Hae Anna.fi-sivustolta

Iskin keskellä päivää

Viestiketju osiossa 'Suhteita ja kohtaamisia' , käynnistäjänä Onnekas mies, 08.08.2014.

 1. Onnekas mies Vierailija

  Työni puolesta kävin säännöllisesti eräässä toisessa yrityksessä työparini kanssa. Eräänä päivänä huomasin, että sinne oli ilmestynyt aasialaisen näköinen nuori tyttö. En sen koommin häntä huomioinut, mutta viikkojen kuluessa jotenkin vaistosin, että välillämme on jotain. Hän moikkasi minua iloisesti, vaikka emme olleet edes tutustuneet. Ja se ujo hymy!

  Joskus ihan nopeasti vaihdoimme pari sanaa työhön liittyen, mutta meillä ei ollut mahdollisuutta jutella ja työparinikin (vanhempi mies) "hengitti niskaan". Sain tytön nimen selville eräästä paperista ja päätin tilanteen niin salliessa jutella hänen kanssa.

  Kirjoitin käyntikorttini kääntöpuollelle kotinumeroni ja varasin sen taskuun. Sitten eräänä kauniina päivänä työkaverini meni edeltä ulos ja minä jäinkin tytön juttusille. Hirveän monta minuuttia en voinut käyttää, mutta varmistin vielä kysymällä hänen nimen ja hän kertoi itsestään ja minäkin pikaisesti esittelin itseni. Hän oli huomannut että välillämme on jotain ja kysyi ujosti olenko kiinnostunut. Niin minäkin ja kellon tikittäessä armottoman lujaa ja läsnäolijoiden tuijottaessa (siltä tuntui) annoin hänelle käyntikorttini ja poistuin.

  Työparilleni kerroin viivästyksen syyn ja hän ihmetteli kuinka nopeita me nuoret olemme. :)

  Tuo tyttö tuli käyntieni yhteydessä usein juttusille, mutta soitti vasta reilu kuukausi tapahtuneesta. Oli kätkenyt tunteensa sydämeensä ja tutkiskeli asiaa siellä. Hänen esimies hymyily punastellen, koska tajusi että "hänen tyttö" on ihastunut minuun.

  Huh kuinka tytteli oli innoissaan, kun saavuin paikalle. Keltään läsnäolijalta ei asia jäänyt epäselväksi ja ties mitä huhuja meistä jo liikkui, vaikka suhdetta ei vielä ollutkaan.

  Itse ehdin jo vaihtaa katseeni toisaalle mikä oli tytölle järkytys, mutta olemme edelleen todella hyvät kaverit ja tapailemme joskus. Ehkä tämä oli se tarkoituskin.


  Iskemisessä ei ole mitään pahaa eikä sitä pidä mitenkään hävetä.
   
 2. Ahas haas Vierailija

 3. hihhih Vierailija

  Ap:llä on hyvä mielikuvitus. Mullakin on ja unet sen mukaisia. Näin viime yönä unta, että tuurasin Madonnaa. Unessa olin hyvinkin samannäköinen kuin hän. Minut tuunattiin hänen vaatteisiin, oli verkkosukatkin ja korkeat korot. No, ekaks piti harhauttaa kävelemällä kadulla noissa vaatteissa ja ihmiset hoki, että kato, Madonna. Oli kiva olla Madonna, kun oli vartijatkin ympärillä. Sitten ne tuumas, että mun pitää tuurata sitä Madonnaa lavalla, jos sille tulee väsy, että kun vaan auot suutasi, niin tulee laulu nauhalta. No, onneksi ei tarvinnut, ois niin nolottanut mennä lavalle. Tosiaankin oli kiva kävellä pitkillä säärillä verkkosukat jalassa. Sitten heräsin ja harmitti, kun en ollutkaan Madonnan näköinen.
   
 4. teillä Vierailija

  mutta tuohan on hienoa jos kaksi ihmistä kohtaa toisensa!!! onnea ei tarvitse hävetä!
   
 5. ToimiNäin Vierailija

  Useinhan naiset juuri haluavatkin tulla miesten lähestymiksi. Se onkin vain se suuri kysymys, että miten lähestyä ilman että vaikuttaa moukalta tai oudolta. Lisäksi usein naiset haluavat lähestymisiä vain hyvän näköisiltä miehiltä. Aasialaiset naiset ovat kauniita ja maanläheisiä. He eivät välitä niin paljoa miesten ulkonäöstä ja hyväksyvät kökömmätkin lähestymisyritykset. Silti voi olla vaikeaa lähestyä kaunista aasialaista naista, jos naisen kauneus jännittää. Siksi on hyvä tietää muutamia perusasioita. Tässä kirjoituksessa on kerrottu, miten löytää hyvä aasialainen vaimo: http://www.asumaansuomeen.fi/ulkoma...alaista-miesta/thaimaalainen-nainen-vaimoksi/
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti