Hae Anna.fi-sivustolta

Jotain rajaa lahjalistaan!

Viestiketju osiossa 'Häähumua' , käynnistäjänä Helsingfors, 27.07.2007.

 1. En ymmärrä Vierailija

  Puhuit lahjalistasta, mutta olit ottanut esimerkiksi, tämän että "Tuo iittala ja ultima thule -tilaus voisi toden totta muuttaa esim. lahjoitukseksi Punaiselle ristille tai Pelastakaa lapsille", ja tässähän ei ollut kyse mistään tilauksesta eikä lahjalistasta vaan siitä, että kysyjille oli loppujen lopuksi sanottu, että jos nyt jotakin haluatte tuoda, niin näitä meillä on...

   
 2. Täällähän on ollut oikea sota asiasta. Toivottavasti ei ammuta heti tykillä, kun kerron, että meillä on oma häälahjalista netissä.

  Minusta on tärkeää, että antamani lahjat ovat mieluisia.. ja kaikkia en tunne niin hyvin, että osaisin sellaisen antaa ilman neuvoja, ja siksi olen monesti hankkinut juuri lahjan listalta. Samasta syystä tein meille lahjalistan, jotta vinkkejä kaipaavat voivat sitä käyttää.
   
 3. vierailija Vierailija

  Hyvä lahjalistapalvelu tuo wishsimply.com. Sopii myös hyvin Joululahjoille ja synttäreihin (y)
   
 4. vierailija Vierailija

  Onneksi en ole vielä koskaan joutunut kutsutuksi häihin, joihin liittyisi lahjalista! Kuulun niihin, jotka osaavat suuresti arvostaa sitä, että kutsuun on kirjoitettu tilinumero. Sinne voi jokainen laittaa sen summan, jonka haluaa ja johon on varaa ja hääpari voi sitten käyttää rahat haluamallaan tavalla. Ei tule sekaannuksia ja kaikki ovat tyytyväisiä.
   
 5. Näinkin voi tehdä Vierailija

  Meille tuli "hauska" hääkutsu.

  "Tervetuloa vihkiäisiimme 6.7.2019 klo 14.00 ............ kirkkoon.

  Vihkimisen jälkeen juhlimme lähimpien kanssa ........ ravintolassa. Jääjuhla on vain lähimmille juhlatilan pienuuden vuoksi

  Huolimatta siitä, että ette kuulu lähimpiin, rahalahjan voi laittaa tilille .........."

  Arvatkaapa kaksi kertaa, mentiinkö vihkiäsiin!

  Ai heti ekakerta meni oikein: ei menty eikä noteerattu koko juttua. Tosin morsiammen äiti ihmetteli, miksi ei enempää porukkaa ollut kirkossakaan, nuoret kun olisivat tarvinneet kaikenlaista yhteisen elämänsä alkuun.

  Ei siis varmaan kovin moni muukaan mennyt maksamaan hääparin näkemisestä. :D
   
 6. jouluhäät Vierailija

  Osa näköjään tykkää antaa rahalahjaa, mutta minulle se ei olisi tullut mieleenkään. Laitettiin häälahjalista wishsimplyyn mitä tuossa edellä suositeltiin. Mutta ehkä pitää laittaa sinne mahdollisuus antaa myös rahalahja??
   
 7. vierailija Vierailija

   
 8. vierailija Vierailija

  Onko kellään muulla kokemuksia tuon wishsimplyn käyttämisestä joululahjalistana ? Sisko sanoi, että oli laittanut omat lapset laittamaan toiveet sinne, että ei tarvitse sitten vastailla mummin ja kummin puheluihin, että mitä on toiveissa, kun ei hän ole niitä miettinyt niin paljon. Hyvä, että on keksinyt itse jotakin..
   
 9. vierailija Vierailija

  sopiva häälahjanhinta on se hinta, joka menee yhden vieraan/seurueen (jos vaikka seurue ostaa lahjan yhdessä) ruokkimiseen ja tilavuokraan, näin ollen joku 200 euron häälahja ei ole kovin tyyris. Meillä järjestettiin hautajaiset kesällä ja yhden ihmisen hinnaksi tuli 78 euroa.

  me järjestimme omat häämme vain lähimmille. sanoimme kaikille, että emme halua minkäänlaisia lahjoja, emme toivo minkäänlaisia onnittelukukkia tai onnittelukortteja, toivomme, että tulette mukaan nyyttikestiperiaatteella juhlimaan rakkautta yhdeksi päiväksi ja otatte mukaan rakkaimpanne. lisäksi ilmoittimme kauempaa tuleville, että näin ja näin monta yöpaikkaa on tarjolla, ilmoittakaa mahdollisimman pian, jos tulette mukaan ja tarvitsette yösijan. Nettiin laitoimme sitten listan, jossa vieraat voivat ilmoittaa mitä ruokia ovat tuomassa ettei kaikki tuo samaa. lista alkoi sitten elää omaa elämäänsä ja pian vieraamme alkoivat ilmoitella, että "meillekin saa tulla yöksi" ja toiset ilmoittivat matkareittinsä, jotta autottomatkin pääsevät mukaan.

  kaikki meni hyvin ja vieraat tykkäsivät erilaisista häistämme. Kerrankin häissä saattoi viihtyä eikä tarvinnut leikkiä typeriä leikkejä tai pyntätä itseään kaksi päivää ennen häitä ja leikkiä että ohjelma kiinnostaa. Nyt ohjelmana oli vain oleminen toisten kanssa ja rakkauden juhliminen - ei siis vain hääparin, vaan kaikki saivat juhlia sinä päivänä itseään ja rakkaimpiaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti