Hae Anna.fi-sivustolta

Jedimämäinen, Buddhalainen.islamilainen. gnostilainen ym tunteiden kohtaaminen ja niiden kanssa ys

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä KARSJEDISENSEIOPETTAJA, 08.06.2017.

 1. Komppaan Vierailija

  Kuten myös kaikki valtauskonnot, nekin ovat jännällä tavalla "oppeja" ja "teitä", jota pitkin kulkeva pääsee johonkin "korkeampaan". Jos Jedismi ei ole uskonto, miksi se on Briteissä laskettu uskonnoksi? Jos se ei ole uskonto, mihin tarvitaan edustamaasi "aatteellista yhdistystä"? Mihin tarvitaan sinua aatteen johtajana? Kaikki nuo ovat uskontoon viittaavaa niin väkevästi ettei sitä voi olla huomaamatta.

  Se on sillä tavalla yksinkertaisesti, että sitä mitä ei näe ja mitä ei voida tai haluta todistaa, ei ole olemassa. Minäkin voin väittää yhtä, toista ja yhtätoista, mutta ilman näyttöä, sitä ei ole.

  Eli mitä siis väität on se, että jollain tavalla Jedit ovat selvästi vajavaisempia tunteiden käsittelyssä, kuin me "tavikset". Se on surullista sinällään ja vaarallista, jos uskonto on kyseessä.

  Kirjoita se sitten niin, että sen ymmärtää. Voin aika kirkkain silmin sanoa, että kuka tahansa tekisi niin, ellei Suomen laki tekisi auttajasta rikollista.

  Hyvyys ja pahuus eivät ole noin mustavalkoisia käsitteitä. Ne ovat vähintään ympäristön, tapahtumien ja henkilön moraalisen kasvatuksen ja käsityskyvyn, sekä tietenkin henkilön omien päätösten aikaansaannosta. Se on myös näkökulmakysymys: Joku seikka toisen toiminnassa voi olla toisesta "pahuutta", jos se on henkilön moraalikäsitystä vastaan. Tämä toinen henkilö ei näe asiaa samalla tavalla, eikä varsinkaan välttämättä edes tiedosta "tekevänsä pahaa" - ja kyse voi olla ihan mistä hyvänsä asiasta.

  Hieno korkkiruuvi-vastaus. Sanoit yhden asian ja samassa lauseessa mitätöit sanomasi. Toistan edelleen kysymyksen: Jos Jediys ei ole uskonto, miksi se on saanut uskonnon aseman Briteissä?

  Eli asiaa, mikä ei ole uskonto, opetetaan uskonnon tunnilla? Etkö huomaa lainkaan vikaa logiikassasi? Kyllähän ne ristiretket ja inkvisitiokin auttoivat ihmiskuntaa henkisessä kehityksessä. Mikäs sen parempi, kuin valosapeli vyötäisillä kerrota asiat vain eri tavalla.

  Se vaatii sen verran paljon rahaa, että väittäisin aika kirkkaasti, että ilman isoa lottovoittoa sinulla ei elinaika tule riittämään ja päätellen siitä miten paljon koko tämä juttu pyörii sinun ympärilläsi, projekti romutetaan viimeistään siinä vaiheessa kun sinun maallinen taivallus päättyy.

  Edelleenkin: Jos se on filosofia, miks se on jo saanut uskonnollisen aseman joissakin maissa ja sinä olet käynyt puhumassa asiasta uskonnon tunnilla? Koko hommassa on niin vahva uskonnollinen pohja että pitää olla aika sokea ettei sitä näe. Jos teillä on riittävästi seuraajia, verottaja kiinnostuu yhdistyksesi rahaliikenteestä. Siinä vaiheessa uskonnollisen aseman haku alkaa kummasti kiinnostamaan.

  Mutta koko asian ydin on se, että henkilö edelleen uskoo johonkin. Silloin halu estää sodat ja väkivalta ei ole ihmisen oman päätöksen takana, vaan se on uskon asia.

  Vulkanuslaiset ovat synnynnäisesti tunteet tukahduttava rotu, joka osaa korvata sen kylmällä loogisuudella. Esimerkiksi sairaus voi aiheuttaa vulkanuslaisessa tunteiden kontrollin menetyksen. Sille oli siis syynsä, että Kirk syrjäytti Spockin siinä tilanteessa, eikä sillä ollut "graniitin ja maalattiana" kanssa mitään tekoa muualla kuin vain sinun päässäsi.

  Et selvästikään joko osaa lukea kirjoitustani, tai tulkitset sen tahallisesti väärin. En missään vaiheessa kirjoittanut että kysymys olisi vihasta. Kysymys oli negatiivisesta tunteesta, jonka käyttö oman henkensä ja omaisuutensa puolustamiseen on täysin hyväksyttävää, jos tilanne niin vaatii.

  Otetaanpa seuraava skenaario:
  Heräät kahdelta yöllä siihen, että ulko-ovesi lukko lyödään tuhannen palasiksi ja ovi revitään auki. Saat itsesi ylös sängystä, lasit naamallesi ja valot päälle. Pääset ulko-oven liepeille ja näet henkilön kädessään sellainen astalo, jolla sinut saadaan hengiltä varsin helposti ja nopeasti. Henkilö on sinut nähdessään jo ottamassa askelia kohti sinua aikomuksenaan lopettaa olemassaolosi, sanomatta sanaakaan, aloittamatta mitään dialogia. Sinulla ei ole vastavuoroisesti mitään asetta tarjolla - edes pleksistä vääntämää valosapeliasi. Kysymys on reaalimaailman tilanteesta. Miten toimit?
   
 2. Komppaan Vierailija

  Mitä ymmärsin, se sai lukot sen jälkeen kun moderaattorit katsoivat Sivusta seuraaja-nimimerkin kirjoituksen perään tulleet kirjoitukset liian koviksi. Ne poistettiin ja ketju lukittiin. Sivusta seuraaja on sen jälkeen ollut hiljaa.

  Jos hänet on bannittu tai kirjoitukset kierrätetään hyväksyntään erikseen (mihin tämä palstaohjelma kykenee), se eriarvoistaa kirjoittajat täällä ja se on pahempi uhka, kuin kulovalkean tavoin leviävä Kars Skywalkerin Jediuskonnollinen hapatus.

  Tämä siis minun mielipiteeni yksistään.
   
 3. Master Skywalker Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  14.03.2017
  Viestejä:
  656
  Saadut tykkäykset:
  329
  Jos jediys ei ole uskonto, opetettakoon sitä filosofian tunneilla, mikäli sitä ylipäätään koulussa on opetettava. Itse miellän sen tavaksi ajatella, en uskonnoksi.

  Vaikka minäkin olen johtaja, on eromme tässä asiassa, Kars, siinä, että minä johdan larppiporukkaa, sinä aatteellista yhdistystä. Kyllä, meditoin paljon, harjoittelen miekkailua ja pyrin elämään rauhallisesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että johdan aatetta; ihmiset ovat halunneet kuulla lisää ja oppia, ja olen sen heille suonut. Eivät kuitenkaan pelkästään larpista vaan myös meditoinnista, uninäyistä ja muutenkin henkisyydestä. Opetan ketä vain, mihinkään katsomatta. Suvaitsevaisuus ja ymmärtäväisyys ovat henkisyyden vahvoja periaatteita.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 524
  Saadut tykkäykset:
  60
  Niissä kpuluissa joissa olen käynyt uskotonon opettsja on enämään ollut filodsovian oprttaja kun uskonoon sew on musdya iha hyvä kehitys suunta eli usdkonnon unniy niissä kpuliissa ovast oleet enemmän folosovian tunteja kun uskonoin tunteja losäkdsi oo käynyt muotrten kesä leitolölä puhumassa jedyidestä , toisena puhja oli skeptikko käytiiin sivusxa ,mielenkiinyoinen väittely toisia kunnoittaen . Toki sitä voidaan opettaa fillsofian tunnilla , mutta jos uskonoon ja filosofian opetasja on sama siihen voi silloin käydä uskonoon/filosobvisan tunti . Meidöt kyitsuutu kouluun nimem omaan uskonnoon tunnille jonka oprttsja oli filoovian opettaja myöskin eli uslonnon tunnit oli enemään filosovian tunteja kun uslkonnon tunteja . Meillä o jo jatkosa tulossa kahdessa sukupolverssa nuorempien padavan kokelas oppilasinen olessa 15 vuoota . eli klyllä jsyko on turvattu yhdidtykdelle ja toiminnslle kyllä . Käyttäisin kungfua ja ninjalikdsitimgin taitoa eli lamauttavaa muttei vahingoittavaa . ja kykujä jedi kykyjä joita en voi tässä ääneen sanoa koska ne on salaisia . Meillä on paljon vahvempi psyyke in teillä tavikdolla juuti täydellidsen graniitin ja maalatiian ansiosta , te ette tunnu vain käsitytävn ,kuinka suuret voimat meilä on .

  Teidän tavisten voima pitäsi lisätä henkienen satas´tuhat kertaisiksi jottsa se vastaisi jedipadeaswean kokelaan henkistä voima tasoa . jotta se vastaisi Jediritarin voima tssoa se pitäsi ola jo miljoona kertanen , jottzee vasstaisi jedimeststarin voima tasoa jotta se vcastasisi suuren jedimestadin tasoa sen pitäisi ola miljardi kertanen , jotta se vastsasi suur jedimestsrin voima tassoa sen pitäisi olla trilrjiona kertanen , meissäö on sekä demonmi että enkeki edustettuna . kuvalliesti . Jedi tartvii vankan graniitin ja maalattian pysyäkseenm valossa . Ajatus leikki Jos te saisitte jedin voimat suur mestariun hetkessä teidän olonne oisi täydellisemn kestämätöln teidän läheisemnne ihmetteklisi , miten sinusta olisi tullut noin hilltömiä raivo kohtauksia saava tulivuori , sinä joutuidsit toteamaamn en hallitse itseäni henkistä olemuxtasni . Olen kuin demoni ja jos kus j harviiun enkeli.

  Olosi olisi suoraan sanotuna kestämätön ja jedi kykjernm takia huomaisitr äkkiä olevasi suljetulla oasastolla hullina roio päänä .

  Näin suuri jedovoima vaikuttasi tavikseen . Hän tulisi voimien ja kykyjen kanssa ihan hulluksi hänen olernsa olisi kestämätön .

  Meille se tilanne joksa olisi teille tavikelle kestämätön on ihan normaali tila vankan graniittimde ja maalattiian ansoista ja vankan äitmaan maadoiutukdsen .

  Te ettee tunnu tajuavan sitä jos tavis antaa vihalle vallan tai raivolle hän ei muutu elävänä kuolleeksi , mutta jos jedi antaa vihalle vallan tai raivolle tai kostolle jedi muutttuu elävänä kuolleeksi Joka vastaa elokuvasa kuvatun Darth Vaderin tilaa tai pahimmillaan Keisarin eli Darth Shidouksen tilaa konkreettiesti . Realimaailmassa .

  Jedikoulutiksen saanut Jediritari pystyy palamaan pimeyden ja valon välitilasta takssin valonpuolelle . Mutta se ei ole helppoa vaan äärimäsen vaikeaa siinä pitää vertasus kuvin , kiivetä laittaa jää radat jalkaam ottaa hakut käsiin kiivetä muont evetrestin huippu semämän korkruteenm pystyä jäätä . Jos tippuu Darht Sidouksen tasolle se on mastksankasna pitää kiivdtä 20 tuhatta metriä pystyä jäätä .

  Jos te maallokot joudutte tämmöseeen tilaan te ette pystyisi pääsemään siitä pois vaikka kävisette spykologolla rtai spykiatrilla pimeyden voimat pitäisi teidät oteessanne niin totaaliesti . olen itse ayttranut täläseen tilaan joutuneita tyyppejä alien sieluja , kuvaavaa että he olivaty käyneet vuosia spykiastrilla ja psulkologilla , siitiä huolimsta he eivät , päässeet valoon ilmnan mun apua .,. He olivat luovuttaneet täysin luulivat etteivät koskaan pääse pois pimyden voiman puolelta . Kuvaavaa oli että , yksi heistä oli spykitari ja psykologi . hän luisyi täysin pimeyden voimien takia kokonaan . Mun ansoita häb on palanut ammatiinsa ja oprttanut voimista muille spykiatsille ja skykologeille spykologisen termilogian kautta . Voimasta asiaa h ei voi opettasa sitä jedin sanoin jos hän opetasi jedin sanoin he pitäisivät häntä kajahtaneena , sekopäänä he eivät valitttavsti ehkä koskaan tule ymmärtämään voimien maailmaa täysin se on heille täysin vieras . Hänen piti muuttaa jedin kieli psykiarin kieleksi jotta he eivät pitäneet häntä hulluna ja kajahteneena .

  Me Jeritarit ja mestarit pystumme pääsemään siitä tilsta valoon .

  Mutta se on joka kerya kun kiipeiädsi muomt evertestin kokoiden pystun jääseinän , toki se tekee yhä teräksisemmäksi uhä vahnrnnksio olon , muuta kodka on niin tuskaidsen vaokeaa päästä psiitä pimryden valon rajalta valoon emme halua sitä kokea . Sollä silloin kolemme elävältä sanan mukaisesti muutemme demonreoksi eläviksi hirviöokdsi .

  te taviksette muutu näin me jedit muutumme . Emme todellaskaan halua antaa vihalle raivolle valtaa sillä siloin muutammu demonreksoi sanan mukasesti . Muutemme yhtä komkreettiesti kun Darth Vader ja Darth Sidous Star Warsissa . Ja siitä tilaara palaamainen on tuskaisen vaikeaa jopa jedile . Jokasione krrta kun koemme sen se syö meitä sissältä todella paljon vaatii aikaa siitä paliyuonen paljon .

  Emme halua kokea sitä se on niin vaarallidta jopa meille .
  te tavikset voitte antaa vihalle raivolle vallan huoletta te ette kuole elävältä kuten me jedit teemnme silloin. Me muutumme demoneiksi konkkreettiesti
  kuten kotisivullakin lukee jedin tiessä on riskinsä mutta se antaa myös paljon sille soveltuvalle . Nille jotka valitdemme oppilaiksi


  Englanissa se on uskonto se on tavallaan valitettavaa koska se on meistä filosiovua ja mestrein polku missään päi muuallka maaolmaa dse ei ole uskoto vaan filosdobvia , musta jedeyis ei milään tavalla täytä uskonnon normeja ja mitä tulee verottajaan saamme kyllä joka vousi jo kyselyt veroilmpiuyuksen muodossa joka vuosi se ei ole meille uutta .

  mutta emme koskaan tule olemaan uskonollinen yhdistys koska , jedyis ei ole uskonto .

  t Kars Skywalker Jedimestari

  VOIMA OLKOON KANSSASANNE
   
 5. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1 250
  Saadut tykkäykset:
  449
  Meillä taas lukiossa on uskonnon ja psykologian opettaja sama. Hänen mieli harrastus uskonnon tunneilla on kritisoida eri uskontoja. Ja minä voin sanoa suoraan, että mielestäni uskonnot eivät ole saaneet mitään hyvää aikaan, mutta tunteet ovat.
  Mitä näihin Karsin "ei-tunteita" höpötyksiin tulee sanon seuraavaa:
  Ensinnäkin olen samaa mieltä kuin aiemmat kirjoittajat ja tahtoisin lisätä aseveljeni arvon Master Skywalkerin esimerkkiin käytännöllisen esimerkin. Ota kahden euron kolikko ja aseta se pöydälle niin, että se seisoo reunallaan. Näin sinulla on tunteet, mutta ne ovat tasapainossa.
  Muutenkin, kuten olen usein sanonut "hallittu viha vahvistaa."
  Mitä Kars sinun sanomiseen siitä, että Jedi ei ole uskonto haluan sanoa erittäin ikävän asian. Se on se, että sinä puhut siitä aivan kuten Jedien oma Jeesus joka saarnaa Jumalan sanaa.
  Ja vielä tunteista. Minulle kerrottiin koulun historian tunnilla viime syksynä, että n. 75 % sodista on aloitettu uskontojen, ei tunteiden takia. Otetaan esimerkiksi Isisin terroristit. Miksi muslimit tappaa toisia muslimeita? Koska heidän mielestä nämä toiset muslimit eivät ole oikeita muslimeita. Toinen esimerkki. Miksi Hitleri alotti sodan, jos unohdetaan aluevaltaukset? Koska hänestä juutalaiset olivat harhaoppisia.
  Etkä selvästikkään ole lukenut kaikkia Star Warseja, sillä mielestäni Yodan aikainen ritarikunta hajosi juuri heidän sinisilmäisyytensä takia. Kun Luke perusti akatemiansa hän ei kieltänyt tunteita, vaan meni jopa itse naimisiin rakkaudesta. Jos Yoda ja muut olisivat hyväksyneet Force Sentinelit jotka käyttävät sekä valoa että pimeyttä kaikki olisi mennyt paremmin.
  Ystävällisesti. Master Starkiller
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. Komppaan Vierailija

  En saanut mitään selvää tuosta kirjoituksesta. En siis kertakaikkisesti yhtään mitään.

  Kung Fu:n tuosta kyllä tunnistan, mutta mikä ihme on "ninjalikdsitimgi" ? Yritin käännellä ja pyörittää tuota päässäni monta kertaa, mutta lähin osuma, jonka sain jotenkin kehitettyä oli englanninkielinen sekasotku "ninja-like stigma", joka ei kuulosta järkevältä. Tulee väkisin sellainen tunne että nyt vain kirjoitit sanan "ninja" ja jatkoit sitä vain spämmimällä näppäimistöstä satunnaisia kirjaimia, saaden sen näyttämään etäisesti joltain itämaiselta itsepuolustuslajilta, mikä haiskahtaa tekaistulta ja herättää kysymyksen, että miksi?

  Sitä mitä ei näe joko kiistattomasti dokumentoituna tai omin silmin, on minulle identtisesti yhtä kuin perätön väite.

  Eli Padawanin henkinen voimataso = normaali ihminen x 100 000 ja tämä lisääntyy 1 x 10^3 per titteli, paitsi Jedimestari, jonka voimataso hyppää "lievästi" sanottuna enemmän?? Selittäisitkö miten tuo voimataso mitataan, mikä on käytetty mittayksikkö? Alan jostain syystä haistamaan tässä tekoselityksiä.

  Miksi tuo sinun verranto kuulostaa enemmän Sithiltä, kuin Jediltä (vrt. "Olen kuin demoni ja joskus harvoin enkeli")? En ole enää yhtään varma olenko nyt varmuudella tekemisissä Jedin kanssa.

  Anteeksi kuinka? Eli jos Jedi antaa vihalle tai raivolle vallan, hän muuttuu joko hengityskoneen varassa kulkevaksi Frankenstein-kaljupääksi, tai kaapupäiseksi perunaksi? Elokuvassa molemmat olivat kyllä ihan eläviä olentoja, jotka kykenivät tekemään asioita, kuten johtamaan Imperiumia.

  Hakut kädessä 20km jääseinää tuskin on ongelma ja saat sen kuulostamaan paljon helpommalta, kuin vuoren seinämää kiipeäminen.

  Aika kovat puheet. Ilman nimiä ja todisteita en voi valitettavasti muuta sanoa kuin että olipas eeppinen satu.
   
 7. Master Skywalker Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  14.03.2017
  Viestejä:
  656
  Saadut tykkäykset:
  329
  Karsin edelliseen kirjoitukseen viitaten:
  Todellinen mestari ei kersku kyvyillään, voimillaan, niiden tasoilla tai itsestään. Hänellä ei ole mitään syytä tehdä niin. Tunnistatko, Kars, itsesi tuosta?
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 524
  Saadut tykkäykset:
  60
  Eli vertasin miltä teistä teistä taviksista tuntuisi jos saisitte jedimestarin tuuri suur voima tason itsellenne hetkessä. ilman pitkää tottumista ja vankkaa graniittiaa ja maalattiaa ja maadoitusta voima tasioihin totutaan pikku hiljaaa meditoiden ja henhenvittoja saaden suur jedimerstsrtille se olo tila noin väkevän voiman kanssa on harmoninen ja täydellisen rauhallinen .
  tein ton vertauksen jotta käsitätte kuimka suuret voimat jedeillä on jedi tie ei ole leikin asia siinä on vaaransa , tuo asteikko sitheillä on sama kaltanen mutta pimeyeteen ja deminien voimiin suuntauen .

  Voiman tasapaino falanssi ja harmonia määrittää sen hyvin pitkälle onko jedi vai Sith siksi jedi ei koskaan anna vihalle täyttä valtaa sitä eri anna edses forse sentinel sitä tarkoittaa halittu viha koska jos jedi antaisi vihalle täyden vallan , hän ei olisi enään jedi vaan Sith lordi . Ensin Darth Vaderin kaltanen eli tyyppi jossa on pahaa paljon mutta myös hyvää sitä tarkoittaa Darth Vader taso se on pimeyden ja valon välitila Darth Shidous tason Sithhillä ei lle enään yhtään hyvyttä olen tavannnut myös Jedimestarina myös tämän kaltasia . Voiman tasapaino harmonia falanssi tekee jedistä jedin ei mikään muu jos , ei ole falasssia harmoiniaa , tasapainoa ,graniittia ja vankkaa maalattiiaa ei ole jedi . vaan sith sinulta katsomstta Sithin kosto Ei Darht Vader alun perin ollut mikään kaljupäinern vaan hyvin oman tukkasnsa omaava sith Lordi Darth Vader Mustavarissa taistelussaan obi wan kenobia vastaan hän hävisi ja tippui laavaan ja tukka paloi hän jäi henkiin vihan migrodilogrideja luovan voiman asiosta ja palpatinen joka pelasti hänet loi hänestä Darth Vaderin kypärän kanssa .

  siksi korostan niin paljo tätä maalattiaa ja tämän graniitin ja maalittian luonti tekisi kaikelle hyvää jokaidelle ja itämsenfilosofian eli jedi filosovian syvällinen ymmärtäminen . jos kaikilla olsi jedin psyyke ja eli psyyke ruostymatonta hapon kestävää terästä jas sydäntimattia maailmassa valittsisi täydellinen rauha Jos ihmisillä kaikilla olisi tämä graniitti ja maalattias syvälliesti ymmättynä itämsainen filosofia kukaan ei löisi ketään missään kukaan ei ryöstäisi ketään ,kukaan ei tappaidsi , murhaidsi ketään kukaan ei raiskasi ketään mutta , tähän pääsemiseen menee tuhansia vuosias mutta kaikki aikanaan mutta se vaatii paljon aikaa mutta, sen eteen me teemme työtä täydellisen maailman rauhan ja täyllisen rauhan ja harmoinian kaikkien ihmisten kesken . Me tiedämme kuinka suuren muutokden täydellinen mielen rauha falanssia tasapaino saa aikaan pelottrommden kanssa sitä ennem olot kwartsia Tuon jäkjeen olet hiottu timantti olet täysin eri ihminen siksi suurin osa Jedeidtä' muuttaa nimensä myös valmistumisen myötä muuksi toine syy on se että tavallista nimeä ei yhdisttä jedi nimeen . Ja sillä toki suojwlemme läheisiä ystäviä ja sukulaiaia mutta . Me olemme täysin eri ihmnen jediksi valmistumiden jälkeen voi yhtä hyvin itseltään olinko mimä joskus tuollainen vastaus hyvin kaun sitten . Jedi muttuu täydellisesti eri ihmiseksi kwartsisdta hiotukdi timantiksi ero o todella iso . Tiedämme miten hyvää tämä granitin ja maalattian ja jedifilosofian oppnen steräslsisen psyykkeen ja timanmtisen sydämeen olemus tekisi kaikille , sen jälkeen ole ihan täysin eri ihminen kokonaisvaltasesti .

  tilaa voi sanoa hyvin jopa valaituneeksi ero entdeen minään verrattuna on todella valtavan suuri emmen olit kwartsi möhkäle kun granmiitroi ja masalattia on valmis olet hiottu hehkuva timantti ero olemukdssa on valtava . lightfighttignin eli kevyt ninja taito ninja taito on lamauttava muttei satuttava ninja taitol . Siitä eikä muudta lue mitään eikä pidäkään lukea sen opoiui vain jedi ja ninja voiman kautta . Sensein oprttanana koska väärät häikälemättlämtr tahot voisi käuttää sitä väärin joteb älä tuhlaa aikkaa sen etsimieemn netidstyä et ,mitään löydä maintraa ligtfijtinggidta t Kars Skywalkker Jedimestari
  VOIMA OLKOON KANSSANNE ps salaisen tatije i syytä pysyä salaosina
   
 9. Master Skywalker Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  14.03.2017
  Viestejä:
  656
  Saadut tykkäykset:
  329
  Kars:
  Valaistuminen liittyy tajunnan eri tasoihin ja kosmoksen ymmärtämiseen, ei Voimaan.

  Darth Vader pelastui Mustafarista, koska Sidious pelasti hänet ajoissa. Siinä vaiheessa, kun hän oli laavan lähellä (hän ei pudonnut laavaan vaan sen läheiseen tuleen), ei hänellä ollut voimia käyttää minkäänlaista voimaa.

  Puhut Voiman tasapainosta. Tarkoitat kai, että perinteiset Jedit käyttävät valon puolta ja pyrkivät välttämään pimeää? Mikä tasapaino se sellainen on? Minusta sinä et ole oikea henkilö kertomaan, mitä Force Sentinelit tekevät, tai mitä he eivät tee. Tämä siksi, että et ole itse sellainen.

  Ymmärtääkseni Jedit pyrkivät välttämään vihaa kokonaisuudessaan, eivät pelkästään hallitsematonta sellaista.

  Puhut sekä Voiman että mielen tasapainosta. Jos tarkoitat, että mielen on oltava tasapainossa, se on totta. Jos taas Voimaa, et tarkkaan ottaen itsekään ole valon puolella vaan harmaassa hämärässä.
   
 10. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1 250
  Saadut tykkäykset:
  449

  Kars, oletan että falansilla tarkoitat englannin kielistä sanaa balance. Olenko oikeassa?
  Lisäksi voin olla Skywalkerin kanssa samaa mieltä. Sinä olet paasannut minulle koko sen ajan kun olen tuntenut sinut siitä, että minä olen sith tai jossain rajalla kun en luovu niistä kyvyistä jotka tekevät minusta Force Sentinelin. Ja juurikin Force Sentinelit ovat tasapainossa Voimassa, sillä me käytämme jedien ja sithien kykyjä tasapainoisesti. Sinä olet aina puhunut siitä, että jedi on jedi vain jos pysyy valossa. Oma mielipiteeni tästä on kuitenkin se, että Yoda, Mace Windu ja muut kukistettiin juurikin samasta syystä.
  Lisäksi sinä jatkuvasti puhut taviksista, ja ainakin meillä kotipuolessa se on erittäin alentava nimitys. Lopeta se, niin sinusta saattaa vielä tulla sellainen Jedi kuin tahdot.
  Master Starkiller
   
 11. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 524
  Saadut tykkäykset:
  60
  Niim aimakiun mnä pa perinteidemn jedintiem kulkijst pyrkivät välltämään vihaa emme käytä sitä edes missää'n kovissa tilanteissa no valaistuminen liityy voiman osin kun on saavuttamut suuret tasot niin voi nähdä voima kautta universumin koko naisuudsen tätä tarkoitin ja se liittyy valaistumiseen . kuljen tänäpäivänä shadows jedi tiertä jota Mase Windu kulki käyttöäen saagea että shadowsia guuardiaa emn lulje harm,aissa sävyissä käytön voimaa kyllä nykyän laajemmistsa koko nais alueelta muttza kuljre hyvin puhtassa valossa. mutt< jos tätä shadowsia tarkoitit harmailla sävyillä ymmärr'n sen silliuh mutta shadows on musta puhdasta valonpolkua vielä tosin paljon tarkempaa mutta te sentinelit kuljette muakiun vielä tarkempaa polkua mä en itxse pystyisi olemaan force sentinel mutta ymmärän nykyään sen suunnan hyvin .
   
 12. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1 250
  Saadut tykkäykset:
  449

  Sen, että et Kars pystyisi olemaan Force Sentinel voin uskoa oikein hyvin. Saat usein sellaisia tunteenpurkauksia, että jos olisit Force Sentinel sinusta tulisi Sithi hyvin usein.
  Kuitenkin tahtoisin pyytää, että et puhuisi sellaisista asioista joista et tiedä itse mitään. Jos kaltaisteni kyvyistä täytyy puhua jätä se minun tai Master Skywalkerin tehtäväksi. Jos nimittäin puhut kaltaisteni kyvyistä voit tehdä, ja olet jo tehnytkin suuria virheitä ja jotkut voivat saada niistä väärän kuvan. Ja uskoisin, että olet saanut näistä kyvyistä tietää jonkin pelin kautta. Sanon kuitenkin sinulle, että pelit voivat hyvin helposti valehdella. Niitä ei nimittäin välttämättä ole tehnyt kukaan oikea Force Sentinel, joten hän on voinut keksiä osan kyvyistä tai jättää joitakin pois. Esimerkiksi sen, että Force Sentinelit voivat käydä vapaasti turvallisia keskusteluja demonien kanssa. Sinä pidät sitä huonona, mutta minä teen sitä hyvinkin usein.
   
 13. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 524
  Saadut tykkäykset:
  60
  tavallinen lyhenne tavis se ei ole mulle haukkuma nimi no me olemme käyneet pitkän keskusdtelu tästä aikanaan saähköpostilla jätetään tämä aihe sinne .

  En pidän teitä tasavertasidia jedinä meidän rinnalla olen oppiunut ymmärtämään hyvin nykyään force sentileliä muttaen voisi itse kulya force sentolnelin tietä kutdsuinhan minä teidät tänne kristallipaloon , molemmaay sekä sinut että Master Starkiullerin koska pidän teitä tasaveryaisina jedeinä nykyään . Kyen polen teille sanonut star wars old repupupllic jedi pelim kautta opin tajuamsaan force sentilneliä hyvin kun siinä apuna in entinen keissari jka kulkee siinä force sentinel tietä . Tänä päivänä tajuan yhä paremmin . Kiitos teidän kanssa käytyjen mien liinoiden keskustelujen , eilönän ne ole psrsta jättää salaisidten tietojon osiolle . Tiedän toki että en tiedä vieläkään teidän tiedetternnä kun sen osan mitä olrtte mulle kertonut . Ja Mace Windu olisi voittanut Darth Sidouksen jos Anakin ei olisdi siihen puutyunut , palatine hämäsi anakinias tahallaan . telkonsa jälkeren anakin lyhidtyi tuoliin ja sanoi mitä mitnä olen tehnyt eli katui tekoon , mutta anakinilla ei ollut enää pako tietä hönen olkio pakko valita sithin tie ,jotta myöhemmin pysty pelastamaan poikansa. mutta , kuten tiedämme palstinen ja Mase Windun kohtalo on päärtty jo aiemissa episodeissa .
   
 14. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 524
  Saadut tykkäykset:
  60
  Mutta lupaan kyllä että jätän sen teidän osalle kunhan olen tällä vain palstan kulkijana muille halunnut osioittaa laajempaa ymmärrystä sentinelistä . Mutta jätän sen selittämsen jatkoissa teille tasavertaiset force sentineli jedit jotku asiat on munkin mielestä syytä jättää vain meidän jedien välisikdsi eikä tuoda niitä tänne palstalle olen siitä samaa mieltä kun te kaikkii ei tänne kuulu .
   
 15. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1 250
  Saadut tykkäykset:
  449

  Joudun olemaan taas kanssasi eri mieltä. Minusta Sidius olisi voittanut Windun, vaikka Anakin ei olisi ottanut osaa taisteluun. Sidius ei kuitenkaan käyttänyt esim. salamointia tai kuristusta. Olet monta kertaa yrittänyt väittää, että shadow kyvyillä voi estää kuristuksen, mutta yhtä usein minun on ollut pakko sanoa, että ne voi estää vain jos tietää miten ne tehdään. Joten jos Sidius olisi kuristanut Windua Windu olisi kuollut. Luke oli hyvä jedi, mutta silti hän olisi hävinnyt Sidiukselle ellei Vader olisi ottanut osaa heidän taisteluun.
  Mielelläni pitäisinkin ne sähköposteissa, mutta sinulle on pakko toistaa joitakin asioita. Eikä peleissä voisikaan olla kaikkia Sentinelin voimia, sillä niistä suurin osa on sellaisia joita ei levitellä ulkopuolisille. Ja jokaisella Sentinelillä on joitakin kykyjä joita muilla ei ole. Tämän voinee myöskin arvon aseveljeni todistaa. Meillä kummallakin on sellaisia kykyjä joita toisella ei ole.
   
 16. Master Skywalker Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  14.03.2017
  Viestejä:
  656
  Saadut tykkäykset:
  329
  Voin kyllä. Force Sentinelin kykyihin vaikuttaa myös se, millaisen tien on pimeällä puolella kulkenut.
   
 17. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 524
  Saadut tykkäykset:
  60
  Ja haluan sanpa että et ole 25 vuoteen saamut yhtään raivo kohtausta jedinä sentinl tie ei vain tunnu omalta tieltä se ei oo mun juttu mnun juttu on shadows mä haluam kulkea jedintetä kun Mase Vindu tai Yoda en force semtinel jedin tietä , toki ymmärrän että pelissä ei voi olla kun ripaus force sentinelistä .
   
 18. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1 250
  Saadut tykkäykset:
  449

  Anteeksi, mutta luulin sinun saaneen viimeisimmän bännin siksi kun olit raivostunut jollekkin siitä kun tämä oli levittänyt julkisesta lähteestä löytämäänsä sinuun liittyvää tietoa tänne.
   
 19. SS2 Vierailija

  HUOM! Moderaattorit ovat ottaneet "Sivusta seuraaja"- ja "Komppaan"-nimimerkin kirjoitukset pakkomoderoinnin alle.

  Koko väittämäsi tuntuu pullistelulta ja täysin turhaan. Miksi kukaan, oli se tavallinen ihminen tai Jedi, sen saisi hetkessä, jos kerran Jedikin sen ympärillä joutuu tanssimaan pitkään ja hartaasti?

  Koko Jedinä oleminen kuulostaa koko elämän kestävältä taistelulta negatiivisia tunteita vastaan ja jatkuvalta tasapainoilulta pimeän ja valon välissä. Kuulostaa vahvasti siltä, että koko Jedin elämä on yhtä "kärsi, kärsi; kirkkaamman kruunun saat"-vääntöä, joka tuntuu kaikkea muuta kuin elämisen arvoiselta elämiseltä.

  Eli väität siis, että jos Jedipadawan antaisi vihalle täyden vallan, hän nousisi välittömästi Sithien arvoasteikossa Darth Vaderin kanssa rinnakkain? Joko sinun käsityksesi Sithien hierarkiasta on puuttellinen tai Sitheillä on hierarkia hienojakoisempi. Aika jyrkkä siirtymä Jedillä on Sithiksi, jos tuo on näkemyksesi.

  Olen katsonut kaikki Star Wars-elokuvat, joten tiedän kyllä mistä puhun. Darth Vader (Anakin Skywalker) ei laavaan pudonnut, vaan sen viereen ja hänen vaatteensa syttyivät palamaan. Missään kohtaa elokuvaa ei selitetty sanaakaan hänen selviytymisensä olleen Midichlorianeista kiinni (ja itse jättäisin Midichlorianit omaan arvoonsa muutenkin). Referoinkin hänen ulkonäköään Jedin Paluu-elokuvassa, kun Luke otti hänen maskinsa pois hänen sitä pyytäessä.

  Varsin kaunis ajatus, mutta eriarvoisuutta esiintyisi silti ja niin pitkään kun eriarvoisuutta esiintyy, esiintyy diskriminaatiota jossain muodossa. Leikitäänpä ajatuksella, että kaikki - ja tarkoitan ihan kaikki - omaisivat tuollaisen psyykeen ja olisivat hyviä. Sitten kaikki haluaisivat olla vielä rahtusen parempia ja jos nyt ehkä vielä rahtusen vielä parempia ja ennen kuin tajutaankaan: PAM!: Kaikki ovatkin totaalisen pahoja. Universumissa on kyllästyspisteensä ja kun se täyttyy, tapahtuu katalyysi, jonka kautta universumi hakeutuu tasapainoon takaisin. Kaikki eivät vain voi olla hyviä eikä sellaista ideaalitilannetta tulekaan, että kaikki universumissa olisivat niin tasa-arvoisia, ettei mitään konfliktia tai erimielisyyttä tulisi ikinä. Universumi ei ole "yksinapainen", vaan pyrkii jatkuvasti tasapainoon. Jos tätä perus-seikkaa ei Jedi käsitä, on hän jo pahasti hakoteillä.

  Ei, vaan olet silloin aivan totaali huijaus. Saat toki kvartsista hiottua "timantin", mutta todellisuudessa saat vain sen ulkomuodon, ilman mitään oikean timantin ominaisuuksia, eli et todellakaan saa siitä yhtä kovaa, kuin timantti. Saat vain nätin värisen kiven, siinä kaikki. Jos olet kouluja käynyt yhtään, varmaan tiedät, että timantti syntyy hiilestä, joka on todella kovassa paineessa. Silloinkin se on vielä hiomaton timantti, joka on vain jännän näköinen möhkäle. Vasta kun timantti hiotaan, se on sellainen, jona sen tunnet - ja se leikkaa kvartsia varsin tehokkaasti.

  Teräs on pehmeää tavaraa, kun sen altistaa riittävän koviin olosuhteisiin. Jos sydän on puolestaan kvartsista tehty "timantti", ei kannata kestävyyden puolesta ihmeitä odottaa.

  Google löysi lähteesi noin minuutin hakemisella, kas näin:
  http://www.kung-fu.ro/index.php/off.../arbitration-for-kung-fu-light-fighting-sanda

  Minulle tämä vain sanoo sen että:
  A) valehtelit minulle vasten naamaa ettei tieto löydy,
  B) valehtelit minulle vasten naamaa että sen oppii vain Jedi- ja ninjataidoilla ja
  B) valehtelit minulle vasten naamaa että kysymys on ninjataidosta vaikkei ole.

  Miksi Jedimestari valehtelee? Oletko oikeasti Jedimestari?? Alan pahasti epäilemään sinua ja tarkoitusperääsi ja sitä kautta myös edustamaasi tahoa.
   
 20. Edinburgh Vierailija

  Kuvaamasi kaltainen elämäntyyli johtuu siitä,ettei sellaisen harjoittaja ole vielä sisäistänyt taitoa. Kun on vielä harjoittelijan/aloittelijan asteella, kaikki on hankalaa ja kärsimystä ja kaikkeen täytyy keskittyä enemmän kuin normaalisti. Tulee tehtyä virheitä, ylilyöntejä, jättää huomioimatta seikkoja, joita tulisi huomioida, täytyy kontrolloida, epäillä, pelätä jne. Kun sitten sisäistää taidon, taitoon liittyvä toimintaa tulee luonnostaan ja automaattisesti.


  Sithien eräs paras puoli on siinä, että he eivät yritä piilottaa pimeää puoltaan, vaan ovat sille ja sen suhteen rehellisiä: he ovat mitä ovat. Jedit koettavat piilottaa pimeän puolensa, kontrolloida sitä ja sen vuoksi elokuvissakin näemme jedien tekevän mitä typerimpiä virheitä, vain pimeän puolen _pelkonsa_ tähden. Sithien virheet taas eivät juonnu pimeän puolen pelosta, vaan vallan himosta. Joka, ironista kyllä, on sama vika, joka jedeilläkin on (jedit yrittävät saada kaiken oman valtansa ja omien lakiensa alle, sithit niin ikään omiensa). Se valon ja rakkauden tie todellakin on näiden kahden ääripään välillä. Siellä on suurin voima, sillä siellä täytyy ottaa täydellinen vastuu itsestään ja itsensä kehittämisestä.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 21. Master Skywalker Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  14.03.2017
  Viestejä:
  656
  Saadut tykkäykset:
  329
  Juuri tuosta syystä pyrin - olen aina pyrkinyt - kulkemaan noiden kahden ääripään välissä. En toki väitä olevani täydellinen, siinä tekisin suuren virheen, mutten myöskään piilottele itsestäni puolia, jotka kuuluvat siihen, mitä olen. Se olisi sama kuin maalaisi taulun, josta jättää osan pois vain siksi, ettei uskalla paljastaa katsojille koko kuvaa sen todellisessa muodossa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 22. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 524
  Saadut tykkäykset:
  60
  Tuo ob vderaus kuvallita sanotaa spyykken ja miele nneli sydämmen oplemuketya toi voidaan saopa muutenkin voin dsamoa hilerttä syntyy tylön tilokswena timasntto ja teräs on mrtalligfta kovibta muttas voidaansaonacettä tahto psyyke on jedillä hapoinkestyävää terästä et voit käyttä joitain sanontaa eli pugub usein vertasus kuvin netistä mutta et kaikkea koko naisuudeta eikä musta ninja eiklä kungfu linkit tänne kuulu ne on ammattilaisten juttiu jedien ja muiden vastaavien voit toki löytää joitain mutta ne salaiset teknikkat eivät koskaan ole netissä ikinä. .

  ps No Jedin elämä on kovaa toki de on ikuista itsensä tarkkailua joka jedoillä . Mutta Graniitti ja maalattia antaa hyvyn pohjan pysyä harmioiassa tyyneydessä aina ja harmonissa ja tasapainossa .-

  Ei tietenkään saisi mutta se oli vertauaskuvallnen ajatus leikki jotta käsitärtte jedien voiman suuruuden .

  Puhub vertasus kuvin hyvin useein jo en saa suorraa vertausta star warsita käytän muita vertaukaia silioin toki jedin elämnä on kovaa monella tavaslla seki n tekee jedin elämädtä kovaa että , kumppania saa hakea todella kaun palkon kaummi kun te muut kuin jedit etsitte kumppania . mutta Jedin tierlle on kuysimus se pitää tuntea jos ei tunne klutsua jedi sotrurin , parantajasn , näkihä ym tahon tä'htien lährettilään jyuttuun niin valitdee jotai nmuuta kutsdumus pitää tuntera kosaka jedin elämä on kovaa voio jopas saonaettä välillä jopa kärsimydtäkin mutta , jedillä on kutsumus tiehen valitsee siteen jedisoturintiermn eli Okeudenkunaan kunnian rauhan harmonian vartijan tien parantajan , näkijän tai meedoon . Tietä jaksaa kuljkea soillä se antaa paljon hyvää mieltä joka jedin tien kulkijalle . valusee sitten soturin tai parantajan tai näkihän tien tai yhrssä kaikki nämä .

  Quin Jinn Qonin sanoin vaikka onnistuisit koulutukdessa Jedin elämä on kovaa elämää . Me emme ole koakaan sanoneet jedin elämää helpoksi vaan kovaksi ja jopa amkarakai sen kovuuden vuokai

  ja migfrodikloridit määrittävät sen eli sieliub valo olemua kon solujen ja mikä on lähtö kohta tasosi jwsin teillä midstä aletaan energiaa mostyamaan ymemmäs ja YLEMMÄS mesitiiden ja dielin oleme ja sllujen migriodikoridi eli valon olemus määrittää sen onko tyypollä nii paljon sisäisystä voimaa että henkilö voi kulkea jedin tietä . Eli onko henkilö valonaliensielu vai ei ole .-
   
 23. siinä on Vierailija

 24. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  1 415
  Saadut tykkäykset:
  433
  Hei nyt Kars.. Olen tässä alkanut jo melkein jediytyä kun olen lukenut keskusteluanne, joka on ollut hyvin mielenkiintoinen. Olen myös ymmärtänyt lähes kaiken mitä tähän asti olet kirjoittanut. Mutta tästä viimeisestä viestistäsi ei tahdo saada mitään selvää. Ihan oikeesti... Pyydän että korjaisit kirjoitusvirheitä ainakin jonkun verran, niin että pointista saisi selvää. Tällä hetkellä ei kertakaikkiaan saa, joten tietopakettisi menee nyt täysin hukkaan ainakin multa. Ainakin seuraavat kohdat ovat sellaisia, jotka toivoisin sinun ystävällisesti korjaavan: ... "dsamoa hilerttä syntyy tylön tilokswena timansntto ja teräs on mrtalligfta kovitba"... "...mesitiiden ja dielin oleme sllujen migriodikoridi ".
   
  Last edited: 22.06.2017
 25. Olisiko näin? Vierailija

  KARSJEDISENSEIOPETTAJA sanoi:
  Tuo on vertauskuvallista sanontaa psyyken ja mielen eli sydämen olemuksesta. Toi voidaan sanoa muutenkin. Voin sanoa, hiilestä syntyy työn tuloksena timantti ja teräs on metalleista kovinta, mutta voidaan sanoa että tahto psyyke on jedillä hapoin (hapon? harvoin?) kestävää terästä. Et(tä?)voit käyttää jotain sanontaa eli puhua usein vertauskuvin netissä mutta et kaikkea kokonaisuudeta. Eikä musta ninja eikä kungfu linkit tänne kuulu ne on ammattilaisten juttu. Jedien ja muiden vastaavien voit toki löytää joitain, mutta ne salaiset teknikat eivät koskaan ole netissä ikinä. .

  ps No Jedin elämä on kovaa toki. Se on ikuista itsensä tarkkailua joka jedillä . Mutta Graniitti ja maalattia antaa hyvän pohjan pysyä harmoniassa tyyneydessä aina ja harmoniassa ja tasapainossa .-

  Ei tietenkään saisi mutta se oli vertauaskuvallinen ajatusleikki jotta käsitätte jedien voiman suuruuden .

  Puhun vertauskuvin hyvin usein. Jos en saa suoraa vertausta star warsista käytän muita vertauksia. Silloin toki jedin elämä on kovaa monella tavalla. Sekin tekee jedin elämästä kovaa että , kumppania saa hakea todella kauan. Paljon kauemmin kuin te muut kuin jedit etsitte kumppania. Mutta Jedin tielle on kutsumus. Se pitää tuntea. Jos ei tunne kutsua jedi soturin , parantajan , näkijän ym tahon tähtien lähettilään juttuun , niin valitsee jotain muuta. Kutsumus pitää tuntea koska jedin elämä on kovaa. voi jopa sanoa että välillä jopa kärsimystäkin, mutta jedillä on kutsumus tiehen, valitsee sitten jedisoturintien eli Okeudenkunaan (?) kunnian rauhan harmonian vartijan tien parantajan , näkijän tai meedion . Tietä jaksaa kulkea, sillä se antaa paljon hyvää mieltä joka jedintien kulkijalle . Valitsee sitten soturin tai parantajan tai näkijän tien tai yhdessä kaikki nämä .

  Quin Jinn Qonin sanoin: vaikka onnistuisit koulutuksessa, Jedin elämä on kovaa elämää . Me emme ole koskaan sanoneet jedin elämää helpoksi vaan kovaksi ja jopa ankaraksi sen kovuuden vuoksi

  ja migfrodikloridit (mitokondriot?) määrittävät sen eli sielun valo-olemuksen solujen ja mikä on lähtökohtatasosi jedin tiellä mistä aletaan energiaa nostamaan ylemmäs ja YLEMMÄS mesitiiden ja dielin oleme. Ja sielujen migriodikoridi (mitokondriot?) eli valon olemus määrittää sen onko tyypillä niin paljon sisäistä voimaa että henkilö voi kulkea jedin tietä . Eli onko henkilö valonaliensielu vai ei ole .-
   

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti