Hae Anna.fi-sivustolta

Jatkuva bakteerivaginoosi, neuvoja kaivataan!

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä hajuherne, 07.11.2014.

 1. Oiva Rutanen Vierailija

  Noiden tulehdusten parantamiseen tarvitaan Antibioottia-mutta Ei Tehotonta Lääke-Antibioottia vaan Antibioottia hyötybakteereiden muodossa. Syö noita kolmea tärkeintä bakteeria+nopeuta hoitoa näin:

  ................jatkuu.
  Vaikeasta hiiva-tulehduksesta paranet nopeammin kun avaat kapselin valmiiksi ja selälläsi maaten laitat pehvan alle korokkeen (=tyyny, tms) ja varistat 1.kapselin mhb-jauheen suoraan emättimeen. Sekä kumppanisi pestyyn/kosteaan terskaan/esinahkaan mhb-jauhetta. Mikäli kumppanisi hiivatulehdusta ei hoideta yhtä-aikaa sinun kanssasi, niin seuraavassa yhdynnässä kumppanisi tartuttaa sinut uudelleen!

  Vältä lääke-Antibioottia! Yksi Antibiootti-kuuri "tuhoaa" limakalvojesi hyöty-bakteerit 1-2.vuodeksi, eli saat takapakkia rajusti! Voit korvata Antibiootin käyttämällä yllä lueteltuja kolmea hyöty-bakteereita 30.kapselia/vrk (=90.miljardia bakteeria/vrk). Yleensä riittää 1.sessio, mutta voit toistaa session tarvittessa useampanakin päivänä, koska oma immuuni puolustuksesi vahvistuu joka sessiolla! Huom. Immuuni-puolustus mittarin löydät "Lääketiede vs. Terveystiede"-sivulta. Tarvittaessa käytä sivulla-hakua!
  Jatkuu............
  http://maitohappobakteeri.omasivu.f...rit-tarkea-ala-lammita-mikroaaltouunissa/#top

  Kehitin testit siihen:
  1.Missä kunnossa immuunipuolustus-järjestelmäsi on ja
  2.Mikä on hoitamattomien oireilujen taso:
  ..........jatkuu
  A. Oireilu-osumista poistuu noin puolet(=50%) kun muutat puhtaisiin tiloihin.
  ...
  B. Loput oire-osumat ovat jo-tulleita vaurioita elimistössäsi, joiden korjaamiseksi tarvitaan Lactobacillus-bulgaricus Antibiootti-bakteeri lievän-mutta laaja-alaisen tulehduksen parantamiseen kahden tärkeimmän:
  1.Lactobacillus-asidophilus ja
  2.Bifidobacterium-bifidum ja/tai lactis lisäksi.
  Huom! Jäljelle jääneet noin 20-oiretta ovat Lääke-tieteelle PARANTUMATTOMIA(!!?) sairaus-oireita, he kun eivät halua ymmärtää että Antibiootin korvaaja on keksitty jo.
  Ei "pyörää" tarvitse uudestaan keksiä!
  ...
  C. Kun kymmenkertaistat La+Lb+Bif hyötybakteereiden saannin(=10kapselia/vrk), niin paranet myöskin 10x nopeammin, esimerkiksi tällä konstilla 1-vuoden paranemis'aika saadaan nopeutettua reiluun kuukauteen!
  ...
  D. Kun kolme-kymmentäkertaistat La+Lb+Bif hyötybakteereiden saannin(=30kapselia/vrk), niin 1x30kapselin annos vastaa Antibiootti-kuuria, jonka voit turvallisesti toistaa tarvittaessa useampanakin päivänä!
  ...
  E. Olet terve vasta sitten kun:
  1. 6x2h välein toistetun pintalämmön(=kainalosta)-mittauksen keskiarvo on 36,4-36,8 C astetta, sekä
  2. Oiretesti-osumat ovat 5-osumaa, tai alle(=0.....5), sekä
  3. CRP-arvosi(=verestä) on 3, tai alle(=0....3)!
  *Huomioi seuraava:
  -Vaikka olet "Terve-tasolla" sinulle voi kerran-pari vuodessa tulla esimerkiksi korvatulehdus jonka hoitamiseksi tarvitaan Antibioottia-eli autetaan omaa immuunipuolustustasi hoitamaan tulehdus pois-mutta ei Lääke-antibiootilla-vaan L-a+L-b+Bif 90miljardin "Antibioottia" Hyötybakteereina!
  ...
  F. Käytä Oiretestin tulkinta-ohjeita käänteisenä kun parannat itseäsi-mm hajuste-yliherkkyytesi katoaa kun oireilusi laskee alle 17-osumaan!
  ...
  >>>>>>>>>>>>Huom: Älä missään nimessä käytä tähän hoitoon lääke-antibioottia!
  Jatkuu......
  http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/laaketiede-vs-terveystiede/#top
   
 2. Oiva Rutanen Vierailija

 3. Ei enää kutinoita Vierailija

  Peskää alushousunne AINA 60 asteessa. Toimii!
   
 4. vierailija Vierailija

  hiiva, diflucan auttaa, saa ilman reseptiä apteekista, maksaa n. 10€
   
 5. vierailija Vierailija

  Lactal Balance on yhtä tyhjän kanssa. iSay-emätinkapselit toimivat mielestäni parhaiten, ja itse käytän niitä kerran pari viikossa, jotta vaiva pysyy pois. Tämän ansiosta en ole joutunut käyttämään antibiootteja 3-4 vuoteen. Jos harrastaa seksiä uuden miehen kanssa, kortsu päälle vaan. Joillekin miehille kortsu tuntuu olevan ongelma, osa (=fiksut) taas vaatii että käytetään aina. Kannattaa olla itse olla yhtä lailla fiksu ja vaatia, että kortsua käytetään. Ihan turhaa lässytystä, jos joku väittää ettei viitsi kortsua käyttää, mutta nuorena sitä helposti ajattelee, että pitää mukautua siihen mitä toinen haluaa. Ei pidä. Oma terveys etusijalle.
   
 6. vierailija Vierailija

  Moi! Tosi vanha kysymys, mutta kannattaa heittää kuukuppi pois jos on ollut tulehdus. Se voi jäädä siihen.

   
 7. vierailija Vierailija

  Sperma on emäksistä ja emätin on hapan. Jotta emätin toimii kunnolla sen ph:n on oltava hapan. Ph:n muuttuminen emäksisemmäksi altistaa huonoille bakteereulle, hiivalle ja bakterriovaginoosille. Joten hyvät ihmiset jos kärsitte hiivasta tai bakteerioivaginoosista ja vielä todella rajusti, niin vaatikaa mies-parterianne käyttämään kumia! Kondomit kehiin! Se ei tee sekdistä yhtään epämiellyttävämpää, tai huonompaa. Vaan on vastuullista ja naisen kehosta, ja terveydestä huolehtimista teiltä kummaltakin. Ja käyttäkää liukuvoidetta, jossa on maitohappoa, jonka ph on alhaalla ja josssa on mahdollisimman vähän sokereita esim glyserolia. Kannattaa lukea tosi tarkkaan siis sisällysluettelo. Ja hoidattakaa parnerinne. Eli parneri myös lääköriin ja hiivakuurille! Ja parnerin peniksen peseminen ennen ja jälkeen seksin ja parnerin muu hygienia esim käsi-hygienia hyväksi. Kädet pestään aina ennen seksiä!
  Seksi on kaikista pahin rasite naisen emättimelle, koska siinä siirtyvät bakteerit miehen peniksestä ja erityisesti naisen välilihasta ja peräaukosta virtsaputkeen ja emättimeen, se oikeasti tekee ihmisen sairaaksi.
  Joten KORTSUT käyttöön ja apteekista saatavat itsehoito vaginageelit ja mautohappoa sisätävät kapselit ja voiteet. Ja lääkäriin.
  Ja partnerit lääkäriin kanssa. Koska heidän kassa harrastamansa seksi juuri aiheuttaa kyseisiä kamalan ikäviä vaivoja. Vastuu naisen terveydestä on myös heillä!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti