Hae Anna.fi-sivustolta

Jenni Vartiainen

Viestiketju osiossa 'Musiikki' , käynnistäjänä Ei kateellinen, 31.08.2010.

 1. Ei kateellinen Vierailija

  on mielestäni ihan kauhea floppi.Ei riitä,rttä likasta on tehty nätti soma jos ei osa laulaa.En pysty kuuntelemaan yhtään sen kappaletta loppuun,läähättää mikkiin ja on muutenkin todella huono laulaja.En tarvitse ketään sanomaan,että olen kateellinen kun en ole.Niinkuin sanottu nätti on mutta EI osa laulaa.
   
 2. helpottiko Vierailija

 3. AP Vierailija


  Helpotti koska jatkuvasti tulee sen rallatuksia sekä telkkarista ja radiosta enkä kestä sen läähättävää laulutyyliä.Kuka on sen laulunopettaja?
   
 4. no mutta...... Vierailija

  Ei kait sillä laulunopettajaa ole, ei voi olla, kun ei osaa laulaa.
  En minäkään jaksa tuollaista ääntä.

  Tosin joukko suomalaisia näistä laulutaidottomista tytteleistä pitää, myös Jenni Vartiaisesta.
  Mää... todella ihmettelen, hönöttävät, henkäilee väärään kohtaan,
  maukuvat kuin pahaiset kollit ja laulunäänestä ei ole tietoakaan.
  Näin se vaan on.
   
 5. NamJenni Vierailija

  jenni on ihan mielettömän kaunis ja tykkään äänestäkin. Ihana nainen!
   
 6. samaa mieltä Vierailija


  Samaa mieltä. Suomalaisten naislaulajien taso on huono mutta Jenska on jo....???

  Mikä siinä on että täällä pitää piipittää ja huutaa jollain vauvanääni-nasaalilla? Jos kevyestä musiikista puhutaan, taitaa Mattilan siskokset, Lea Laven, Tarja Turunen olla ainoat jotka eivät laula ninkuin olisi joku pillissä roikkumassa.
   
 7. antitarja Vierailija

  Tarja Turusta, enkä Mattiloita kuuntelisi, saati katsoisi vaikka maksettaisiin.
  Jenni on taas kaiken kaikkiaan upea :)
   
 8. repaleinen Vierailija


  No kyllähän Tarja ja Mattilat pesee Jennin mennentullen.

  Mutta kuunnelkaapas joskus vaikkapa Johanna Rusanen-Kartanoa (jos tiedätte kuka hän on), ja kuunnelkaapa sen jälkeen Jenniä. On vähän "laulajalla ja laulajalla" eroa.
   
 9. Kumpikin hyviä Vierailija

  Hei vaan!
  Kumpikin ovat mielestäni hyviä artisteja, Johanna enempi tuolla oopperan ja operetin puolella, tosin on lauleskellut "valtavirtaakin". Jenni onnistuu mielestäni erittäin hyvin viimeisissä lauluissaan, ja kehaista voi vielä Mariskan loistavia sanoituksiakin. Tykkään kaikista kolmesta.
   
 10. Perkeletto Vierailija

  On se vaan sillai,et tämä maa on pullollaan levy-yhtiön klouneja jotka tekevät mitä vaan päästäkseen levyttämään.Laulutaidot on ihan hanurista ja kaikki perustuu ulkonäön varaan.
  Sikäli harmittavaa,että oikeasti lahjakkaat nuoret eivät pääse käyttämään lahjojaan kun kaikille ei ole markkinoita.Katsokaapa oikeasti sitä Vartaisen videota,ei mitään karismaa,lavaliikkuminen on ihme nykimistä,tökkää,tökkää ja todella pahasti
   
 11. jumaletto Vierailija


  Totta tuhiset. Todellakin, missä on karisma? Sitä pitäisi olla joka esiintyjällä jo luonnostaan, vaan ei. Joillain sitä on ja joillain ei. Karisma on muuten se mikä jää jäljelle kun ulkonäkö rapisee.

  Katsokaas jotain vanhempia nais tai miesesiintyjiä, huomaatte tässä mitä tarkoitan.
   
 12. Musafani Vierailija

  Jenni on ehdottomasti suomen kaunein ja paras naislaulaja! Vaikka välillä synkistelee.
   
 13. Kauhella kovan koneiston hyysäämisellä ja hösäämisellä nostetaan tietyt "artistit" pinnalle vaikkei mitään lahjakkuutta heillä olisikaan muuta kuin trendikäs ulkonäkö.. Ihmeellistä ja onnetonta touhua tämä Suomen musiikkiskene ja samaten koko mediapelleily henkkahyppösineen, jarisarasvuohulttiokonsultteineen, timpesalosineen, elämäntaidonsunmuunlässytyksenvalmentajineen.. NAURETTAVAA, EPÄPÄTEVÄÄ; LIPEVÄÄ, SURKEAA ja ETOVAA touhua =(
   
 14. sunnyyy Vierailija


  Ihan samaa mieltä :)
   
 15. nomen nescimus Vierailija


  Sitäpä se, no onneksi joitain helmiäkin maastamme löytyy kun jätämme nuo top 40 -listat pois ja tutustumme ei-niin-kaupalliseen musiikkituotantoon ja radiokanaviin. Sekä elokuviin. Suosittelen. Maailma avartuu kun ei ole enää samaa valmiiksi pureskeltua Hese-Salkkari-BB-jenkkiläleffa-pissis-sidukkameininkiä. Kannattaa kokeilla.
   
 16. Perkeletto Vierailija


  Veit jalat suustani.Ei jaksa minäkään katsoa suomalaisia elokuvia ja tv-sarjoja koska kaikissa on samat naamat.Väliin työnnetään joku BB-hörhö tai joku nollalaulaja.
  Iltapäivälehden kun avaa niin sielläkin on samat lärvit patsastelemassa eroineen ja laihdutusohjeineen.
  Eilen aamulla kuuntelin Metro-radiota jossa joku pissis puhui typeriä ja kikatteli juontajapoikien kanssa,ajattelin,että on joku 14v tytönhupakko,mutta sitten kuulinkin,että sehän on meidän ruutihattu missi-Viivi.Tuollaisia on lehdet ja mediat täynnä,nollia potenssiin kymmenen.
   
 17. Jenni_fani Vierailija

  Kuunnelkaa Jennin "Missä muruseni on" kappaletta, siinä vasta ihana, kaunis kappale ja laulajalla kaunis ääni johon ei ihan kaikki laulajat pysty! ja mua ainakaan ei häiritse Jenni hengenvedot lauseiden alussa, johan ne olisi poistettu jos häiritsisivät. ne kuuluu Jenniin. Ulkonäöstä ja seksuaalisesta suuntautumisesta en ala kinastelemaan mutta ei Jenni ruma ole.
   
 18. johannas77 Vierailija

  Jenni on kyllä niin täynnä itseään, että huh. Koko viime kevään hänen piti hokea, kuinka on itkenyt ja kirjoittanut levylleen ym ym. Lopputulos sitten oli kaksi biisiä puoliksi Paula Vesalan kanssa. Ja nekin levyn surkeimmat kappaleet!! Että leuhkinnan sanoittamisesta voisi jättää jo!!
  Lisäksi pitää vetää sitä meikkiä naamaan niin rutosti ja pukeutua seksikkäästi ja keimailla minkä ehtii.
  Avomies Jukka Immonen on todella puolueellinen, panosti kaiken voimansa naisensa Jennin levyyn ja Anna Puun levyyn ei halunnut panostaa yhtään. Halusi varmistaa ilmeisesti, että seuraava Emma menestyjä ei ole Anna Puu vaan hänen oma kultansa.
  Tuollaista jättimainontaa, mitä Jenni sai, ei ole kyllä Suomessa ennen nähty. Ja Jennin levyt on aina stokkan hullujen päivien myynnissä, halutaan myydä PALJON, hinnasta viis. Kunhan voidaan kehua, että näin ja näin monta levyä on neiti myynyt.
  Jos Jenni on kerta niin lahjakas, mitä hän koko ajan väittää, niin miksei hän sitten opiskele Sibelius Akatemiassa vaan sen sijaan opiskelee jossain rupusessa amk tasoisessa lafkassa...
   
 19. huh hei Vierailija

 20. musakorva on Vierailija


  eiköhän naislaulajien ja (mies-) tasosta kerro listat. tsekkaa suomen virallinen lista. onko noista mainitsemistasi kukaan listoilla?
   
 21. listat ei kerro Vierailija


  Listat ei todellakaan kerro laulajan tasosta yhtään mitään. Listat kertoo vaan siitä, ketä artistia on mainostettu rajuimmin, kenestä on tehty eniten lehtijuttuja jne jne. Marja Tyrnikin menestyi hyvin listoilla, onko hän siis taitava laulaja??
   
 22. onnetonta.. Vierailija


  Oletteko koskaan kuulleet sanontaa "Suurin osa kaikesta on paskaa"? En halua moittia Jenniä erikseen, vaan viittaan noihin TOP40 päivän hitit tason juttuihin.

  Helppoa purtavaa helpoille ihmisille - vähän kuten Mäkkärin ateriat.
   
 23. helmiorvokki. Vierailija


  eikö se kerro laulajan tasosta mitä kansa eniten kuuntelee? paskanhoilotuksia ei kukaan jaksa kuunnella ja niillä ei pääse listoille, korkeintaan vetää kansaa lavatansseihin, mutta niissä kävijät menevät vaikka siellä esiintyisi kuka tahansa.
  marja tyrni oli tähdenlento kuten on ollut joitakin 'oikeita' laulajiakin, nimiä en ala kertomaan. ja eiköhän tyrni ollut kiinnostava tyyppinä jo ennen levyään.
  jos jostain artistista tehdään vaikka joka päivä eri lehteen juttuja ei sen levyt myy jos ne ei ole hyviä!
  mä esim en ottaisi edes ilmaiseksi yhtään kari tapion levyä vaikka sitä ylistettäisiin joka päivä lehdissä jne.
  nyt on listojen kärkipaikoilla jenni vartiainen, laura närhi, irina, maija vilkkumaa, suvi teräsniska, kaija koo, aika näyttää kauanko ..lea lavenin aika on jo ollut, onhan silläkin hyvä ääni ja oli hyviä kappaleita joskus.
   
 24. irina ja narina Vierailija


  Jos nyt verrataan vaikka Kari Tapiota ja Paula Koivuniemiä johonkin Laura Närhiin, Irinoihin yms. Niin voinen epäillä että jälkimmäiset tuskin tahkoavat 40v uraa. Suomessa pääsee huonommallakin laulunäänellä pinnalle, kevyen musiikin alueella nuoremmassa polvessa montaa hyvää ei taida olla. Vauvan nasaalilla piipittäviä naisia vain.
   
 25. visio Vierailija


  koskaan ei tiedä, mutta veikkaan että laura närhi on pinnalla hetken, kuten mattilat, tyrni, jollei kukaan tee niille hyviä kipaleita, närhellä kyllä ääntä riittäisi. jennistä veikkaan että jos jaksaa jatkaa niin menestys taattu.
  no marja tyrni tuskin jatkaa "laulajan" uraansa, on enempi näyttelijä =)
  joku näissä uusissa laulajissa on koska keikkuvat listojen kärkipaikoilla: irina, vilkkumaa, vartiainen jne. mitä nyt välillä käyvät vauvalomalla ja sen jälkeen taas menestys jatkuu.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti