Hae Anna.fi-sivustolta

Jenni Haukio

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Katsoja, 05.10.2013.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Katsoja Vierailija

  Minä en ymmärrä,miksi häntä haukutaan niin paljon netissä.Hän oli aamuteeveessä.Aivan ihana
  ja suloinen ihminen.Niin kaunis ja teeskentelemätön.
   
 2. Kuka Vierailija

  haukkuu ? en ole kuullut kun kehuja. Jos joku haukkuu, niin on tosi väärässä. Jenni Haukio on kaunis ja Hieno ihminen.
   
 3. ph Vierailija

  Miksi hän on niin vähän esillä, vain joissain suurissa tilaisuuksissa. Moni haluaisi nähdä hänet esim. maakuntavierailuilla tai vastaavissa pienemmissä tilaisuuksissa mutta aina Sauli on yksinään. Ulkomaan reissuillakin isäntäväki mielellään järjestäisi puoliso-ohjelmaa kuten aikaisempienkin presidenttien kohdalla.
   
 4. Jouko Vierailija

  Presidenttien historian epäonnistunein presidentti ikämies Sauli Niinistön (67v) ahneella nuorella pikkurouvalla jolle mikään ei ole riittävän hyvää on erikoinen harrastus. (clickaa tästä) Hän harrastaa puuta heinän suoltamista mätään ja rivoon Seura- nimiseen viikkolehteen jota on on moitittu tirkistelystä ja myös tuomittu painokanteesta Helsingin oikeudessa ja Valvirakin on joutunut lätkäisemään Seuralle asialinjasta horjumisesta viidenkymmenen tonnin uhkasakon...

  Haukion "runotkin" ovat saaneet totuuden realistista sälää kas näin lukijapalautteita:

  "Luin joulun aikaan Jenni Haukion runoja. Pitää sanoa, että suurempaa hölynpölyä saa hakemalla hakea. Hänen runonsa ovat täysin kelvottomia!!!"


  "Joku on tokaissut että Jenni Haukio purkaa tyytymättömyyttään (jota ilmenee sekä fyysisellä että henkisellä tasolla) kirjoittelemalla roskaa joita kutsuu runoiksi"

  "Ostin yhden tälläisen kirjan surkeaa eihän ne olleet edes runoutta kun luin kirjan jäi maku olinko tarkastamassa lapseni läksyjä käsittäen koulun ainekirjoituksia."

  Niinistö on narsisti joka ei heikkoutensa takia saa kontaktia oman ikäluokkansa vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa, Niinistölle puolestaan Haukio on pelkkä näyttelyesine, narsismin välikappale millä tasapainottaa rosvon mainettaan. Mistään kristillisestä liitosta ei ole kysymys.

  http://www.niinistonsauli.blogspot.fi
   
 5. Mutta tämä saasta meni ja menee läpi?
  Tässä maailman tilanteessa meillä on älykäs presidentti ja ELLIT pitää yllä tätä soopaa, poistaa kyllä paljon omaan pirtaansa menevää. Outoa! Taidanpa jättää tämän paskan väliin, kokonaan.
   
 6. tomera totuus Vierailija

   
 7. Mervin palat Vierailija

  Niinistö on narsisti joka ei heikkoutensa takia saa kontaktia oman ikäluokkansa vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa, Niinistölle puolestaan Haukio on pelkkä näyttelyesine, narsismin välikappale millä tasapainottaa rosvon mainettaan. Mistään kristillisestä liitosta ei ole kysymys.
  Niinistölle ei edes oma äitikään merkinnyt mitään. Kukaan tunne-elämältään tasapainoinen ihminen ei pysty vääntämään niin sairasta naurua siinä tilanteessa kun kuulee että elämän tärkein ihminen oma äiti, jolta on saanut suurimman lahjan elämän, on menehtynyt.

  http://niinistosauli.blogspot.fi/2015/04/kunnioita-isaasi-ja-aitiasi.html

  Vaihtoon tämä PELLE Niinistö ja äkkiä! Ensin hän möi valtiopetoksella Suomen EU:lle ja nyt hän pyllistää muslimeille ja välillä pitää juutalaispäähinettä päässään. Mikä johtaja se tämä oikein on?!

  http://mvlehti.net/2015/12/08/milla...a-vieras-ei-suostu-kattelemaan-miehen-vaimoa/


  Tässä otteita lukijapalautteista Jenni Haukion runoista:
  "Ostin yhden tälläisen Haukion runokirjan surkeaa eihän ne olleet edes runoutta kun luin kirjan jäi maku olinko tarkastamassa lapseni läksyjä käsittäen koulun ainekirjoituksia."
  ""Luin joulun aikaan Jenni Haukion runoja. Pitää sanoa, että suurempaa hölynpölyä saa hakemalla hakea. Hänen runonsa ovat täysin kelvottomia!!!"
  "Niinistö on narsisti joka ei heikkoutensa takia saa kontaktia oman ikäluokkansa vastakkaisen sukupuolen edustajaan. Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa, Niinistölle puolestaan Haukio on pelkkä näyttelyesine, narsismin välikappale millä tasapainottaa rosvon imagoaan. Mistään kristillisestä liitosta ei ole kysymys. Ulkomaat nauraa jo riittävästi että onko Niinistö taas liikkeellä tyttärensä kanssa kun hupi pariskunta Haukio Niinistö käsi kynkkää."
   
 8. aivan normaalia Vierailija

  Ihminen itse on tekojensa ja tuntojensa seppä. Jokainen vähemmälläkin järjellä varustettu kyllä näkee että Jenni Haukion ja Sauli Niinistön avioliitto ei perustu avioliiton konkreettiseen perustaan ja tarkoitukseen vaan se on kupla. Haukion käyttövoima on mainos ja raha miksi hän roikkuu ikämiehen kuivettuneissa rusinoissa, ja vanhan rosvon valtionpetosmiehen ja emähuijari Niinistön motiivi Haukioon on narsistinen.

  Kukaan ei tietysti usko että tämä Jenni Haukio olisi jo ihan täysin latvakaheli jos häneltä kysyttäisiin vaikka torilla että onko hän tietoinen että hänen miehensä voisi olla ikänsä perusteella vaikka Haukion lapsen lasten isä, tai onko hän tietoinen että hänen miehensä on narsisti, kylmäverinen valtion petosmies joka uransa huipuksi onnistui kusettamaan koko Suomea EU- petoksen lisäksi jopa pressaksi, tehtävään missä hän vain ja ainoastaan saa vauriota Suomelle.

  Kysykääpä Haukota tätä ja ihan kahvikupposen äärellä, aprikoikaa hänen vastaustaan

  hhah!


  http://www.jenni-haukio.blogspot.fi
   
  Lasted edited by : 26.01.2016
 9. Naurava Kyllikki Vierailija

  http://www.jenni-haukio.blogspot.fi[/QUOTE]

  Jenni Haukio 40

  Sauli Niinistö 70 vuotias

  Niinistö voisi olla Haukion lapsen vaari

  Ikäero on huomattava. Palsstaa mikähän mahtaa olla tuonkin valeavioliiton tarkoitus
  Kaikki ymmärtää kaikki tietää
   
 10. iät väärin Vierailija

  Jenni Haukio 40

  Sauli Niinistö 70 vuotias

  Niinistö voisi olla Haukion lapsen vaari

  Ikäero on huomattava. Palsstaa mikähän mahtaa olla tuonkin valeavioliiton tarkoitus
  Kaikki ymmärtää kaikki tietää[/QUOTE]


  Niinistö on jotain 64 vuotta vasta. Kyllä tuo ihan oikea rakkausliitto on.
  Mutta tuo Jerry Hallin 60 v ja sen 84 vuotiaan ukon yhteiselo taitaa olla vaan kulissia, että Jerry sais perittyä sen ukon miljardit. Eihä tommonen vanha äijä taida petipuuhiinkaan kyetä. Viagra taitaa olla riski tuon ikäiselle. Ja sitten tuo Hugh Hefner, sillä on parikymppinen tytteli kainalossaan. Menevät piakkoin naimisiin. Ikäeroa on yli kuusikymmentä vuotta, huhhuh!
   
 11. Virtanen Vierailija

  Asiaan siis Sauli Niinistö on syntynyt 21.elokuuuta 1948 Salossa, täyttää siis elokuussa 68 vuotta

  Jenni Haukio on syntynyt 7.huhtikuuta 1977 eli täyttää kohta 39 vuotta

  Ikäeroa siis 29 vuotta se tarkoittaa sitä että jos vaikka Jenny Haukio olisi saanut ensimmäisen lapsensa vaikka 18 vuotiaana olisi lapsi tällä hetkellä 11 vuotias koululainen ja Pappa Sauli Niinistö voisi ihan hyvin olla kersan isoisä

  Niinistön ja Haukion ikäero on siis huomattava vähintään koominen huomioiden että miehillä äly alkaa jäädä junasta 60 jälkeen, miksi vetää perässään nuorekasta elämänvoimaista naista ja syövyttää tämän vanhusten höppänöillä. Parin avioliitto ei ole uskottava ja kaikkea muuta kuin kristillisen tarkoituksen määrittelemä liitto.
   
  Lasted edited by : 26.01.2016
 12. no huhhuh sulle Vierailija  Niinistö täyttää vasta elokuussa 68 v. Mikäs siinä pännii, kun hänellä on kaunis nuori vaimo? Olihan se Sauli nuorempi kun tapasivat vuosia sitten. Mutta hyvä aviomies kaiketi, koskapa vaimo on pysynyt rinnalla.
   
  Lasted edited by : 26.01.2016
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. voi voi Vierailija


  Onneksi tälle maalle, meillä on nyt hyvä presidentti ja Jenni Haukio rinnallaan hän jaksaa, kun meidän SSS miehistäkään ei ole mihinkään.
   
  Lasted edited by : 26.01.2016
 14. mitäpä tuumaa? Vierailija

  Mitäpä haukkuja tuumaa Presidenttiparin lisäksi tuon Katri-Helenan ja Tommi Liimataisen ikäerosta? Ikäero on 32 v. Katri-H on 70 v. ja Tommi 38 v.

  Entäs sitten Paavo Lipposen ja Päivin ikäerosta? Heillä ikäeroa on 26 v. Tuleeko samanlaista ryöppyä kuin Jenni Haukiosta ja Saulista?
   
 15. mitäpä tuumaa? Vierailija

  Mitäpä haukkuja tuumaa Presidenttiparin lisäksi tuon Katri-Helenan ja Tommi Liimataisen ikäerosta? Ikäero on 32 v. Katri-H on 70 v. ja Tommi 38 v.

  Entäs sitten Paavo Lipposen ja Päivin ikäerosta? Heillä ikäeroa on 26 v. Tuleeko samanlaista ryöppyä kuin Jenni Haukiosta ja Saulista?
   
 16. aivan Vierailija

  Tai näistä tänne tunkevista 30-40 vuotiaista miehisttä, joilla on 13-vuotias vaimo mukanaan, mitäpä näistä tuumaatte.
   
 17. tarja_halosen_hovi Vierailija

  "Ahne nuori pikkuvaimo on päässyt mainoksen makuun niin kokematon niin naiivi eikä vieläkään ymmärrä mikä hänen roolinsa todellisuudessa Niinistön rinnalla on... se on kaikkea muuta kuin kristilliset arvot omaava terve avioliitto. "


  "Kuvassa Sauli Niinistö ja ensimmäinen vaimo Marja-Leena. Pari meni naimisiin 1974, liitosta syntyi kaksi lasta Nuutti 1975 ja Matias 1980. Marja-Leena menehtyi liikenneonnettomuudessa 1995 ja pian sen jälkeen Niinistö "kunnioitti" vaimonsa menehtymistä menemällä kimppaan Tanja Karpelan (ex-missi) kanssa. Pari kihlautui riettaasti 2003 ja aihe sai runsaasti näkyvyyttä juuri keltaisessa lehdistössä joten skandaalien setä tämä Sauli. Sauli Väinämö avioitui Kokoomuksen viestintäpäällikkö Jenni Haukion kanssa 3.tammikuuta 2009 ja kansan syvät rivit esittävät edelleenkin kysymystä mikä liiton todellinen peruste on? olisiko Haukio mennyt naimisiin Niinistön kanssa jos tämä olisi ollut pelkkä Kokoomuksen narikka. Käytännön karkeistettuna Jenni Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan ole narsisminsa paljastaneelle Niinistölle muuta kuin näyttelyesine, suojakilpi tasoittamaan Niinistön rosvon mainetta.
  Kaiken todistaa parin huikea ikäero, Jenni Haukio on syntynyt 7.huhtikuuta 1977 eli täyttää kohta 39 vuotta ja Sauli Niinistö on syntynyt 21.elokuuuta 1948 Salossa, täyttää siis elokuussa 68 vuotta. Niinistö voisi ikänsä perusteella olla vaikka Jenni Haukion lapsen isoisä. Parin avioliitto ei ole uskottava ja kaikkea muuta kuin kristillisen tarkoituksen määrittelemä liitto."  https://www.facebook.com/1606003069...828.1606003069647224/1683909228523274/?type=3
   
 18. tuumaan Vierailija


  Joo, erottaakohan ne nuo tuommoset pakolaiset toisistaan, joilla on lapsivaimo, tuskin, koska partaisia lapsia on lasten vastaanottokeskuksissa. Näköjään saavat olla siellä lapsivaimoineen. No joo, lain mukaan täällä ei sitä hyväksytä, mutta nehan onkin solmittu niiden kotimaassaan. Itse en hyväksy.
   
 19. kuka kysyy Vierailija

  Kuka kysyy mielipidetämme, miten nämä ja ketä missä naivat.
  Ainoa asia mikä minua kauhistuttaa, on se etten saa enää liikkua Suomessa kaduilla ilman ettyä pidän jotain saatanaan kaapua naamalla.

  Etten saa mennä kauppaan ja kotiin peläten, että joku käy kiinni. Niillä on tahto vain halveksia, meitä, kun käyvät kiinnni.

  Käyvät kiinni meihin naisiin, jopa silloin kun meillä on puoliso mukana. Jo vuosia sitten Helsingin Kampissa nämä miehet ovat käyneet ihoon kiinni, vaikka nainen on ollut paikalla miehensä kanssa.
   
 20. ahdistaisi kyllä Vierailija


  asua kaupungissa. Aina saisi vilkuilla olan yli, että seuraako joku. Mutta minäpä asunkin maalla. Pari kilsaa kaupunkiin. Täällä saa rauhassa kävellä kellonaikaan katsomatta. On myös pyöräteitä, joissa voi kävelläkin aina rauhassa. Ihan on luksusta. Kaupungissa on kyllä pakolaisia. Laittavat kerrostaloihin asumaan, vaikka ei ole edes myönnetty vielä turvapaikkaakaan. Eikös tuollainen tule kalliiksi?
   
 21. Hannu Vierailija

  Sauli Niinistö kieroilee taas lue tästä miten kansaa sumutettiin edellisissä vaaleissa äänestämään Niinistöä

  https://www.facebook.com/1606003069...828.1606003069647224/1686327158281481/?type=3

  "Niinistö valehteli/salasi viime vaaleissa merkittävästi asioita, jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen:

  1) Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikusiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa.

  Ei kiinnostanut.

  2) natsitausta ja valtionpetosmies
  Niinistön rikollinen tausta myös Pentagonin tiedossa
  http://finnishsofarpresidentniinisto.blogspot.fi

  3) Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle
  mielistelijä ja omahyväinen sitä mutta omasta tahdosta

  4) Naton kannattaja lupasi liittää Suomen Natoon
  on ollut Suomen suurimpia käärmeenpesään ajajia
  http://yle.fi/uutiset/niinisto_nato_voisi_suojella_kyberuhalta/6693285

  5) salasuhde pikkutyttöön, Niinistö oli jopa kastamassa nimeä vaimolleen kun tämä syntyi.

  6) Niinistön ja Haukion avioliitto ei ole kristillisiä arvoja noudattava terve avioliitto vaan aivan jotain muuta nimittäin Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan merkitse Niinistölle muuta kuin olla näyttelyesine edustustilaisuuksissa, narsistin suojakilpi tasapainottamassa Niinistön rosmon mainetta

  Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa!!!!

  Ei mulla muuta
   
 22. herjaaja taas iski Vierailija  Presidentti piti eilen hyvän puheen. Oikein hyvä presidentti! Toivottavasti nettipoliisi huomaa sinut.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 23. Meikkusas Vierailija

  Presidentin puhe oli kaikkea muuta kuin hyvä. Sehän oli täysin vastakkainen kuin hänen oma todellinen ajatusmaailmansa. Oikein hyvä jos Niinistön kyseinen puheukon sanahelinä" tavoitti sinut, edustat sitä väestöryhmää skaalalla tyhmät jotka ovat menneet Niinistön mainokseen.
  Seuraavissa vaaleissa voi olla vähän Hankalaa verkkomedia tekee työtään ja totuus Niinistöstä paljastuu väestöllä pala palalta, päivä päivältä.

  Ja hyvä että nettipoliisikin huomaa, nettipoliisi kyllä ammattinsa puolesta tietää että presidentti on valtion virkamies ja laissa on säädetty että julkisessa virassa tai tehtävässä olevan henkilön on kestettävä kritiikki. Ja mitä tulee Haukioon nettipoliisi tietää myös että juridisesti vihitty pari on yhtä, puolisoitten on kannettava vastuu toistensa tekemisistä tai tekemättä jättämisistä

  Tässä sinulle lisää pohdittavaa myös viikoksi ime tästä:

  Suomen kansalaiset !

  Sauli Niinistö valehteli ja runsaasti viime vaaleissa merkittävästi asioita, jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen!
  Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa

  1. Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikusiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa, herraa vaan ei kiinnostanut.

  2. Valtionpetosmies hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan.
  Niinistö ei ole kantanut vastuutaan tuhansien kansalaisten elämän kurjistamisesta sekä saattamisesta ennenaikaiseen hautaan

  http://seppohautaaho.puheenvuoro.uu...-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

  3. Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle mielistelijä ja omahyväinen lipoja sitä mutta omasta vapaasta tahdosta

  4. salasuhde pikkutyttöön. http://www.jenni-haukio.blogspot.fi/

  5. Niinistö ensimmäinen avioliitto, hän aiheutti vaimolleen tahallista henkistä painetta. Vaimon oletettu itsemurha mistä selkeä näyttö, todistajien sanat puhukoon omaa karua kieltään.

  Niinistö pisti myös juhlaksi kun äitinsä menehtyi. Ainoastaan henkisesti epävakaa ihminen voi vääntää sellaista virnistystä kuin Niinistö samana päivänä kun on saanut tiedon että elämän tärkein ihminen äiti jolta on saanut elämän on menehtynyt.
  http://niinistosauli.blogspot.fi/2015/04/kunnioita-isaasi-ja-aitiasi.html

  Näin paljon Sauli Niinistö kunnioittaa ihmiselämää eikä edes oma äitikään ihminen jolta on saanut elämän merkinnyt mitään.

  6. Niinistön ja Haukion avioliitto ei ole kristillisiä arvoja noudattava terve avioliitto vaan aivan jotain muuta nimittäin Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan merkitse Niinistölle muuta kuin olla näyttelyesine edustustilaisuuksissa, narsistin suojakilpi tasapainottamassa Niinistön rosmon mainetta

  7. Sumuttaa Yle-Kokoomuksen kanssa suomalaisia minkä kerkeää.
  http://www.presidenttisauliniinisto.blogspot.fi/

  8.Mies on pelkkä puheukko eikä mikään presidentti. Oman aikansa Uuno Turhapuro. Myötäilee sanomisiaan mielistellen miten sylki suuhun tuo. Todellisuudessa on islamisoittamassa Suomea vaikka mielistelee ja myötäilee sanomisiaan kuten 03.02.
  Ainoastaan saadakseen huomiota ja lipoakseen äänestäjiä.
  Miehen henkinen epävakaus jo puoltaa sitä lausuntoa että hän on kyvytön toimimaan presidenttinä.

  http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2015/09/presidentti-sauli-niinisto-ei-tajua.html

  9. Niinistö on syyllistynyt raskaaseen rikokseen valtionpetokseen jos häntä äänestää uudestaan ja hänet vahingossa valitaan hänelle äänestäjät antaisivat syytesuojan taas seuraavalle kuudelle vuodelle. Näin ei saa olla. Älä äänestä enää Sauli Niinistöä!!!
   
 24. Rantala Vierailija

  "The financing of the campaign Finland smelled and at least 100 000 people starved due to the totally wrong economic policy made by so far president of Finland Sauli Väinämö Niinistö he is known about his criminal past. Unemotional man who was happy when his mother died. Niinistö is also guilty of high treason. It is not known how many people became ill seriously or died prematurely because the actions of this man. Niinistö has been held responsible for everything from it from a bad one which he has caused on his acts in Finland's politics. "Who would like to feast? who in the end would reveal everything Niinistö`s crimes and the actions what damage he has caused policy, for example his freemason past, his country deceptions to Finland and Bilderberg connections and much more!!! International politicians be cool and extremely careful with this man Sauli Väinämö Niinistö he is dishonest and president of the Finland for the present !!!"

  http://finnishsofarpresidentniinisto.blogspot.fi/
   
 25. Vartiina Uusi jäsen

  liittynyt:
  15.02.2016
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti