Hae Anna.fi-sivustolta

Jano-juoma

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä kookosmehu, 05.12.2004.

 1. kookosmehu Vierailija

  Saako kraanavettä juoda ja onko juotavat halpoja Porto Das Dunasissa? Löytyykö kaupoist sellaisia elintarvikkeita mitä suomesta löytyy?
   
 2. Zak Vierailija

  En ole ollut Porto das Dunasissa, mutta ei ole mitään syytä epäillä, etteikö siellä saa kaupoista kaikenlaisia juomia aivan samoin kuin muuallakin Brasiliassa. Kraanavettä ei kannata juoda, kaupasta saa pullotettua vettä, 1,5 litraa maksoi ainakin Recifessä hieman yli realin eli noin 35-40 senttiä. Samalla hinnalla saa myös olutpullon. Trooppisista hedelmistä puristetut aidot tuoremehut ovat hieman kalliimpia, olisiko ollut jotain 3-4 realia/litra (suurinpiirtein euron verran), mutta ovat todella hyviä. Eri mehuja kannattaa maistella hotellin aamiaispöydässä. Paikalliset alkoholijuomat ovat myös halpoja, mutta tuontiviinat yllättävän kalliita.

  Kaupoista saa kaikenlaista ja toisin kuin Suomessa, ainakin Recifessä oli supermarketti, joka on aina auki, siis sanamukaisesti 24 tuntia jokaikinen päivä. Tässä kaupassa (Pao de Acucar nimeltään) oli ihan kaikkea mitä suomalaisessakin kaupassa.

  Mainitsemiasi kookospähkinöitä myydään kadulla, hinta pari-kolme realia. Mukava jano/välipala, jos pitää kookoksen mausta, itse en oikein välittänyt.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti