Hae Anna.fi-sivustolta

Internet deittailu

Viestiketju osiossa 'Ihmissuhteet' , käynnistäjänä Plaza-tiimi, 26.11.2013.

 1. Plaza-tiimi Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  1 383
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oletteko koskaan kokeilleet nettideittailua? Nykyään kaikilla on niin kiire työrintamalla, että ylimääräistä aikaa ei riitä ulkona käymiseen ja kotona rentoutuminen hyvän kirjan seurassa kuulostaa paremmalta työpäivän päätteeksi.

  Mikä olisi nykyajan paras neuvo ihmissuhteen löytämiselle?
   
 2. paras neuvo.. Vierailija


  On kokeiltu jo monta vuotta ja voin sanoa, ainakin omakoht, että nettideitit on turhaa ajantuhlausta. On siellä niitä aikansakuluksi surffailevia, pilvin pimein, jotka ei ilmeisesti tiedä mitä ovat sieltä etsimässä...tod. näk. ei...mitään.
  Kyllä kaikki muut keinot kannattaa kokeilla, ja siellä työpaikallahan niitä isku-yrityksiä voi harrastaa voikka kahvitauolla tai ruokiksella, jos työ on niin kiireistä että vkn. loputkin pitää olla töissä.
   
 3. kokeiltu on Vierailija

  Pitkällä kokemuksella sanoisin että naiset löytää sieltä jonkinlaista, hyvääkin seuraa heti ja miehet joutuvat useimmiten roikkumaan palstoilla kuukausikaupalla ennen kuin ensimmäinenkään nainen on valmis tapaamaan livenä. Miesten näkökulmasta nettideitit on tänä päivänä toimimaton vaihtoehto. Kysyntää on niin valtavasti tarjontaan nähden.

  Ongelma on se, että sinkkumiehet ja sinkkunaiset eivät liiku samoissa fyysisissä ympäristöissä, ja netissä sukupuolijakauma on 80/20. Lisäksi netissä on valtavan paljon niitä jotka ei edes tiedä mitä haluaa.

  Ratkaisu on kehittää "nykyajan lavatanssit" eli mikä tahansa ajanviettomuoto, jonne sekä mies- että naissinkut hakeutuvat yhtä mielellään ja omasta aloitteesta, silmät parisuhdemielessä avoinna. Silloin sukupuolijakauma pysyy tasaisena, tutustumisen tarkoitus on kaikille selvä ja suhteet syntyy luonnostaan. Tällaista kaikille sopivaa ja ennen kaikkea kiinnostavaa ajanviettomuotoa ei tänä päivänä ole, sellaista ei ole kehitetty.   
 4. Toinen näkökulma Vierailija

  Nyt on pakko laittaa omakohtainen kokemukseni tänne, josko se vaikka innostaisi muitakin nettideittailijoita kärsivällisyyteen. Useimmat tuntuvat olevan sitä mieltä, että nettideittailu ei johda mihinkään. Omalla kohdallani kyllä johti. En tosin kauaa ehtinyt deittipalstalla ollakaan, kun tapasin mukavan miehen, jonka kanssa ensin kirjoiteltiin ja tutustuttiin muutama kuukausi ja sitten tavattiin. Ei se ekalla kerralla kolahtanut, eikä toisellakaan eikä välttämättä kolmannellakaan.

  Mutta kävi vain sellainen satumainen tuuri, että mies oli ihmisenä äärimmäisen mielenkiintoinen, järkevä, täyspäinen, hauska, mukava, huumorintajuinen, vastuuntuntoinen. Parisuhdetaustoiltamme olemme samanlaiset. Tarina on pitkä, mutta lyhykäisyydessään tällainen:

  Vuoden verran tapailtiin kavereina, ehkä jotain pientä yritettiin siinä välissä, mutta aika ei ollut oikea. Vuosi meni ja aika ilmeisesti oli oikea. Ensimmäisestä nettitapaamisesta on nyt neljä vuotta. Saman katon alla ollaan ja elellään ja elämä on oikein mallillaan.
   
 5. oma kokemus Vierailija


  Mikä olisi se nykyajan lavatanssi? Onhan näitä iltapäivä- ja muita tansseja, mutta kun ne on enemmän urheilua ja pitäisi osata vakiotanssien askelkuviot oikein ja hienosti. Ei sinne ole menemistä vanhenevan rokkimimmin ainakaan, joka häthätää foksit ja valssit osaa vaeltaa mukana. Mielelläni kyllä vanhanaikaisesti sanottuna sheikkailen kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa.
  Nuorten suosimiin paikkoihinkaan ei ole mitään asiaa ja siellä on muutenkin se viina liian isossa roolissa.
  Deittailutapahtumiin pitäisi olla ehdoton kielto satunnaista panoseuraa hakeville, vakisuhteessa oleville. Ne pilaa monet nettideittipalstatkin.
  Jos keksit jonkun uuden muodon, olen erittäin valmis sitä kehittämään ja viemään eteenpäin kanssasi.

  Nettideiteistä yksi avioliittoonkin johtanut kokemus, mutta eipä ollut kestävää laatua sekään, liika erilaisuus pitemällä juoksulla erotti. Tosin tämä olisi voinut tapahtua missä tapaamismuodossa hyvänsä. Olen joskus katsastanut tarjokkaita, mutta enää ei löydy uskallusta.
   
 6. tanssin taika Vierailija

  ei ole hävinnyt siitä 50-luvun ajoista, silloin nuoremmat miehenalut oli yleensä niin ujoja tai arkoja tassilavoilla, että piti nurkantakaa hakea rohkasut pullosta, itse olin enemmänkin hullunrohkea ilman viinaa, mut ei silläkään tyttöjä liiemmin hurmattu.
  Kyllä niillä sen ajan nuorilla oli paljon opittavaa ja vaikeeta se oli silloinkin hakea seuraa, vaikka oltiin lähes samanikäisiä.
  Nyt ei sitä ikä-eroa vierasteta niinkään, ainakaan tanssipaikoilla, 15v, sinne tai tänne , ei tunnu missään. Kyllä sun kannttas mennä sinne missä ikäluokkaenemmistö on lähellä sitä, missä näitä "veivaajia" ei käy. Perinteisillä lavatanssi askelkuvioillkin pärjää mainiosti, jos miehellä on selvät kuviot ja pystyt seuraamaan, ja pysyt rytmissä mukana, ja muista..iloinen hymy...sillä saat monta askelvirhettä anteeksi, tanssilavojen nirppanokat on ainakin minulle kauhistus.

  Joo, eipä ole hääviä kokemukset minullakaan nettipalstoilta, lähes 4v, opetti sen, että tyhjän saa pyytämättäkin, ystäviä kylläkin sain niistä muutamista, vaikka sitä kipinää ei syntynytkään missään vaiheessa.
   
 7. Tri Ana Vierailija

  Näkisin että nykyajan tutustumiskulttuurin ongelma on konkreettisen yhteisöllisyyden puuttuminen. 50-luvun tanssilavoille, ja vielä 90-luvulla discoihin tytöt ja pojat lähti kaveriporukoiden kesken. "Connecting People" -aikakausi varasti fyysisen läsnäolon tietoverkkoihin online/offline -elämäksi. Sosiaalinen media on nimenomaan media, tapa julistaa tietoa ja statuksia. Sillä ei ole mitään tekemistä tosielämän yhteisöllisyyden kanssa, sen kanssa että mennään ja tehdään porukalla. Meille on hyvää vauhtia kasvamassa sosiaalisesti yksinäinen sukupolvi, jonka ihmissuhdetaidot perustuvat ja rajoittuvat oman toiminnan julistamiseen ja toisten tekemisistä tykkäämiseen. Tälle sukupolvelle luontainen kanssakäyminen ja tutustuminen kasvokkain on huolestuttavan vaikeaa. Kumppanin löytäminen usein mahdotonta, sillä media luo molemmille sukupuolille korkeita odotuksia, mutta ei anna tilaisuutta toteuttaa niitä.


   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti