Hae Anna.fi-sivustolta

JEDINTIE JA JEDIN MAAILMANKATSOMUS LUENTO LUKIOLAISILLE JA ALKUKRISTILLINEN OPPI

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä KARS JEDIMESTARI, 03.04.2008.

 1. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  MEIDÄN OMAAN OLEMUKSEEN
  mutta voit mainita tästä jos haluat muille mutta sano niin että ,pitäkööt jokainen joka tietää olevansa taiteilija pitäköön sen omana tietonaan.
  tämä luento oli ainut laatuinen ja myös luennoitsijalle haastava . toista luenrtoa en tule pitämään .
  yhtenäkään vuonna ´Mainitaan tässä vielä erikseen
  on tarkoitus että tulevaisuudessa meille on erikseen Jedimestarit jotka mm juuri luennoivat kouluissa
  George lucasi ei ole Jedimestari mutta hän on vahva hengensoturi. tosin eritavalla kun se yeleensä ymmärretään. ps ja joka haluaa keskustella tai kysellä
  kosmista asioista voi tulla myös keskustelemaan tänne sonera plaza kristallipallo siellä Kars Skywalker Jedimestari vastailee kysymyksiin toinen tapa on kysyä kysymyksiä on kysyä sähköpostilla. jos porukalla on vielä kysyttävää.
  mutta mainitsen sen näin jälkikäteen mutta uskon jokainen joka on taitellja sielu tietää sen itse . Tosin osa taiteilija sieluista oli melko levottomia niin Jedin tie vaatii vakaan mielen laadun .

  ps ja túosta tulevaosuudesta josta puhiin jedit voivat tulrvaisuudessa olla palkattuina vartijoina järjästysmiehenä ja esim henki vartijoina .
  voit mainita tämän toisille jos haluat.
  Lisään tähän asian jota ei kysytty enkä muistanut mainita miksi Anakin sortui pimeälle puolelle vastaus, Anakin ei osannut luopua hän ei osannut luopua äidistä eikä vaimostaan >padmesta tämä lisäyksenä näin jälkikäteen
  tähän laitan vähän linkkejä meedio opiskelijalle http://www.henkinenkehitys.fi taí henkilölle joka haluaa kehttyä selvänäkijäksi tai Ennustajiksi
  http.www.urantia.fi
  http://.www.urantia.fi
  täällä voi lukea úrantia kirjaa netti kirjaa
  Seppo Skywallerin sivun kautta voi mennä opiskelemaan astrologiksi  Hei arvoisat lukion oppilaat!  Esitelmäni aiheena on Jedien maailma.  Voiman poolit

  Luke Skywalker on sanonut: ”Nyt, kun olen oppinut tuntemaan voiman, tiedän kuinka tarkkaan minun on sitä tietä kuljettava, jotta pysyn valossa.”  Aluksi käyn läpi sitä, mitä voiman poolia tai puolta eri tunteet edustavat. Pimeän puolen tunteita ovat agressiot eli viha, raivo, kosto, katkeruus, pelko, suru ja intohimo. Valon puolen tunteita ovat rakkaus, ilo, liikutus, myötätunto, sekä kaikki positiiviset tunteet.  Kysymys: Miten päästään eroon negatiivisistä tunteista?

  Vastaus: Ystävystytään niiden kanssa ja lähetään ne pois, niin ne muuttuvat. Vihasta tulee tyyni voiman väkevyys ja päättäväisyys.

  Katkeruuden tilalle tulee rauha, tyyneys ja anteeksianto.

  Surun tilalle tulee rauha, tyyneys ja anteeksianto.

  Pelon tilalle tulee valppaus ja varovaisuus.

  En luettele enempää, suosittelen, että luette jedilakia.  Kysymys: Kuka minä olen?

  Vastaus: Olet energiaolento; jonka voima/energia kenttä (eli aura) sitoo kasaan. Olet logoksen valonalieneiden täydellinen tuote. Valonalieneita ovat Harmaat, Pegasuksen valonkansa eli faaraot ja Siriuksen tähdistön valonkansa. He loivat useammissa erissä ihmisen logoksen täydellisissä geenilaboratorioissa aikanaan.  Jotta voi tuntea voiman täytyy aistia oma energinen olemus ja aistia aineeton olemus kaikkialla universumissa. Jedien maailmassa ei ole olemassa ainetta lainkaan, vaan kaikki on energiaa, jonka energiakenttä sitoo yhteen kasaan, jota kutsutaan aineeksi. Jedin pitää käsittää myös fysiikka ja kemia toisin kuin mitä kouluissa perinteisesti oin opetettu. Painovoimaa ei ole olemassa. On vain olemassa energiakenttä ja sen vetävä ja työntävä voima. Tähän työntävään voimaan perustuu mm. levitaatio. En aio teille levitaatiota tai telekinesiä näyttää.  Mitä on Jedin tie?

  Kyse ei ole uskonnosta. Kyse on enemmänkin filosofiasta. ”Tie”, jota voi kulkea, on valonsoturintie, johon myös olennaisena asiana liittyy itämainen itsepuolustustaito. Se on Buddhalainen samurairitarintie valonvoiman valtiaaksi, väkeväksi valonkantajaksi. Tämä sama oppi ”tiestä” löytyy kaikista uskonnoista, paitsi nykyisestä kristinopista. Sitä oppia, jota Jeesus opetti, ei juuri nykyisessä kristinuskonnossa ole. Alkukristittyjen opissa se oli mukana. Nykyisin kristinusko opettaa, että Jeesus on meidät kuolemallaan lunastanut, ostanut, ja kaikki muu on turhaa. Se on todella valitettavaa.  Se suurempi oppi on ortodokseilla, teosofeilla, knostilaisilla ja helluntaiaisilla kuitenkin yhä edelleen, he ovat myös reikiparantajia, vaikkeivat he sitä myönnäkään.  Aikanaan Jeesus meni autiomaassa Kunfranin munkkien luokse opiskelemaan mystíkkomestariksi, siellä hän myös oppi levitoimaan, parantamaan, ennustamaan ja selvänäkemään, siis Meedioksi. Sitten hän oli valmís opettamaan muita valonsotureiksi "jedimestareiksi". Hän valitsi yksitoista Padawania, oppipoikaa, jotka hän opetti parantajiksi, ennustajiksi, selvänäkijöiksi, ym. Tämä suurempi oppi oli aikoinaan ensimmäisessä raamatussa, mutta se valitettavasti karsittiin pois Rooman kardinaalien ja paavin toimesta.  Jos haluaa opiskella alkuperäistä raamattua, kannattaa hakea netistä haulla ”urantiakirja”. Se on todellinen ”uforaamattu”, joka on tehty kanavointien kautta eli telepaattisten viestien kautta ja kirjoitettu puhtaaksi.  Jos haluaa kulkea suurempaa tietä voi valita joko suoran Jedin tien, johon liittyy valonsoturitaidot, reikiparantajan tien, tai jos itsellä on mediaalisia taipumuksia, voi joko opiskella Meedioksi, ennustajaksi tai selvänäkijäksi, tai kaikiksi näiksi. On myös mahdollista opiskella Astrologiksi ja samalla olla myös ennustaja ja selvänäkijä ja ehkä myös Meedio. Kun puhutaan Jeesuksesta, häntä nimitetään myös nimellä Eyshua Benn, ylikorostetaan hänen merkitystään. Jeesus oli Siriuksen tähdistön valonkansan lähettiläs, ei jumalan poika, vaan Enkeli lähettiläs, joka valonkansan tähtialukselta laitettiin teleportaatiolla syntymään Marian kohtuun samaan tyyliin kun StarTrekissa.  Lopuksi vielä hieman Valonkansoista.

  Valonkansat eli Valonalienit muodostavat avaruuden galaktisen federaation, joka on kuin " StarTrek federaatio" sillä erolla, että avaruuden federaatiossa ei taistella lainkaan. Kauan sitten oli varjojen sota, jota voi myös kutsua taivaalliseksi sodaksi. Sen jälkeen paholainen karkotettiin taivaasta ja samaan aikaan lopetettiin ensimmäinen paratiisi eli Atlantis. Nämä valonkansat muodostavat myös yhdessä universuminlaajuisen valonkansojen suurneuvoston, jonka tehtävänä on mm. päättää, missä galaktista avaruuden federaatiota tarvitaan eli galaktista punaista ristiä.  Tämä kaikki liittyy myös Jediyteen. Kun valmistuu Jediksi, hän on silloin myös valaistunut, ja hän tietää kaiken tämän kosmisen daatatiedoston kautta. Jedi voi olla yhteydessä tähän kosmiseen daatatiedostoon, kun hän on tavoittanut korkeimman minän tason eli on suorassa yhteydessä sieluunsa meditaattisessa tilassa.  Jedin voimatasot

  Perustaso määräytyy mikrodilorideista veressämme eli valo-olemuksesta.

  Siitä Jedi alkaa meditoiden nostamaan voimatasoa suuremmaksi ja suuremmaksi. Vähitellen hän energiaa keräten myös valaistuu ja voimístuu ja yli kymmenen vuoden meditoinnin jälkeen saavuttaa suuren Suurjedimestarin tason ja sitä kautta myös todella suuren tietoisuuden tason.

  Kars Skywalker Jedimestari  VOIMA OLKOON KANSSANNE


  PS JOKA HALUAAA ENEMMÄN KYSYÄ MEIKÄLÄISELTÄ

  TULKOON KRISTALLIPALLONPUOLELLE

  YLIKUONOLLISET TAI TAI KRSITALLIPALlO
  KRISRTALLIPALLO
  TAI KYSÄVOI MYÖS

  TÄRÄ KAUTTA

  http://www.kolumbus.fi/jédi.akatemia

  TÄÄLLÄ jedien kotisivulla on myös emaili osoite


  t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI JEDIEN PÄÄOPETTAJA

  KRISTALLIPALLON VALONKAMSOJEN VALITSEMA NETTILÄHETTILÄS

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 2. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.kolumbus.fi/jedi.akatenia

  no siis tässä on se linkki
   
 3. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia
   
 4. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  no oli vähän teknisiä hankaluukdia no onnistuhan se vihdoin.
   
 5. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tältäkin vekkulilta on jo aikaa sitten lähtenyt todellisuuden taju pääkopasta. Leikkisästi voisin todeta;
  [...], saattaisi todellisuuden taju vielä palata.

  [viestiä moderoitu]
   
  Lasted edited by : 27.04.2010
 6. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  ENGEL EI PAHALLA SINUSTA HUOMAA vielä että olet selvästi vielä pullianen joka ei ole valmis cosmisempaan suurempaan maailmankatosomukseen no jokainen valitsee tiensä mä kuljen VALONVOIMANVALTIAAN TIETÄ /JEDISOTUIRIN/VALONKANTAJANTIETÄ.

  VOIMA OLKOON KANSSASI
   
 7. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  ET TÄTÄ RAAKAA AINETTA
  TÄHÄN VOI vastata lyhyesti tai ptikällä kaavalla.

  STAR WARSiSSA ON ´hyVin esitetty Buddhalainen samuraintei ja Buddhamunkintei lsättynä alkukristillisellä näkemyjksillä .
  EIM YODAN viisaua ja opetus on suoraan Buddhakaiseata opista ja alkukristilliasestä opista ne viisaudet niitä löytyy eri puolilta elokuvaa,kaikki eivät vain näe niitä ne on sokeita niille opeille.

  Ne pitävät vaIN STAR WARSIA ELOKUVANA , MUTTA SE EI OLE vain elokuva.

  Yodan ja Obi Wanin kautta elokuvaan on ujutettu suuri tie ValonvoimanValtiaaksi asti eli Buddhalainen samurairitarin alkukristllinen tie eli Jedintie Jediritariksi kun , tuon sanan Jediritari suomentaa se tarkoittaa hengellistämestaria ja niitä löytyy kaikista muista uskonnoista paitsi nykykristin uskosta joka valitettavasto opettaa näin Jeesus on meidät ostanut ja kaikki muu on turhaa . Juhan af Grannin sanoin: Kyllä minä uskon herraan Jeesukseen ,mutta valitettavasti hänen suuri oppinsa on lähes tuhottu nykyraamatusta. ja jätetty tuollainen mitätön nyky raamattu jäljelle.

  Uskon siihen oppiin joka kugfranin kääröissä on siinä on jedintie suureksi kasvamiseen ja väkeväksi valonvoimanvaltiaaksi.
  esim et taida tietää sitä myödkään että . Aikoinaan George Lugasi.

  nuorempana ajoi katurallia . Hänen autonsa osui puuhun ja rähjähti sirpaleiksi. Siitä huolimatta George Lugasi selvisi siitä hengissä .

  Voima pelasti hänet koska hänellä oli tärkeä tehtävä .

  Tämän kokemuksen jälkeen George Lugasi lopetti katurallin ajon kokonaan, hän myös valistui ja löysi buddhalaisen opin ja syvällisyyden.

  Ensin George Lugasi halusi tehdä dokumemttoi jutun Budhlaisesta tiestä .

  Hän ehdotti aihetta holluvuudin päätäjille se tyrmättiin täysin.

  Sitten george Lugasi keksi yhdistää Buddhalaisen ja alkuristillisen opin

  avaruus elokuvaan hyvän ja pahan väliseen taisteluun Jedien kautta Yodan Obi Wanin kautta se kelpasi holluvuudille . NÄIN SYNRTYI STAR WARS

  TEITENKIN SIINÄ ON TARINAA ja elokuvaa mutta ,myös siiinä on tie.

  Buddhalainen ja alkukristlinentie hyvin kuvattuna. Jota voi hyvin kutsua Jedinteiksi esim Jedilait kotisivulamme tulee suoraan buddhalaisesta hengensoturin lainalaisuuksista.

  PS JEOISOTURIT EMME TOSIAANKAAN MITÄÄN ROOLIA VEDÄ ME OLEMME SITÄ MITÄ OLEMME. HENGELLISIÄ MESTAREITA VALAISTUNEITA SIELUJA JA monet meistä Kugnfu taitaitureita . Itämaisen taistelu taidon taitajia.

  VOIMA OLKOON KANSSASI

  TEIDÄ SE SINÄIN OLET HOHTAVA OLENTO ET TÄTÄ RAAKAA AINETTA YODAN SANOIN:

  T. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI
  VALONVOIMANVALTIAS/VALONKANTAJA

  VOIMA OLKOON KANSSASI
   
 8. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
 9. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
 10. Darth Lame Vierailija

  Pingasnistit kukistavat Kars Skywalkerin ja hänen säälittävän jediakatemiansa pian! Palvele Robotnik-jumalaa joka saapuu pian maan päälle osoitteessa Pingasnistien Veljeskunta! - Etusivu
  vakavamielisesti tehty sivu jolta löytyy myös huumoria! Robotnik suojelee meitä kaikkia, kun ristiretkemme tuhoaa jedit!

  "Ja niin Robotnikin valtaisa Pingas peitti auringon!"

  Robotnik saapuu lähiaikoina, lähikuukausina jopa! Silloin hän alistaa kaikki kansat alleen! Pingas on jotain ihan muuta kuin se miltä se näyttää olevan, nimittäin internet-meemiltä! Se on suuri ase!

  Kars tulee tuh0utumaan p1an!Q

  Jos haluat tietää mihin pingasnismi perustuu, lue nettisivultamme tai pistä youtubeen pingas(huom. me noudatamme pingasia paljon syvemmällä ja hengellisemmällä tasolla)

  Liity meihin ja elä ikuisesti!

  -Darth Lame

  May the Pingas pee wit you
   
 11. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  19
  Leikkisästi voin sinulle todeta että tässä on yksi vaihtoehto myös, sikäli kun näitä aiot jatkaa:

  https://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/feedbacktip?openform&l=1
   
 12. LF hejsan

  liittynyt:
  26.10.2008
  Viestejä:
  1 299
  Saadut tykkäykset:
  0
  Stephen Hawking on antanut lausunnot, että on parasta, että ei yritetä ottaa yhteyttä avaruusolioihin. Kun ajattelee mitä me ihmiset aikoinamme teimme esimerkiks intiaaneille ja Australian alkuasukkaille, niin sitä samaa voi odottaa, että paljon meistä edellä olevat avaruusoliot tekesi myös samalla tavalla meille. Vahvempi ja tai kehittyneempi tahtoo useimmiten alistaa sitä heikompaa ja käyttää hyväkseen.
  .
   
 13. anakin skywalker Vierailija

  dimestari mutta hän on vahva hengensoturi. tosin eritavalla kun se yeleensä ymmärretään. ps ja joka haluaa keskustella tai kysellä
  kosmista asioista voi tulla myös keskustelemaan tänne sonera plaza kristallipallo siellä Kars Skywalker Jedimestari vastailee kysymyksiin toinen tapa on kysyä kysymyksiä on kysyä sähköpostilla. jos porukalla on vielä kysyttävää.
  mutta mainitsen sen näin jälkikäteen mutta uskon jokainen joka on taitellja sielu tietää sen itse . Tosin osa taiteilija sieluista oli melko levottomia niin Jedin tie vaatii vakaan mielen laadun .

  ps ja túosta tulevaosuudesta josta puhiin jedit voivat tulrvaisuudessa olla palkattuina vartijoina järjästysmiehenä ja esim henki vartijoina .
  voit mainita tämän toisille jos haluat.
  Lisään tähän asian jota ei kysytty enkä muistanut mainita miksi Anakin sortui pimeälle puolelle vastaus, Anakin ei osannut luopua hän ei osannut luopua äidistä eikä vaimostaan >padmesta tämä lisäyksenä näin jälkikäteen
  tähän laitan vähän linkkejä meedio opiskelijalle http://www.heo. Valon puolen tunteita ovat 0unteista?

  Vastaus: Ystävystytään niiden kanssa ja lähetään ne pois, niin ne muuttuvat. Vihasta tulee tyyni voiman väkevyys ja päättäväisyys.

  Katkeruuden tilalle tulee rauha, tyyneys ja anteeksianto.

  Surun tilalle tulee rauha, tyyneys ja anteeksianto.

  Pelon tilalle tulee valppaus ja varovaisuus.

  En luettele enempää, suosittelen, että luette jedilakia.  Kysymys: Kuka minä olen?

  Vastaus: Olet energiaolento; jonka voima/energia kenttä (eli aura) sitoo kasaan. Olet logoksen valonalieneiden täydellinen tuote. Valonalieneita ovat Harmaat, Pegasuksen valonkansa eli faaraot ja Siriuksen tähdistön valonkansa. He loivat useammissa erissä ihmisen logoksen täydellisissä geenilaboratorioissa aikanaan.  Jotta voi tuntea voiman täytyy aistia oma energinen olemus ja aistia aineeton olemus kaikkialla universumissa. Jedien maailmassa ei ole olemassa ainetta lainkaan, vaan kaikki on energiaa, jonka energiakenttä sitoo yhteen kasaan, jota kutsutaan aineeksi. Jedin pitää käsittää myös fysiikka ja kemia toisin kuin mitä kouluissa perinteisesti oin opetettu. Painovoimaa ei ole olemassa. On vain olemassa energiakenttä ja sen vetävä ja työntävä voima. Tähän työntävään voimaan perustuu mm. levitaatio. En aio teille levitaatiota tai telekinesiä näyttää.  Mitä on Jedin tie?

  Kyse ei ole uskonnosta. Kyse on enemmänkin filosofiasta. ”Tie”, jota voi kulkea, on valonsoturintie, johon myös olennaisena asiana liittyy itämainen itsepuolustustaito. Se on Buddhalainen samurairitarintie valonvoiman valtiaaksi, väkeväksi valonkantajaksi. Tämä sama oppi ”tiestä” löytyy kaikista uskonnoista, paitsi nykyisestä kristinopista. Sitä oppia, jota Jeesus opetti, ei juuri nykyisessä kristinuskonnossa ole. Alkukristittyjen opissa se oli mukana. Nykyisin kristinusko opettaa, että Jeesus on meidät kuolemallaan lunastanut, ostanut, ja kaikki muu on turhaa. Se on todella valitettavaa.  Se suurempi oppi on ortodokseilla, teosofeilla, knostilaisilla ja helluntaiaisilla kuitenkin yhä edelleen, he ovat myös reikiparantajia, vaikkeivat he sitä myönnäkään.  Aikanaan Jeesus meni autiomaassa Kunfranin munkkien luokse opiskelemaan mystíkkomestariksi, siellä hän myös oppi levitoimaan, parantamaan, ennustamaan ja selvänäkemään, siis Meedioksi. Sitten hän oli valmís opettamaan muita valonsotureiksi "jedimestareiksi". Hän valitsi yksitoista Padawania, oppipoikaa, jotka hän opetti parantajiksi, ennustajiksi, selvänäkijöiksi, ym. Tämä suurempi oppi oli aikoinaan ensimmäisessä raamatussa, mutta se valitettavasti karsittiin pois Rooman kardinaalien ja paavin toimesta.  Jos haluaa opiskella alkuperäistä raamattua, kannattaa hakea netistä haulla ”urantiakirja”. Se on todellinen ”uforaamattu”, joka on tehty kanavointien kautta eli telepaattisten viestien kautta ja kirjoitettu puhtaaksi.  Jos haluaa kulkea suurempaa tietä voi valita joko suoran Jedin tien, johon liittyy valonsoturitaidot, reikiparantajan tien, tai jos itsellä on mediaalisia taipumuksia, voi joko opiskella Meedioksi, ennustajaksi tai selvänäkijäksi, tai kaikiksi näiksi. On myös mahdollista opiskella Astrologiksi ja samalla olla myös ennustaja ja selvänäkijä ja ehkä myös Meedio. Kun puhutaan Jeesuksesta, häntä nimitetään myös nimellä Eyshua Benn, ylikorostetaan hänen merkitystään. Jeesus oli Siriuksen tähdistön valonkansan lähettiläs, ei jumalan poika, vaan Enkeli lähettiläs, joka valonkansan tähtialukselta laitettiin teleportaatiolla syntymään Marian kohtuun samaan tyyliin kun StarTrekissa.  Lopuksi vielä hieman Valonkansoista.

  Valonkansat eli Valonalienit muodostavat avaruuden galaktisen federaation, joka on kuin " StarTrek federaatio" sillä erolla, että avaruuden federaatiossa ei taistella lainkaan. Kauan sitten oli varjojen sota, jota voi myös kutsua taivaalliseksi sodaksi. Sen jälkeen paholainen karkotettiin taivaasta ja samaan aikaan lopetettiin ensimmäinen paratiisi eli Atlantis. Nämä valonkansat muodostavat myös yhdessä universuminlaajuisen valonkansojen suurneuvoston, jonka tehtävänä on mm. päättää, missä galaktista avaruuden federaatiota tarvitaan eli galaktista punaista ristiä.  Tämä kaikki liittyy myös Jediyteen. Kun valmistuu Jediksi, hän on silloin myös valaistunut, ja hän tietää kaiken tämän kosmisen daatatiedoston kautta. Jedi voi olla yhteydessä tähän kosmiseen daatatiedostoon, kun hän on tavoittanut korkeimman minän tason eli on suorassa yhteydessä sieluunsa meditaattisessa tilassa.  Jedin voimatasot

  Perustaso määräytyy mikrodilorideista veressämme eli valo-olemuksesta.

  Siitä Jedi alkaa meditoiden nostamaan voimatasoa suuremmaksi ja suuremmaksi. Vähitellen hän energiaa keräten myös valaistuu ja voimístuu ja yli kymmenen vuoden meditoinnin jälkeen saavuttaa suuren Suurjedimestarin tason ja sitä kautta myös todella suuren tietoisuuden tason.

  Kars Skywalker Jedimestari  VOIMA OLKOON KANSSANNE


  PS JOKA HALUAAA ENEMMÄN KYSYÄ MEIKÄLÄISELTÄ

  TULKOON KRISTALLIPALLONPUOLELLE

  YLIKUONOLLISET TAI TAI KRSITALLIPALlO
  KRISRTALLIPALLO
  sain oikean valomiekan tuhosin sithit


  t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI JEDIEN PÄÄOPETTAJA

  KRISTALLIPALLON VALONKAMSOJEN VALITSEMA NETTILÄHETTILÄS

  VOIMA OLKOON KANSSANNE[/QUOTE]
   
 14. Nosto Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti