Hae Anna.fi-sivustolta

Jenkkien uudet provokaatiot

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Lähi-idässä, 11.04.2018.

 1. Lähi-idässä Vierailija

  Syyrian armeija paljastaa valkoiset kypärät elokuvan sivulle Itä Ghouta

  © REUTERS Ismail02:50 11.04.2018

  Nyt tiedämme, missä juuri itseään julistautuneet humanitaariset työntekijät ovat kuvantaneet propagandahyppäänsä, jotka kuvaavat Syyrian arabimaailmaa verenhimoisten villien joukosta.
  Syyrian armeija on havainnut, missä valkoiset helmetit, organisaatio, joka väittää muodostuvan humanitaarisista työntekijöistä ja joka on syvästi syytetty laittoman propagandan luomisesta Syyrian presidentti Bashar al-Assadia vastaan, on kuvannut videoitaan Fars Newsin mukaan.

  Raportin mukaan paikka sijaitsee Saqban pikkukaupungissa Itä-Ghouta. Armeijan henkilökunta ilmoitti myös löytäneensä kameran ja elokuvatuotantolaitteiston.

  Venäjän puolustusministeriö kiisti sunnuntaina raportit väitetystä kemiallisesta pommista, joka pudotettiin Doumaan, myös Itä-Ghoutaan, viitaten siihen, että useat länsimaat sekä valkoiset kypärät, kuten valkoiset helmet, ovat kääntyneet tällaisiin väitteisiin, toinen väärennös ", jotta" heikentää saavutettua tulitauosta "."Kieltäydymme voimakkaasti näistä väitteistä ja ilmoitamme valmiistamme lähettää säteilylle, kemialliselle ja biologiselle puolustukselle venäläiset asiantuntijat Doumalle terroristien vapauttamisen jälkeen kerätäkseen todisteita, jotka osoittaisivat, että kemiallisten aseiden käytön väitteet tehtiin", sanoi pääministeri Yuri Yevtushenko, Venäjän keskuksen Syyrian sovittelun komentaja.

  Syyrian hallitus on toistuvasti kieltäytynyt käyttämästä kemiallisia aseita sodan aikana sanomalla, että "ei tarvita tällaisia toimenpiteitä terroristien pysäyttämiseksi", Fars raportoi. "Sellaiset kemikaalit, jotka eivät palvelleet terroristeja ja niiden sponsoreita Aleppo ja Itä-Ghouta, eivät palvele niitä tänäänkaan, sillä Syyrian valtio on päättänyt lopettaa terrorismin joka puolella neliön tuumaa Syyrian alueella", lukee Syyrian hallituksen lausunto väitetystä Douman kemiallisesta hyökkäyksestä. Useat tiedotusvälineet ovat maininneet militantteja Syyriassa syyttämällä Damaskoksen viranomaisia käyttämästä kemiallisia aseita Doumaan, jossa Jaysh al-Islam väitti, että hallituksen joukot pudottivat kemikaalipommia itään Ghoutaan. Kuukausi ennen tapahtumaa Venäjän puolustusministeriö antoi kuitenkin julkilausuman, jossa todettiin, että sillä oli luotettavaa tietoa Yhdysvaltojen armeijan opettajien väärennetystä lippu-kemiallisesta hyökkäyksestä. "Meillä on luotettavaa tietoa siitä, että Yhdysvaltain kouluttajat ovat kouluttaneet joukon sotilaallisia ryhmiä At-Tanfin kaupungin läheisyyteen Etelä-Syyriaan kemiallisten sodankäyntiä harjoittavien provokaatioiden toteuttamiseksi", Venäjän pääsihteeri tiedottaja Sergey Rudskoy sanoi uutiset maaliskuussa.

  "He valmistavat useita kemiallisia ammuksia räjähdyksiä, joita käytetään syyttämään hallituksen voimia. Kemiallisten ammusten valmistukseen tarkoitetut komponentit on jo toimitettu eteläisen de-escalation vyöhykkeelle useiden kansalaisjärjestöjen, hän sanoi.
   
 2. Tutustukaa jenkkien Vierailija

  Sotahistoriaan maan itsenäisyyden ajalta:

  Yhdysvaltain väliintulija Syyrian armeijan puolesta voisi elvyttää Daeshia Syyriassa - Ex-UKIP Leader
  © REUTERS / Shannon S
  20:16 11.04.2018(päivitetty 20:17 11.04.2018)
  Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on vannonut väitetystä kemikaalisesta hyökkäyksestä Douman kaupungin Damaskoksessa lakia Syyrian armeijan ja liittoutuneiden kotimaisten joukkoja vastaan. Hän yrittää koota yhteen sotilaallisen liittoutuman Ranskan ja Ison-Britannian kanssa todennäköisesti käynnistämään kampanjan huomattavasti suuremmaksi kuin viime vuoden Shayratin lentopotkuri. Monet poliitikot ja virkamiehet - mukaan luettuna joukko republikaaneja ja Trump-liittolaisia Yhdysvaltojen ulkopuolella - vastustavat voimakkaasti tätä mahdollista sotilaallista väliintuloa, koska ei ole vahvistusta siitä, että Syyrian presidentti Bashar al-Assad oli todellakin väitetyn hyökkäyksen takana. Assadin vastainen sotilaskampanja johtaa maan edelleen epävakaaseen asemaan. Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolueen (UKIP) entinen johtaja Nigel Farage sanoi tänään, että hyökkäämällä Syyriaan ja Assadin hallitseman hallituksen kukistuminen voisi johtaa siihen, että * Daesh saa vahvuutensa ja alueensa arabivaltiossa. "Mitä tulee seuraavaksi [Assadin poiston jälkeen]? Kaaos, epävakaus ja ehkä, ehkä ISIS: n mahdollisuus rakentaa jälleen joukkojaan. Joten sanon, että jos huomenna Trump hyökkää, ei odota YK: n päätöslauselmaa, hän ei ole viime vuonna, en usko, että meidän pitäisi liittyä ja vaikka pääsisimme YK: n päätöslauselmaan, olisin silti erittäin harkitseva Tämä; Mitä pitkällä aikavälillä yritämme todella saavuttaa? ", Sanoi Farage 11. huhtikuuta.

  Entinen puolueen johtaja, joka toimii parhaillaan Euroopan parlamentin jäsenenä, korosti myös Länsi-alueen interventionistisen ulkopolitiikan aiempia epäonnistumisia, joissa eritellään Libyan ja Irakin katastrofit.

  80 prosenttia äänestäjistä Westmonster-uutispaikan äänestyksessä äänesti Yhdistyneestä kuningaskunnasta Syyrian armeijan vastaista lakia vastaan, mikä osoittaa, että lännessä Lähi-idässä ei ole paljon toivoa toista sotaa.
   
 3. K. Westerlund Vierailija

  USA:n voima on nyt vauhti, eli pikainen sotilaallinen toiminta ennen kuin mitään järkevää oltaisiin saatu aikaan. Silloin länsiglobalistit toivovat jälleen saavansa otteen Syyriasta, minkä ovat menettäneet Venäjän, Iranin ja myös Turkin nyt siivotessa seitsenvuotisen USA:n proxysodan jälkiä eliminoimalla USA:n tukemia taistelijoita alue alueelta.

  Kuka syyllinen on Ghoutan väitetyssä kaasuiskussa (tai jos se edes on tapahtunut) on lopultakin yhdentekevä USA:lle, aivan kuin ne uhrit, joiden puolesta itketään krokotiilinkyyneliä mediassa ja poliittisella areenalla. Kuten aiemmin olen esittänyt, tämä on länsiglobalistista ulkopolitiikkaa: haetaan tekosyitä, jotka motivoivat asioihin puuttumisen, ja ellei niitä synny, niitä tehtaillaan ("flase flag"). Kärsivät lapset motivoivat tehokkaasti kuten aina ennenkin (täysin välittämättä siitä, että lapsia on kuollut ja jatkuvasti kuolee kaikissa USA:n tukemissa jatkuvissa sotatoimissa kuin kärpäsiä ympäri maailman).

  Ghoutan kaasuisku on mitä selvimmin juuri tällainen otollisella hetkellä tekaistu aihe, jolla perustellaan jälleen yksi mielipuolinen sotatoimi omien asemien vahvistamiseksi. Uusi "Irakin joukkotuhoaseet" -tyylinen valhe, siis.

  Vakava käänne tästä "juosten kustusta" (mutta tarkoin harkitusta) hyökkäyksestä on suora konfrontaatio Venäjän joukkojen kanssa, se siirtää vihollisuudet suoraan maailmansotatasolle. USA ei välitä tästä - päinvastoin, suora yhteenotto Venäjän kanssa lienee heidän tavoitteensa ainakin ennemmin tai myöhemmin. Sitähän tässä on jo vuosien mittaan valmisteltu, sekä logistisesti (mm. Euroopan sotilaallistamisella) että henkisesti (Venäjän mustamaalaaminen).

  Koko Syyrian tilanne (kuten viimeksi Ukrainassa) saattaa siis lopultakin olla vain tekosyy ja yritys saada sotatoimet käyntiin Venäjän kanssa.

  Jos (ja kun) ollaan tilanteessa, että Venäjän ja USA:n ohjukset ottavat mittaa toisistaan, länsiglobalistit ovat saaneet kauan odottamansa tekosyyn kääntää asevoimansa pitkän proxysotien ajanjakson jälkeen suoraan kohti Venäjää. Silloin ei ole enää paljoakaan pitelemässä, etteikö maailma muuttuisi tomuksi.

  Mikäli Venäjän sotatekniikka osoittautuisi sen verran hyväksi, että se kykenisi estämään USA:n iskun osumasta maaleihinsa, voi olla että se johtaisi hetkelliseen harkintaan. Mutta mikäli USA Venäjän torjunnasta huolimatta onnistuu iskussaan, tai mikäli Venäjä sitten erehtyy suoraan toimintaan USA:n sotavoimia vastaan, en tohdi ajatella seurauksia.

  Kaikki merkit viittaavat siihen, että länsiglobalistien kauan hehkuttama "perfect storm" on alkamassa. Viimeisten vuosien aikana lähes kaikissa jenkkileffoissa hoettiin "storm is coming", ja uudemmissa tähän sitten lisättiin "and it can't be stopped" (esim. Terminator-sarja). Perfect storm: "a detrimental or calamitous situation or event arising from the powerful combined effect of a unique set of circumstances" (ainutlaatuisten olosuhteiden voimasta nouseva tuhoisa tai katastrofaalinen tapahtuma), viitaten siihen, kuinka "the world as we know it" (maailma, jollaisena sen tunnemme) tuhotaan, jotta sen tuhkasta nousisi uusi, ihmeellinen valtakunta (vrt. "tuhatvuotinen valtakunta" ja natsisaksa).

  Valitettavasti nämä vanhat kujeet maailmanherruudesta ovat saaneet taas uuden isännän. Kirvelee tietenkin huomata, ettei maailmalla pitkään hyvispoliisina esiintyneet ehkä sittenkään olleet niin hyviksiä kuin antoivat ymmärtää. Että me olemmekin pahisten puolella.

  On vain muistettava, että "hedelmistään puu tunnetaan", ja avata silmänsä näkemään ne savuavat rauniot ja ruumisröykkiöt, jotka "maailmanpoliisimme" on missionsa edetessä jättänyt jälkeensä. Heille on jo suurin osa maapallosta enemmän tai vähemmän vapaaehtoisesti antanut vallan, mutta miten käy sitten, kun joku, jolla on tarpeeksi voimaa vastustaa, pistää hanttiin?

  Tähän ollaan nyt sitten tultu. Vielä on ihmisiä, jotka näkevät USA:n (globalistien asevoimien) kaikkialle puuttumisen hyvänä asiana, kun uskovat siihen, mitä globalistimedia on meille aikojen kuluessa syöttänyt. Vähän ehkä ohimennen ihmetelleet, miten maailma on niin ristiriitainen paikka. Mutta ei se valitettavasti ole, erittäin selkeä sitten, kun todellisuus tulee julki kaikkien valheiden ja harhautusten takaa.

  Todellisuus on, että USA tekee juuri sitä, mistä muita syyttelee ja rankaisee, kaikkialla ja jatkuvasti. Puheet oikeudenmukaisuudesta, demokratiasta ja vapaudesta ovat suloista silmänlumetta, sillä se, mitä länsiglobalismi edustaa, on tasan tarkkaan kaikkea muuta. Nyt se on viemässä meidät kohti totaalista tuhoa, kunhan vielä saavat syyn vieritettyä Venäjän niskoille (vrt. Trump: "mitäs otitte roistovaltion suojelukseenne").

  Todellinen roistovaltio on se, joka ahdistelee pienempiään, tekaisee syytöksiä ja rankaisee odottamatta oikeuden päätöstä. Joka tunkeutuu kaikkialle, pakottaa valitsemaan "nuo tai me" ja levittää ilosanomaansa pommien säestyksellä. Pohtikaa tätä.
   
 4. K. Westerlund Vierailija

  Ja kas kas, sieltä rientää taas Irakin ajoilta vanha tuttu taistelupari paikalle:

  Ilta-Sanomat 12.4.2018: "Telegraph: Britannia lähettänyt sukellusveneitä ohjuskantaman päähän Syyriasta - hallitus hätäkokoukseen"
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005638447.html

  Pakko myöntää, että tämä on globalisteilta loistava taktinen veto: nyt Syyriaan voidaan puskea millä mitalla tahansa räjähtävää voimaa, ja Venäjän on joko otettava jalat alleen tai asetuttava poikkiteloin periaatteessa koko läntistä maailmaa vastaan, mikä tietysti on sama asia kuin maailmansodan aloittaminen. Ellei pelilautana olisi koko maailma ja panoksena meidän kaikkien elämä ja hyvinvointi, tässä olisi jännittävä kisastudio seurattavana.

  Ei se toki tee iskua Syyriaan yhtään sen moraalisesti ylevämmäksi tai hyväksyttävämmäksi, jos vaikka sinne rientää mukaan kaikki USA:n hännystelijät tappokoneistoineen, ei yhtään sen enempää kuin mitä Irakin sota, Libyan iskut tai Serbian pommitukset olivat aikoinaan, tai mikä tahansa muu falskilla pelillä aloitettu, itseoikeutettu väkivalta. Mutta kun nämä kaikki on voitu suorittaa ilman mitään seuraamuksia, ne ovat käytännössä silloin yleisesti hyväksyttyjä toimia (mitä nyt jotkut nettikirjoittelijat aina vaan jaksavat niistä motkottaa), ja siksi peli saa jatkua entiseen malliin. Valitettavasti.
   
 5. Pyrittiin myös pelastamaan terroristien alue valtaamiselta siinä kuitenkaan onnistumatta.
  Syyrian armeija etsii Yhdysvaltojen tuottamia ohjuksia militanttien asevoimissa Dumayrissa - raportteja
  08:02 21.04.2018
  MOSKOVA (Sputnik) - Syyrian hallitusjoukot perjantaina ovat löytäneet suuria määriä militanttien aseita, mukaan lukien Yhdysvalloissa tuotetut aseet Dumayrissa, joka sijaitsee Syyrian pääkaupungin Damaskoksen pääkaupungista, raportoivat paikalliset tiedotusvälineet. Torstaina Syyrian valtion televisio ilmoitti, että Jaysh al-Islamin aseistautuneiden ryhmien militantit luovuttivat aseensa ja olivat lähteneet lähtemään kaupungista perheenjäsentensä kanssa.

  Dumayrin eteläosassa Syyrian armeija on löytänyt useita Yhdysvaltojen tuottamia TOW-säiliöohjuksia, suuria raketteja ja laastia sekä RPG: itä, Grad-raketteja, kymmeniä improvisoituja räjähteitä, kaivoksia ja kauko-ampujia, Sanan uutistoimisto ilmoitti perjantaina mainitsevansa sodan kirjeenvaihtajaansa.

  Armeija on löytänyt myös Jaish al-Islam -johtajien paikat, joissa he ovat vangittuja ja valmistaneet räjähdysvaarallisia räjähdysvaarallisia laitteita.

  Syyria on joutunut sisällissodaksi vuodesta 2011, kun hallitusjoukot ovat taistelleet lukuisista opposition ryhmistä ja terroristiryhmistä. Syyrian armeijan komentaja sanoi 31. maaliskuuta, että Damaskos oli vapautunut Itä-Ghouta, joka oli aiemmin Jaysh al-islamin militanttien hallinnassa.

  Aiemmin tässä kuussa paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Jaysh al-Islam aseistetun ryhmän ja heidän perheenjäsentensä islamilaiset ovat lähteneet poistumaan Dumayrin kaupungista ,
   
 6. Todistaja kertoo Vierailija

  Syyrian poika todisteena Douman provokaatiosta hajosi koko kerronta - analyytikko
  LAUSUNTO
  17:32 27.04.2018
  Lähi-idän erikoistunut analyytikko Ammar Waqqaf keskusteli Haagin lehdistötilaisuudesta, jossa Moskovan valtuuskunta kemiallisten aseiden kieltosopimukselle synnytti todistajia, mukaan lukien 11-vuotiaan Syyrian poika ja hänen isänsä sekä paikalliset lääkärit, jotka ilmoittivat, että Douman kemiallinen hyökkäys oli provokaatio.

  Sputnik: 11-vuotiaan Syyrian poika, jonka valkoiset kypärät käyttivät videossaan "kemiallisesta hyökkäyksestä" Syyrian Douman alueella, ovat puhuneet ennen toimittajia. Kuinka merkittävää tämä kehitys on, mitä se osoittaa?

  Ammar Waqqaf: Se on melko merkittävää. Tämä on ensimmäinen kerta, kun väitetty kemiallinen hyökkäys tapahtui alueella, joka oli melko paljon Syyrian armeijan valvonnassa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun meidän on kuullut todistajalta, joten tämä on hyvin merkittävää. Koska tämä pieni poika esiintyi hyvin paljon videosta ja oli paljon puhetta, tämä ei ollut vallankaappaus. Tässä on henkilö, joka on selvästi kärsinyt jotain, jonka kaikki ajattelivat olevan kemikaali tai myrkyllinen aine, jolla kaikilla oli teorian siitä, yhtäkkiä ilmestyi sanomaan, ettei mitään tapahtunut.

  "Meille oli kerrottu, että menisimme tähän pisteeseen ja siihen pisteeseen ja sitten imeytyimme veteen ja joku antoi minulle jotain, enkä tiedä miksi". Se todella järkytti koko kertomuksen siellä, jota olemme kuulleet viimeisten kahden viikon aikana.

  LUE LISÄÄ: Douma-lääkärit, todistajat paljastavat valkoisten kypärien provokaation takana (VIDEO)

  Sputnik: Näiden viimeisimpien tilien ja raporttien julkaiseminen, miten länsi todennäköisesti reagoi? Ovatko heidän vastauksensa muutokset mielestänne?

  Ammar Waqqaf: En usko, että se tulee. Olemme kuulleet vastakertomukset jo ennen tätä, ja meidän on otettava huomioon, että he eivät olisi tehneet hyökkäystä tai suorittaneet hyökkäyksen ennen kuin OPCW: n joukkue saapui paikalle, elleivät he tienneet melko varmasti, ettei se ollut todellinen kemiallinen hyökkäys ja halusi jatkaa lakko ei väliä.

  Siitä lähtien olemme kuulleet tietyn kertoman mainosjulkaisusta, että venäläiset ja syyrialaiset häiritsevät todistusaineistoa, emmekä löydä mitään, samoin kuin toinen kertomus, jossa sanotaan, ettemme välitä tästä hyökkäyksestä, koska OPCW on osoittanut 20 kertaa, että Syyriassa on ollut 20 kemiallista hyökkäystä, mutta ei koskaan osoittanut sormea kenelle se teki; että he sanoivat todennäköisiksi tämän tai kyseisen puolueen.

  He retracted ja se tulee noloon jonkin verran, mutta esimerkiksi eilen OPCW: n edustajat kieltäytyivät osallistumasta sanomaan, että se oli teatteri ja charade ja niin edelleen.

  Luulen, että kun OPCW-ryhmä tulee ulos Doumasta sanomalla, että mitään kemikaalivahintaa ei ole sanottavaa, ihmiset sanovat: "Ok, luultavasti petetty, mutta me kaikki tiedämme, että se oli Assad ja emme aio vetäytyä takaisin".

  LUE LISÄÄ: Armeija löytää terrori-varastoja kemikaaleilla, jotka on tuotettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa - Damaskoksessa

  Sputnik: Nyt kun on käynyt ilmi, että nämä kemialliset hyökkäykset eivät ole juuri sitä, mitä he näyttävät, minun on kysyttävä kysymys ... miksi olemme nähneet tärkeimmät tiedotusvälineet, kansalaisjärjestöt ja länsimaiset yksityiskohdat?

  Ammar Waqqaf: Tuolloin oli tämä video, joka osoitti ihmiset ja erityisesti lapset panicking huutaa "Chemical! Kemialliset!”

  He eivät välitä todisteista, ja olemme seuranneet sitä. Muistutan, kun Britannian ulkoministeri William Hauge sanoo, että meillä on uskottavia raportteja siitä, että Assadin joukot tekivät sen ja myöhemmin kaikki YK: n tutkintaryhmät voisivat sanoa olevansa todennäköisimmin sitä, että Assadin joukot tekivät sen, vaikka mitään on osoitettu toistaiseksi.

  Tämä on ollut jonkin aikaa ja he eivät välitä todisteista, he haluavat vain käyttää mitä tahansa mahdollisuutta leimassa auktoriteettia ja muistuttaa syyrialaisia ja heidän liittolaisiaan, että he ovat yhä pöydässä ja etua ei pitäisi sivuutetaan ja he voivat sekoittaa asioita, mitä he pitävät.
   
 7. Yhdysvaltojen, Kiinan ja Saudi-Arabian suurimmat sotilaalliset varat vuonna 2017 - SIPRI
  SOTILAALLINEN & TIEDUSTELU
  11:45 02.05.2018
  Tukholman kansainvälisen rauhantutkimuslaitoksen (SIPRI) maailmanlaajuisista sotilasmenotuuksista julkaistun raportin mukaan Kiina teki "suurimman summan vuonna 2017, kun taas Venäjä laski merkittävästi".

  SIPRI paljasti, että 1,73 biljoonaa dollaria käytettiin sotilastarkoituksiin ympäri maailmaa, kun Yhdysvallat, Kiina ja Saudi-Arabia listattiin suurimpiin sijoittajina sotilasmenoihin.
  "Maailman sotilaallisten menojen kasvu viime vuosina johtuu suurelta osin Aasian, Oseanian ja Lähi-idän maiden, kuten Kiinan, Intian ja Saudi-Arabian, kulujen huomattavasta kasvusta. Maailmanlaajuisella tasolla sotilaallisten menojen paino on selkeästi siirtymässä euroatlanttiselle alueelle ", kertoi SIPRI-aseiden ja sotilasmenojen tutkija Nan Tian (AMEX) -ohjelma. Lyömätön USA
  Raportin mukaan vuonna 2017 Yhdysvallat käytti "enemmän sotilashallintoaan kuin seuraavien seitsemän korkeimman kulutusmaata yhdistettynä" - 610 miljardia dollaria.

  "Vuonna 2010 alkanut Yhdysvaltain armeijan menojen laskusuuntaus on päättynyt. Yhdysvaltain armeijan menot vuonna 2018 ovat nousseet merkittävästi tukemaan sotilashenkilöstön lisäämistä ja perinteisten ja ydinaseiden nykyaikaistamista ", sanoo SIPRI AMEX -ohjelman johtaja Aude Fleurant.

  LUE LISÄÄ: Google vs Pentagon: Ilman sotilaallista kulutusta, High Tech ei olisi olemassa - PhD
  Kiinan suuret tavoitteet
  Pekingin sotilasmenot nousivat 228 miljardiin dollariin, mikä merkitsi 5,6 prosentin kasvua vuoteen 2016 verrattuna. SIPRI AMEX -ohjelman tutkija Pieter Wezeman uskoo, että Kiinan pyrkimykset maailmanlaajuisesta vallasta heijastuvat sotilaallisiin menoihin.

  "Kiinan ja monien naapurimaiden väliset jännitteet jatkavat sotilaallisten menojen kasvua Aasiassa", sanoo SIPRI AMEX -ohjelman erikoistutkija Siemon Wezeman.
  Saudi-Arabia lisäämään alueen menoja

  Tällä välin Lähi-idän sotilasmenot kasvoivat 6,2 prosenttia vuonna 2017, Saudi-Arabian menot kasvoivat 9,2 prosenttia. Riyadh on siten tullut kolmanneksi suurin sijoittaja sotilaskäyttöön, yhteensä 69,4 miljardia dollaria.

  "Pienistä öljyn hinnoista huolimatta aseelliset konfliktit ja rivalries kaikkialla Lähi-idässä ajavat sotilasmenojen lisääntymistä alueella", sanoo Senior Researcher Pieter Wezeman SIPRI AMEX -ohjelmalla.
  Venäjän menot kutistuvat

  Moskovan sotilasmenot vuonna 2017 olivat 20 prosentin laskua, kun ne olivat 66,3 miljardia dollaria.
  "Sotilaallinen uudenaikaistaminen on ensisijainen tavoite Venäjällä, mutta sotilaallista talousarviota on rajoitettu taloudellisilla ongelmilla, joita maa on kokenut vuodesta 2014", Siemon Wezeman sanoi.
   
 8. Kemiallinen hyökkäys" provosointi Yhdysvaltojen osallistumisen suunniteltu Syyria - Lähde
  © Sputnik / in LÄHI-ITÄ
  13:11 03.05.2018(päivitetty 16:33 03.05.2018)
  BEIRUT (Sputnik) - Jännitteet ovat olleet korkealla huhtikuusta lähtien, kun tiedotusvälineet syyttivät Damaskosta kemikaalihyökkäystä Douman kaupungissa, ja USA käynnisti ohjusiskut Syyriaa vastaan odottamatta tutkimuksen loppumista tapaus.
  "Yhdysvaltain turvallisuuspalvelut suunnittelevat provokaatioita kiellettyjen aineiden käytön avulla Syyriassa. Toimintaa johtaa islamilaisen valtion * [Daesh] entinen militantti, Mishan Idris Hamash. Tavoitteena on saada kemiallinen hyökkäys siviilejä vastaan edelleen levitä tiedotusvälineissä ", lähde kertoi Sputnikille.
  Lähteen mukaan valmistelut alkoivat 23. huhtikuuta. Siviilejä lähetetään Jafran öljykentän lähellä olevalle alueelle osallistumaan hyökkäyskohtauksen kuvaukseen. Syyrian tilanne on viime kuussa kasvanut, koska se tapahtui Douman kaupungin kaupungissa 7. huhtikuuta tapahtuneen kemiallisen hyökkäyksen johdosta. Tätä tapahtumaa käytettiin perustelemaan Syyrian vastaisia lentäjiä, joita Yhdysvaltain johtama koalitio suoritti huolimatta siitä, että Damaskos kiisti nämä väitteet ja lisäsi, että terroristiryhmät voisivat suunnitella kemiallisten aseiden käytön pääkaupungin esikaupungissa. Moskova löysi myöhemmin väitetyn hyökkäyksen "uhrit", joka kertoi toimittajille, että he joutuivat osallistumaan kuvaamiseen. Kansainvälinen yhteisö on ilmaissut huolestuneisuutensa kemiallisten aseiden käytöstä Syyrian sisäpuolella sina-kaasun väitetystä käytöstä Damaskoksessa vuonna 2013. Syyn jälkeen Syyria liittyi OPCW: hen ja suostui tuhoamaan sen kemiallisten aseiden arseenin. 4. tammikuuta 2016 OPCW vahvisti lausunnossaan, että Syyrian kemialliset aseet tuhotaan kokonaan. * Daesh, joka tunnetaan myös nimellä IS, ISIL, ISIS, on terroristiryhmä, joka on kielletty Venäjällä
   
 9. Kemiallinen hyökkäys" provosointi Yhdysvaltojen osallistumisen suunniteltu Syyria - Lähde
  LÄHI-ITÄ
  13:11 03.05.2018(päivitetty 16:33 03.05.2018)
  BEIRUT (Sputnik) - Jännitteet ovat olleet korkealla huhtikuusta lähtien, kun tiedotusvälineet syyttivät Damaskosta kemikaalihyökkäystä Douman kaupungissa, ja USA käynnisti ohjusiskut Syyriaa vastaan odottamatta tutkimuksen loppumista tapaus.

  "Yhdysvaltain turvallisuuspalvelut suunnittelevat provokaatioita kiellettyjen aineiden käytön avulla Syyriassa. Toimintaa johtaa islamilaisen valtion * [Daesh] entinen militantti, Mishan Idris Hamash. Tavoitteena on saada kemiallinen hyökkäys siviilejä vastaan edelleen levitä tiedotusvälineissä ", lähde kertoi Sputnikille. Lähteen mukaan valmistelut alkoivat 23. huhtikuuta. Siviilejä lähetetään Jafran öljykentän lähellä olevalle alueelle osallistumaan hyökkäyskohtauksen kuvaukseen. Syyrian tilanne on viime kuussa kasvanut, koska se tapahtui Douman kaupungin kaupungissa 7. huhtikuuta tapahtuneen kemiallisen hyökkäyksen johdosta. Tätä tapahtumaa käytettiin perustelemaan Syyrian vastaisia lentäjiä, joita Yhdysvaltain johtama koalitio suoritti huolimatta siitä, että Damaskos kiisti nämä väitteet ja lisäsi, että terroristiryhmät voisivat suunnitella kemiallisten aseiden käytön pääkaupungin esikaupungissa. Moskova löysi myöhemmin väitetyn hyökkäyksen "uhrit", joka kertoi toimittajille, että he joutuivat osallistumaan kuvaamiseen. Kansainvälinen yhteisö on ilmaissut huolestuneisuutensa kemiallisten aseiden käytöstä Syyrian sisäpuolella sina-kaasun väitetystä käytöstä Damaskoksessa vuonna 2013. Syyn jälkeen Syyria liittyi OPCW: hen ja suostui tuhoamaan sen kemiallisten aseiden arseenin. 4. tammikuuta 2016 OPCW vahvisti lausunnossaan, että Syyrian kemialliset aseet tuhotaan kokonaan. * Daesh, joka tunnetaan myös nimellä IS, ISIL, ISIS, on terroristiryhmä, joka on kielletty Venäjällä
   
 10. Syyrian pommituksissa jenkit, Ranska ja Englanti jäivät.
  Meneillään on nähtävästi Iranin johdon kaatamsyrtys, aivan kuten Trump on uhhannut. Näin kävi myös aikanaan Chilessä, Serbiassa, Irakissa, Libyassa, Ukrainassa, joissa jenkkejä kumartamattomat johtajat kaadettiin ja osa heistä myös tapettiin.
  Israel on nyt pommittanut raketein Syyrian alueita jatkona aikaisemmin jenkkien johdolla tehtyihin pommituksiin, pommitukset lienevät tehneet suurempaa tuhoa Syyriassa kun aikaisempi länsimaiden pommitus joka tehtiin "valkokypäräisten tekemän provokaation perusteella.
  Länsimaat eivät halua Syyriaan poliittista ratkaisua vaan pommien tuoman ratkaisun aivan Kosovon tapaan jossa nyt sijaitsee suuri jenkkien sotilastukikohta.
   
 11. Yhdysvaltojen suurlähetystön siirtäminen "antaa elämän" uskonnolliselle konfliktille
  LÄHI-ITÄ
  05:31 14.05.2018
  Yhdysvaltojen Yhdysvaltojen suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin "merkitsee Washingtonin aikakauden loppua" palestiinalais-israelilaisen konfliktin kahden valtion ratkaisun tukemiseksi ja sen sijaan laajentaa uskonnollista konfliktia Yhdysvaltojen palestiinalaislähettilään Husam Zomlotille maanantaina.
  "Yhdysvaltojen suurlähetystön nykyaikainen siirtyminen herättää uskonnollisen konfliktin elämää arvokkaan rauhan sijasta ... Tämä liike merkitsee aikakauden päättymistä, kun Yhdysvallat on johtanut kansainvälisiä pyrkimyksiä oletettavasti saavuttamaan kahden valtion ratkaisu, joka lopettaa Israelin vuonna 1967 alkaneen miehityksen Itä-Jerusalem mukaan lukien ", Zomlot sanoi lausunnossaan.

  Lisäksi Washington on luopunut rauhanturvaajien roolistaan, mikä pahentaa entisestään "epävarmuutta" Palestiinassa , suurlähettiläs korosti.

  Yhdysvaltain Israelin suurlähetystö avataan virallisesti Jerusalemissa myöhemmin sen jälkeen, kun sen kiistanalainen siirtäminen Tel Avivista aiheutti suurta huolta, koska Israel ja Palestiina kiistivät Jerusalemin kaupungin pääkaupungiksi. Diplomaattikunta avaa juutalaisvaltion 70-vuotisjuhlavuoden.
  Israel takavarikoi Jordanian hallitseman Itä-Jerusalemin vuoden 1967 kuuden päivän sodan aikana. Vuonna 1980 Israelin parlamentti hyväksyi Jerusalemin lain julistaen koko kaupungin Israelin jakamattoman pääoman.

  Kansainvälinen yhteisö ei tunnusta liittämistä ja uskoo, että Jerusalemin asema olisi sovittava palestiinalaisten kanssa, jotka väittävät itäosaan tulevan valtionsa pääkaupungiksi .
   
 12. Uusia paljastuksia Vierailija

  Syyrian sotilas paljastaa, kuinka Yhdysvaltain aseet päätyivät Al-Qaidaan
  10:43 16.05.2018(päivitetty 10:44 16.05.2018)

  Syyrian hallitusten vastaisen sotilaallisen ryhmän jäsen ja entinen salaa Yhdysvaltojen pyrkimys vastustaa kapinallisia Syyriassa on paljastanut, kuinka Yhdysvaltojen toimittamat aseet niin sanotuille "kohtuullisille oppositiovoimille" luovutettiin al -Qaeda.

  "Ilmoitin al-Qaidan alaryhmän, al-Nusra *: n, suojelemasta ja turvallisesti saattamaan minua ja sotilaita kahden tunnin ajaksi Pohjois-Aleposista Länsi-Aleppoon ja vaihdoin heille viisi pickup-kuorma-autoa ja ampumatarvikkeita:" Vapaa Syyrian armeijan komentaja Anas Ibrahim Obaid, joka tunnetaan myös nimellä Abu Zayd, kertoi Fox Newsille. Zaydin mukaan hän oli militanttisen ryhmän päällikkö, joka koulutettiin ja aseistui Yhdysvalloista Turkissa vuonna 2015 ja lähetettiin sitten Syyriaan. Aluksi hänen amerikkalaiset käsittelijät halusivat lähettää Zayd ja hänen miehensä Syyriassa aseettomiksi ja lupasivat toimittaa heille aseita paikan päällä, sillä al-Nusran terroristit olivat piiloutuneet aiemmin noin 54 militantin joukosta pian sen jälkeen, kun he olivat tulleet Syyrian alueelle ja ryöstivät kaiken sen Yhdysvaltojen liikkeeseen laskemia aseita.

  Sen jälkeen, kun Zaydin militantit onnistuivat vakuuttamaan Yhdysvaltain sotilaita käsiinsä, heidät lopetti turkkilaiset rajavartijat, jotka totesivat, että ryhmä kuljetti Syyrian lippuja kapinallisten lippujen sijaan.
  LUE LISÄÄ: Syyrian rebels syyttävät Yhdysvaltoja toimittamaan lisää aseita CIA: n kautta
  Yhdysvaltain käsittelijät otti vastuun "lippuvirheestä" ja ryhmä lopulta onnistui ylittämään Syyriin, mutta nousevat moraaliongelmat aiheuttivat monien jäsenten vikoja, jättäen Zaydin vain 25 militanttia 72: n sijasta.

  Tämän kehityksen vuoksi Zayd päätti katkaista siteensä ohjelmaan ja palata kotikaupunkiinsa Länsi-Aleppoon, ja koska hän joutui ylittämään Al-Nusran hallitsemaa aluetta, hän päätti soittaa terroristiryhmään ja antaa heille aseita vaihtamalla turvallista kulkua varten.

  "Amerikkalaiset olivat niin vihainen, kun he löysivät, he leikkasivat palkkansa, mutta tämä oli ainoa vaihtoehto heidän alueelleen pääsemään kotiin tappamatta", Zayd sanoi.
  Hän lisäsi myös, että Pentagoni sulki koko ohjelman noin kuukauden kuluttua sopimuksen tekemisestä, mutta lisäsi kuitenkin, että "amerikkalaiset ... eivät voi saada aseitaan takaisin."

  Fox News raportoi myös, kertoen lähteistään, että Zayd hallitsee edelleen huomattavaa "amerikkalaisrahoitettujen" aseiden kätköä, joka "rutiininomaisesti pintaan mustilla markkinoilla ja muodostaa jotain tuottoisaa liiketoimintaa".
  LUE LISÄÄ: Yhdysvaltain aseet kulkivat syyrialaisista vihollisista Daeshiin alle kahdessa kuukaudessa - Tutkimus
  Vuodesta 2013 vuoden 2017 puoliväliin mennessä USA toimitti aseita ja koulutusta Syyrian kapinallisryhmille peitetyn CIA-ohjelman "Timber Sycamore" -ohjelman kautta. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti ohjelman päättymisestä heinäkuussa.
  Vuonna 2015 Yhdysvallat myönsi, että suuri osa "alumiinisten" kapinallisten alun perin tarkoitettuja aseita lopulta löysi tiensä terroristiryhmien käsiin.

  * Al-Qaida ja sen alueviranomainen al-Nusra ovat Venäjän kiellettyjä terroristiryhmiä.
   
 13. » TALOUS » ITÄVALLAN TOIMITTAJA KUVASI YHDYSVALTAIN TALOUDEN KATASTROFAALISEN TILANTEEN

  Itävallan toimittaja kuvasi Yhdysvaltain talouden katastrofaalista tilannetta

  Se, että USA: n talous on romahduksen partaalla, vahvistaa yhä pahensi köyhyyttä tavallisten kansalaisten, toimittaja kirjoittaa Itävallan julkaisun Contra Magazine Marco Meyer.
  Hänen mukaansa maassa noin 51 miljoonaa kotitaloutta (ja tämä on 43 prosenttia kaikista) ei ole tarvittavia varoja vuokran, ruokaan ja vaatteisiin.
  Myöskään kaikki amerikkalaiset eivät pysty tarjoamaan asianmukaista hoitoa lapsilleen, heidän koulutukselleen, sairausvakuutuksilleen ja palveluilleen, kuljetuskustannuksille, puhumattakaan asuntolainoista.
  Köyhien ihmisten määrä kasvaa nopeasti, joten ei ole tarpeen sanoa "maailman vahvin talous", kuten Yhdysvaltojen viranomaiset yrittävät vakuuttaa.

  Mayer toteaa, että 66 prosenttia kansalaisista ansaitsee alle 20 dollaria tunnissa, mikä pakottaa heidät työskentelemään 16-18 tuntia useilla paikoilla.
  Presidentti Donald Trump pyrkii automatisoimaan tuotantoa vapauttaakseen matalapalkkaiset kannat ja antamaan ihmisille mahdollisuuden siirtyä arvostetuimmille työpaikoille. Tämä on kuitenkin pitkän aikavälin strategia, kun kotitalouksien köyhtymisen ongelma on ratkaistava täällä ja nyt, Itävallan kolumnisti lainaa PolitExpertin .
  Aiemmin Israelin julkinen Yakov Kedmi varoitti Venäjää taloudellisesta ja teknologisesta kehityksestä Yhdysvaltojen mallin mukaan.
   
 14. Vain jenkkien valtaamilla alueilla:

  Daesh jatkaa vastarintaa Syyriassa Vain Yhdysvaltain hallinnoilla alueilla -

  12:00 09.06.2018(päivitetty 12:26 09.06.2018)
  MOSKOVA (Sputnik) - Syyrian Daeshin terroristiryhmän vastustuskyvyn tasot sijaitsevat vain Yhdysvaltojen hallitsemilla alueilla, Venäjän puolustusministeriön tiedottaja Igor Konashenkov sanoi lauantaina. Yhdysvaltojen puolustusministeri Jim Mattis totesi keskiviikkona, että Syyrian presidentti Bashar Assad oli käynyt Venäjän ja Iranin avustuksella "katastrofilla" hänen Syyrian kansalleen ja huomannut, että Syyrian demokraattiset joukot (SDF) "ainoa järjestö tuolloin, joka pystyi heittämään" Daeshin Syyriasta.

  "Mitä tulee Syyrian arabitasavallan nykytilanteeseen, suosittelemme Pentagon-päällikköä tutkimaan karttaa, joka osoittaa tämän maan tilanteen. Jotkut jäljellä olevat Daeshin terroristien vastustajat Syyriassa sijaitsevat vain Yhdysvaltojen hallitsemilla alueilla" Konashenkov sanoi.

  Tiedottaja totesi, että Venäjän puolustusministeriö oli hämmentynyt Mattisin "verbaalisilla manipuloinnilla" Syyrian tilanteesta, ja korosti, että Daeshin terrori-ryhmän laajentaminen Syyriaan oli mahdollinen, koska Yhdysvaltojen ja kansainvälisten rikollisten "laiminlyönti" koalitio.

  "Tänä aikana Washington keskittyi rahoittamaan ja välittämään sormenjäljitelmää" Syyrian oppositiolle "satoja miljoonia dollareita vastaan. Suurin osa Yhdysvaltain toimitetuista aseista ja ammuksista tuli kuitenkin Syyrian al-Qaidan haara - Nusra Front [terroristiryhmä, kielletty Venäjällä] ja Daesh, jotka halusivat Washingtonin tavoin kaataa laillisen Syyrian hallituksen ", Konashenkov sanoi.

  Syyria on ollut sisällissodassa vuodesta 2011, kun hallituksen joukot ovat taistelleet lukuisista oppositioryhmistä ja terroristijärjestöistä.
  Venäjä on yhdessä Turkin ja Iranin kanssa yksi Syyrian tulitaukosäännöstön takaavista valtioista.

  Yhdysvaltain johtama yli 70 jäsenen liittoutuma harjoittaa sotilasoperaatiota Daeshin terroryhmää vastaan Syyriassa ja Irakissa. Syyrian liittouman lakko ei ole presidentin Bashar Assadin hallituksen tai Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvoston lupaa.
   
 15. Vapaa Syyrian armeija, joka on USA:n tukema sotilasosasto valmistautuu kemikaalien räjäytysprovokaatioon Deir ez-Zorissa - Venäjän MoD
  LÄHI-ITÄ
  14:00 11.06.2018(päivitetty 14:34 11.06.2018)
  Venäjän puolustusministeriön tiedottaja Igor Konashenkov totesi maanantaina, että vapaiden Syyrian armeijan militantit olivat jo tuoneet kloorikaulusäiliöitä Deir ez-Zorin asutuskeskukseen toisen "kemiallisen iskun siviilejä vastaan".

  "Syyrian kolmen itsenäisen kanavan kautta saadun tiedon mukaan ns. Vapaiden Syyrian armeijan komentaminen Yhdysvaltojen erikoisjoukkojen sotilaiden avustuksella valmistautuu vakavaan provosointiin myrkyllisen aineen käyttämiseksi Deir ez-Zorin maakunnassa , "Konashenkov sanoi.

  Ministeriö totesi, että kemiallisten aineiden käytön video olisi syynä Yhdysvaltojen liittouman hyökkäyksiin Syyrian hallituksen instituutioille. LUE LISÄÄ: Assad kutsuu Douman kemiallisen hyökkäyksen "British PR Stunt" Suoraan UK Median kasvot

  "Staffed-video, sen jälkeen, kun se levitetään länsimaisessa tiedotusvälineessä, pitäisi tulla Yhdysvaltain johdolla toimivan uuden liittouman uuden syyn suorittaa ohjuskitara Syyrian valtion esineitä vastaan ja perustella militanttien loukkaavaa Syyrian hallituksen joukkoja Euphratesin itäisellä rannalla , "Konashenkov lisäsi. Venäjän puolustusministeriö varoittaa, että tällaisten provokaatioiden käyttäminen Syyrian tilanteen horjuttamiseen ei ole hyväksyttävää, hän korosti.

  Huhtikuussa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Ranskassa ajettiin Siria vastaan Syyria, joka syytti Damaskosta kemiallista hyökkäystä Douman kaupungissa. Syyrian ja Venäjän hallitukset ovat veloittaneet Yhdysvaltain ja Ison-Britannian rahoittaman White Helmet -ryhmän asettamalla väärennettyjen lippujen kemiallisen hyökkäyksen kaupunkiin, jotta Länsi-sotilaallinen väliintulo saataisiin toteutettua.
   
 16. Saudit eivät saisi ostaa Venäjän S-400 - apulaispääsihteeri Yhdysvaltain valtiosihteeri nimetty
  SOTILAALLINEN & TIEDUSTELU 20:49 14.06.2018

  WASHINGTON (Sputnik) - Saudi-Arabia ja muut Yhdysvaltain liittolaiset eivät saisi ostaa Venäjän sotilastarvikkeita, mukaan lukien S-400-ilmapuolustusjärjestelmät, koska tällaisia ostoksia voidaan rangaista sanktioilla. Apulaispääsihteeri Yhdysvaltain ulkoministeri David Schenker sanoi vahvistuksen kuuleminen.

  "Tein yhteistyötä liittolaisten kanssa, jotta voimme torjua heidät tai kannustaa heitä välttämään [Venäjän] sotilaallisia hankintoja, jotka saattaisivat olla mahdollisia sanktioita", Schenker sanoi. Toisin sanoen sanoisin Saudi-Arabialle, etten tee sitä. "

  Schenkeriä kysyttiin Persianlahden valtioiden, kuten Saudi-Arabian ja Qatarin, huolenaiheista ostaa Venäjän S-400-ilmapuolustusjärjestelmiä, kun heille aiheutuiseurauksia Yhdysvaltojen vastaisten Amerikan vastustajien kautta rangaistavan lain ( CAATSA ) nojalla.
  Elokuussa 2017 Yhdysvaltain presidentti Donald Trump allekirjoitti CAATSA-lain. Lainsäädännön mukaan Yhdysvallat voi määrätä seuraamuksia sellaisille yhteisöille ja yksityishenkilöille, jotka toimivat Venäjän puolustus- tai tiedustelualojen puolesta, samoin kuin toimijat , jotka harjoittavat liiketoimia näillä aloilla.
  LUE LISÄÄ: Turkki loukkaa Yhdysvaltain kysyntää putoamaan S-400-kauppaa F-35:
  Turkki, yhdysvaltalainen liittolainen ja NATO-kumppani ovat parhaillaan hankkimassa S-400-ilmansuojajärjestelmää Venäjältä, kun taas Egypti on halunnut ostaa 50 hävittäjää ja 46 helikoptereita.

  S-400 Triumph on Venäjän seuraavan sukupolven liikkuvan pintalennon ohjusjärjestelmä ja se voi kuljettaa kolmea eri tyyppistä ohjusta, jotka pystyvät tuhoamaan lentokohteita lyhyellä tai erittäin pitkällä alueella. Järjestelmä on suunniteltu seuraamaan ja tuhoamaan erilaisia ilma-aluksen kohteita, tiedustelu-ilma-aluksista ballistisiin ohjuksiin.
   
 17. Jemenin tilanne Vierailija

  Yhdysvaltain tiedustelu kiistää UAE: n tukihakemuksen Jemenin uudet hyökkäyksestä – Raportti
  SOTILAALLINEN & TIEDUSTELU
  03:52 15.06.2018(päivitetty 03:54 15.06.2018)
  Saudi-johtoisten koalitioiden suurin hyökkäys Jemenin aseellisessa konfliktissa, "Golden Victory" -operaatio, ei näytä menestyneen mahdollisimman pian sen jälkeen, kun Yhdysvallat oli kieltänyt Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pyynnön toimittaa tiedustelu-, miinanraivaus- ja valvontavälineitä hyökkäys al-Hudaydahin avain satamaan. Reutersin raportin mukaan yksi Yhdysvaltain tiedustelupäällikkö totesi, että UAE: n sotilas- ja tiedustustukea koskeva pyyntö hylättiin.

  USA: n näkemys kasvavasta kansallisesta vastustuksesta sen roolissa konfliktissa: polttoaineen tarjoaminen ja tukeminen arabialaisille sotilaslentokoneille, jotka suorittavat muun muassa Jemenissä pommi-iskuja häitä vastaan, vaikka kongressi ei olekaan houkutellut poliittista tahtoa tosiasiallisesti kieltämään Pentagoniin ja tiedusteluyhteisöihin tukemalla Saudi-johtoisia pyrkimyksiä.

  Esimerkiksi yksi Vox-raportissa mainitaan Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammad bin Salman Jemenin sodan "arkkitehtina". Ranska tarjosi miinanraivausta Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pyynnöstä sen jälkeen, kun Yhdysvallat ei halunnut tai ei pystynyt, mutta ei ole selvää, onko Hudaydahin joukkohäviö saanut muuta tukea älykkyyden, valvonnan tai tiedusteluvälineiden muodossa, kuten Emirates pyysi

  Aiemmin tällä viikolla humanitaaristen avustustyöntekijöiden pakenivat Hudaydah, kun Saudi-johtoinen koalitio, joka alkoi tiistaina, lähestyi välitöntä hyökkäystä, Reuters raportoi. Arabilaitteet ja -alukset ovat lyöneet Houthin asemaa Hudaydasta etelään tiistaista lähtien ja torstaina Saudi-aligned Jemeni -hallitukset asettuivat hallintaan Ad-Durayhimin alueelta Hudaydasta etelään.

  Keskiviikkona useat lähteet vahvistivat, että Houthis onnistui menestyksekkäästi iskeytymään ainakin yhteen UAE: n laivastoon, joka osallistui Hudaydahin hyökkäykseen.

  Venäjän ulkoministeriö sanoi torstaina, että jatkuva hyökkäys vahingoittaisi merkittävästi " Jemenin kriisin poliittisen ratkaisun mahdollisuuksia ".
   
 18. Syyrian Ragga Vierailija

  Miksi heidät pommittivat meitä?" Raqqan häpeälliset ennätykset haastaa Pentagonin

  © AP Photom LÄHI-ITÄ 17:50 15.06.2018

  Vaikuttaa siltä, että Pentagonin yritys pitää rekisteriä siviilivahinkoja Raqqassa pyyhkäisty maton alla, on epäonnistunut kansainvälisten ihmisoikeusvastuiden kasvavasta kritiikistä, jotka väittävät, että Yhdysvaltojen johtama liittouma Syyriassa saattaa olla sotarikos.

  Vaikka Pentagoni väittää suorittaneen tarkkuusilmakampanjan Raqqaan, tosiseikat paikan päällä osoittavat toisin. Amnesty Internationalin 5. kesäkuuta julkaisema raportti paljasti, että USA: n koalitioalisen neljän kuukauden sotilasoperaatio, jolla Daeshin (ISIS / ISIL) * Raqqalta syrjäytettiin, jätti satoja siviilejä kuolleeksi, loukkaantui paljon enemmän ja jäi rautateiden suurimman osan kaupungista.

  Yhdysvaltain puolustusministeriö vastusti kuitenkin ihmisoikeuksien valvontajärjestön kritiikkiä vastaten, että "kukaan ei koskaan tiedä", kuinka monta siviilejä tapettiin.

  "Sikäli kuin tiedämme, kuinka monta siviiliä tapettiin, olen vain rehellinen, kukaan ei koskaan tiedä. Jokainen, joka väittää he tietävän, on valehtelee ja ei ole mahdollista", Yhdysvaltain armeijan kollega Thomas Veale, Yhdysvaltain johtavan anti-Daesh -yhteisön tiedottaja, kertoi Pentagon-tiedotuksesta videolinkin kautta.
  Amnesty syyttää Yhdysvaltojen Raqqa-pommitusta loukkaavan kansainvälisen lain rikkomisesta


  Lausuntoa välittömästi kohdistettiin Sharah Leah Whitsonin, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan ihmisoikeusvaltuutetun jyrkälle kritiikille: "Kun Yhdysvallat kertoo maailmalle, että se ei välitä tarpeeksi seurata siviilien kuolemaa, se aiheuttaa vihreää valoa sotaa käyvien ympäri maailmaa ottamaan täsmälleen sama asenne ", hän sanoi lainasi NBC News.

  Paljon paljastunut raportti, jonka otsikkona on "Sodanjan sotaa": siviilejä tuhoavat verotus, Raqqa - Syyria, paljasti, että Yhdysvaltojen johtama koalitio käynnisti "suhteettomat tai epäilemättä" hyökkäykset rakennuksia, jotka ovat täynnä suljetuista siviileistä "laaja-alaisten tehosteiden avulla". Ihmisoikeusvalvontaviranomainen esitti kysymyksen siitä, onko koalitio "tehnyt tiukkaa valvontaa ennen lakkoja".

  "En ymmärrä miksi he pommittivat meitä ... Eivätkö valvontajärjestelmät näe, että olisimme siviiliperheitä?" pyysi Rasha Badrania, ilmaiskut selviytyneestä, jonka 39 perheenjäsentä, mukaan lukien yhden vuoden vanha Tulipin tyttö, tapettiin kolmessa erillisessä Yhdysvaltain koalition lakossa. Raportissa kerrotaan tarina neljästä Raqqa-kaupungin eri osasta, jotka kärsivät vakavista menetyksistä ja vammoista kampanjan aikana, jota Yhdysvaltain puolustussihteeri James Mattis kutsui kaunopuheisesti "sodan tuhoutumisesta". Korostaa, että koalitioon kohdistuvat lakot voivat olla sotarikoksia, Amnesty International on kehottanut Yhdysvaltojen johtamaa koalitioa "tutkimaan nopeasti ja puolueettomasti väitteitä kansainvälisen oikeuden rikkomuksista ja siviilivahingoista" ja "antamaan uhreille korvauksia ja antamaan riittävän tuen epätoivoisesti kaivos- ja jälleenrakennustöitä. "

  Toimittajat ja ihmisoikeusjärjestöt eivät ole ensimmäistä kertaa herättäneet hälytystä Yhdysvaltojen liittouman toimista Syyrian ilmatilassa ja kentällä. © AP PHOTO / GABRIEL CHAIMSamuel Oakford, tutkija useita Yhdysvaltain tiedotusvälineiden valittanut, että Yhdysvallat on "kieltämiseen" noin siviilejä oli kuollut Raqqa hänen op-ed julkaisema Foreign Policy -lehden 31. elokuuta 2017 mennessä.

  Ilmoittaessaan seurantakonserni Airwarsin havainnoista, toimittaja ehdotti, että Yhdysvaltojen johtama ilma- ja tykistösisku oli todennäköisesti kuollut maaliskuusta 2017 lähtien, kun 1 700 ihmistä tai enemmän siviilejä"

  Pentagoni kuitenkin paljasti arvioinnin päällikkö Stephen J. Townsendin, yhdistetyn yhteisen työryhmän - Operation Inherent Resolve -julkaisun, jäljittämisestä Raqqan suurten siviiliväestöiden raportteihin "hyperbooliksi". Yleisesti vakava rikkomus Yhdysvaltojen Raqqa-operaation aikana on herättänyt paljon vähemmän huomiota siihen, että Aleppo terroristien vapauttaminen Syyrian ja Venäjän välillä - marraskuu-joulukuu 2016 -, jota länsimaiset mainstream media -paljastukset räjähtivät voimakkaasti. Median kritiikki kuitenkin äkisti päättyi sen jälkeen, kun Syyrian arabi-armeija vapautti kaupunkia.

  Puhuessaan Sputnikille, kauppatieteiden korkeakoulun apulaisprofessori Konstantin Truyevtsev viittasi eräisiin Syyrian sotilastrategian puutteisiin.

  "Tiheästi asutettujen kaupunkien pommitukset - mitä Yhdysvallat teki Syyriassa - ei ole mitenkään tehokas toimenpide", painotti venäläinen akatemia. "Venäjän valitsema menetelmä oli parempi, koska se [lähinnä] suunnitteli Daeshin öljyinfrastruktuuria, joka on paljon vähemmän tuhoavaa." Yhdysvaltain johtama koalitio lähes vioittunut, ei vapauttanut Syyrian Raqqaa vuonna 2017 – Moskova Kommentoidessaan Yhdysvaltain johtoasemassa olevaa koalitioa vuonna 2017 Raqqan taistelua, osa Raqqa-kampanjaa (2016-2017), Venäjän ulkoministeriön varapääministeri Artyom Kozhin korosti, että Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten pelastamisen sijaan pelastuivat sen sijaan maan päällä . Kozhin korosti, että useista eri lähteistä tulevat raportit "kokevat täysin Raqqan ns. Vapauttavan virallisen länsimaisen myytin". "Suurin osa Raqqasta pyyhittiin pois kartalta, kun taas suuri ja vielä lukematon osa väestöä marttyy- tiin ja haudattiin raunioihin", diplomaatti kertoi RT: lle. Yhdysvaltain puolustusvoimat Syyrian demokraattiset joukot (SDF) käynnistivät Raqqa-kampanjan, jota kutsuttiin Eufrate-operaation sotilasjulisteeksi Daeshia vastaan Raqqa Governorate -alueella marraskuussa 2016 ja virallisesti päättyi 20. lokakuuta 2017. Raqqan taistelu, , pidettiin 6.-17. lokakuuta 2017 Yhdysvaltain ilmavoimien avustuksella.

  Yhdysvallat ja sen liittoutuneet jäsenet ovat toimineet Syyriassa vuodesta 2014 ilman Syyrian hallituksen suostumusta tai YK: n turvallisuusneuvoston valtuutusta.
   
 19. Yhdysvaltain valmistautuminen kemialliseen väärään hyökkäykseen al-Tanf - Damaskon lähteellä
  14:38 16.06.2018(päivitetty 14:39 16.06.2018)
  Syyrian ihmisoikeusverkoston johtaja Ahmad Kazem on kertonut Sputnikille, että Yhdysvaltain tiedustelu valmistelee provosointia, johon liittyy kemiallisia aseita lähellä al-Tanfin aluetta, ja että sen tarkoitus on ajaa kiilaa Damaskoksen ja Syyrian kurdien välillä.

  "Tällä hetkellä [at Atman] valmistautuvat Yhdysvaltojen erityispalvelut koordinoidusti alueen Daeshin (ISIS) * kanssa, jotta Douman alueella tapahtuva provokaatio olisi samanlainen", Kazem sanoi. "Kurdit, mukaan lukien naiset ja lapset, valmistautuvat väärän lippuoperaation toteuttamiseen", hän lisäsi.
  Kazem pitää "erittäin vahvaa" todennäköisyyttä provokaation toteuttamiselle. "Sitä valmistellaan tavoitteena kurdien ja Syyrian armeijan välinen törmäys", hän sanoi. Venäjän puolustusministeriön tiedottaja Igor Konashenkov totesi maanantaina, että ministeriö on saanut lukuisista lähteistä saatuja tietoja, että vapaat Syyrian armeijan militantit ja Yhdysvaltain erikoistoiminnan voimat valmistautuivat väärään lippu-iskuun, joka koski myrkkyaineiden käyttöä Deir ez- Zor.

  Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta ja Ranska käynnisti huhtikuussa ohjuslakan Syyriaa vastaan sen jälkeen, kun he väittivät olevan kemiallinen hyökkäys Douman kaupungissa, Eastern Ghouta. Damaskos ja Moskova tuomitsivat hyökkäyksen ja huomauttivat, että kolmikanta ei ollut tarjonnut merkittäviä todisteita siitä, että kemiallinen hyökkäys todella tapahtui.

  Yhdysvallat sijaitsee 54 km: n vyöhykkeellä At-Tanfin sotilastukikohdastaan, jossa se kouluttaa ja varustaa Syyrian asevoimat. Läheisen Yhdysvaltain hallitseman Rukban-pakolaisleirin tilannetta on kutsuttu "humanitaariseksi katastrofiksi", ja sen arvioidaan sisältävän 60 000 pakolaista ylöspäin.

  Venäjän puolustusministeriö on syyttänyt al-Tanfia siitä, että "heittävät ISIS-matkaviestintää harjoittavat ryhmät, jotka yrittävät käynnistää kumouksellisia terroristijärjestöjä Syyrian joukkojen ja siviilien puolesta".
   
 20. Viimeksi tänään Vierailija

  Syyria ilmoitti jenkkien taas pommittaneen sotilaitaan. Jenkit tukivat kauan terroristeja uskoessaan heidän auttavan Syyrian Presidenti kaatamisessa. Se olisi onnistunut ilman Presidentin avunpyyntöä venäläisiltä, joka on kääntänyt sodankäynnin Presidentin joukkojen eduksi.

  Jenkkien ja Englantilaisten rahoittamat "valkokypärät" ovat tehneet ja suunnitelleet uusia provokaatioita Assadin joukkojen piikkiin.
   
 21. Jenkit pelasti Vierailija

  Yhdysvaltain johtama koalitio evakuoi kaksi Daeshin komentajia Syyrian Hasakah -raportista
  17:51 26.06.2018(päivitetty 18:19 26.06.2018)
  Daeshin * terroristit ovat suurelta osin saaneet Syyrian voitot hallituksen joukot suoralta avustukselta Venäjältä, vaikka ryhmä säilyttää läsnäolon Eufrate-joen itäpuolella Deir ez-Zourin ja al-Hasakahin maakunnissa, Syyrian Demokraattiset voimat (SDF)

  Yhdysvaltain johtama koalitio evakuoi kaksi Daeshin komentajaa al-Hasakah-kuvernööriltä Syyrian ja Irakin rajan lähellä maanantaina Syyrian arabien uutistoimiston (SANA) raporttien mukaan ja kertoi alueensa tietoisiksi siviililähteistä.
  LUE LISÄÄ: Entinen kongressiedustaja: Yhdysvallat ei voitti terroristit Syyriassa - Venäjä ja Assad Did
  Yhdysvaltain johdolla toimivaa koalitioa Daeshin evakuoinnit on raportoitu useaan otteeseen viime kuukausina. Tämän viimeisimmän tapauksen osalta SANA: n lähteet sanovat, että ne evakuoitiin ilman yhteentörmäyksiä ja että operaatio toteutettiin Yhdysvaltojen tukemien maa-asioiden avustuksella tekemättä.

  Vanhempi Daesh terroristeja myöhemmin kuljetettiin helikopterilla lentotukikohdan kaupungin al-Shaddadi. Loppuvuodesta 2017 Yhdysvallat perusti lentopaikan kaupunkiin, lähellä al-Shaddadin öljykenttiä.

  Daeshin hallussa on useita öljykenttiä ja muita al-Hasakahin siirtokuntia, jota ympäröivät Yhdysvaltojen tukemat SDF-joukot. Damaskos on toistuvasti syyttänyt Washingtonia ja laajempaa Yhdysvaltojen johtamaa ilmaliikennettä Daeshin ja muiden terroristiryhmien suojelemiseksi Syyriassa, koska he haluavat pidentää sotaa perustelemaan sotilaallinen läsnäoloa arabivaltiossa.
  Yhdysvaltain armeija puuttui Syyrian kriisiin ilman Syyrian hallituksen hyväksyntää ja viranomaiset ovat vaatineet Washingtonia vetämään voimansa pois Syyriasta ja kuvaamaan niiden läsnäoloa maan itsemääräämisoikeuden rikkomuksena.
  LUE LISÄÄ: US, UK Rahoitus 54 Militia-ryhmää Syyriaan huolimatta Trump lupaa "päästä ulos"

  * Daesh (tunnetaan myös nimellä ISIS / ISIL / Islamic State)
   
 22. Syyriasta Vierailija

  Yhdysvaltain johtama koalitio evakuoi kaksi Daeshin komentajia Syyrian Hasakah -raportista
  17:51 26.06.2018(päivitetty 18:19 26.06.2018)
  Daeshin * terroristit ovat suurelta osin saaneet Syyrian voitot hallituksen joukot suoralta avustukselta Venäjältä, vaikka ryhmä säilyttää läsnäolon Eufrate-joen itäpuolella Deir ez-Zourin ja al-Hasakahin maakunnissa, Syyrian Demokraattiset voimat (SDF)

  Yhdysvaltain johtama koalitio evakuoi kaksi Daeshin komentajaa al-Hasakah-kuvernööriltä Syyrian ja Irakin rajan lähellä maanantaina Syyrian arabien uutistoimiston (SANA) raporttien mukaan ja kertoi alueensa tietoisiksi siviililähteistä.
  LUE LISÄÄ: Entinen kongressiedustaja: Yhdysvallat ei voitti terroristit Syyriassa - Venäjä ja Assad Did

  Yhdysvaltain johdolla toimivaa koalitioa Daeshin evakuoinnit on raportoitu useaan otteeseen viime kuukausina. Tämän viimeisimmän tapauksen osalta SANA: n lähteet sanovat, että ne evakuoitiin ilman yhteentörmäyksiä ja että operaatio toteutettiin Yhdysvaltojen tukemien maa-asioiden avustuksella tekemättä.

  Vanhempi Daesh terroristeja myöhemmin kuljetettiin helikopterilla lentotukikohdan kaupungin al-Shaddadi. Loppuvuodesta 2017 Yhdysvallat perusti lentopaikan kaupunkiin, lähellä al-Shaddadin öljykenttiä.

  Daeshin hallussa on useita öljykenttiä ja muita al-Hasakahin siirtokuntia, jota ympäröivät Yhdysvaltojen tukemat SDF-joukot. Damaskos on toistuvasti syyttänyt Washingtonia ja laajempaa Yhdysvaltojen johtamaa ilmaliikennettä Daeshin ja muiden terroristiryhmien suojelemiseksi Syyriassa, koska he haluavat pidentää sotaa perustelemaan sotilaallinen läsnäoloa arabivaltiossa.

  Yhdysvaltain armeija puuttui Syyrian kriisiin ilman Syyrian hallituksen hyväksyntää ja viranomaiset ovat vaatineet Washingtonia vetämään voimansa pois Syyriasta ja kuvaamaan niiden läsnäoloa maan itsemääräämisoikeuden rikkomuksena.
  LUE LISÄÄ: US, UK Rahoitus 54 Militia-ryhmää Syyriaan huolimatta Trump lupaa "päästä ulos"

  * Daesh (tunnetaan myös nimellä ISIS / ISIL / Islamic State) on Venäjällä kielletty terroristiryhmä.
   
 23. Syyriasta löytyy Vierailija

  Syyrian armeija ilmoitti tarttua ranskalaisiin anti-tank-ohjusjärjestelmiin Daraassaaeddin
  LÄHI-ITÄ
  12:24 11.07.
  Viime viikolla Venäjän sovittelukeskus Syyriassa ilmoitti, että eteläisen Daraan maakunnassa aseellisten ryhmien johtajat olivat sopineet antavan aseita ja pysäyttäneet vihollisuudet Syyrian armeijan jatkuvassa hyökkäyksessä tällä alueella. Daraa on osa Venäjän, Yhdysvaltojen ja Jordanian heinäkuussa sovittua de-escalation-aluetta. Syyrian armeija on takavarikoinut useita ranskalaisia APILAS-varusteita (Armour-Piercing Infantry Light Arm System) Daraa Lounais-maakunnassa, puolustusblogin verkkosivustoraportoi viitaten paikallisiin tiedotusvälineisiin.

  Järjestelmät, joita valtiollisen ranskalaisen aseiden valmistajan Nexterin tekemät, on raportoitu löytyneen Daraan Jadalin kylässä. Syyrian arabi- ilmailuvirasto (SANA) ilmoitti tiistaina, että Gharazin äskettäin vapautetulla Daraa-ratkaisulla toimivat Syyrian sappers löysivät varastoja, jotka sisälsivät USA: n valmistamia TOW-säiliöiden ohjusjärjestelmiä. LUE LISÄÄ: Venäjän MoD: Syyrian Daraan aseelliset ryhmät sopivat antautumisaseisiin

  TOW-ohjuksia löydettiin yhdessä laastareiden, erilaisten kaliberien kuorien, improvisoitujen räjähdyslaitteiden sekä viestintä- ja yönäköjärjestelmien kanssa. Viime viikolla Syyrian armeija löysi valtavaa välimuistia Länsi-aseista, myös Daraasta. Välimuisti sisälsi aseita ja ammuksia eri kalibereista, samoin kuin toimitsijapakkauksia Yhdysvaltojen vapaaseen Syyrian armeijan (FSA) militanteille. LUE LISÄÄ: Katsele Syyrian armeijan lähettämällä suurta sotilasvaltuutettua Daraa-maakunnalle

  Toisessa kehityksessä viime viikolla Syyrian armeija ilmoitti Nassib-rajanylityspaikan vapauttamisesta Jordanian rajalla lähellä raportteja, joiden mukaan hallituksen joukot olivat löytäneet kolme säiliötä, kaksi ilmatorjunta-aseita sekä 40 tankkisankareita, raketinheittimiä, pienaseiden ja 1500 ampumatarvikkeiden laatikosta Drakan kaupungissa.
  Nassibin vapautus tuli, kun Sutan eteläosassa sijaitsevan oppositiopoliittisen operaation komentokeskuksen päällikkö Abu Shima kertoi Sputnikille, että Daraan aseellisten ryhmien johtajat ovat päässeet sopimukseen Venäjän edustajien kanssa "sopimuksen välittömän lopettamisesta vihamielisyyksiä "maakunnassa.
  Syyrian armeija laittoi Daraalle hyökkäyksensä sen jälkeen, kun sen pääkaupungista ja useista muista kaupungeista pommitettiin paikallisten militanttien huolimatta Venäjän sovittelukeskuksen Syyrian meneillään olevan tulitauon takia ja maakunnan tilanne on lisääntynyt viime viikkoina.
   
 24. Vapautuuko Syyria? Vierailija

  Idlibin vapautus saattaisi lopettaa Syyriaan - Syyrian sotilas.
  LÄHI-ITÄ
  16:49 12.07.2018

  Vanhempi syyrialainen virkamies on sanonut, että hallituksen joukot pystyvät nyt vapauttamaan maakunnan, joka on viimeinen enimmäkseen hallituksen valvonnasta.
  Syyrian armeija on antanut maan vapauttaa maan terroristit, Sputnik oppi korkean tason Syyrian armeijan upseerista.
  "Armeijalla on nyt valta vapauttaa Idlibin maakunta, mikä tulee olemaan avain meneillään olevan sodan loppuun, joka on tullut kahdeksanneksi vuodeksi", virkamies sanoi. Hän lupasi tulevina päivinä nähdä tapahtumia, jotka "yllättelevät kaikkia".
  "Terroristit ovat allekirjoittaneet oman kuolemansa."

  Lähde lisäsi, että Syyrian joukot ovat onnistuneet torjumaan militanttiset hyökkäykset Idlibin rajalla. Virka-aseman mukaan Syyrian armeijan tarkistuspisteet ovat valmiita sekä puolustavaan että loukkaavaan skenaarioon.
  Assad lupaa vapaata koko Syyriaa, ei väliä, joiden valvonta-alueet ovat alle

  Idlib-pohjaiset terroristijoukot ovat heikentäneet taisteluita, kertoo paikalliset tiedotusvälineet. Viimeisten kahdeksan kuukauden aikana eri militanttiryhmien väliset yhteentörmäykset tappoivat noin 8 000 terroristia, lähinnä Tahrir al-Shamin ja Jabhat al-Nusran jäseniä. Kun pro-hallituksen joukot ovat parantaneet voittoja etelässä, Idlib, joka on Luoteis-Syyrian maakunta, on edelleen viimeinen kapinallinen linnake. Idlib on strategisesti tärkeä kaupunki, sillä se jakaa rajan Turkin ja naapurimaiden Latakian maakunnan kanssa, joka on presidentti Assadin keskeinen linnoitus. Lisäksi Idlib, pääkaupunki pääkaupunki, sijaitsee lähellä moottoritietä, joka yhdistää Sirian toiseksi suurimman kaupungin, Aleppo ja Damaskoksen. LÄHI-ITÄ 03:24 28.06.2018 MOSKOVA (Sputnik) - Syyrian Idlibin maakunnan asukkaat ovat varoittaneet Venäjän keskusta Syyrian sovittelusta White Helmets -ryhmän potentiaalisesta provokoitumisesta, johon saattaa liittyä kemiallisten tekijöiden käyttöä, Centre Majin päällikkö Alexei Tsygankov sanoi keskiviikkona. Idlibin Syyrian maakunnan asukkaat kutsuivat Syyrian vastakkaisten puolueiden sovittelukeskuksen varoittamaan valkoisten kypäräorganisaation tulevasta provokaamisesta. Asukkaiden mukaan kuusi autokuorta, joissa on valkoisia helmet-merkkejä ja kuorma-auto, on lastattu yksittäisten henkilöiden kanssa. suojalaitteita, visuaalisia laitteita ja seitsemän rakettia sekä nestemäisiä säiliöitä, saapui Idlibin kaupunkiin sunnuntaina ", Tsygankov sanoi.

  Yleinen lisäsi, että saapuessaan neljä tuntematonta henkilöä oli ladannut rakettien pääluodot nesteen ja jauheen kanssa. Kuorma-auto otti ohjukset Maarat al-Numanin kaupunkiin, ja sen jälkeen seurasi Valkoinen helmet-konvoluutio.
  Valkoiset helmet raportoivat huhtikuussa väitetystä kemiallisesta hyökkäyksestä Syyrian Douman kaupungissa, jonka väittivät suorittaneensa Syyrian hallitus, joka on kumonnut kaikki väitteet. Kemialliseen hyökkäykseen liittyvät väitteet herättivät suuria ohjusviivoja Ranskan, Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan käynnistämiin Syyrian hallituksen tavoitteisiin.

  Myöhemmin 11-vuotiaan Syyrian poika, jonka otsikko oli White Helmetsin video, ja hänen isänsä sekä useat todistajat, mukaan lukien Douman sairaalan lääkärit, paljastavat , että ryhmä on esittänyt videon.
   
 25. Lavrov toi julki Vierailija

  Pure Ideology & epäoikeudenmukaista kilpailua": Lavrov loukkaa Yhdysvaltain vaatimuksia Nord Streamista 2
  12:24 13.07.2018(päivitetty 13:17 13.07.2018)

  Yhdysvaltain presidentti arvosteli Berliinissä aamullaan Naton pääsihteeri Jens Stoltenbergin aiemmin tällä viikolla, väittäen, että ei ole sopivaa, että Saksa "tekee massiivisia öljy- ja kaasusopimuksia Venäjän kanssa" ja lisää, että Moskova on "täysin hallinnassa Saksassa".
  Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov totesi Larry Kingin RT-haastattelussa, että Trumpin uhkana asettaa seuraamuksia Nord Stream 2 -yrityksille osallistuville yrityksille ei ole taloudellisia perusteita.

  "Yhdysvaltain sihteeri [Rick] Perry sanoi, että North Stream 2 -putkilinjan on lopetettava ja että kyseiset hankkeet osallistuvat kyseisiin eurooppalaisiin yrityksiin Yhdysvalloista, koska Yhdysvallat on kilpaillut, Venäjän autoritäärisen kaasun on tarkoitus olla huonompi kuin demokraattista amerikkalaista kaasua, olen valitettavasti pahoillani, mutta tämä ei ole talous, tämä ei ole kilpailu, tämä on puhdasta ideologiaa ", ministeri sanoi. LUE LISÄÄ: Miksi Eurooppa jättää Trumpin vihan Nord Streamin yli?

  Trump on aiemmin vaatinut, että Saksan hallitus pudottaa hankkeen varmistaakseen kauppasopimuksen Washingtonin kanssa, johon ei sisälly korkeita alumiini- ja teräsmaksuja Yhdysvallat on toistuvasti kehottanut Euroopan maita olemaan osallistumatta Nord Stream 2 -ohjelmaan, joka uhkaa asettaa seuraamuksia hankkeeseen osallistuville eurooppalaisille energiayhtiöille. Washingtonin mukaan Nord Stream 2 rikkoo EU: n energiavarmuutta ja heikentää myös Ukrainan etuja. Yhdysvaltain presidentti tarjosi jopa amerikkalaisen nesteytetyn maakaasun (LNG) vaihtoehtona muiden toimittajien energian tuonnille.Tällä hetkellä Saksa, Ruotsi ja Suomi antoivat luvan putkilinjan rakentamiseen niiden aluevesillä, ja ainoa maa, joka on vielä tietämättömiä, on Tanska. "Hyvin todennäköinen" sääntö

  Lavrovin mukaan länsimaat muodostivat tapana syyttää Moskovia ilman mitään todisteita väitteidensä tueksi, kuten Salisburyssa viime maaliskuussa, jolloin Yhdistynyt kuningaskunta perusteettomasti totesi, että Venäjä oli "erittäin todennäköistä" Venäjän entisen kaksoisagenttien myrkytyksen takia Sergei Skripal ja hänen tyttärensä.
  "Todennäköisesti" ja väittämä, että ei ole muuta uskottavaa selitystä, on tulossa sääntö, jonka mukaan länsimaalaiset ystävät yrittävät perustaa politiikkansa Venäjälle ", hän sanoi ja käsitteli kysymystä" koko Yhdysvaltain tiedustelupalvelun yksimielisestä lopputuloksesta "että Venäjä oli vaikuttanut Yhdysvaltain presidentinvaaleihin vuonna 2016.

  LUE LISÄÄ: Myrkyllisyystutkimuksen asiantuntijat Amesburyn tapahtumasta: Toksiinit saattavat tuskin kestää, koska Salisbury

  Lavrov totesi myös, että kaikki Venäjän väitetystä puuttumisesta tehdyt päätelmät olivat perusteettomia.
  "Salisburyn myrkytyksen tutkiminen tapahtuu myös ilman avointa tietoa", painotti ulkoministeri.

  Moskova on kiistänyt voimakkaasti osallistumisensa Skripalsin tapaukseen ja jopa tarjoutui yhteistyöhön Lontoon kanssa tutkimuksessa, mutta Yhdistynyt kuningaskunta kieltäytyi jakamasta tietoja asiasta.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti