Hae Anna.fi-sivustolta

jospa muutama vaihto

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä ajanpyörä., 31.05.2020.

 1. ajanpyörä. Vierailija

  Nöyrästi kiitos, jos voit vaihtaa.
  Velkavankeutemme kestänyt n.10v, vielä melkein toinen mokoma pitäisi selvitellä. (viime laman velkoja)
  Olen koettanut keskittyä muuhun, kuten paiskia hulluna töitä, että en henkisesti sairastuisi.
  Miehellä samanlainen velka. Suren hänen puolestaan, koska jo poissa aktiivisesta työelämästä, joutuu selvittelemään asioita, jääkö rahaa hoitaa edes terveyttä.
  Mitä tähän kuvioon saat näkyjä, saa katsoa korteista tai miten vain. Olen vaaleahko, keski-ikäinen.

  Sinulle katson apunani kortteja käyttäen läh. keskittymiseen, anna lisäksi luku, joka sinulle tärkeä, merkittävä enit. neljä numeroa.
   
 2. vierailijatarotein Vierailija

  Katson sinulle tarotein. Olen vaalea, työssäkäyvä +40. Elämäni on aikalailla mallillaan nyt, haasteet takana. Uudelle elämäni rakkaudelle olisi tilaa :) joten jos tähän katsoisit. Numerot: 4,7, 21 ja 10

  Hetki vain, käännän kortit sinulle.
   
 3. vierailijatarotein Vierailija

  - Kotioloja kuvaa maailmakortti: Ei huono aloitus, menestyksen ja saavutusten kortti. Kortti kuvastaa henkisen kehityksen kasvua ja aineellista menestystä tulevassa ja kypsyyttä. Kokemuksen tuoma tietämys.

  - Nykyhetkeen torni. Se edustaa odottamattomia mullistuksia ja vastoinkäymisiä. Muttei huonoa suinkaan! Se kuvastaa kohtalon puuttumista peliin. Se ei tarkoita tuhoa vaan uudelleen aloittamista. Ole tarkkana, se varoittaa myös vääriin asioihin uskomisesta. Tarkasta aina kaikki mikä epäilyttää. Pahimman vaiheen ohittaminen on kuitenkin sanoma tässä. Hyvältä näyttää.

  - Parisuhteessa kohtuus: Tarvitaan kohtuutta, tasapainoa ja kärsivällisyyttä. Kortti varoittaa pikaisesta ja tunneperäisestä suhtautumisesta toisinaan. Ymmärrettävää tilanteessanne. Ole myötätuntoinen ja auta muita. Teillä on luotettava kumppanuus.

  - Myös aurinko pöydässä, tavoite teillä nauttia ”työnhedelmistä” ja kaikesta menneen vaivannäöstä vapaasti. Suunnitelmien huipentuma. Tavallaan sosiaalinen asema kohenee (jos niin voi sanoa) ja kunnioitus palaa, olet ollut raskain mielin ja kokenut epäonnistuneesi. Kortti edustaa myös valtaa ja vaikutusvaltaa ja aineellinen hyötyä.

  - Tulevaan myös voima: Sisukkuus vastoinkäymisten edessä. Rohkeus, energia ja elinvoima. Kärsivällisyys, määrätietoisuus ja tahdonlujuus johtaa ansaittuun palkkioon. Asiat järjestyvät! Toinen merkityksellinen tulevaan on Tähti. Tähti on toivon merkki. Haaveiden ja tavoitteiden toteutuminen.

  Kyllä elämä kantaa - luota hullunrohkeasti :)
   
 4. vierailija Vierailija

  Miehesi tilanteeseen, tähän hänelle nousi hyvin päättävä mies joka on hänelle avuksi, hän on eräänlainen uranuurtaja omassa ammatissaan, lääkäriksi jopa kortit viittaavat. Vaikka tilanne on tukala ja varmasti tuo ylimääräistä huolta, muista myös oma jaksamisesi. Taloudellisesti tämä näyttää samanlaista vielä pitkään. Pieni onnenkantamoinen on sinulle tulossaan, joku ylimääräinen työtarjous mikä ojennetaan. Myöhempään nousee myös apu, tämä olisi rahallisesti iso helpotus, työtarjous jonka tuo vaalea nuorempi mies mukanaan. Tämä voi mennä ensi vuoteenkin.
  Kysy jos jäi jotain mietityttään.

  Olen ristiverinen nainen, ja mielessäni vaalea mies. Näetkö meille tulevaisuutta, hänen mietteitään ja tunteitaan? Tärkeä numero: 7 ja 6
   
 5. Vanne Vierailija

  Näen, että helpotuksia tulee, en tiedä enkä näe mistä. Viiden vuoden kuluttua on helpompaa. Jopa niin, että matkustelette. Varoituksen sana, älä uhraa terveyttäsi, vaan mene terveys edellä. Mukavia yllätyksiä tulee tähän kesään.
  Minulla pieniä ongelmia rahan kanssa, koska ei ole työtä. Mutta tuleeko kesääni mitään piristystä? Kyselee aikunen uusiosinkku. Luku 15.
   
 6. vierailija Vierailija

  Kiitos!
  Jahas, olisi tässä kuviossa henkilö, joka vahvatahtoinen mutta jotenkin elämässä haasteita. Havitteleeko suhdetta liian aikaisin, haluaa nopeasti asioita. Kuitenkin hänen kanssaan sinulla olisi voimauttava suhde. Valtavan hyvä elämän katsantokanta. Työtä tässä näytetään, ettei vain olisi yrittäjä tai yrittäjähenkinen ihminen. Joku aika tässä vierähtää ennen kuin aika kypsä. Se mikä minulle tulee näihin kortteihin on sana "keskeneräisyys" se vain aina ja uudelleen toistuu.
  Kyllä ottajia olisi, mutta kun et etsikkään yhden illan humahdusta, vaan ihmistä rinnallesi. Siksi tämä on niin, että hyvä kumppani sopiva vielä on kauempana.
   
 7. ajanpyörä. Vierailija

  Lisään vielä, että kohtalosi korttiin tulee suhde asia pohdittavaksesi, tälläinen mies tupsahtaa vastaasi.
   
 8. ajanpyörä. Vierailija

  Kiitos!
  Vaikuttaisi hyvältä, mutta, aluksi kaikki vaikuttaa rohkaisevalta ja jopa lupaavalta, mutta sitten vaikuttaa siltä, että yhteytenne, sama aaltopituus katoaa. Syytä en osaa sanoa, mistä moinen muutos. Kehitys pysähtyy.
  Kuitenkin kehoitetaan tässä katsomaan laajemmin ympärille, jokin tilanne tai tapahtuma selkeyttää kysymääsi asiaa, saat uudenlaisen mahdollisuuden ihmissuhteen aloittamiseen.
   
 9. vierailijatarotein Vierailija

  Kiitos! Tunnistan henkilön. Vetovoimaa on. Sopii hyvin kuvaan tulkintasi, ja kyllä asioita on kesken ennenkuin voisi suhteeksi edes edetä. En tosiaan etsi yhden illan heilaa, ne vuodet ja kokemukset on eletty nuorena :)

  Osaatko sanoa tulkintojesi aikaraameista?
   
 10. ajanpyörä. Vierailija

  Kiitos!
  Jos taloudellisesti on niukempaa, on mahdollisuus kohdata uusia ihmisiä, oma aktiivisuus ratkaisevana tekijänä. Lupaus onnesta liittyy myös tähän. Rohkeat valinnat tuovat uutta. Syksyyn parempi työn saannin mahdollisuus.
   
 11. ajanpyörä. Vierailija

  Elonkorjuu, vanhaan aikaan viljan leikkaus merkittävä symboli, jotakin sinulle siihen aikaan tapahtuu muutosta. Vuodet vaikeita sanoa, mutta lukua neljä tässä annetaan.
   
 12. ajanpyörä. Vierailija

  ***********
  Kiitos, kiitos nämä katsannot ovat monimuotoisia ja niissä on tutkittavaa, ei enää uusia vaihtajia, kiitos!
  ***********
   
 13. vierailijatarotein Vierailija

  Kiitos. Ja kyllä, aika on aina vaikeaa tarkalleen määritellä. Hyvää jatkoa teille!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti