Hae Anna.fi-sivustolta

Jengikäsky autioitti asuinalueen

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 17.10.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Tukholman luoteisosassa olevan Tenstan väki pysyi 25. elokuuta sisätiloissa, sillä alueen jengijohtajat asettivat silloin ulkonaliikkumiskiellon asukkaille. Poliisi havaitsi iltapäivällä, että Tenstan keskustaan kokoontui tavanomaisesta poiketen vähän ihmisiä. Tieto liikkumiskiellosta kello kehdesantoista jälkeen levisi kuin kulovalkea alueen asukkaille, kertoo Rinkebyn poliisialueen johtaja Therese Rosengren. Kysymykseen, mitä kieltoa rikkoville voi tapahtua hän vastasi: Olisi voinut joutua vakavan väkivallan kohteeksi.
  https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/kriminella-meddelade-utegaangsfoerbud-i-tensta.eN8hsWPaq
   
 2. vierailija Vierailija

  Eli Tenstassa hallitsee jo rikollisjengit ihan niin kuin Etelä-Italiassa mafia on tehnyt vuosikymmenet. Jokohan niillä on omat lait?
   
 3. vierailija Vierailija

  Ai joko? Johan tuossa on esimerkki heidän omista laista.
   
 4. vierailija Vierailija

  Klaanijohtajien käskyt ovat tärkeämmät kuin maalliset lait, eivätkä kaikki seuraa uskonnollisiakaan periaatteita tai normeja. Ranskan terrori-iskut ovat osoittaneet, ettei sananvapautta voi puolustaa avoimesti joutumatta uhriksi. Merkitsee sitä, että kaikkien on toimittava julkisesti siten kuin väkivaltaiset haluavat, jollei saada kiinni rikollisia, jotka ovat tekojen taustavoimia. Iskijä kannattaa ottaa aina kiinni elävänä, jotta saadaan selville muiden osuus tekoon.
   
 5. vierailija Vierailija

  Arvattavasti jengipomot halusivat testata, uskaltavatko maahanmuuttajataustan omaavat liikkua ulkosalla, kun pelotellaan väki pysymään neljän seinän sisässä. Virkavaltaan kehotus ei tehonnut, koska kykenivät havaitsemaan, että ihmisiä oli Tenstan keskustassa vähemmän kuin normaalisti. Vaihtoehtoisesti kuvasivat minikopterilla tilanteen, josta olivat ehkä kuulleet huhuja. Osoittaa kuitenkin, ettei väkivallan yksinoikeus ole enää yhteiskunnalla.
   
 6. vierailija Vierailija

 7. vierailija Vierailija

  Yle etanoi uutisten kanssa, vaikka talossa on väkeä kuin vilkkilässä kissoja. Napsivat tältä palstalta aiheita, mutteivat kerro, epäilen.
   
 8. vierailija Vierailija

  Pohjoismaat ei enää ole pohjoismaalaisten hallussa. Rikastuttajat tuovat omat tapansa tänne.
   
 9. annmatti Jäsen

  liittynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  127
  Saadut tykkäykset:
  3
  Sitä saa mitä tilaa.
   
 10. vierailija Vierailija

  Tuovat omat tavat mukanaan ja isot laumat muuttavat länsimaat kehitysmaan kaltaiseksi. Tästä on varoitettu ja esimerkkejä vaikka kuinka paljon vuosikymmenten aikana. Oi miksi, oi miksi? Ei se ole rasismia myöntää, että tietyt ryhmät eivät vaan kotoudu kuin pienissä erissä. Mihin on järki kadonnut, en voi ymmärtää.
   
 11. vierailija Vierailija

  Persut eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Eikä pidäkään. Persut ovat suomalaisten puolella.

  Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi kahmia vaikutusvaltaa ja etuja itselleen.
  Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi säilyttää asemansa eliitissä ja pysyä eduskunnassa. Siksi he toimivat eduskunnassa puoluerajojen yli yhteistyössä kansaa vastaan.

  Puolueiden väliset erot ovat jo vuosikymmenien aikana vakiintuneet, eikä puolueilla ole oikeaa halua suureen muutokseen, joka voisi rapauttaa kansalaisten luottamusta tai puolueiden tasapainoa. Persujen menestys vaaleissa on aiheuttanut kaikille muille puolueille ongelmia. Koska Persut ovat käyneet kaikkien muiden puolueiden reviirillä, ja siksi loukanneet vanhojen puolueiden vakiintuneita käytäntöjä ja sopimuksia. Muut puolueet ovat saneet persuista yhteisen vastustajan, jota vastaan käydään yhteistuumin yli puoluerajojen niin vasemmistossa kuin Kokoomuksessakin.

  Siksi Persut uutena puolueena saa rajua häirintää, vähättelyä ja väärää informaatiota vanhoilta puolueilta, mikä näkyy myös lehdistössä ja mediassa.

  Puolueiden intressi on oman aseman säilyttäminen ja yhteisymmärryksessä muiden puolueiden kanssa, omien etujen vaaliminen, mieluiten niin että kansa luulee puolueiden olevan hyvinkin erimielisiä toisten puolueiden kanssa. Todellisuudessa puolueet punovat keskenään juonia jotta voivat säilyttää asemansa mahdollisimman suuren oman hyödyn kera. Puolueiden keskinäiset erimielisyydet ovat vain silmänlumetta, jolla saadaan vaikutelma halusta asioiden muuttamiseksi.

  Mikään ei kuitenkaan muutu vuosikymmennissäkään, koska puolueet ovat tyytyväisiä asemaansa näin. Oikeaa muutosta haluavat vaiennetaan hiljaisksi.

  Persut ovat horjuttaneet vanhojen puolueiden tasapainoa ja siksi ovat kaikkien puolueiden hampaissa.
  Persut ovat yksin muiden puolueiden puristuksissa eivätkä siksikään pääse muiden puolueiden kanssa jaolle, jossa jaetaan sulle-mulle periaatteella etuisuuksia kansan selkänahasta.

  Siksi Persut ovat ainoa kansan etua ajava puolue joka ei veljeile muiden puolueiden kanssa kansaa vastaan.

  Siksi Persut.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti