Hae Anna.fi-sivustolta

Jompikumpi sierain aina tukossa.

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä 15v Poika, 08.10.2018.

 1. 15v Poika Vierailija

  Hei!

  Olen lähiaikoina miettinyt, että onko normaalia, kun aina toinen sieraimista on tukossa vaikka ei ole flunssaa? Kokeilin hengittää ”tukkoisen sieraimen” kautta toista avointa sierainta pidätellen ja se tuntui melko haastavalta. Hengittämisessä tuntui siltä, kuin jokin (nestemäinen räkä?) valuisi kurkkuun sisään hengityksen aikana. Tämä on jatkunut jo muutaman viikon ajan. En ole kyllä lähiaikoina saanut mitään flunssaa, joten en tiedä mistä se johtuisi, mutta veikkaisin poskientelotulehduksesta vaikkei paljon oireita näy. Mitä mieltä te olette tästä?
   
 2. vierailija Vierailija

  Yleensä toinen sierain "lepää" kun toinen on auki. Saattaa olla myös allergista nuhaa, johon saattaa auttaa kortisonipitoinen sumute tai antihistamiini. Jos tuntuu että ei ole normaalia, käy lääkärissä, sieltä saa tarvittaessa sumutteelle reseptin, jolloin sen saa edullisemmin apteekista ja samalla tulee selvitettyä mistä on kyse.
   
 3. vierailija Vierailija

  Lisäys edelliseen... Myös kosteuttava sumute voi auttaa, jos tukkoisuus johtuukin siitä, että nenän limakalvot on kuivat, esimerkiksi Mar 5% sumute on ollut itsellä toimiva, myös vitamiinipitoiset öljysumutteet voi olla hyviä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti