Hae Anna.fi-sivustolta

Illan iloksi vaihtelen

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Leena W, 12.07.2018.

 1. Leena W Vierailija

  Hei taas vaihtokaverit,

  Muutamia vaihtoja illalle ja jos myöhään tulee vielä vaihtoa, palaan huomenna vastaamaan viimeisellekin :)

  Ihmissuhteet mielessä, muuten asiat mukavasti, mutta menneestä tumma nainen, ikävästi touhonnut selän takana, ystävyyden lopetin kun petti luottoni pahasti. Mitä minusta miettii ja saako paha palkkaansa?

  Edessä häämöttää jo päätös lämpimästä maasta, siellä kurssitus uuteen ammattiin, pärjäänkö?

  Kolmas kysymys on läheinen ystävä, hään seurassa huono olla, luonteessaan manipulointia, kiusaajaa, (arvostelee ulkonäköäni, harrasteitani jne piilotettuina sivalluksina). Mikä ystävä se sellainen on?

  Sinulle selvänäöllä, kolme kysymystä pienellä taustoituksella. Kiitos kaikille vaihtokavereille jo etukäteen!
   
 2. Kahvikupposen Vierailija

  Mies, etelä-Suomesta, tumma/harmaa. Mikä tää juttu on? Kirjoitellaan jne. En kerennyt tavata viimeksi, ja harmittaa.

  Surun tunne tulee jostain?

  Olen yhdessä ryhmässä ja avoin. Ymmärtävätkö että tieni on valkoinen.
   
 3. Leena W Vierailija

  Kiitos.

  Surun tunne nousee kyllä, se on menneestä, teet luopumista sinne, heität hyvästit jollekin elämänjaksolle, ja siitä suruntunnetta, muuttuu vaaleammaksi ja häviää, ei vaivaa sinua myöhemmin, nyt läpi käytävä, vaikka tästä näkyy jo paljon aikaa taaksepäin. Ei huolta edessäpäin.

  Mies, yhteyttä pidätte jatkossakin. Tutustumista, mutta toinenkin vaihtoehto tulee joka asuu lähelläsi, maks.50km luokkaa, ristiverinen, siinä kyllä tunteet ihan kuumenevat ja vakavasti yhteiselosta puhutte. Syksyä.

  Ryhmän tuki näkyy ympärilläsi, sinusta tykätään paljon, jopa ihaillaan rohkeuttasi, mutta pidä silti osa asioista itselläsi.

  Kiitos vaihdosta ja kivaa kesän jatkoa sinulle!


   
 4. tässä Vierailija

  Hei ja kiitos vaihtomahdollisuudesta. Tumma nainen saa tuta vielä. Mutta tällä hetkellä hän kaipaa (yllättävää kyllä) sinua. Hän kovasti kadehtii sinua, mutta jotakin piirrettäsi kaipaakin. Aika hassua.
  Kyllä pärjäät ulkomailla. Mutta nähtävästi palaat kuitenkin kotomaahan jossain vaiheessa, onko peräti mies, jonka vuoksi palaat;).
  Kannattaa nyt miettiä, kuka on oikea ystävä ja kuka vain pyrkii vahvistamaan omaa itsetuntoaan kiusaamalla sinua. Mielestäni ystäväpiirissäsi tulee muutoksia, saat aivan uusia ihmisiä ympärillesi ja se tekee sinulle kyllä hyvää.
  Suuria muutoksia on alkusyksystä alkaen tulossa, aivan eri ihminen olet vuoden päästä, hyvässä mielessä. Onnea muutokseen!
  Minulla myös kolme kysymystä; raha on tiukilla, ei tahdo riittää ruokaan (eikä kesäisin saa edes ruokakasseja), koska ylimääräisiä laskuja tuli alkukuuhun.
  Kesälomahaave pienestä matkasta yhden hotelliyön kera on peruttu ja mieliala matalalla. Työtä haen, vaan kun niitä paikkoja ei ole edes avoinna. Tuntuu, että heinäkuussa kaikki hiljenee.
  Halvinta on olla yksikseen kotosalla menemättä minnekään, niin silloin ei raha kulu. Mitä näet asioihini? Tai mikä nousee ensimmäisenä? Näinkö tämä menee tämä kesä?
   
 5. Leena W Vierailija

  Kiitos vaihdosta, ei niin surullista kuin ajattelet, näytettiin kesään. Sinulle käy jokin onni myötä, osallistutko kilpailuun, arvontaan tm.jokin yllättävä taho tuo sinulle matkaa, onko risteillen tuleva, tätä et vielä osaa odottaa. Ihan kuin tämä ojennettaisiin sinulle, puhutko jossakin tästä matkakaipuusta kun saat ihankuin.vastauksen. Risteilemässä olet ystävän kanssa elokuun alulla.

  Raha on tiukilla, pärjäät mutta ylimääräistä ei tälle kuukaudelle näy. Elokuu tuo helpotusta, jokin/joku sinua haluaa auttaa.

  Lykästää myös työpuolella, syyskuusta saat työpaikan, mietit osaatko ja haluatko, ota vastaan, on onneksi ja parhaaksi sinulle, vie eteenpäin elämääsi reippain harppauksin. Tämän työn myötä raha-asiat paranevat ja myös uusia ystävyyssuhteita saat, niistä paljon iloa sinulle, erityisesti joku ikäisesi nainen, teistä tulee hyvin läheiset, hän on samassa työpaikassa, et tunne häntä vielä. Joulun alla näen rentoa hymyä, vaikein takana ja rauhallinen joulu edessä. Voiko työ olla kaupassa, ihmisläheinen ala näkyy, ihmisiä siis ympärilläsi.

  Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

   
 6. Kahvikupposen Vierailija

  Kiitos!
   
 7. Kiitäen vastaan Vierailija


  Sinulle tumma nainen: vaikka fiilikset ovat nyt synkät tämän asian takia, älä jää siihen kiinni sillä asiat hoituvat ja kovasti kasvamista hänelle tuodaan ihmissuhteisiin. Tulee vielä huomaamaan minkä ystävyyden menetti, sen arvokkuuden. Hän ihailee sinua ja se myrkyttää hänen mieltään myös sillä haluaisi olla kaltaisesi ja kokee että olet saanut jotain sellaista mitä hän toivoi. Jotenkin näin tämän kuvion näen.

  Etelä kurssi: hienoa mikä hyppy eteenpäin ja siellä sinun askrleedi turvataan ja johdetaan. Uutta sodiaalista kanssakäymistä ja vapaata menneen taakoista. Ota tämä seikkailuna sillä se rikastuttaa ja vahvistaa sinua, mitä sitten tässä kohtaa tarkoittaakaan.

  Ystävä: välimatkaa tulee ja se on hyväksi. Anna ystävän olla sillä sinulle on uutta tarjolla.

  Minulle:

  1. Olen tehnyt uuden stailauksen ulkonäkööni. Mitä kommentteja saan töissä?

  2. Mielenkiintoinen vaaleahko, ulkomaalainen mies töissä: mitä ajattelee minusta? Miten jatkossa menee ja tapahtuu?

  3. Tuleeko töissä uutta syksyllä?
   
 8. Leena W Vierailija

  Kiitos vaihdostasi,

  1. Olen tehnyt uuden stailauksen ulkonäkööni. Mitä kommentteja saan töissä?

  Yllättyneitä katseita, kokevat sinun tehneen rohkean muutoksen ja kyllä tässä ihastuneesti joku katsoo.

  2. Mielenkiintoinen vaaleahko, ulkomaalainen mies töissä: mitä ajattelee minusta? Miten jatkossa menee ja tapahtuu?

  Tässä se näkyykin, ihastusta on puolin ja toisin. Lähentymistä teillä on edessä, aika pian, kesän lopulla olette jo käsikynkässä. Välillänne on kemiaa ja kihelmöintiä. Ihastus kasvaa, eikä tätä vetovoimaa voi kumpikaan välttää, tai halua edes välttää :)

  3. Tuleeko töissä uutta syksyllä?

  Syksyyn pieniä muutoksia, mutta ei mitään mullistavaa tapahtumaa, samanlaisesti työ jatkumo edessäsi silloin kuin nyt.

  Kivaa kesän jatkoa sinulle!
  [/QUOTE]
   
 9. Inger Vierailija

  Kiitosta vaihdosta :)
  Teit oikein kun et antanut naisen viedä energiaasi. Nainen aina välillä ajattelee mukavasti sinua, mutta sitten taas ilkeä puolensa nousee esiin ja sellaiset katkeruuden ajatukset. Nainen on luonut vähän oman tarinansa tapahtuneista ja kokee itsensä ns uhrina.
  Tuo toinen läheinen ihminen. Sinun täytyy puhua hänen kanssaan ja sanoa kuinka koet hänen sanomansa. Ei pohjimmiltaan ole pahaa tarkoittava, jotenkin pönkittää itseään noilla sanoilla.

  Ja ulkomailla pärjäät kyllä :) Saat uusia ystäviä, uutta energiaa elämääsi. Iloista aikaa tulee olemaan. SUomeen jäävä nainen ymmärtää arvosi kun olet poissa.

  Tapaisinko vihdoin miehen? Jos niin millaisen ja milloin? Liikun kyllä ulkona mutta bilehile en ole eikä baarit kiinnosta.
   
 10. vierailija Vierailija

  Veikö nainen miehen vai miehen kautta jotain sinulle kuuluvaa esim. työssä? Niin tai näin, ei nainen ole tyytyväinen vaan miettii jo mitä tekisi tilanteessaan. Näinpä, paha saa palkkansa jo näin piankin.

  Unohdat surusi tällä matkalla Pari miestäkin lähellä, olisiko toinen näistä sama mies joka tuossa edellä naisen yhteydessä. Saat uuden paremman sopimuksen kun suoritat tämän koulutuksen.Vanhempi mies ehkä liittyy uuteen työnkuvaasi ja nuorempi tumma siellä ulkomailla.

  Manipuloivasta naisesta ei mitään sellaista mitä et jo tietäisi. Ei aito ystävä manipuloi ja arvostele. Sydämessäsi tiedät mikä sinulle on parasta ja toimit sen mukaan.

  Minulle ensin matkoista. Tulenko matkustamaan ulkomaille tänä vuonna? Suunnitelmia on, mutta meneekö ensi vuoteen kun ei matkaseurastakaan ole vielä varmaa tietoa.
  Asunto pitäisi myydä ja uusi ostaa, ajankohtaa siihen?
  Ja rakkaus viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä. Olisik sellaista miestä näkyvlilä joka kolahtaa?
   
 11. lämpöaalto Vierailija

  Välimatka välillänne se helpottaa.Nakertaa kumpaakin välienne rikkoutuminen syö nikertää nakertaa.
  Työhön kaikki ei vielä ole selvää asioissa on hiomista tee tarkat suunnitelmat.Maassa erinlainen puhe kulttuuri siinä ihmettelyä puolin ja toisin.
  Kolmanteen kyssäriin tähän voi olla että loppuu ystävyys tai muuttaa muotoa keljua tuollainen arvostelu on kettumainen voi olla halutessaan ystävä toisaalta sivaltaa .

  Läheinen mieshenkilö seurustelu kumppani puhuuko totta onko muita sutinoita selän takana ja olisiko tästä aineksia vakituiseksi suhteeksi millaiselta näyttää ?
  Kysyt ystäväistäsi miltä näyttää minun ystävä sektorilla ?
  Loppu kesään tapahtumia ?
   
 12. Leena W Vierailija

  Kiitos vaihdosta.

  Mies ei näy baarista eteesi astuvan, on ulkoilmassa, metsä tai puistomainen maisema, kuvassa polku lenkkeilijöille ja lähistöllä kahvila. Kahvilan terassilla näkyy tutustuminen uuteen ihmiseen joka tuo mukanaan rakkautta ja hyvänä pitoa. Lämmin, tasapainoinen suhde. Elokuun loppua kun tapahtuu. Ihastus molemminpuolin lähes ensi silmäyksellä.

   
 13. Leena W Vierailija

  Kiitos vaihdostasi.

  Matka näkyy tammikuulla, onnistunut ja antoisa onkin. Matkaseurana on mukava naishenkilö. Yllättäviä tapahtumia siellä, positiivisesti. Saatte jotain parempaa kuin odotitte.

  Asunnolle näytetään kevättä, ensi kevät näkyy liikkuvana, silloin on kauppojen hyvä mahdollisuus.

  Miehestä, usea mies sinua jallittaa, ilman vastakaikua. Et ihastu helposti ja tiedät mitä haluat. Näen useita miehiä, moni nuorempi sinua jotka lähestyvät, osa puhtain aikein, osa muuta mielessään. Et kelpuuta heitä. Lopulta hivenen vanhempi luotettava mies vie sydämesi, hänessä on kaikki kohdallaan ja kemia välillänne säkenöivää. Tämän näkisin ajoittuvan vuoden vaihteeseen, onko matkalla sitten tämä uusi kohtaaminen.

  Hyvää kesän jatkoa sinulle!

   
 14. Leena W Vierailija

  Kiitos vaihdostasi.

  Läheinen mieshenkilö seurustelu kumppani puhuuko totta onko muita sutinoita selän takana ja olisiko tästä aineksia vakituiseksi suhteeksi millaiselta näyttää ?

  Puhuu totta, osittain, ei ole vielä päättänyt haluaako vakiintua kanssasi, epävarmuutta itsestään, selviää keskustelemalla.

  Kysyt ystäväistäsi miltä näyttää minun ystävä sektorilla ?

  Muutoksia tuodaan, lähelläsi on myös ystäviä, jotka eivät oikeasti sitä sinulle ole ja tunnistat heidät, olet jo epäillytkin. Näen että kyllästyt ja jätät pois läheltäsi, hyvä sillä uusia ystäviä saat kaksikin, jotka tahtovat sinulle hyvää.
  Loppu kesään tapahtumia ?[/QUOTE]

  Käyt jonkin kaverin tai useamman kanssa ulkona, yhdessä iltaa vietätte. Miesasiaa pohdit jonkun kaverin kanssa ja mietit oletko valmis sitoutumaan ja jotain salaselvittelyä miehestä yrität tehdä, et ole varma hänestä, onko joku vanha huonompi suhde aiheuttanut tämän ikävän pelon sinulle vai onko viitteitä tästä ettet ole ainoa, vaikuttaa että silti intuitiolla tiedät tähän itse vastauksen. Olet herkkä ja aistit asioita hyvin.

  Kivaa kesää sinulle!
   
 15. Leena W Vierailija

  Hei vaihtokaverit täällä, jatkan ketjua vielä lauantai-iltaan. Vastailen vapaapäivän lomassa pitkin päivää, mutta varmasti saat tulkinnan vaihtona.

  Jos vielä vaihtohalukkaita niin otan vastaan vielä lauantai-iltaan :)

  Mukavaa viikonloppua!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti