Hae Anna.fi-sivustolta

influenssarokotus

Viestiketju osiossa 'Odotusaika' , käynnistäjänä piikki or not, 16.11.2011.

 1. piikki or not Vierailija

  Otatteko influenssarokotuksen? Neuvolassa suosittelivat sitä, mutta en uskaltanut ottaa. Siinähän on H1N1 samassa piikissä. On kuulemma kuitenkin ihan eri rokote kun sikapiikki mitä jaettiin 2009/2010... eli se tehosteaine oli siinä vanhassa rokotteessa se vaarallinen juttu ilmeisesti..

  En ottanut viime raskaudessa sikapiikkiä, empä taida nytkään ottaa..
   
 2. woman82 Vierailija

  Itse en meinaa rokotetta ottaa,nyt 19+0 menossa. Neuvolassa sitä kysyttiin ja hoitaja kertoi,että lapsille haettu rokotetta nyt vähemmän.Sanoi myös ettei itsekään rokotetta ottaisi,vaikka ei saisi omaa kantaansa kertokaan.
  Jokaisen oma päätöshän se on.Olen kuitenkin myös miettinyt asiaa siltä kannalta,että rokote suojaisi vauvaa syntymän jälkeen.Ikävää/pelottavaa,jos pikkuinen saisi influenssan.Kuitenkin jätän rokotuksen väliin.
   
 3. Khaosan :) Vierailija

  Otin raskaana ollessani, viime talvena rokotteen. Vaikka pähkäilin -tulin siihen tulokseen, että influenssaan sairastuminen on kuitenkin liian iso riski raskausaikana.
  Nyt poika 6kk, niin taas saa miettiä. En halua pojalle influenssaa, mutta en halua kyllä piikkiäkään. Neuvolan terkka sanoi myös että ei ottaisi rokotetta omalle lapselleen, mutta päätös on vanhempien. Hmm.
  Kellään tuskin on ainoaa oikeaa vastausta tähän.
   
 4. Hinkkajynkkä Vierailija


  En mä välitä rokotteesta piuta enkä pauta. En jaksa vaivata päätäni millään arpomisella: Otanko vai enkö, kuka sanoo ja lupaa mitäkin, kehen voin luottaa ja miksi, vai voinko kehenkään, kuka korvaa jos jotain sattuu. Mulle tää jokasyksyinen painostuskampanja on vain suurta viihdettä. En usko mihinkään laumaimmuniteetti-teoriaan. Viime piikistä 8 vuotta ja vois vaikka olla loppuelämänsä ilman. Ei mikään velvoita aloittamaan käyttöä uudestaan. Nyt olen kuivilla piikeistä ja nautin siitä.
   
 5. Ruusupuu Vierailija

  En ota rokotetta enkä suosittele kenellekkään! Perheemme etsinyt tietoa rokotteista ja sen perusteella päätynyt välttämään piikkejä. Nyt en ole ko. rokotteen koostumusta selvittänyt koska muutamamia vuosia sitten asiaan perehtyessä huomasin lasten neuvolassa saamissakin rokotteissa olevan mm. formaldehydiä ja elohopeaa. Aineita jotka eivät parhaalla tahdollakaan kuulu ihmisen elimistöön! Ulkomaille matkatessa on sitten eri juttu, esim. malaria.
  Rokotusinfon sivustoilta löytyy tietoa rokotusten koostumuksista.
  Media vaikenee tosiasioista, lääkefirmoilla on rahaa ja sitämyöten valtaa. Euroopan suurimmat lehtimogulit ovat lääkefirmojen osakkeenomistajia, määrävät lehtien sisällöistä joita sitten Suomessakin referoidaan.
  Kaikkea hyvää sinulle ja rohkeutta. Rohkeutta tehdä päätöksiä omasta hyvinvoinnista, tästä se lähtee, kyseenalaistamisesta!
   
 6. 125µg Vierailija

  Arkkiatri Pelkosen ja THL:n on turha väittää, ettei kukaan tiennyt narkolepsian ja Pandemrix-rokotteen yhteydestä. Me tiesimme ja varoitimme jo syyskuussa 2009 omilla nettisivuillamme rokotteen vaarallisuudesta, erityisesti rokotteen sisältämän adjuvantti skvaleenin vuoksi. Kerroimme, että USA on kieltänyt skvaleenia sisältävien rokotteiden käytön kansalaisillaan, koska sen on havaittu aiheuttavan neurologisia sairauksia.
  Luontaisnetti

  Ei noita influenssarokotteita ole edes ollut kuin muutama vuosi tavalliselle kansalle.

  Mutta flunssaa on ollut maailman sivu.

  On pelkkää lääketehtaiden liiketoimintaa laittaa huhu liikkeelle muka vaarallisesta influenssasta ja näinollen altistaa aivan tavallinen terve kansa piikin haittavaikutuksille siitä kasvavasta sikiöstä puhumattakaan, jota ei muutamassa kuukaudessa ehditä tutkimaan.

  Joka talvi on eri flunssaa liikkeellä ja näin on aina ollut.

  Onhan meidät aivopesty kaikenlaiseen muuhunkin hömppään, jotta tautia pukkaa.

  Influenssa on täysin eri asia kuin esim. polio, joten älä sekoita asioita.

  Kannattaa lukea asioita eikä uskoa ketä tahansa.

  Rokotusinfo ry - Yhdistys rokotuspäätöksen tueksi

  Tavallinen influenssa leviää syksyllä ja talvella, mutta kesällä se ei kykene epidemioita aiheuttamaan. Vuodenaikavaihtelun takia tavallista influenssaa kutsutaan kausi-influenssaksi. Kausi-influennsan epidemiat tulevat eri aikoina eteläisellä ja pohjoisella pallonpuoliskolla.

  Influenssan leviämisen vuodenaikatekijää on haettu 1980-luvulta lähtien (Hope-Simpson 1987). Auringon valon saantia ja elimistön D-vitamiinitasojen vaihtelua on jo pitkään epäilty täksi vuodenaikatekijäksi. Viime vuosina tämä yhteys on jo hyvin pitkälle varmistunut kun seerumin D-vitamiinitasoja on opittu mittaaman ja sen myötä on voitu todeta että väestön D-vitamiinitasot elimistössä laskevat voimakkaasti syksyllä ja talvella samanaikaisesti kun influenssa leviää. Lisäksi kun viime vuosina on selvinnyt D-vitamiinin merkittävä asema elimistön immuunipuolustuksen säätelijänä, niin yhteyttä voidaan pitää ainakin suurelta osin selvitettynä eli laskevien D-vitamiinitasojen huonontama immuniteetti altistaa ihmiset influenssalle kuten ilmeisesti monille muillekin infektioille (Cannell 2008).

  Vasta parina viime vuotena on saatu selville, että D-vitamiinireseptoreita on lähes kaikissa elimistön soluissa ja että D-vitamiini vaikuttaa ainakin tuhannen geenin toimintaan. Geneettinen alttius tekee toiset yksilöt herkemmiksi D-vitamiinin puutteelle ja toiset sietävät sitä paremmin.

  D-vitamiinin toimintaan vaikuttavat myös eräiden ravintoaineiden saanti kuten K-vitamiini, kalsium, magnesium ja sinkki. K-vitamiinin, kalkin ja D-vitamiinin yhteisvaikutuksista proteiinisynteesissä olen kirjoittanut jo aiemmin. Mielenkiintoista on että K-vitamiinin saannilla on myös selkeä samanaikainen vuosivaihtelu kuin D-vitamiinilla, sillä suuri osa sen saannista tulee vihreistä kasviksista, joita talvella saadaan vähemmän. Lisäksi K-vitamiinin veripitoisuuksien ja tulehdustekijöiden välillä on myös todettu jopa D-vitamiinia selvempiä yhteyksiä. Tämä on aivan tuore havainto eikä mahdollisista mekanismeista ja merkityksestä ole vielä mitään tarkempaa tietoa.

  A(H1N1)-influenssa ja D-vitamiini - Terveesti

  urbaani oranki: D-vitamiini ja influenssa

  Japanilainen tutkimus: D-vitamiini suojaa influenssalta rokotteita varmemmin | Magneettimedia


  Ja googlella lisää.

  Kyllä tässä ihan terveitä äitejä ja vauvoja halutaan.
   
 7. Romulus Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.09.1999
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  0
  ""Valtakunnan virallinen uutistoimisto YLE antaa tilaa kansalaisten pelottelulle. THL manaa 1000 kuollutta, jos heitä ei totella ja oteta rokotuksia. Uudet kasvot pelottelivat kansalaisia pääjohtajan sijaan. Kuin aidon totalitarismin periaatteiden mukaan kuvaan oli saatu kunnon viranomaisiin uskovia kansalaisia: ”Pirkko Pirteä” ja ”Pekka Ponteva” julistamaan rokotuksen ilosanomaa. Yhtään kriittistä ääntä ei ollut tietysti otettu mukaan. Tätä sitten kutsutaan journalismiksi.


  Muutama fakta kausirokotuksista. Rokotukset on todettu tehottomiksi terveellä väestöllä. Laajempi analyysi osoittaa, ettei rokotus estä mitään komplikaatioita, joten tämän tiedon mukaan THL valehtelee.


  Muutama vuosi sitten BMJ:ssä julkaistussa artikkelissa todettiin, että flunssalla pelottelu on vain myyntikikka, eikä pelottelu perustu tosiasioihin.  Tiedetään myös ennestään, että ikääntyneillä ja sairailla rokotus ei toimi huonon immuunivasteen takia. Eli 1000 kuolleen sijaan saadaan epälukuisa määrä nukkuvia ihmisiä, ja ties mitä muuta.  Tutkimukset osoittavat myös, ettei rokotus vähennä vanhusten keuhkokuumekuolemia.""

  Antti Heikkilä blogi: PÖÖ, SANOI THL
   
 8. eiiiiiii Vierailija

 9. Romulus Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.09.1999
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kovasti huolehditaan narkolepsiasta, vaikka influenssarokotteet voivat aiheuttaa monia muitakin sivuvaikutuksia.

  Norjassa pidettiin syyskuun alussa pohjoismainen rokotekonferenssi, johon myösTHL osallistui. Verkkomedian mukaan konferenssissa tuotiin esille, että tietyt rokotteet lisäävät kuolleisuutta:
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=4978


  Osittainen luettelo influenssarokotteisiin liittyvistä tapauksista (vuodelta 2012), jotka ovat johtaneet korvauksiin Yhdysvaltain hallitukselta. Huomatkaa kuolleiden määrä.
  http://drtenpenny.com/vaccine-court-judgements-for-flu-shot-injuries/

  Influenssarokotteet yhdistetty lisääntyneeseen riskiin sairastua Non-Hodgin lymfoomaan:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19011978


  Cochranen tutkimuslaitoksen katsauksessa tutkittiin influenssarokotteiden tehoa terveillä aikuisilla vuosina 1966 - 2010. Tulos: jotta yksi ihminen välttyy influenssalta, pitää rokottaa 100 ihmistä. Tutkijat myös huomauttavat löytäneensä runsaasti todisteita tutkimustulosten manipuloinnista.
  http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD001269.pub4/abstract

  Cochranen tutkimuksessa influenssarokotteilla ei havaittu merkittävää hyötyä pikkulapsilla. " Inactivated vaccines in children aged two years or younger are not significantly more efficacious than placebo."
  http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD004879.pub4/abstract

  Cochranen tutkimuksessa ei myöskään voitu tehdä päätelmiä, että influenssarokotteet olisivat tehokkaita yli 65-vuotiaille.
  http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD004876.pub3/abstract

  Influenssarokotteet eivät myöskään toimi astmalapsilla. Päinvastoin, influenssarokotteen saaneilla lapsilla oli kolminkertainen riski sairaalahoitoon verrattuna lapsiin, jotka eivät saaneet influenssarokotetta:
  http://phys.org/news161971715.html


  Tutkimuksessa todettiin, että influenssarokotteesta saa suojan 1,5 ihmistä sadasta:
  http://www.naturalnews.com/033998_influenza_vaccines_effectiveness.html

  Vuosittaiset kausi-influenssarokotteet voivat heikentää luonnollista immuniteettia influenssaa vastaan:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/annual-flu-vaccination-prevents-and-reduces-t-cell-influenza-immunity-science-daily/

  Toistuvat influenssarokotukset lisäävät huomattavasti riskiä sairastua influenssaan vanhempana:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16409652

  Kausi-influenssarokotteet ja Guillain-Barrén oireyhtymä:
  http://www.thinktwice.com/gbs.pdf

  Influenssarokotteet nostavat tulehdusmerkkiaineita:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15976761

  Influenssarokotteet hyödyttömiä vanhuksilla:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20099441

  Kausi-influenssarokotteet aiheuttavat poikkeavuuksia valtimoiden toimintaan:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17701480


  Kausi-influenssarokotteet 2008-2009 lisäsivät riskiä sairastua sikainfluenssaan:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20386731
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20887210

  Lisääntynyt influenssarokotteiden käyttö ei vähennä influenssasta johtuvia kuolemia:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16876293

  Lisääntynyt influenssarokotekattavuus ei vähennä iäkkäämpien ihmisten influenssasta johtuvia kuolemia. Rokotteiden hyötyä on huomattavasti yliarvioitu:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15710788

  Influenssarokotteet nostavat tulehdusarvoja raskaana olevilla naisilla ja tämä voi aiheuttaa raskausmyrkytyksiä ja keskosuutta:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21945263

  Influenssarokotteet aiheuttavat Guillain-Barrén oireyhtymää:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17101939

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15562126

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12763480

  Guillain-Barrén oireyhtymä ja rokotteet. Yhdysvalloissa suurin osa tautitapauksista liittyy influenssa- ja hepatiiti B-rokotteisiin:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19730016


  Uusi kanadalainen tutkimus todistaa, että influenssarokotteet tekevät sairaaksi:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/study-finds-flu-shot-really-does-make-you-sicker-the-canadian-press/

  BMJ:ssä julkaistu tutkimus todistaa, että sikainfluenssarokotteet eivät vähentäneet kroonisista sairauksista kärsivien ihmisten sairaalahoitoja. Päinvastoin, rokotteet lisäsivät riskiä sairastua sikainfluenssaan (samoin kuin lisäsivät sairaalahoitoja) 1-7 päivän kuluessa rokotuksesta.
  http://www.bmj.com/content/344/bmj.d7901


  Influenssarokotteet voivat aiheuttaa keskenmenoja
  http://www.magneettimedia.com/?p=9580

  Tutkimuksen mukaan influenssarokote tekee oikeasti sairaammaksi
  http://www.magneettimedia.com/?p=9575

   
 10. yksi äiti Vierailija

  Minä olen työssä, jossa kulkutaudit, flunssat ja influenssat kyllä jylläävät. 15 vuoden uran aikana en ole yhtään influenssarokotusta ottanut (niitä meille aina tuputetaan) enkä ole myöskään kausi-influenssojakaan sairastanut.

  Odotin esikoista sikainfluenssahuuman aikaan. En ottanut rokotusta vaikka siihen kyllä hirveästi painostettiin joka taholta. Sekä lapsi että minä säilyimme terveenä. Nyt odotan toista enkä edes harkitse influenssarokotusta.

  Jokainen tekee päätöksen itse. Inhoan painostusta asiassa, joka on kuitenkin jokaisen oma asia.

  Rokotusvastainen en fanaattisesti ole vaan olen itse saanut ja lapsellekin antanut muita rokotusohjelman mukaisia rokotuksia. Influenssarokotusta en vain pidä tarpeellisena enkä missään nimessä ota mitään (ylimääräisiä) rokotuksia raskaana ollessani.
   
 11. habibati Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.04.2007
  Viestejä:
  372
  Saadut tykkäykset:
  0
  Iso kiitos romulus vaivannäöstä. Kerrassaan mahtava postaus!
   
 12. Japanissa asunut Vierailija

  Miten tuo Japanin tutkimus on tehty, kun Japanissa otetaan yleisesti aika innokkaasti influenssarokotuksia?

  Lisäksi siellä mennään lääkärille ihan tavan flunssassakin, influenssasta (joka on TÄYSIN eri sairaus) puhumattakaan. En tunne ketään, joka pelkällä D-vitamiinilla itseään parantelee (eikä siellä ole edes tarvetta syödä D-vitamiinilisää, koska kalaa syödään niin paljon).
   
 13. Romulus Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.09.1999
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vastustuskykyä voi hoitaa ruokavaliolla.

  C-vitamiini
  D-vitamiini
  Sinkki

  Kunnon ruokaa.

  Näin ei tarvitse turhia piikkejä, joita ei ennemkään tyrkytetty.

  Tänä päivänä THL:llä on bisneksiä lääketeollisuuden kanssa ja siinä ei kenenkään terveys kiinnosta.
   
 14. ei Vierailija

  Rokote saattaa aiheuttaa pysyvää vastustuskyvyn heikentymistä. Ainakin sikainfluennsarokote tätä aiheutti.


  Tutkimus: Influenssarokotteen saaneilla 5,5-kertainen määrä hengitystieinfektioita (Health Impact News)

  Health Impact News: Hong Kongissa tehty tutkimus vertasi influenssarokotteen vaikutuksia, influenssarokotteen saaneilla oli 5,5-kertainen määrä hengitystieinfektioita verrattuna niihin, jotka eivät saaneet influenssarokotetta.

  Health Impact Newsin mukaan tutkimus on erityisen merkittävä, koska kyseessä oli aito kaksoissokkotutkimus - rokotettujen ryhmä sai Suomessakin jälleen tällä kaudella käytettävää Sanofi Pasteurin Vaxigrip -rokotetta ja vertailuryhmä sai suolaliuosta.

  Influenssan esiintymisessä ei rokotettujen ja vertailuryhmän välillä ollut tutkijoiden mukaan tilastollisesti merkitsevää eroa, eli rokotteesta ei ollut tutkimusnäytön perusteella hyötyä hengitystieinfektioiden lisääntymisen muodossa havaittujen haittojen vastapainoksi.
  Study: Flu Vaccine Causes 5.5 Times More Respiratory Infections – A True Vaccinated vs. Unvaccinated Study | Health Impact News  Hyvästit flunssalle
  Hyvästit flunssalle


  Ruotsalaisprofessori: Viranomaiset tiesivät Pandemrixin vaaroista, mutta eivät kuunnelleet
  Aamulehti


  Eli, työnantajienkin pettymykseksi rokotus ei vähentänyt sairaslomapäiviä, eikä myös sairaalahoitoja. On myös osoittautunut, ettei rokotuksista ole mitään hyötyä alle 2-vuotiaille lapsille. Hoitohenkilökunnan rokotukset eivät myöskään ole perusteltuja. On erikoista, että kausiflunssarokotteen on todettu altistavan H1N1 -influenssalle.
  FLUNSSAROKOTUS-HYPEÄ JÄLLEEN | | Blogi | Antti Heikkilä: Terveysklubi


  Tutkimus osoittaa, että influenssarokotteet eivät vähennä influenssasta johtuvia sairaalahoitoja:

  "Influenza vaccination did not reduce the risk of subsequent hospital admission among patients with vaccine failure. These findings do not support the hypothesis that vaccination mitigates influenza illness severity."
  No decrease in flu hospitalization from flu shots ? Vaccine Journal | The Refusers
   
 15. Helmikuu Vierailija


  Otin influenssa-rokotteen kun kerran ilmaiseksi sai. Mitään jälkitauteja tai sivuoireita ei siitä tullut missään vaiheessa, ei edes käsi kipeytynyt.
  Ja nyt on menossa rv 32+1.
  Henkilökohtaisesti en pelkää rokotteita, ja esim. hiuksiakin olen värjäillyt vaikka jotkut kammoaa sitäkin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti