Hae Anna.fi-sivustolta

Jokiristeily vinkki

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä JTL, 31.05.2007.

 1. JTL Vierailija

  Tässä erinomainen vinkki edulliselle jokiristeilylle haluaville, josta kukaan ei tietääkseni ole näillä sivuilla vielä tainnut kertoa. Olemme tehneet jo kahtena kesänä peräkkäin Budapestin jokiristeilyn Tonavalla käyttäen kaupungin liikennelaitoksen hoitamaa pienehköä risteilyalusta. Alus lähtee matkaan ydinkeskustasta Boraros Ter-aukion vierestä (kohdassa jossa Ferenc körut-tie päättyy sillalle)Pestin puolelta rantaa(monissa kartoissa on ankkurin kuva lähtöpaikan kohdalla). Alus kulkee säännöllisin vuorovälein kesäisin aina syyskuun alkuun asti. Ohessa linkki, jossa on aluksen aikataulut sekä reittikartta.
  http://www.bkv.hu/angol/egyeb/hajo.html
  Alus kulkee mm. Margitin saarelle (jossa olemme jääneet pois)ja jatkaa aina Csillaghegyyn useita kilometrejä kaupungista poispäin. Matka mm. Margit-saarelle kestää noin 45 min ja takaan että matkan varrelta saat upeaa videokuvaa tai digikuvia Budapestin huippupaikoista (mm.linnavuori, parlamenttitalo, sillat jne...)Alus kulkee vastavirtaan, joten maisemat eivät onneksi vaihdu liian nopeasti. Alukselta saa pientä purtavaa sekä limua ja olutta. Ja hinta......jos joku saa jostain halvemman jokiristeilyn niin ihmettelen, sillä tämä risteily maksaa yhteen suuntaan 600 HUF eli 2,5 €(lapset 4-14 vuotta 300 HUF). Yo nettisivuilla oli vielä viime vuoden aikataulu ja hinnat, toivotaan että alus kulkee myös tänä vuonna, varmistakaa se.
   
 2. Korjaus Vierailija

  Tsekkasin linki, ei toiminut, mutta lienet tarkoittanut tätä sivua?
  http://www.bkv.hu/english/egyeb/hajo.html
   
 3. Arto W Vierailija

   
 4. Milli Moon Vierailija

  Minäkin suosittelen jokiristeilyä, kaupunki oli todella upean näköinen joelta katsottuna. Ainoa miinus meidän jokiristeilyssä oli illallinen, ruuat haettiin noutopöydästä ja ainakin itseäni häiritsi jatkuva ihmisten liikenne edestakaisin sekä ruokien jonottaminen. Suosittelen jos haluatte risteilyn illallisella, ottakaa sellainen vaihtoehto jossa ruuat tarjoillaan pöytiin, silloin itse risteilystä saa enemmän irti.
   
 5. Illallisristeily Vierailija

  Haluaisimme mieheni kanssa mennä joku ilta illallisristeilylle, tai miksei toki päivällä lounasristeilyllekin. Jos on kokemuksia moisista niin mielellään luemme lisää vinkkejä!
   
 6. ruoka Vierailija

  Kun menette risteilylle jossa on seisova pöytä,kannattaa ottaa lautaselle ekalla kertaa paljon ruokaa koska santsikierroksella pöytä voi olla tyhjä.Saksalaiset ovat tehokkaita tyhjäämään pöydän muilta.
   
 7. vierailija Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti