Hae Anna.fi-sivustolta

Ilttoo

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Muari, 01.06.2020.

 1. Muari Vierailija

  Mie plarraa siul korttei, jos sie korrothe hiusvärreis ja kysymykseis. Mie uon harmaantunnu ristivär. Miu kessää suap kahtel, jos jottai muoril näkkyyp?
   
 2. vierailija Vierailija

  Noh, vaaleelle mut ei viileelle ;) rakkauteen kiitos! Mitäpä kortit kertovat? Miltä näyttää tuleva?

  Kiitos! Teen sinulle tarotein, hetki vain.
   
 3. vierailija Vierailija

  Menneestä nousi Maailma on menestyksen ja saavutusten kortti. Se kuvaa henkisen kehityksen kasvua ja aineellista menestystä, itsetuntemustakin. Kokemuksen tuoma tietämystä sinulla on! Se kantaa!

  Tulevaan kauemmas näkyy terveyden voimistuminen. Sisukkuus vastoinkäymisten edessä. Voima kortti kuvaa rohkeutta, energiaa ja elinvoimaa, sinun tai läheisen terveyden kohenemsta tulevassa näkyvillä.
  Ihan lähitulevaan, näkyy sinulle myös jotenkin vapaus nauttia työnhedelmistä ja vaivannäöstä. Suunnitelmien huipentuma jotenkin? Valta ja vaikutusvalta, aineellinen hyöty tässä näkyvillä.

  Tulevaan liittyy ja se edistyy kun muistat kohtuuden. Jotenkin aseman paraneminen tässä. Vahva liittolainen ja sopua tuova tekijä, kuka? Taloudellisuus ja varojen viisas säilyttäminen. Kohtuullinen toiminta kaikessa, kehoitetaan. Myös täydentymistä ja uudistumista puhutaan. Rakkaus ja ymmärrys!
   
 4. Muari Vierailija

  Kiitos siul. Rakkauvves näkkyyp hyvvii asijoit männees ja jottai sie tavvoittelet, vaik vähän puskemmisseks männeep. Löyhyt tavvoitteit ja an män paenollaa. Jottai oivallust ja kui et mittee uottais, nii silloi kaek siul annettaa. Toivvee totteutummaa ja männeide loppuun piättämist.
   
 5. vierailija Vierailija

  Siul o avvain johki tärkeään paikkoo mökki talo huone lokero avain tärkiäs asemas älä vua hukkoo avaimias .
  Siul o ystäväis jonk kans parannatte muailmaa hää on kuviois.
  täs o työn kortti siel vietät aikoo osittai
  Rakkauven flirtin kort tuttu turvallinen juhannus ei oo yksnäinen .
  Nuorisot joku valihtee elämän suuntaa kaks vaihtoehtoo.

  Tää o eloveena tyttönen vappaa mitee kessää ?
   
 6. Muari Vierailija


  Kiitos siul. Siul hyvvää miel ja illoist seurraa. Jottai konkreettis myös valmistuup. Jok kohe tae projekt. Talloudellist turvvaa myös näyttääp. Ulkoil, luont lähel. Akkui lattaillet. Rauhallisil mieli sykssyy kohi.
   
 7. Muari Vierailija

  Kiitos teil ja hyvvee yöt!
   
 8. Naenen vua Vierailija

  Muorilla on säpinöö jo harmaantuvan, kommeen miekkosen kanssa. Tekkee ihteesä työ jossaki huoltamolla vai kaapassa. Julkinen paekja ja päivä aeka. Huumormies ja huumormielellä alakaapi jutustella. Tartuppa tuttavuuteen, hyvvää seuraa suat, ja romantiikkoo samaan pakettiin.

  Kahteleppa miun ja tummatukkasen ikäseni lapsuuven kaverin välejä, ystävyys palautui, mutta mitenkä jatkuupi, onko aitoo ystävyyttä vai pahhoo seuroo?

  Kiitosta ja ihanoo kessöö

   
 9. Äitiolen Vierailija

  Alkukesästä mies, jonka kanssa aikanaan yhteys päättyyi erimielisyyteen, pieneen kiistaan. Hän palaa ja tekee itseään tykö. Samoin jonkun ammattimiehen (huoltomies?) huolettomuus ja nopeus tuo sinulle vilpitöntä iloa.
  Jokin käyttämättä jäänyt tilaisuus tai tilanne taitaa hieman harmittaa sinua. Loppukesästä kuitenkin juuri tuo harmituksen aiheuttanut mies pyrkiikin puheillesi.
  Sinulla on myös kesän aikana jokin yhteinen suunnitelma lapsen/nuoren kanssa - se tekee hyvää teille molemmille.

  Olen harmaantunut . vaaleanruskea luonnostaan. Tytär käynyt pitkän tien itsensä kanssa, on saanut apuakin. Tänään kerroin hänelle menneestä asioita, joita ei tiennyt ennestään. Auttavatko ne häntä ja löytyykö hänelle oma tie ja ehkä työkin? Onko vielä pitkäkin matka?
   
 10. Naenen vua Vierailija

  Hiusvärini on maantie-vualee välille :)

   
 11. vierailija Vierailija

  Kiitos!
   
 12. Sipulipensas Vierailija

  Jatkaako Muari vielä tännään jos vaihtelen?
   
 13. vierailija Vierailija

 14. Vaihtelija. Vierailija

  Lavatanssimusiikki ja kaunis kesäilta. En tiedä kuvastaako tunnelmaa vai onko konkreettinen vinkki. Sinä ja harmaantunut sivistynyt mies. Ystävyys ja hyvä olo. Sinä ja kahvipannu. Kaikki hyvin. Ole rauhassa. Hyvä mieli.

  Miltä näyttää minun ja kaljun miehen suhde jatkossa. Onko tunteensa todelliset?
   
 15. Muari Vierailija


  Kiitos siul. Hää oup aek voemmakkastahtoenne ihminne ja halluup et hään pilli mukkaa tanssittaa. Halluup pitteep ettäissyyt ja voep sit ottoo ja sittennii tuas oup aktiivisemp. Sie osaoot luovvii hään kans ja välilöit säilyyp vaek tos ystäväet tulleep muualt.
   
 16. Muari Vierailija

  Kiitos siul. Matk oup elo mittanne ja sie out hääl tärkkee pilar. Hää eip ain ossoo sannoiks pukkee kui tärkkee out mut tuut sen huommaammaa. Kertomais ol tarkoitus tul tähä hetkkee ja sen sie tiijät. Täs jottai kapinnaa voep ol männee tapahtummist mut auttoop tytärt etteepiä. Hääl oup auttajii elo tiel ja paekkans löytyyp. Omanlaessens ja sie auttat hyväksymmäl hään sellaisen kui oup ja tukkeep omis vahvuuksissaa. Ammattiappuukkii täs oup.
   
 17. Äitiolen Vierailija

  Suuri ja lämmin kiitos.
   
 18. Vaihtelija. Vierailija

  Nostan jos ehdit minullekin vastata...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti