Hae Anna.fi-sivustolta

IS-leireillä olevat suomalaiset saa palata kotiin?

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 12.12.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Luin jutun ruotsalaisisovanhemmista, joka oli hakenut useampia lapsia sieltä pois ja sitten yhteiskunta sijoitti näitä lapsia sinne sun tänne. Piti lapsista vain yhden.
   
 2. vierailija Vierailija

  Lukutaito kadoksissa? Kuka sanoi, että leireillä ei saa huudella katuvansa? Luuletko, että journalistille kertominen on vaaratonta? Olet naivi.
   
 3. vierailija Vierailija

  Yksi ongelma on myös se, että minkä maan kansalaisia nämä lapset oikeasti ovat? Isisterroristeilla oli monia vaimoja ja osa vaimoista huoltaa myös toisen vaimon lapsia. Myös jesidejä käytettiin synnytyskoneina ja heidän lapsiaan kaapattiin jotta heistä kasvatettaisiin uusia jihadisteja. Syyllistyykö Suomi lapsia charterkoneilla roudatessaan kansainväliseen lapsikaappaukseen.
  Ihmetytti myös, että toimittajien mennessä leirille, leirin viranomaise sanoivat ettei suomalaisviranomaisten lista täsmää heidän tietoihinsa. Eli ketä siellä kaapujen alla ollaan Suomeen tuomassa.
  Käsittämättömiä riskejä, niin kansalaisten turvallisuuden kannalta kuin oikeudellisessa mielessä eli parasta jättää ne sinne, ja tuoda vain dna testeihin perustuen orpolapset Suomeen.
   
 4. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 626
  Saadut tykkäykset:
  297
  Ei se ole kovin helppoa tunnistaa niqab-naisia, kun heidän kasvoista näkyy vain silmät. Videoissa olevat niqab-naiset ei ole helposti tunnistettavissa videon perusteella, ääntänsä voi aina muuttaa hieman.
  -
   
  Last edited: 17.12.2019
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 626
  Saadut tykkäykset:
  297
  Eiköhän suomalaisnaiset joudu siellä sitten tunnistamaan itsensä jollakin tavalla ja suomalaisnaisen tuntee eroon esim, dialektista kun hän puhuu englantia, siis useimmiten.
  Lapset joita äiti hoitaa, on heidän, oli lapset omia tai adoptoituja ja lapset on suomalaisia äitinsä mukana.
  -
   
  Last edited: 17.12.2019
 6. vierailija Vierailija

  ei se nyt ihan niin mene.ei suomalainenkaan voi tulla thaimaasta lapsilauma mukanaan ja sanoa, että nämä ovat nyt omiani.
   
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 626
  Saadut tykkäykset:
  297
  Ei tietenkään. Asiasta on sovittava. Jos naisella on vieras lapsi hoidossa, orpo lapsi, voi se lapsi saada turvapaikan naisen omien lapsien ohella. Humaanisuus. Suomi on humaaninen tässä asiassa, siis isis-naisissa.
  -
   
  Last edited: 17.12.2019
 8. vierailija Vierailija

  Ihanko totta? Oman leirin muut asukkaat ei tiedä mitä leirissä tapahtuu vai?
   
 9. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 626
  Saadut tykkäykset:
  297
  Eikö?
  Luulisin huhujen liikkuvan sielläkin aika nopeaan. Mutta isis-naiset on karastuneita, ei he taida vähästä säikähtää
  -
   
  Last edited: 17.12.2019
 10. vierailija Vierailija

  Eikö kyse ollut katujista? Taidat tietää heistäkin kaiken, kuten aina. Yksi edustaa kaikkia ja kaikki sitä yhtä. Entiset kirjoituksesi yleistämisen vääryydestä on sitten mitätöity :).
  Kommentointi kanssasi onkin ihan yhtä tyhjän kanssa.
   
 11. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 626
  Saadut tykkäykset:
  297
  Katua coi paljon jos haluaa pelastaa elämänsä. Tiedätkö kuka heistä katuu tosissaan ja kuka katuu päästäkseen takaisin Suomeen? Minä en ainakaan tiedä.

  Jos olen tyhjä kirjoittaja, älä kommentoi, sillähän siitää pääset ;)
  -
   
  Last edited: 17.12.2019
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 626
  Saadut tykkäykset:
  297
  Asia on selvä ja eiköhän ne naisetkin pääse sieltä pois, vaikka sitä ei ihan suoraana sanota.

  Ovat varuillaan netissä räyhäävien takia ja persujen. :)

  Hallituksen al-Hol -linjaus: Selkeä tahtotila kotiuttaa lapset niin pian kuin mahdollista, aikuisten avustamiseen ei ole velvoitetta

  Hallitus antoi kymmenkohtaisen periaatepäätöksen al-Holin leirillä olevien suomalaisten auttamisesta.
  ....johtavana ajatuksena on, että hallituksen tahtotilana on kotiuttaa lapset niin pian kuin mahdollista. Aikuisten avustamiseen ei ole velvoitetta. Viranomaiset harkitsevat jokaisen henkilön kotiuttamista tapauskohtaisesti.
  Leirillä oleviin aikuisiin suomalaisnaisiin sama moraalinen velvoite ei ulotu, presidentti arvioi. Suomen kansalaisina heillä on kuitenkin oikeus konsulipalveluihin.
  – Ongelma tulee, jos lapsen auttaminen estyy siksi, että tosiasialliseksi ehdoksi tulee äidin sisällyttäminen samaan apuun. Linjaus tästä on keskeinen, niin hallituksen päätöksessä kuin välikysymyksessä, Niinistö totesi.


  -
  -https://yle.fi/uutiset/3-11120693
   
 13. vierailija Vierailija

  Olet ihme keskustelija. Jos joku katuu niin katuu. Siihen ei kuuluu se tiedätkö sinä tai joku muu joka ei ole valitsemassa palaajia kuka katuu "oikeasti" olemistaan osana epäinhimillisiä tekoja? Kuten hallitus linjasi: Aikuisten avustamiseen ei ole velvoitetta. Viranomaiset harkitsevat jokaisen henkilön kotiuttamista tapauskohtaisesti. Siis viranomaiset. Yritä olla hyppimättä sinne tänne noissa kirjoituksissasi. Tai ilmaise edes jollain tavalla että tuot jotain rinnakkaisongelmaa esille. Ja keskustele siitä asiallisesti ilman tyhmiä piikkejä kanssakeskutelijalle. Kun puhutaan katumisesta niin tähän asiaan liittyen puhutaan sen katumisesta että on lähdetty yhteisöön joka on tehnyt vääriä tekoja. Ei valehtelusta tai kieroilusta.
   
 14. vierailija Vierailija

  Pekka tai Lauri siin taas marisee :LOL::LOL::LOL: voe poijjaat rakkaat.
   
 15. vierailija Vierailija

  Mun mielestä hyvä, että lapset haetaan turvaan.
   
 16. vierailija Vierailija

  Mun mielestä lapsista ainoastaan orpolapset olisi tuotavat Suomeen, ja sairaat. Vanhimmat näistä lapsista ovat jo naimisissa ja heillä sikiö sisässä. Jos virkamies ei tuo lasten vanhempia, niin ihmisoikeusprofessori eräs entinen kommunisti, tulee varmasti nostamaan Suomea vastaan kanteita EIT:ssä. Kusessa ollaan. Olisi parasta olla jättää lapset sinne, ja erottaa heidät eri leireille.
   
 17. vierailija Vierailija

  Tämä on tosi vaikea asia päätettäväksi ja olen iloinen etten ole itse päättäjän asemassa. Tämä hetkisen tietoni nojalla ajattelen, että äidit ovat ollee aikuisia lähtiessään sinne ja tehneet tietoisen päätöksen terroristijärjestön riveihin menemisestä. Koska ovat suomalaisia, eivät ole voineet välttyä median tiedottamisesta aiheesta ja näin ollen siis ovat varmasti olleet tietoisia mistä on kyse. Lapset taas ovat syyttömiä tilanteeseensa ja siksi lapsia pitää ehdottomasti auttaa pääsemään sieltä pois. Koska naiset ovat suomen kansalaisia eikä näin heiltä voi kansalaisuutta ottaa pois, tulkoot omin keinoin sitten suomeen, mutta mielestäni heille ei saa lapsiaan antaa takaisin eikä edes tapaamisoikeutta - liian riskialtista sille, että äidit alkavat aivopestä lapsiaan uudelleen.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti