Hae Anna.fi-sivustolta

Iltapäivän vaihtoja

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Vanha tuttu, 31.05.2020.

 1. Vanha tuttu Vierailija

  Vaihtelisin iltapäivän aikana muutaman halukkaan kanssa. Olethan aidolla mielin liikkeellä. Rakkaus kiinnostaa ja erityisesti sinisilmäinen mies.
  Vastaan samalla laajuudella kuin sinä.
   
 2. Veden pinta Vierailija

  Tähän ei vielä nouse vahvaa tunnelatausta. Onkohan niin, että tämä on vasta alussa. Mies katselee sinua kiinnostuneena. Ei osaa oikein päättää vielä mitä haluaa, tuntuu harkitsevalta. Mies tuntuu sinuun nähden hitaammalta. Voi olla, että hänen tahtinsa ei sinua myöhemmin kiinnosta. Loppu kesään tulee kuvia tummasta, hoikasta miehestä. Hänen kanssaan etenee.

  Tummahko, nuorempi mies tuli vastaan sosiaalisessa mediassa. Olemme jutelleet pari vkoa sitten ohimenevänä hetkenä. Johtaako tutustumiseen tai johonkin läheisempään?
   
 3. Vanha tuttu Vierailija

  Kiitos vaihdosta. Kyllä tässä mahdollisuudet on. Mutta tämä mies on suosittu ja tiedostaa sen hyvin. Joutuisit olemaan se aktiivisempi. Hän on hyvin karsimaattisen oloinen ja hänellä voi myös olla luja luonne sekä tahtoa saavuttaa haluamansa. Miehellä on toinen nainen myös elämässään joka on vahvana tässä vaikuttamassa. Joka tapauksessa hänellä on muutamakin nainen vielä tässä vaikuttamassa sekä tulemassa vaikuttamaan.
   
 4. Veden pinta Vierailija

  Kiitos. Saitkohan oikeasta miehestä kiinni. Hän on kyllä vapaa.
   
 5. Kesämieli Vierailija

  Mies näkyy lähelläsi, siltikin liika optimismi hänen suhteeensa on vaarassa muuttua. Yllättävä tilanne on tulossa, eli jotakin paljastuu tästä miehestä sellaista joka ei ole aikaisemmin ilmennyt tai johon et ole uskonut vaikka viitteitä siitä olisi ollut aikaisemmin näkyvillä.

  Muutoin rakkaudessa näyttäisit kesän aikana joutuvan valinnan eteen, teet ennen tuota valintaa syvää luotaavia keskusteluja toisen ihmisen kanssa ja se saa sinut päätymään siihen että muutos on tarpeellinen.

  Rakastuneena olisi kiva, mutta se vaatisi toisen puoliskon. Jokohan pitkään sinkkuelämää viettänyt naiseläjä saisi näköpiiriinsä sellaisen sopivan, mielellään jo tänä kesänä?:).
   
 6. Vanha tuttu Vierailija

  Kiitos vaihdosta. Kyllä vain sinulle on hyvinkin nopealla tahdilla tulossa tähän aika upea äpakkaus. Hänessä on tyyliä ja hyvin skarpin vaikutelman antaa itsestään. Te vedätte toisianne puoleenne ja huomaatte toisenne heti. Uskallan sanoa että ihan tänä kesänä tapahtuu tämä.
  Tässä nousee myös riitaisin tunnelmin toinen mies, tuntisitko hänet entuudestaan. Tämä väistyy sivummalle mutta hetken aikaa pyörii tässä tuottamassa ohimenevää harmia.
  Mutta muutoin kesäsi on aika vauhdikkain tunnelmin tulossa ja saa jalat altasi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti