Hae Anna.fi-sivustolta

Iran tähtäimessä: ZioCon Bolton

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä K. Westerlund, 13.05.2018.

 1. K. Westerlund Vierailija

  Tiedätte varmasti, että mursuviiksi John Bolton on hiljattain saanut pestin Trumpin ulkomaanpoliittisena neuvonantajana:

  Youtube: "Zionist John Bolton Is An Israeli Double Agent - News Compilation"


  Bolton lienee niitä harvoja, jotka vielä katsovat Irakin sodan (2003-) olleen hyvä ratkaisu. Tämä on selvää tietäen, mitä mies edustaa. Kertauksena mainittakoon, että "neoconservative" ("neocon") viittaa pieneen, mutta vaikutusvaltaiseen ja puuhakkaaseen amerikkalaiseen poliittiseen ääriryhmään, jonka tavoitteena on USA:n maailmanvalta, kun taas "sionisti" ("zionist") tarkoittaa niitä, jotka katsovat nykyisen 1948 voimalla muodostetun Israelin valtion olevan "jumalainen oikeus" ja jotka sitä väkivoimalla ylläpitävät ja laajentavat.

  Bolton (kuten "neokonnat" yleensäkin) edustaa näitä molempia. Mutta mitä tällä kaikella on yleensäkään tekemistä minkään kanssa. Mitä se liikuttaa meitä täällä Suomessa?

  Aloitetaan tästä:

  Youtube: "The Truth About Israel´s Role in the New World Order"


  Tällä videolla selvitetään Syyrian sodan tausta. Se oli Hillary Clintonin mukaan "paras tapa auttaa Israelia". Tämä siksi, että ISraelin "varsinainen uhka" (palataan vielä tarkemmin tähän väitteeseen) on Iran ja sen kuviteltu tuleva ydinaseistus. Sekava ajatus, mutta kuvastaa hyvin näiden "ziokonnien" sairasta ajatusmaailmaa. Käytännössä tämä kuitenkin on johtanut siihen, mitä kenraali Wesley Clark on tuonut esille "seitsemästä maasta viidessä vuodessa", eli johtanut jatkuviin sotatoimiin koko Lähi-Idän aluella (eli käytännössä Israelin vaikutusalueella).

  Tarkastellaanpa Iranin tilannetta tarkemmin (tätä pohjustettiin jo edellisellä videolla):

  Youtube: "What the media Won't Tell You About Iran"


  Näillä videoilla painotetaan öljyn osuutta, mutta lopultakin öljy on vain eräs monista välineistä siihen varsinaiseen päämäärään eli maailmanherruuteen. Voitte kuitenkin olla varmoja siitä, että ellei maailma vihdoin nouse tätä aggressiivista maailmanmonopolipeliä vastaan, ei tule kestämään kauaa, ennen kuin ISrael on usuttanut USA:n Iranin kimppuun, tai ISrael itse, USA:n suosiollisella avustuksella, iskee Iraniin.

  ISrael on jo vähän väliä kokeillut kepillä jäätä, nyt viimeksi heti sen jälkeen, kun Trump oli irrottanut USA:n kuuluisasta Iranin ydinsulkusopimuksesta männä viikolla. Vielä syksyllä kuulosti tältä:

  Yle (3.10.2017): "Puolustusministeri Mattis hälvensi sodan pelkoa: "Iran-sopimus on Yhdysvaltojen etujen mukainen"
  https://yle.fi/uutiset/3-9864615

  Nyt junaa ohjaa Bolton, ja kannattaa kuunnella erittäin tarkkaan, mitä mies sanoo kohdassa 12.18 seuraavalla videolla:

  Youtube: "Israel Accused Of False Flag, Leaked Docs Reveal US Iranian Regime Change Plan & EU Reject US"


  Jos tämä mies saa tahtonsa läpi (ja miksei saisi, Trump on vannoutunut ISrael-fani!), lienee syytä olettaa, että sota Irania vastaan alkaa vielä tänä vuonna. Ja mitä tämä tarkoittaisi Suomen ja muun maailman kannalta? On ymmärrettävä, että Venäjä on mukana kuviossa jo Syyriassa, mutta Iran on sille "lempilapsi". Maailmassa ei enää ole montaa paikkaa, jonne USA maailmaa valloittaessaan voi saapastella astumatta Venäjän varpaille. Mitä se käytännössä tarkoittaisi, jääköön jokaiselle itse mietittäväksi.
   
 2. K. Westerlund Vierailija

  Mainitsemisen arvoinen yksityiskohta tältä videolta: kohdassa 14.15 näitä Iranin vallankumouksellisia ("Free Iran") fanaatikkoja huudattaa 911-iskuista vanha tuttu Rudy Giuliani (sionisti), silloinen New Yorkin pormestari. Hän oli tärkeällä paikalla iskuja valmisteltaessa, ja varmasti tehtävässään hyödyllinen, siinä missä WTC-kompleksin vuokraisäntä Larry Silversteinkin (ziocon).

  Ei ole sattumaa, että yhdysvaltalaiset zioconit kosiskelevat näitä kiihkomielisiä oppositiovoimia. Niiden teho on osoitettu jo niin useaan otteeseen ympäri maailman, kuten jo Afganistanissa ja Iranissa, Afrikassa ja Väli-Amerikassa aikoinaan, ja hiljattain niin Syyriassa kuin Ukrainassakin.
   
 3. K. Westerlund Vierailija

  Olennainen kysymys on tietenkin: onko Iran uhka kenellekään? Onko Iranin johdolla pyrkimys saada atomiaseita, haluavatko he todella tuhota Israelin tai muuten hyökätä ympärilleen?

  Tässä muutama länsimainen näkökulma asiaan:

  Youtube: "Ken O'Keefe - US Military Fights 4 Israel - Iran not the Threat! (Part 1)"


  - Tällä videolla (kohdassa 18.35) näemme esimerkin, kuinka Israelin pääministeri Netanjahun liikuttavalla sinnikkyydellä vuodesta toiseen seisoo selostamassa maailmalle, kuinka hilkulla Iranin ydinasesuunnitelmat jo ovat (jota hän on harrastanut ainakin vuodesta 1992 jokseenkin säännöllisin väliajoin, viimeksi jokunen viikko sitten).

  Youtube: "Noam Chomsky Answers Iran Question"


  - Viisas mies terävine kielineen laukoo rehellisiä totuuksia todellisuudesta.

  Korostettakoon vielä, että väite siitä, että Iranin presidentti olisi sanonut, että Israel pitäisi pyyhkiä pois ("wipe out") maailmankartalta on silkkaa vääristelyä.

  Vihaako Iran länsimaita ja länsimaisia periaatteita? Jos olette nähneet kuvia Iranista joskus 1960-luvulta, tiedätte, että länsimaista menoa siihen aikaan vielä ihannoitiin:

  Daily Mail online: "Iran before the revolution shows a stunning contrast"
  http://www.dailymail.co.uk/travel/t...nning-photos-reveal-life-Iran-revolution.html

  Kuten aiemmissa linkittämissäni videoissa kerrottiin, British Petrol muiden muassa alkoivat toisen maailmansodan jälkeen pumpata Iranista öljyä länteen pilkkahintaan, eli käytännössä varastivat sitä kunnon siirtomaatyyliin. Tästä suivaantuneina iranilaiset valitsivat johtoon Mohammed Mossadeq'in, joka heitti BP:n ulos maasta. Tämä johti sitten siihen, että CIA järjesti 1953 maassa vallankumouksen (operaatio Ajax) ja asetti nukkejohtajan shaahi Reza Pahlavin valtaan. Kun tämä korruptoitunut heppu ei sitten ollut iranilaisten mieleen, valtaan pääsivät lopulta fundamentalisti-islamilaiset ajatollat, jotka johtavat maata edelleen (kas, kuinka historia toistaa itseään: aivan samoin on käynyt muuallakin ympäri Lähi-Itää, vaikkei vielä Syyriassa, missä al-Assad vielä on pitänyt paikkansa).

  Ehkä mahdollinen länsivastaisuus näillä seuduilla voisikin olla ihan lännen itse aiheuttamaa? Ei, he eivät vihaa "vapauttamme" ja "demokraattisesti valittua hallitusta" (Bush 20.9.2001, kts. alla). He halveksivat sitä omahyväistä törkeyttä ja ylivaltaa, jolla länsiglobalistit ovat vuosikymmenestä toiseen saapastelleet muihin maihin, manipuloiden, riistäen, tappaen ja tuhoten.

  Youtube: Bush - Why do they hate us?
   
 4. K. Westerlund Vierailija

  Netanjahu - jäljet johtavat sylttytehtaalle

  Tässä Blackstone Intelligence Networkin pieni kooste Israelin pääministerin pitkästä törkeän valehtelun historiasta:

  Youtube: "The Truth About Benjamin Netanyahu's Anti-Iranian Propaganda"


  Kohdasta 10.40 selvä todiste siitä, mistä valheelliset syytökset Saddam Husseinin "joukkotuhoaseista" ovat peräisin. Tätä en itsekään tiennyt ennen kuin nyt sen omin korvin kuulin. Tämä samalla on jälleen selvä todiste siitä, mistä USA:n Lähi-Idän ulkopolitiikka saa suuntansa.

  Sama mies käyttää aivan samoja valheellisia tarinoita nyt kääntääkseen maailman vihan ja lännen sotilaallisen mahdin Irania vastaan.

  Seuraavassa tämä terävä tuubisivusto käsittelee Trumpin kabinettia, joka selvästi on koottu uutta sotaa silmälläpitäen. Sieltä löytyy juuri niitä samoja naamoja, jotka johtivat valheellisin perustein Irakin sotaan, ja ylipäänsä pahimpia ziocon-sotahaukkoja, joita maa päällään kantaa. Mainitaan myös (kohdassa 05.40) "maailman suurin asekauppa ikinä" Trumpin ja Saudi-Arabian välillä:

  The Independent (17.5.2017): "Donald Trump to announce 350bn arms deal with Saudi-Arabia - one of the largest in history"
  https://www.independent.co.uk/news/...deal-sale-arab-nato-gulf-states-a7741836.html

  Suurin tai ei, pyrkimys Lähi-Idän militarisoimiseen on kuitenkin selvä. Artikkelissa mainittu pyrkimys aikaansaada "Arabi-Nato", on selvä osoitus pyrkimyksestä luoda Pohjois-Atlantin liiton rinnalle toinen länsiglobalistien ohjaama sotakoneisto muuta maailmaa vastaan.

  Että tämä "Blackstonen" vetäjä Jake Morphonios tietää mistä puhuu, siitä osoituksena myös hänen osuva ennustuksensa (kohdassa 19.12) siitä, kuka seuraisi potkittua Tillersonia presidentin ulkopoliittisena neuvonantajana - ja miksi.

  Tässä vielä toinen edellistä videota komppaava amerikkalainen katsaus:

  Youtube: "Netanyahu is Baiting the U.S. Into Invading Iran Because 'WMDs' - Feeling Déja vu?"


  Tiedättehän, kuinka patologiset valehtelijat pyrkivät saamaan vastapuolen vaikuttamaan valehtelijalta. Ja jatkavat valehteluaan kerta kerran jälkeen, vaikka jo olisivat jääneet kiinni valheistaan. Sairaalloiselle valehtelijalle hänen valheellinen maailmansa on täysin totta, eikä siksi voi muuta kuin jatkaa harhassaan elämistä, ja tehdä kaikkensa, että muutkin "kääntyisivät hänen uskoonsa".

  Kun tällainen henkilö pääsee johtamaan maailmaa, maailma menee vakavasti väärään suuntaan. Sillä valheita tarvitaan vain, kun kaupataan kehnoa tuotetta.
   
 5. Syyria pyytää Vierailija

  Asukkaitaan palaamaan:

  Syyrian ulkoministeriö kehotti syyrialaisia palaamaan kotimaahansa

  Syyrian ulkoministeriö kehotti sodan aikana jättämän maan kansalaisia palaamaan kotimaahansa.
  Tämän ilmoitti SANA: n virasto, joka viittasi Syyrian ulkoasiainministeriön viralliseen edustajaan.
  Syyrian ulkoministeriö totesi, että tällä hetkellä suurin osa maasta on vapaa militantit.

  On huomattava, että Syyrian viranomaiset ovat valmiita takaamaan kansalaisten turvallisuuden ja infrastruktuurin toiminnan.
  Ulkoministeriötä kehotettiin myös nostamaan Syyrian viranomaisilta seuraamuksia.

  Aiemmin SAR-presidentti Bashar Assad ilmoitti, että hän ei sallisi länttä osallistua Syyrian palauttamiseen .
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti