Hae Anna.fi-sivustolta

Ikaalisten matkatoimisto

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä Osmo, 08.07.2005.

 1. maggie ma Vierailija

  Kerran olen käynyt Ikaalisten toimistossa pääkaupungissa ja tunnelma oli neukkumainen. Ikinä en niiden retkille lähde.
   
 2. matka Vierailija

  Olimme kesällä 2008 Ikaalisten matkatoimiston mukana bussi matkalla Riikaan,kaikki meni hyvin paitsi Tallinnassa jouduttiin odottaan tunnin erästä pariskuntaa ennekö lähettiin ajaan kohti Riikaa eikä he sittenkään tulleet. sehän ei ollut matkan järjestäjän vika,meille turha viivästys.Riikahan on hieno kaupunki varsinkin vanha kaupunki jossa on paljon näkemistä.Jurmalaan on helppo mennä paikallisella junalla siellähän on pitkä hiekka ranta.tulo matkakin suju ongelmitta että ei ole valittamista kaikki toimi hyvin.
   
 3. Sepi Vierailija

  Oltiin Ikaalisten Matkatoimiston matkalla Norjassa taannoin. Säästettiin noin 100 euroa toisten matkatoimistojen reissuihin verrattuna. Sen satasen olisin kyllä maksanut mieluusti jos olisin teinnyt minkälaisissa murjuissa meitä majoitettiin. Omat lakanatkin piti olla mukana.
   
 4. Terve Sepi,

  Oli mielenkiintoista lukea viestisi Norjan matkastamme. Tässä toisenlaista näkökantaa asiaan. On totta, että olemme monen vuoden ajan käyttäneet Norjan matkassamme mökkikylä -majoitusta, joka ei ole hotellitasoa. Aikoinaan mökkeihin vietiin mm. omat lakanat ja esim. keittiöt olivat yhteisiä. Tällainen majoitus toteutettiin, jotta saimme asiakkaidemme kustannuksia mahdollisimman alas. Asian ei kuitenkaan ollut yllätys kenellekkään joka matkalle lähti ja oli siihen edes hieman tutustunut. Kerromme myyntitilanteessa, matkaesitteessä sekä matkapapereissa seikkaperäisesti mitä matkan hinta sisältää ja millaisen majoituksen asiakas on varannut. Toimimme asiassa rehellisesti ja suoraselkäisesti.

  Nykyään emme käytä mökkimajoitusta Geirangerin matkallamme vaan kaikki majoitusvaihtoehtomme ovat hotellissa. Suosittelen tutustumaan ja vertailemaan matkan sisältöä ja sen hinta-laatu suhdetta muihin vaihtoehtoihin. Verkkosivumme ja ilman lisämaksuja toimiva puhelinmyyntimme 03-45800 (ma-pe) auttaa kaikissa kysymyksissä.

  Matkailu terveisin, Ikaalisten Matkatoimisto
   
 5. Olemme suomalainen, vahvasti isänmaallinen perheyritys. Lisää tietoa yrityksestämme ja arvoistamme saat mm. www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/index/ikaalistenmatkatoimisto.html.stx
   
 6. Mialea Vierailija


  Näyttää olevan niin että baltian reissuilla muualta kun Helsingistä lähtevät saavat pitää laukkunsa bussissa, helsinkiläiset ei. Siksi en edes harkitse mitään bussimatkaa.
  Toinen pointti on ryyppääjät.....
   
 7. vierailija Vierailija

  Suosittelukoodi XDJ4JZ
  Saat 10e alennusta matkan varauksesta
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti