla suurin vastuu tekemisiinsä. Mikään valtio ei pysty estämään sitä että rikoksia tehdään ja vastuu on aina rikoksen tekijällä itsellään.
   
 11. Sairasta touhua Vierailija

  Eurooppaan pakolaisina tulleet ovat suureksi osaksi nuoria miehiä joiden kuuluisi huolehtia lähtömaissaan kansansa turvallisuudesta.
  Periaatteessa sieltä karkaaminen on mielestäni jo rikos, jota seuraa eläimellisiä rikoksia maissa johon nuoret miehet rantautuvat. Oulussa tapahtunut alaikäisten raiskaukset on järkyttävä esimerkki siitä.
   
 12. Yksi raiskaaja on Vierailija

  Karkuteillä, raiskauksiin saattaa liittyä myös pahoinpitelyä.
  Toivottavasti päättäjät lähettävät pakolaisia paljon takaisin osoituksena muslimeille, että maassa maan tavalla tai maasta pois.
   
 13. vierailija Vierailija

  Näinpä, muistaen, että itse raiskauskin on väkivaltaa.
   
 14. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Ihmisoikeuksia puolustavat joutuvat enemmän tai vähemmän esim. keskustelufoorumeilla ihmisvastaisten huutajien hampaisiin :)
  Ääri-ihmiset ei osaa puhua mistään muusta kuin maahanmuuttajien raiskaamisista ja muista rikoksista :)
  eivät ymmärrä puhua kaikkien rikoksista.
   
 15. vierailija Vierailija


  Ja toiset ääri-ihmiset eivät osaa puhua kuin länsimaalaisten ja eurooppalaisten "pahuudesta" vaikka tämä maapallonosa on kuuluisa ihmisoikeuksistaan, tasa-arvostaan ja demokratiastaan, jota muut eivät ole lähelläkään.
   
 16. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Lainaus:

  AMNESTY VUOSIKATSAUKSESSAAN: NAISET NOUSIVAT PUOLUSTAMAAN OIKEUKSIAAN

  YK:n yleismaailmallinen ihmisoikeusjulistus täyttää 70 vuotta tänään 10. joulukuuta. Amnesty julkaisi samana päivänä katsauksen ihmisoikeuksien tilaan vuonna 2018. Erityisesti naiset ovat nousseet vuoden aikana sortoa ja naisvihaa vastaan ympäri maailmaa.
  Amnestyn tuore Rights Today -katsaus analysoi ihmisoikeuksien tilaa eri maanosissa vuoden 2018 aikana. Katsauksessa esille nousevat naiset, jotka ovat olleet etujoukoissa kamppailemassa ihmisoikeuksien puolesta läpi vuoden 2018.

  Esimerkkejä naisten aktivismista löytyy joka maanosasta. Argentiinalaisesta feministisestä ruohonjuuritason Ni una menos -liikkeestä kasvoi koko maanosaa ravisuttanut ja ennennäkemättömän suuri massaliike, kun naiset ympäri Latinalaista Amerikkaa vaativat oikeuksiaan.

  Intiassa ja Etelä-Afrikassa tuhannet naiset kieltäytyivät vaikenemasta seksuaalisesta väkivallasta ja ottivat kadut haltuunsa. Saudi-Arabiassa ja Iranissa naiset ajoivat autoa kiellosta huolimatta ja vastustivat huivipakkoa – vaikka se altisti heidät riskille tulla pidätetyksi.

  Argentiinassa, Irlannissa ja Puolassa ihmiset kokoontuivat yhteen valtaviin mielenosoituksiin vaatimaan muutosta epäoikeudenmukaisiin ja sortaviin aborttilakeihin. Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Japanissa miljoonat osallistuivat jo toiselle #MeToo-naistenmarssille, joissa vaadittiin loppua naisvihalle.


  https://www.kansanuutiset.fi/artikk...saan-naiset-nousivat-puolustamaan-oikeuksiaan

  ------------------------------
   
 17. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  OT:
  Tällä palstalla ja muillakin palstoilla minuun kohdistuvat hyökkäykset ja provosoinnit ei saa minua enää lähtemään provosoivien provosoivia kommentteja kommentoimaan. Aion pysyä tiukasti erossa sellaisista kommenteista.
  Olen tottunut että naisia halutaan hiljentää ja että ihmisoikeuksien puolustajia kritisoidaan. Kestän se ja en aio enää sortua samalle tasolle, yritän ainakin.
  Herää kysymys:
  Miksi naiset ja muut ihmisoikeuksia kannattavat yritetään hiljentää?
  Naisia ja ihmisoikeuksia kannattavavia vaaditaan olemaan hiljaa, ei saisi vastustaa äärioikeistolaisia, ei saisi vastustaa rasismia, täytyisi vain olla hiljaa ja taputella muita olkapäille :)
  Mitä se sellainen on?
  Se ei ole muuta kuin ilkeää ja ehkä kateellisuutta ja hiljentämis yritys vastaa sitä että hiljentäjät tuntee että heidän omat äänensä ei ole tarpeeksi kantavia, joten yrittävät hiljentää ne jotka katsovat haittaavan omaa agendaansa.
  PSSSST:
  Se että teen nyt enemmän avauksia tällä palstalla, johtuu etupäässä siitä takaajahdista mikä täällä tehtiin minulle, en siis anna periksi jahtaajille, en anonyymisille huutajille ja en rekisteröityneillekkään ja suojelen itseäni jonkin verran.
  huomaan että läsnäolini täällä ja enemmän kirjoituksiani täällä, suututtaa eräitä kun eivät enää olekkaan niitä ainoita jotka puskee monia avauksia tänne joka päivä :)
  Kaikilla on samat oikeudet kirjoittaa.
   
  Last edited: 10.12.2018
 18. vierailija Vierailija

  Ei se näköjään tajua, ei vaikka rautalangasta väännettäis, näkee vain itsensä uhrina ja sankarina. Nyt lakkaan lukemasta tuon jihadistin kommentteja ja paras ois jos kukaan ei kommentoi tuon kirjoituksia, hillupahan sitten itsekseen.
   
 19. Puollustat 721 Vierailija

  Amanda, et ole kritisoinut lasten raiskaajia joka tapauksessa on tullut pakolaisten mukana.
  Et ole toiminut näkyvästi vastustaen lasten sukuelinten leikkauksiin.
  Kuinka näkyvästi olet vastustanut alaikäisten tyttöjen naittamista 80 vuotiaille ukoille.
  Nämä ja paljon muuta on muututtava muslimien keskuudessa ja käytöksessä, jotta he voivat rinnastaa itsensä ihmisoikeuksia kunnioittaviksi kansalaisiksi.
   
 20. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 603
  Saadut tykkäykset:
  274
  Vastustan kaikkea tuota mitä kysyt nyt. Olen vastsustanut niitä aina.
  Minä en vastaile useinkaan rikosavauksiin, jätän ne rikoksista kiinnostuneille, sanon silloin tällöin noista asioista, mutta en katso sitä velvollisuudekseni jatkuvasti keskustella rikoksista, etenkin muslimien rikoksista.
  Jos rikoksista puhutaan, haluan keskustella kaikkien rikoksista, en ainoastaan muslimien rikoksista, tämänkin olen sanonut monta kertaa aikaisemmin.
  Rikoksista kiinnostuneena voisit tehdä avauksen jonne laitat vain rikoksia.

  PSSSST:
  Kun minä vastustan noita asioita mitä otit vastaan, en tee niitä rikosavauksiin, sillä joutuisin jatkuvasti sanomaan ja toistamaan samaa litaniaa koko ajan, sellaiseen en suostu, sillä kun tunget rikosuutisiavauksia tänne erikseen joka rikoksista,l ei sellaisiin viitsi vastata aina samaa uudelleen ja uudelleen. Olen sanottavani sanonut noista asioista ja se saa riittää, en ole mikään toevi joka toitottaa samaa asiaa jatkuvasti kuten eräät muut tekee ja tällä ei ole mitään tekemistä sen takia että olen muslimi.
  Se että vastustan tuota kaikkea minkä nyt otiti esille, ei paranisi sillä jos joka kerta toistain kaiun tavoin itseänbi ja se ei veisi pois vastenmielisyyttäsi muslimeja kohtaan pois.
  Muslimi ja muslimit :) joopa joo, rikoksista kiinnotunut olet, muslimien rikoksista :)
  Minä olen kiinnostunut ihmisoikeuksista ja naisten asemasta maailmassa.

  PSSssst:
  Olen monella palstalla täällä vastustanut asioita joita toit esille, et vain ole huomannut sitä, kunhan nariset vain.
   
  Last edited: 10.12.2018
 21. vierailija Vierailija

  (y)
   
 22. vierailija Vierailija

  Haluat tukkia ihmisten suut? Jos et saa enää palautatta, se johtuu aggressiivisuudestasi ja tyhmyydestäsi. Ei asiallisista avauksista ja kyvystäsi keskustella, koska niiden perään kysytään edelleen, eikä vain tunnut onnistuvan. Eikä myöskään puolustamistasi asioista, sillä niiden puolellahan me kaikki olemme. Sinä vain et tajua sitä, koska tulet tänne huutamaan muka natseille ja rasisteille huomaamatta, ettei täällä ole niitä.
   
 23. vierailija Vierailija

  Huuda ja mekkaloi muslimeille,
  jotta he luopuvat kokonaan rikollisuudestaan. Niin kauan kun raiskauksia pakolaiset tekevät ei heitä alkuperäisväestö pidä maahansa sopivina.
  Tanska on tekemässä oikein, se siirtää rikoksia tehneet pakolaiset autiolle saarelle odottamaan palautusta.
  Suomestakin löytyy asiattomia saaria samanlaiseen käyttöön.
   
 24. Raiskaaja löytyi Vierailija

  Oulun poliisin etsitäkuuluttama raiskaaja löytyi Saksasta. Toivottavasti tulee elinkautinen rangaistus ja se päälle maasta karkoitus.
  Suomen vankiloista on tehty lomakoteja, joku esitti jo vaihtoa, vangit vanhainkotiin joissa heitä ei ulkoiluteta ja viedään aikaisin nukkumaan. Vanhukset vankiloihin jossa heitä ulkoilutetaan joka päivä ja he saavat pientä palkkaa siellä ollessaan.
   
 25. vierailija Vierailija

  Aika jännä. Nämä turvikset matkustavat maasta toiseen, koska papereita ei tarkasteta euroopassa. Sitten joku tarja halonen vaatii että yhdistetään niiden perheet niin ne rauhottuu. siis lapsenraiskaajien? Nehän matkustelee ympäri eurooppaa, eräskin halosen leffakaveri lähti turkkiin heti kun sai oleskeluluvan suomesta ja suomalaiset maksavat hänen elämänsä.Hullua tämä maailman meno.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti